- 17 Temmuz 2021
- 8.452
- 26.491
- 498
Sunu bdvye yazsan esini topa tutarlar vallaEşim davet ediyor gerçekten sinir oluyorum ve kv dem yaşlı asla bir şey yapamıyorgerçekten öyle gelince kalıyor gitmiyor çok sinirlerim bozuldu eski yerimiz çok iyiydi eşimin memleketine uzaktı şimdi yakın hemen geleyim diyor ve ben taşınma sürecinde çağırdım kendisini gel en azından yemek yaparsın dedim hastayım gelemem dedi şimdi geliyor cidden iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum eşime de söyleyince hasta kadın diyor en son ikisini evde bırakıp ben gidicem doğuma kadar annemde kalıp doğumu bile annemin yanında yapacağım çünkü çok bencilce geliyor davranışı
Evet kesinlikle sorması gerekiyordu ortak yaşam alanında bunlara dikkat edilmesi lazım. Bir süreliğine annene de geçebilirsin kendime bakamıyorum diyerek. Hem makaleni de sakin kafayla yazabilirsin. Bilemedim yani aklıma bu geldiAslında şöyle biraz kendini davet ettiriyor ama eşimin bana sorması gerekti o konuda çok kızgınım kendisine. Zaten hiçbir şey yapmayacağım akademik olarak yetiştirmem gereken makaleler var bu süreçte ağırlaşmadan onları yazmam gerek oturup bilgisayar başında çalışacağım ben kendime zor yetiyorum kimse bana güvenip gelmesin tabii gerçekten sabrım yok ve bebeğimi düşünmem gerek
Bazı yörelerde ki neredeyse sanırım büyük bir çoğunluğu kapsıyor gelin eve gelen hizmetçi. İş yapan dediklerini ikiletmeyen iyi gelin işlerine gelmeyen de kötü gelinBu kayinvalidelerin kendilerini gelirlerine baktirtma gibi bir sabit fikirleri var elden ayaktan düşmeseler bile
Haydi hakkında hayırlısı canım dualarımdasin bizi de haberdar etMerhaba canım kızlar bebiş şu an 15+4 o yüzden amniyosentez haftaya olacak. Cuma günü Recep Has hoca yapacak amniyosentezi bilen bilir kendisi perinatoloji konusunda Türkiye’de en iyi hocalardan. Yalnız adam bile koskoca Prof ve çapa tıpta binlerce vaka görmüş şu an Nişantaşı’nda kliniği var. Soruyorum hocam trizomi 3 lü hastanız oldu mu diyorum? Yok canlı doğmazlar ki diyor. Oysa benim bebiş 15 haftada tüm bulgular inanılmaz normal bana tutunmaya devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim desem yeridir. Benim hamileliğim hiç normal ilerlemedi maalesef. Açıkçası sadece ikili yaptırsam mükemmel ilerliyor diyebileceğim bir gebelikte nipt yaptırarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım test sonucu gösterecek.
Kesinlikle öyle ya bende don atlet yani duramıyorum napiyim. Kendime zor bakıyorum yeri geliyor yemeği falan eşim yapıyor hiçbir şey yapamıyorum. Valla bazen tuvalete bile zor gidiyorum belim ağrıyorValla ben don atlet oturuyorum öyle fena durumlardeğil yatılı misafir çaya ağırlayacak mecalim yok benim de
Keşke biraz anlayışlı olsalar gebe insana
Ben annemin yanına gidiyorum o yüzden doğumu da orda yapacağım bi aksilik olmazsa 40 i çıkana kadar orda kalayım diye düşünüyorumAslında ne dicem kızlae tecrübeli anneler dsha iyi bilirler ama en zoru bebeği alıp evr gittiğimiz ilk haftaymış acaba yeni doğan hemşiresi falan ya da tecrübeli bir dadı mı turmak lazım ilk ay çok pahalı olur ama şimdiden kenara koysam :)) en azından 40 ı çıkana kadar
Eşime göre annesi hizmet beklemiyor oturup sadece tv izliyor sana ne zararı var diyorBu erkeklerin anlayışsızlığı gerçekten hayret edilesi. Kadın hasta olabilir ama sende şuan normal bir şekilde misafir ağırlayacak halde değilsin. Bir gün canın hiçbir şey yapmak istemez yapmazsın kalkmak istemez kalkmazsın karı koca idare edilir evde misafir olunca nasıl olacakmış. Gerçekten hayret bir şeyler.
