2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
O kadar haklısın ki. Burada devreye eşin girmeli. Ayrıca gelince 3 ay gitmemek nedir ya çok uzun bir süre niye o kadar uzun kalıyorlar ki. Sana da yazık hamilesin ayaklarını uzatacaksın, zaten hava çok sıcak evinde rahat rahat açık saçık giyineceksin. Kv gelince nasıl böyle rahat olacaksın ki bunları eşin düşünmeliydi. Umarım sana yardıma geliyordur yemek, temizlik vs. İyi düşünelim iyi olsun

Reflü yatagı sevi bebe alacaktım bunun hem yanları olması hem kılıfının cıkması titreşimli olması fln çok hosuna gitti ölçüleride aynıydı sevi bebe ile 360tl ye gelıyor sepette junodan almayan varsa

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-29-22-43-35-287_com.solidict.ebebek.webp
    18 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2023-08-29-22-43-32-234_com.solidict.ebebek.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2023-08-29-22-43-23-308_com.solidict.ebebek.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2023-08-29-22-43-16-969_com.solidict.ebebek.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 33
Ben vefat eden abimin adını vereceğim yanına bir isim daha ekleyip, erkek olursa. Can. Kız olursa da can istiyorum ama eşim istemiyor
Benim eşimde erkek olursa aşırııı can istiyor. Onun için aslında hiçbir anlamı yok ama 8 yıldır tanıyorum eşimi sevgiliyken bile can da can ismine takıntılı biri galiba kıyamayabilirim can güzel bir isim

Bence kırma o kadar çok istiyorsa, şansa benimki de aynı senin eşin gibi hep can istemiş oğlunun adını, inşallah biri kız biri erkek olur da kızı da sen seçersin

Bence kırma o kadar çok istiyorsa, şansa benimki de aynı senin eşin gibi hep can istemiş oğlunun adını, inşallah biri kız biri erkek olur da kızı da sen seçersin
Amin inşallah sağlıkla gelsin hepimizin Allahın izniyle kucağımıza almak nasip olsun

Eşim davet ediyor gerçekten sinir oluyorum ve kv dem yaşlı asla bir şey yapamıyor gerçekten öyle gelince kalıyor gitmiyor çok sinirlerim bozuldu eski yerimiz çok iyiydi eşimin memleketine uzaktı şimdi yakın hemen geleyim diyor ve ben taşınma sürecinde çağırdım kendisini gel en azından yemek yaparsın dedim hastayım gelemem dedi şimdi geliyor cidden iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum eşime de söyleyince hasta kadın diyor en son ikisini evde bırakıp ben gidicem doğuma kadar annemde kalıp doğumu bile annemin yanında yapacağım çünkü çok bencilce geliyor davranışı

İlk hafta tutsan sonrasında da yine alışma devresi olacak baştan kendine güven bize kodlaniyor annelik sezgilerinle doğruyu bulursun canim eşin de destek olsun sen emzirdikten sonra gazını çıkarsın altını değiştirmeyi öğrensin vs prematüre bebeğimi yenidogan yogunbakimdan alabilirsiniz kıyafetleriyle gelin demişlerdi hemsireler minnacıkti, annemi aradım ben giydiremem sen de gel diye annemin işi çıktı gelemedi ben de dedim kendi kendime bu bebek senin güven kendine yaparsın,yaptım evelallah emin ol sen de yaparsin

Bende detaylı usg için Recep Has’a gideceğim. Kendisini ilk defa göreceğim nasıl birisi hic bilmiyorum ama mesleki becerisini çok iyi biliyorum kesinlikle alanında en iyi hekimlerden
Detaylıya aldı beni. Kendisi çok konuşmuyor çok net bir adam görece soğuk denilebilir. Tecrübesinden kaynaklı muhtemelen. Ama bebeği uzun uzun inceledi. Hiçbir bulgu görmedi ters. Raporunu vs veriyor mail atıyor CD veriyor. Bana çok güven verdi. Benim bebiş erkenden girmiş oldu detaylıya onda. Sadece biraz beni teselli etsin içimi rahatlatsın falan isterdim ama maalesef hahaha

