Ben ateş ölçere bi ara çok baktım hatta braun markanın 1600 lük ateş ölçerini alacaktım sonra bir doktorun videosunu gördüm işte hem çocuk hekimi hem baba olarak söylüyorum çok ateş ölçer kullandım koltuk altı basit bir ölçer yeter diyordu sonra kararsız kaldım almadım daha bir şeyKizlaaaarr ates ölçer aldınız mı
Bunun daha kötüsü var bir dediğini ikiletmemesine rağmen her türlü zahmetini çekmesine rağmen değeri olmayanlar da var yöreyle mi alakası var karakter mi vicdanla ,merhametle mi alakası var çok emin değilim
Braunun kulaktan ölçerini alacağım canım 1 tanede omron koltuk altı olanı alacağımKizlaaaarr ates ölçer aldınız mı
ben annemi istemiyorum annem hemen bağıran herseye sinirlenen beni çabuk dolduran biri en sevdiğim insan en iyi dostum ama onun gerginliği ile başedenem eşimle de gerginler bizde asla kalmaz ben onda kalsam eşimden bebeği ayırcam istanbulda ayrı yakalardayız eşim 6.30-8.30 haftada 6 gün çalışır tam bir iş kolik işinden ayrı kalamaz ya kendim ya dadıBen annemin yanına gidiyorum o yüzden doğumu da orda yapacağım bi aksilik olmazsa 40 i çıkana kadar orda kalayım diye düşünüyorum
Öyleydim ben ne yapsam yaranamadım neden diye sordum hep kendimde hata aradım.Eşim bir gün şunu söyledi " köy gelini olmadığın için seni sevmiyorlar"..yani ne yapsam kendimi asla kabul ettiremedim.Sofralar kurardım ne gerek var derlerdi.İşlerine yardım ederdim ne yaptın sanki derlerdi.Hatta bir gün hiç unutmam sarma sarmaya yardıma gittim kayinbabam dedi ki "sıçan da ne işe yarar diye sorulmazmış oda lağamı temizlermiş" dedi siz düşünün gerisini bir de ismini koy diyorlar..Bunun daha kötüsü var bir dediğini ikiletmemesine rağmen her türlü zahmetini çekmesine rağmen değeri olmayanlar da var yöreyle mi alakası var karakter mi vicdanla ,merhametle mi alakası var çok emin değilim
Hay köy esegi tepiklesin onlariÖyleydim ben ne yapsam yaranamadım neden diye sordum hep kendimde hata aradım.Eşim bir gün şunu söyledi " köy gelini olmadığın için seni sevmiyorlar"..yani ne yapsam kendimi asla kabul ettiremedim.Sofralar kurardım ne gerek var derlerdi.İşlerine yardım ederdim ne yaptın sanki derlerdi.Hatta bir gün hiç unutmam sarma sarmaya yardıma gittim kayinbabam dedi ki "sıçan da ne işe yarar diye sorulmazmış oda lağamı temizlermiş" dedi siz düşünün gerisini bir de ismini koy diyorlar..