Bende eşimi topa tutuyorum ama onu da anlıyorum babası vefat ettiği için yalnız bırakmak istemiyor bir de deprem bölgesinde aklı kalıyor ama benimde ailem deprem bölgesinde ne yapalım yani tüm ailemizi evimize toplayamayız ya sonuçtaSunu bdvye yazsan esini topa tutarlar valla
Isler varken gelmiyor isler bitince geliyor
Esin de isler bitince cagiriyor
Kv gelsin bak bakalim yardimci olacak mi sana
Olmazsa annem gelip kalacak biraz da dersin
3 ay uzun süre
Zaten az kaliyor doguma
Surda birsey kalmadi doguma da kalayim bile diyebilir
En son çare bunu düşünüyorum eğer gerçekten gelir de beni sinir ederse gideceğim başka çarem kalmıyorEvet kesinlikle sorması gerekiyordu ortak yaşam alanında bunlara dikkat edilmesi lazım. Bir süreliğine annene de geçebilirsin kendime bakamıyorum diyerek. Hem makaleni de sakin kafayla yazabilirsin. Bilemedim yani aklıma bu geldi
Muayene ücreti ne kadar dediler sizeEvet öyleymiş. Ya işini iyi yapsın da beni teselli etmesine ihtiyacım yok. Çok araştırdım bu doktoru ve bir akrabam ikiz gebeydi bu doktora gitmişti kesinlikle ona gitmemi tavsiye etti. Benim bebetonun biraz iyi incelenmesi lazım diye bu doktoru tercih ettim inşallah memnun kalırım
Anlıyorum seni canim onun gözünde orası senin evin değil orası oğlunun evi istediği zaman gelip kendini baktirtabilir oh ne ala memleket havası yemeği önüne gelecek temizliği yapılacak şunu düşünmüyor elden ayaktan düşünce dediğin gibi olacak neden elin ayağın tutuyorken insanları usandirasinGerçekten düşkün olsa ve bende müsait olsam bakarım hiç sorun değil ama bu yaptığını kabul edemiyorum zaten doğuma geleceğim diyorsun o zamana kadar bizi Yalnız bırakabilir
Herkese aynı ücreti veriyorlardır ama söyleyim yine de 3 bin dedilerMuayene ücreti ne kadar dediler size
Akşam peynir ekmek yedik düz yani öyle geçiyor günlerKesinlikle öyle ya bende don atlet yani duramıyorum napiyim. Kendime zor bakıyorum yeri geliyor yemeği falan eşim yapıyor hiçbir şey yapamıyorum. Valla bazen tuvalete bile zor gidiyorum belim ağrıyor
Biz normaliz de bazı kv’ler ve bazı kocalar normal değil hakikaten. Ya anneni düşünüyorsun da karnında çocuğunu taşıyan karını düşünmüyorsun sinir krizi geçirmelik yaniAkşam peynir ekmek yedik düz yani öyle geçiyor günlerkafamı kaldıracak mecalim yok hiç
Eşime Karan isminde de biraz direttim ama asla ısınamadı. Bence harika bir isim, Veysel Karan da çok güzel olduBenim oğlumun bi adı Allah izin verirse
Veysel olacak
Diğerini eşim koyacak ama ben ona da baskı yapıyorum
Veysel Karan sizce nasıl kızlar
Veysel Karani hazretlerinden ötürü koyuyorum
Bunun daha kötüsü var bir dediğini ikiletmemesine rağmen her türlü zahmetini çekmesine rağmen değeri olmayanlar da var yöreyle mi alakası var karakter mi vicdanla ,merhametle mi alakası var çok emin değilimBazı yörelerde ki neredeyse sanırım büyük bir çoğunluğu kapsıyor gelin eve gelen hizmetçi. İş yapan dediklerini ikiletmeyen iyi gelin işlerine gelmeyen de kötü gelin
Reflü yatağını biz grupça Yataştan aldık, çok hafif, çok da kaliteli gerçektenKızlar lcw da dolunay30 kodu ile bütün lcw marka ürünlerde yüzde 30 indirim oluyor, indirimli ürünlerde de geçerli, e bebekte de tekstilde yuzde 40 ındırım var, reflü yataklarında indirimler var bilginiz olsun
Bende gitmiştim ve bi dua etmiştim o kabul olursa bir gün oğlum olursa adını veyselEşime Karan isminde de biraz direttim ama asla ısınamadı. Bence harika bir isim, Veysel Karan da çok güzel olduVeysel Karaniye de hemen hemen her sene giderim
Gönlünüzce ve sağlıkla olsunBende gitmiştim ve bi dua etmiştim o kabul olursa bir gün oğlum olursa adını veysel
Koyacağım demiştim Allah nasip etti onu da bende Veysel Karan diye düşündümçok teşekkür ederim
Evet doğru bide ne yapsa yaranamayanlar var Allah iyi insanlarla karşılaştırsınBunun daha kötüsü var bir dediğini ikiletmemesine rağmen her türlü zahmetini çekmesine rağmen değeri olmayanlar da var yöreyle mi alakası var karakter mi vicdanla ,merhametle mi alakası var çok emin değilim
İnsallah amin hepimizinGönlünüzce ve sağlıkla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?