Bizimki pozisyon uygun değildi bi ödüllendir gel dedi çikolata yedim zaten dedim beğenmemiş demekki dedi o arada hem kan ver hem git bişeyler ye dedi eşimle gittik kantine tost falan yemiştik birde merdivenleri inip çıkmak uygun pozisyona getiriyormuş bebeğe 4 kat inip çıkmıştıkSelam arkadaşlar benimki cinsiyetini göstermiyorgeçen hafta bacaklarını kapattı bugünde uyuyordu şaşırdım kaldım benim gibi olan varmı
Allah yardımcınız olsun zor bir durum rapor alabiliyorsanız rapor alın olmadı okulda kalınırmıBenim de yarın randevum var ama stresten ona odaklanamıyorum. Ben haftaya deprem bölgesine gidiyorum orda ne ev ne konteyner hiçbir şeyim yokokulda kalacakmışız nasıl kalırım bu halimle bilmiyorum idari izin verirler hamilelere diyordum onu da vermediler
İlk hafta için öyle yapmayı düşünüyorum ama sonra 32.haftaya daha çok varAllah yardımcınız olsun zor bir durum rapor alabiliyorsanız rapor alın olmadı okulda kalınırmı
O kadar haklısın kiii eşime söylüyorum ama bakalım getirecek mi bende artık bebeğimi düşündüğüm için tavrımı koyacağım cidden kimsenin kalbi kırılmasın üzülmesin demek istemiyorum çünkü ben yıpranıyorumBen eşime direk annenin bu kadar sık gelip kalmasını istemiyorum daha fazla kalırsa ben giderim demiştim süreklide hasta oluyor hasta oldumuda hep naz yapıyor ahlayıp vahlıyor ben kendime zor bakıyorum hastaya nasıl bakayım benim annem diyalize giriyordu ona rağmen gelip burda kalmazdıki o daha çok muhtaçtı bakıma ben giderdim çoğu zaman şimdide sağ olsaydı gelmezdi asla ama işte bu kayınvalideler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum halbuk kız annesi olmak daha zor kızın annesi daha çok gelir normal şartlarda kızım güvendemi rahatı yerindemi kontrol eder gider ama yok damat anneleri bıktırıyor zaten bu hareketlerş yüzünden sevende yok onu herşeye lafı var herşeye karışır yersiz densiz konuşur sen kendini strese sokma benim iki hafta başım ağrıdı tansiyonlarım yükseldi onu gördükçe ben hasta oluyordum demesi zor bliyorum istemsiz oluyor snir oluyorsun ama bebeğini düşün
Sizin doktorda anlayışıyla yaklaşmış ama bizimki biraz makinayla sarstı okadarBizimki pozisyon uygun değildi bi ödüllendir gel dedi çikolata yedim zaten dedim beğenmemiş demekki dedi o arada hem kan ver hem git bişeyler ye dedi eşimle gittik kantine tost falan yemiştik birde merdivenleri inip çıkmak uygun pozisyona getiriyormuş bebeğe 4 kat inip çıkmıştıksonra doğru pozisyona geçmiş gösterdi bacak arasını falan gördük
Ay zaten öyle yapıyor mağdur rolüne çok kapılıyornasil biri diye sordum ama sonradan mesajlarini okudun cevabimi aldim canim3 ay uzun bir süre keske yardim etmek icin gelmis olsa ama malesef ki yardim icin gelse bile insan gene istemiyor.Esin varken melek olucaktir o yokken baska birsey demeyeyim simdi zorlukla büyütmustur tabi ama bunun yükünü neden sen cekesin ne alaka ki bazi seylere göz yummak anlamina gelmiyor.inanki cok cok haklısın..son durum nedir peki.
Evet yıpranan hep biz oluyoruz beni düşünmüyorsun çocuğunu düşün stres yapıyorum diyorum senide düşünüyorum napayım sokağamı atayım diyor onu görünce şeytan görmüş oluyorum Rabbim uzak tutsun bunun bide doğumdan sonrası var valla him çekemem kıyametş koparıcam gibi geliyor inşallah gelirse bile fazla kalmaz umarımO kadar haklısın kiii eşime söylüyorum ama bakalım getirecek mi bende artık bebeğimi düşündüğüm için tavrımı koyacağım cidden kimsenin kalbi kırılmasın üzülmesin demek istemiyorum çünkü ben yıpranıyorum
Sizin doktorda anlayışıyla yaklaşmış ama bizimki biraz makinayla sarstı okadarBizimki pozisyon uygun değildi bi ödüllendir gel dedi çikolata yedim zaten dedim beğenmemiş demekki dedi o arada hem kan ver hem git bişeyler ye dedi eşimle gittik kantine tost falan yemiştik birde merdivenleri inip çıkmak uygun pozisyona getiriyormuş bebeğe 4 kat inip çıkmıştıksonra doğru pozisyona geçmiş gösterdi bacak arasını falan gördük
Çok duygusalımdir normal sohbet esnasında bile ağlayabilirim ama erkek benimkiHiç yorum yapmadı mıyalnız kız anneleri daha duygusal olurmuş
Bende elimle dokundugimda asagida kasik tarafda amma solda hiss ediyorum egildiyimdede sol tarafimda sanki baloncuk var sıkışıyor gibi oluyor. Bende senin gibi sanki çok aşağıdaymış gibi hiss ediyorum bazenElinizle dokunduğunuz zaman bebeği nerde hissediyorsunuz ?Ben kasık bölgemin tam ortasında hissetmeye başladım ama aşağıda gibi hissediyorum son bir kaç gündür de batmalarım oluyor sebebini anlamadım inşallah bebeğim iyidir..
İnşallah normaldir ya bize öyle geliyordurBende elimle dokundugimda asagida kasik tarafda amma solda hiss ediyorum egildiyimdede sol tarafimda sanki baloncuk var sıkışıyor gibi oluyor. Bende senin gibi sanki çok aşağıdaymış gibi hiss ediyorum bazen
ben de duygusalımÇok duygusalımdir normal sohbet esnasında bile ağlayabilirim ama erkek benimki
Amin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkarİnşallah bir sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun. Bize de haber verin
Evet evet ben normalde de çok duygusalımben de duygusalımhem de bu gebeliğimde çok gerginim çabuk sinirleniyorum falan gerçi koç burcu olunca normalde de duygusal mısınızdır
Ve şu da oldu aynı yerde aynı mekanda aynı koltukta bile uzun süre kalamıyorum sabrım da yokEvet evet ben normalde de çok duygusalımama gebelikte bende biraz sinirli ve agresif oldum açıkçası
Bende hiç almadimBu arada kızlar ben de kilo almamışım ve çok memnunumçünkü zaten ideal kilomda gebe kalmadım hatta gebelik başında 2 kg falan vermiştim onu da almadım ama karnım çıkmış. Kızıma hamile iken bu dönemde 3 kg almıştım son aylar çok kilo alıyoruz zaten, şimdi kafamız rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?