2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bence baba bile değil sadece anne koymalı her türlü bağ bizde ağrısı sızısı geceler boyu uykusuzluğu iyi ki varlar iyi ki oldu kuzular ama bence bizim hakkımız daha çok isim olarak
Bence de eşim seçtiğim isimlere hayır deyince gücüme gidiyor

Bende sirayet eder diye korkuyorum. Kayınvalidem vefat eden kardeşinin adını oğluna koymuş o da vefat etmiş. Böyle şeyler beni çok geriyor ve gereksiz geliyor. Yani o ismiyle beraber gitmiş artık uzatmanın bir anlamı yok ki.

Kızlar 3. Kromozom için amnoyosentez yaptıracak bir arkadaşımız vardi
Onun sonucu çıktı mı ben kaçırmış olabilirim merak ettim onu

Evet P paki34 idi sanırım, ben de çok merak ediyorum, amniyosentez sonrasında bir mesajını hatırlamıyorum.
Merhaba canım kızlar bebiş şu an 15+4 o yüzden amniyosentez haftaya olacak. Cuma günü Recep Has hoca yapacak amniyosentezi bilen bilir kendisi perinatoloji konusunda Türkiye’de en iyi hocalardan. Yalnız adam bile koskoca Prof ve çapa tıpta binlerce vaka görmüş şu an Nişantaşı’nda kliniği var. Soruyorum hocam trizomi 3 lü hastanız oldu mu diyorum? Yok canlı doğmazlar ki diyor. Oysa benim bebiş 15 haftada tüm bulgular inanılmaz normal bana tutunmaya devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim desem yeridir. Benim hamileliğim hiç normal ilerlemedi maalesef. Açıkçası sadece ikili yaptırsam mükemmel ilerliyor diyebileceğim bir gebelikte nipt yaptırarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım test sonucu gösterecek.

Benim de iki ablam vefat etmiş bebeğim de kız hatta eşim teklif etti birinin adını koyalım mı diye ama ailem de gönüllü değil ben de onlara kötü şeyleri hatırlatıyor diye koymak istemem açıkçası

Bende detaylı usg için Recep Has’a gideceğim. Kendisini ilk defa göreceğim nasıl birisi hic bilmiyorum ama mesleki becerisini çok iyi biliyorum kesinlikle alanında en iyi hekimlerden

Bu süreçte yalnız olmadığını bil aklımızdasiniz,dualarimizdasiniz

Evet kesinlikle yani ben bilemiyorum koyacağım kişinin ahlakı huyu insanlığı güzel olsaydı belki koyabilirdim belki o kadar keskin değildim isim konusuna daha önce.Ama dayatma olunca mevzu ve koyacağım kişinin hâlini kişiliğini bildiğim için koymak istemiyorum.Sirayet ediyor orası net bir kere ailemde de var ordan biliyorum babannemin ismini koymuşlar kardeşime annem sinirlenince babannesi kılıklı der hemen hdhdhdh genler de kodlanıyor üstüne aynı isim olunca etkisi artıyor

Öncelikle başınız sağolsun. Ben bu sirayet etme durumuna inanıyorum ve beni çok korkutuyor. En değerli varlığımı böyle bir riske atmak asla istemem. Bence doğru karar vermişsin.

Aslında ne dicem kızlae tecrübeli anneler dsha iyi bilirler ama en zoru bebeği alıp evr gittiğimiz ilk haftaymış acaba yeni doğan hemşiresi falan ya da tecrübeli bir dadı mı turmak lazım ilk ay çok pahalı olur ama şimdiden kenara koysam :)) en azından 40 ı çıkana kadar

Ben vefat eden abimin adını vereceğim yanına bir isim daha ekleyip, erkek olursa. Can. Kız olursa da can istiyorum ama eşim istemiyor

Kızlar canım o kadar sıkkın ki biliyorsunuz yeni bir yere taşındım bu süreçte annem ve kız kardeşim gelip evimi yerleştirdi işten ayrıldım yeni yere geçince yani bir süre evdeyim tam evimde biraz yalnız kalır doğuma kadar tadını çıkarırım diyordum ki kayınvalidem gelecekmiş Hayır gelince 3 ay gitmeyen insan o kadar sinirlerim bozuk ki ya yeni taşındık bizde bir evimize çevremize alışalım resmen bencillik gibi geliyor yaptığı

Ailede ne yaşayan birinin ne de vefat eden birinin ismini çocuğuma koymam. Milyon tane isim arasından isim bulamadım da aileden birinin ismini mi koyacağım niye aynı kişiden ailede bir sürü olsun çok gereksiz geliyor bana.

ilkokula kadar tüm eğitim masraflarınu karşılarsanız olur de :) isim veriyorsan para da vereceksin :)

Annen, kaynanan, eşin dostun akraban, kardeşin ablan yengen varsa bunlar bedava olanları cnm sadece bebeği 2 saatte bir emzirmen vs gerektiğinden birde tecruben olmadıgından yanında birinin olması iyi oluyor, benim annem geldi sonrada ben annemın yanına gittim oğlan 2-3 aylık olana kdr bildiğin kurs verdi kadın bana

Bana öyle geliyor ki sizin amniyosentez sonucunuz iyi gelecek. Lütfen sıkmayın canınızı, testi yapan firmanın kullandığı tekniğin ya da kitin duyarlılığı kötü olabilir, belki sizin örneğinizle geliştirmeleri gereken şeyleri keşfederler. Her ne olursa olsun bence iyi ki nipt yaptırdınız hep bebeğiniz için en iyisini düşündünüz, çok cesur ve iyi bir annesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…