2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kizlaaaarr ates ölçer aldınız mı
Ben ateş ölçere bi ara çok baktım hatta braun markanın 1600 lük ateş ölçerini alacaktım sonra bir doktorun videosunu gördüm işte hem çocuk hekimi hem baba olarak söylüyorum çok ateş ölçer kullandım koltuk altı basit bir ölçer yeter diyordu sonra kararsız kaldım almadım daha bir şey

Bunun insanlıkla alakası var bence içinde vefa vicdan saygı düşünce olmayan hiç kimse insan olamaz gözümde benim kayınvalidemde tam bir oscar oyuncusu bu yaştan sonra boşandılar tek yaşayan abisinin yanında yaşıyor ama sık sık buraya kalmaya geliyor ben kendime zor bakıyorum ekstra birine nasıl bakayım bide geldimi nedense oda hasta oluyor paso yatıyor Rabbim bizi kaynanalarla sınıyor bence

Ben annemin yanına gidiyorum o yüzden doğumu da orda yapacağım bi aksilik olmazsa 40 i çıkana kadar orda kalayım diye düşünüyorum
ben annemi istemiyorum annem hemen bağıran herseye sinirlenen beni çabuk dolduran biri en sevdiğim insan en iyi dostum ama onun gerginliği ile başedenem eşimle de gerginler bizde asla kalmaz ben onda kalsam eşimden bebeği ayırcam istanbulda ayrı yakalardayız eşim 6.30-8.30 haftada 6 gün çalışır tam bir iş kolik işinden ayrı kalamaz ya kendim ya dadı

tek başına olmaz değil mi :/

Öyleydim ben ne yapsam yaranamadım neden diye sordum hep kendimde hata aradım.Eşim bir gün şunu söyledi " köy gelini olmadığın için seni sevmiyorlar"..yani ne yapsam kendimi asla kabul ettiremedim.Sofralar kurardım ne gerek var derlerdi.İşlerine yardım ederdim ne yaptın sanki derlerdi.Hatta bir gün hiç unutmam sarma sarmaya yardıma gittim kayinbabam dedi ki "sıçan da ne işe yarar diye sorulmazmış oda lağamı temizlermiş" dedi siz düşünün gerisini bir de ismini koy diyorlar..

Hay köy esegi tepiklesin onlari
Bu ne cehalettir yahu

Braunu çokça öneriyorlar aslında ama o kadar para vermeye gerek var mı tartışılır. Severek takip ettiğim bir ebe var Rahime Boyar diye (tavsiye ediyorum herkese); kendisi 2 çocuğunu bununla büyütmüş. Sanırım bunu alacağım. Bir tane de çubuk olan ateş ölçerden alacağım

Eklentiler

• IMG_6954.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 54
Olur aslında neden olmasın ama siz bilirsiniz tabiki bilemedim bende

Koltuk altında sabit durmuyorlar onu doğru tutup ölçmek zor oluyor kesinlikle alindan olan daha pratik

Kulaktan daha iyi diye biliyorum ama onlardan da bu fiyata yakın Braun ve weewell var ikisi de listelerde en iyiler arasında

Kendileri de kaynanalarindan öyle görmüş o şekilde acısını çıkarmaya çalışıyorlar

Henüz almadım ama beurer markasını almayı düşünüyorum. Pediatri servisinde çalışırken bizim hastanede kullandığımız kulaktan ateş ölçer(timpanik) ile aynı sonuçları veriyordu. Braun ile hastane kullandığımız timpanik arasında 1 derece fark çıkıyordu. Timpanikler her hafta kalibre olduğu için kendi cihazımızı baz alıyorduk tabiki ve doktorlarımızda braun ateş ölçeri hiç sevmezlerdi. Kesinlikle beurer tercih edeceğim.

Evet Braun çok iyi ama sanırım biraz olumlu düşünüyorum. Bebeğimin ihtiyacı olmayacak, almak için alacağım gibi bir kafadayım şu an
Bizim akraba cay bardagindaki cayi falan olcuyordu
FIrindan cikan kekin atesini olcuyordu aldigi urunu cok ovuyordu ama markasini unuttum ogreneyim yazarim

Benimde aynı canım yukarı çıkmasını bekliycez kanamam oluyor dikkat ediceksin sürekli mümkünse istirahat et yane bana işi bırak bile dedi ki ziraatçı olduğum için mecburen tarlalardayım ama bebeğim için bırakıcam dua edelim güzelce çıksınlar yukarıya bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…