2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Selam arkadaşlar benimki cinsiyetini göstermiyor geçen hafta bacaklarını kapattı bugünde uyuyordu şaşırdım kaldım benim gibi olan varmı
Bizimki pozisyon uygun değildi bi ödüllendir gel dedi çikolata yedim zaten dedim beğenmemiş demekki dedi o arada hem kan ver hem git bişeyler ye dedi eşimle gittik kantine tost falan yemiştik birde merdivenleri inip çıkmak uygun pozisyona getiriyormuş bebeğe 4 kat inip çıkmıştıksonra doğru pozisyona geçmiş gösterdi bacak arasını falan gördük

Allah yardımcınız olsun zor bir durum rapor alabiliyorsanız rapor alın olmadı okulda kalınırmı

O kadar haklısın kiii eşime söylüyorum ama bakalım getirecek mi bende artık bebeğimi düşündüğüm için tavrımı koyacağım cidden kimsenin kalbi kırılmasın üzülmesin demek istemiyorum çünkü ben yıpranıyorum

Sizin doktorda anlayışıyla yaklaşmış ama bizimki biraz makinayla sarstı okadar kızımda turşu yemiştim en son çare öyle göstermişti bunda da ne ekşi ne tatlı istiyor canım bende girmeden hem ekşi hem tatlı yedim midemin bulandigiyla kaldım

Ay zaten öyle yapıyor mağdur rolüne çok kapılıyor İnan hiç bilmiyorum kuzum sormuyorum gelecek mi diye telefonda iyiler mi bile demiyorum o kadar irrite oldum biliyorsun ev taşıdım aradı beni diyor ki yerleştiniz mi üç kişisiniz yerleşmişsinizdir bakalım eşimle gelecek mi ona göre bi yol belirleyeceğim

Evet yıpranan hep biz oluyoruz beni düşünmüyorsun çocuğunu düşün stres yapıyorum diyorum senide düşünüyorum napayım sokağamı atayım diyor onu görünce şeytan görmüş oluyorum Rabbim uzak tutsun bunun bide doğumdan sonrası var valla him çekemem kıyametş koparıcam gibi geliyor inşallah gelirse bile fazla kalmaz umarım

Sizin doktorda anlayışıyla yaklaşmış ama bizimki biraz makinayla sarstı okadar kızımda turşu yemiştim en son çare öyle göstermişti bunda da ne ekşi ne tatlı istiyor canım bende girmeden hem ekşi hem tatlı yedim midemin bulandigiyla kaldım

Vallahi çok sabırlıymışsınız. 3 ayın ilk haftasından sonrasını annemde geçirirdim ben olsam boş evde istediği kadar oturabilirler oğluşuyla

Bende elimle dokundugimda asagida kasik tarafda amma solda hiss ediyorum egildiyimdede sol tarafimda sanki baloncuk var sıkışıyor gibi oluyor. Bende senin gibi sanki çok aşağıdaymış gibi hiss ediyorum bazen

Hanımlar hayırlı akşamlar hazır evime gelmişken sizlerde konuşuyorken göstereyim dedim. 3 yıl önce ben aşağıdaki ürünleri aldım gayet kullanışlı hatta biz o zamanlar çok uyguna almıştık . Sessizimde asla uğultu olmadı sesi gayet net. Ateş ölçerinde birkaç şeyi ölçme özelliği var. Oğlum ateşlenip ölçtük hastanedekilerde aynı derece çıkmıştı. Alından ölçmelerde ister istemez yanılma payı oluyormuş dr öyle söylemişti

Eklentiler

• 28548CF5-3A65-4060-8AFF-223213F30A7C.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 59
  • ADD191BA-6B59-445F-AB94-2AC1E139FF85.webp
    37 KB · Görüntüleme: 57
Çok duygusalımdir normal sohbet esnasında bile ağlayabilirim ama erkek benimki
ben de duygusalım hem de bu gebeliğimde çok gerginim çabuk sinirleniyorum falan gerçi koç burcu olunca normalde de duygusal mısınızdır

İnşallah bir sorun yaşamazsınız. Allah yardımcınız olsun. Bize de haber verin
Amin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkar eylülu 2 yada 3 haftası kan vericem.cunku asilamayla oldum iki kese ikiz hamileydim biri öldü 8haftalikken ölen bebek kanım vardır iyice değeri düşsun. vericem fetal dna kanı. Diğeri maşallah iyi şuan 14haftalik hamileyim cinsiyeti belli erkek dedi.

Bu arada kızlar ben de kilo almamışım ve çok memnunum çünkü zaten ideal kilomda gebe kalmadım hatta gebelik başında 2 kg falan vermiştim onu da almadım ama karnım çıkmış. Kızıma hamile iken bu dönemde 3 kg almıştım son aylar çok kilo alıyoruz zaten, şimdi kafamız rahat olsun

ben de duygusalım hem de bu gebeliğimde çok gerginim çabuk sinirleniyorum falan gerçi koç burcu olunca normalde de duygusal mısınızdır
Evet evet ben normalde de çok duygusalım ama gebelikte bende biraz sinirli ve agresif oldum açıkçası

Evet evet ben normalde de çok duygusalım ama gebelikte bende biraz sinirli ve agresif oldum açıkçası
Ve şu da oldu aynı yerde aynı mekanda aynı koltukta bile uzun süre kalamıyorum sabrım da yok bunalıyorum

Bende hiç almadim
Gebelik öncesi farketmeden zayıflamışım
O zayıfladığım halimle kaldım hiç kilo almadım 4 ay bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…