2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Sunu bdvye yazsan esini topa tutarlar valla
Isler varken gelmiyor isler bitince geliyor
Esin de isler bitince cagiriyor
Kv gelsin bak bakalim yardimci olacak mi sana
Olmazsa annem gelip kalacak biraz da dersin
3 ay uzun süre
Zaten az kaliyor doguma
Surda birsey kalmadi doguma da kalayim bile diyebilir

Evet kesinlikle sorması gerekiyordu ortak yaşam alanında bunlara dikkat edilmesi lazım. Bir süreliğine annene de geçebilirsin kendime bakamıyorum diyerek. Hem makaleni de sakin kafayla yazabilirsin. Bilemedim yani aklıma bu geldi

Bu kayinvalidelerin kendilerini gelirlerine baktirtma gibi bir sabit fikirleri var elden ayaktan düşmeseler bile
Bazı yörelerde ki neredeyse sanırım büyük bir çoğunluğu kapsıyor gelin eve gelen hizmetçi. İş yapan dediklerini ikiletmeyen iyi gelin işlerine gelmeyen de kötü gelin

Haydi hakkında hayırlısı canım dualarımdasin bizi de haberdar et

Valla ben don atlet oturuyorum öyle fena durumlar değil yatılı misafir çaya ağırlayacak mecalim yok benim de
Keşke biraz anlayışlı olsalar gebe insana
Kesinlikle öyle ya bende don atlet yani duramıyorum napiyim. Kendime zor bakıyorum yeri geliyor yemeği falan eşim yapıyor hiçbir şey yapamıyorum. Valla bazen tuvalete bile zor gidiyorum belim ağrıyor

Ben annemin yanına gidiyorum o yüzden doğumu da orda yapacağım bi aksilik olmazsa 40 i çıkana kadar orda kalayım diye düşünüyorum

Eşime göre annesi hizmet beklemiyor oturup sadece tv izliyor sana ne zararı var diyor kardeşim ben belki insan sevmiyorum tövbe ya zaten kimseye hizmet edemem yok öyle şey madem hizmet bekliyor birini tutsun kendine ben zaten kendime zor yetiyorum
Bende eşimi topa tutuyorum ama onu da anlıyorum babası vefat ettiği için yalnız bırakmak istemiyor bir de deprem bölgesinde aklı kalıyor ama benimde ailem deprem bölgesinde ne yapalım yani tüm ailemizi evimize toplayamayız ya sonuçta
En son çare bunu düşünüyorum eğer gerçekten gelir de beni sinir ederse gideceğim başka çarem kalmıyor

Muayene ücreti ne kadar dediler size

Gerçekten düşkün olsa ve bende müsait olsam bakarım hiç sorun değil ama bu yaptığını kabul edemiyorum zaten doğuma geleceğim diyorsun o zamana kadar bizi Yalnız bırakabilir
Anlıyorum seni canim onun gözünde orası senin evin değil orası oğlunun evi istediği zaman gelip kendini baktirtabilir oh ne ala memleket havası yemeği önüne gelecek temizliği yapılacak şunu düşünmüyor elden ayaktan düşünce dediğin gibi olacak neden elin ayağın tutuyorken insanları usandirasin

Kızlar wewell bebek telsizi almayı planladim
Görüntülü olmayandan
Kalite düşük bi de dediğiniz gibi gider bakarim
E-bebek de indirim var gözüküyor ama yalan başka yerlerde daha ucuz

Kesinlikle öyle ya bende don atlet yani duramıyorum napiyim. Kendime zor bakıyorum yeri geliyor yemeği falan eşim yapıyor hiçbir şey yapamıyorum. Valla bazen tuvalete bile zor gidiyorum belim ağrıyor
Akşam peynir ekmek yedik düz yani öyle geçiyor günler kafamı kaldıracak mecalim yok hiç

Akşam peynir ekmek yedik düz yani öyle geçiyor günler kafamı kaldıracak mecalim yok hiç
Biz normaliz de bazı kv’ler ve bazı kocalar normal değil hakikaten. Ya anneni düşünüyorsun da karnında çocuğunu taşıyan karını düşünmüyorsun sinir krizi geçirmelik yani

Benim oğlumun bi adı Allah izin verirse
Veysel olacak
Diğerini eşim koyacak ama ben ona da baskı yapıyorum
Veysel Karan sizce nasıl kızlar
Veysel Karani hazretlerinden ötürü koyuyorum
Eşime Karan isminde de biraz direttim ama asla ısınamadı. Bence harika bir isim, Veysel Karan da çok güzel oldu Veysel Karaniye de hemen hemen her sene giderim

Bazı yörelerde ki neredeyse sanırım büyük bir çoğunluğu kapsıyor gelin eve gelen hizmetçi. İş yapan dediklerini ikiletmeyen iyi gelin işlerine gelmeyen de kötü gelin
Bunun daha kötüsü var bir dediğini ikiletmemesine rağmen her türlü zahmetini çekmesine rağmen değeri olmayanlar da var yöreyle mi alakası var karakter mi vicdanla ,merhametle mi alakası var çok emin değilim

Reflü yatağını biz grupça Yataştan aldık, çok hafif, çok da kaliteli gerçekten Bence ona göz atmadan reflü yatağı almayın. Diğer ürünler için hemen bakıyorum

Eklentiler

• IMG_6953.webp
    95,3 KB · Görüntüleme: 41
Eşime Karan isminde de biraz direttim ama asla ısınamadı. Bence harika bir isim, Veysel Karan da çok güzel oldu Veysel Karaniye de hemen hemen her sene giderim
Bende gitmiştim ve bi dua etmiştim o kabul olursa bir gün oğlum olursa adını veysel
Koyacağım demiştim Allah nasip etti onu da bende Veysel Karan diye düşündüm çok teşekkür ederim

Evet doğru bide ne yapsa yaranamayanlar var Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…