Braunu çokça öneriyorlar aslında ama o kadar para vermeye gerek var mı tartışılır. Severek takip ettiğim bir ebe var Rahime Boyar diye (tavsiye ediyorum herkese); kendisi 2 çocuğunu bununla büyütmüş. Sanırım bunu alacağım. Bir tane de çubuk olan ateş ölçerden alacağımKizlaaaarr ates ölçer aldınız mı
Weewell markası da en iyiler arasında ona baktınız mı ?Braunun kulaktan ölçerini alacağım canım 1 tanede omron koltuk altı olanı alacağım
Olur aslında neden olmasın ama siz bilirsiniz tabiki bilemedim bendeben annemi istemiyorum annem hemen bağıran herseye sinirlenen beni çabuk dolduran biri en sevdiğim insan en iyi dostum ama onun gerginliği ile başedenem eşimle de gerginler bizde asla kalmaz ben onda kalsam eşimden bebeği ayırcam istanbulda ayrı yakalardayız eşim 6.30-8.30 haftada 6 gün çalışır tam bir iş kolik işinden ayrı kalamaz ya kendim ya dadı
tek başına olmaz değil mi :/
Koltuk altında sabit durmuyorlar onu doğru tutup ölçmek zor oluyor kesinlikle alindan olan daha pratikBen ateş ölçere bi ara çok baktım hatta braun markanın 1600 lük ateş ölçerini alacaktım sonra bir doktorun videosunu gördüm işte hem çocuk hekimi hem baba olarak söylüyorum çok ateş ölçer kullandım koltuk altı basit bir ölçer yeter diyordu sonra kararsız kaldım almadım daha bir şey
Ah işte ne yapayım gebeliğimi öğrendiklerinden beri bir kere bile arayıp sormadılar eşim sitem etmiş dün öyle aradılar yani iyilik olsa dahi istemiyorum onlardan birşey zorHay köy esegi tepiklesin onlari
Bu ne cehalettir yahu
Kulaktan daha iyi diye biliyorum ama onlardan da bu fiyata yakın Braun ve weewell var ikisi de listelerde en iyiler arasındaBraunu çokça öneriyorlar aslında ama o kadar para vermeye gerek var mı tartışılır. Severek takip ettiğim bir ebe var Rahime Boyar diye (tavsiye ediyorum herkese); kendisi 2 çocuğunu bununla büyütmüş. Sanırım bunu alacağım. Bir tane de çubuk olan ateş ölçerden alacağım
Bizimki beurer çoook memnunumKizlaaaarr ates ölçer aldınız mı
Kendileri de kaynanalarindan öyle görmüş o şekilde acısını çıkarmaya çalışıyorlarBunun insanlıkla alakası var bence içinde vefa vicdan saygı düşünce olmayan hiç kimse insan olamaz gözümde benim kayınvalidemde tam bir oscar oyuncusu bu yaştan sonra boşandılar tek yaşayan abisinin yanında yaşıyor ama sık sık buraya kalmaya geliyor ben kendime zor bakıyorum ekstra birine nasıl bakayım bide geldimi nedense oda hasta oluyor paso yatıyor Rabbim bizi kaynanalarla sınıyor bence
Evet Braun çok iyi ama sanırım biraz olumlu düşünüyorum. Bebeğimin ihtiyacı olmayacak, almak için alacağım gibi bir kafadayım şu anKulaktan daha iyi diye biliyorum ama onlardan da bu fiyata yakın Braun ve weewell var ikisi de listelerde en iyiler arasında
Ft 65 ya da Ft 70 idi koduBizimki beurer çoook memnunum
Henüz almadım ama beurer markasını almayı düşünüyorum. Pediatri servisinde çalışırken bizim hastanede kullandığımız kulaktan ateş ölçer(timpanik) ile aynı sonuçları veriyordu. Braun ile hastane kullandığımız timpanik arasında 1 derece fark çıkıyordu. Timpanikler her hafta kalibre olduğu için kendi cihazımızı baz alıyorduk tabiki ve doktorlarımızda braun ateş ölçeri hiç sevmezlerdi. Kesinlikle beurer tercih edeceğim.Kizlaaaarr ates ölçer aldınız mı
Bizim akraba cay bardagindaki cayi falan olcuyorduEvet Braun çok iyi ama sanırım biraz olumlu düşünüyorum. Bebeğimin ihtiyacı olmayacak, almak için alacağım gibi bir kafadayım şu an
Benimde aynı canım yukarı çıkmasını bekliycez kanamam oluyor dikkat ediceksin sürekli mümkünse istirahat et yane bana işi bırak bile dedi ki ziraatçı olduğum için mecburen tarlalardayım ama bebeğim için bırakıcam dua edelim güzelce çıksınlar yukarıya bebeklerimizKızlar bugün muayenem vardı yine kız dendi benimde kızım geliyor galiba birde doktor eşik aşşağı yerleşmiş zamanla çıkabilir belki ama kanama riskin var cinsel ilişki ağır hareket yasak dedi başına gelen varmı internette okuyorum eğer çıkmazsa normal doğum imkansızmış hadi bu tamam birde yapışma halinde doğumda rahim bile alınabilir yazıyor bu korkuttu beni varmı başına gelen duyan böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?