Sana sormadan neden davet ediyor ki. Sen çağırınca işten kaçmak için gelmemesi ve şimdi işler bitip yerleştiğinde gelmesi bana da iyi niyetliymiş gibi gelmedi. Hamilesin ve kimseye bakacak durumda değilsin. Evde hiçbir şey yapma elini hiçbir şeye sürme madem eşin davet etti o ağırlasın sen hamile halinle nasıl bakacaksın yaşlı kadina. Ben olsam yataktan çıkmazdım kotuyum diye. Normal zaman olsa neyse idare edilir ama hamileyken kimseyle uğraşamam.

Bu kayinvalidelerin kendilerini gelirlerine baktirtma gibi bir sabit fikirleri var elden ayaktan düşmeseler bile

Aslında şöyle biraz kendini davet ettiriyor ama eşimin bana sorması gerekti o konuda çok kızgınım kendisine. Zaten hiçbir şey yapmayacağım akademik olarak yetiştirmem gereken makaleler var bu süreçte ağırlaşmadan onları yazmam gerek oturup bilgisayar başında çalışacağım ben kendime zor yetiyorum kimse bana güvenip gelmesin tabii gerçekten sabrım yok ve bebeğimi düşünmem gerek

Evet öyleymiş. Ya işini iyi yapsın da beni teselli etmesine ihtiyacım yok. Çok araştırdım bu doktoru ve bir akrabam ikiz gebeydi bu doktora gitmişti kesinlikle ona gitmemi tavsiye etti. Benim bebetonun biraz iyi incelenmesi lazım diye bu doktoru tercih ettim inşallah memnun kalırım

Eşine söyle annesine uygun bir dille söylesin ne bu böyle ben geliyorum deyip aylarca gitmemek. Halbuki kendinin rahat etmemesi lazım..
Siz yeni bir evdesiniz alışacaksınız yeni düzene yeni yere karı koca olmanız lazım bas basa zaten bebek gelecek bebek gelmeden yalnız kalın iyi olur gelmesin kadın gerekirse sen söyle anne seni de yormuş olmayayım biraz sıkıntılı geçiyor süreç gibisinden

Bu kayinvalidelerin kendilerini gelirlerine baktirtma gibi bir sabit fikirleri var elden ayaktan düşmeseler bile
Gerçekten düşkün olsa ve bende müsait olsam bakarım hiç sorun değil ama bu yaptığını kabul edemiyorum zaten doğuma geleceğim diyorsun o zamana kadar bizi Yalnız bırakabilir

Bu erkeklerin anlayışsızlığı gerçekten hayret edilesi. Kadın hasta olabilir ama sende şuan normal bir şekilde misafir ağırlayacak halde değilsin. Bir gün canın hiçbir şey yapmak istemez yapmazsın kalkmak istemez kalkmazsın karı koca idare edilir evde misafir olunca nasıl olacakmış. Gerçekten hayret bir şeyler.

Ya canımsınız o kadar teşekkür ederim ki. İyi ki varsınız bu hayattaki tek dileğim onun sağlıklı olması

Valla ben don atlet oturuyorum öyle fena durumlar değil yatılı misafir çaya ağırlayacak mecalim yok benim de
Keşke biraz anlayışlı olsalar gebe insana

Eşim söylemez öyle kıyamaz annesine ben kendisine söyledim aslında ama asla anlamak istemiyor ona göre ben olunca ne oluyor ki kafası var ve gerçekten yeni bir düzen kuruyorum hamileyim hassas dönemdeyim biraz Yalnız kalmak istiyorum hepsi bu neden bu kadar anlaşılmaz olunuyor anlamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…