- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.350
- 53
Öyle canım, sağlıkla ve gönlünüzce inşallahEşim de erkek olacağını düşünmüyor hiç görüntüsü yüzünden bu çok narin diyoroy yerim onu nazik edepli olsun kadınları incitmesin başka ne isterim erkekse
nasil biri diye sordum ama sonradan mesajlarini okudun cevabimi aldim canimYani kötü biri diyemem ama gerçekten her şeye bir yorumu bir fikri vardır ve eşim annesine çok düşkün kp vefat etti benim ve anneleri gerçekten çok zorlukla büyütmüş tamam saygı duyuyorum ama mesela geldi mi sürekli her şeye karışır bunca zaman kalbini kırmamak için çoğu kez sustum ama artık bunu yapmayacağım çünkü benimde sabrım kalmadı… Belki hayatımda bir sefer yaşayacağım bu günleri onunla geçirmek istemiyorum…
Bakayım bu dediklerine isimli madrebebek var ben ordan söyledim ordanda bakabilirsin 10 lu seti uygunduBaktım canım ama ben nakışlıyı atolyerakun, pinkbabydesign, nakisbahcesi_ bunlardan birine yaptıracağım, bakabilirsinBaskılı bir sayfa arıyorum, hastanede isimli giydirmek için. B Buffalosos nın önerdiği gibi
baktım tam da aradığım gibi bir sayfa, baskılı
Evet ben de öyleyim canım sade kahve iç biraz iyi geliyorÇok ciddi baş ağrısı çekiyorum günlerdir dün hem sabah hem de akşam Parol içtim bugün hiçbir şeyim yoktu bi anda yine başladı hemen Parol aldım migrene dönüşmesinden korkuyorum sizde yaşıyor musunuz kızlar?
Ben daha çok doğumdan sonra hemen giydircekleri takımı dantelli falan olsun istiyorum ama öyle çok çeşitli sayfaya denk gelemedimBaktım canım ama ben nakışlıyı atolyerakun, pinkbabydesign, nakisbahcesi_ bunlardan birine yaptıracağım, bakabilirsinBaskılı bir sayfa arıyorum, hastanede isimli giydirmek için. B Buffalosos nın önerdiği gibi
baktım tam da aradığım gibi bir sayfa, baskılı
Limonlu türk kahvesi baş ağrısına çok iyi geliyor dene derim yani bana iyi geliyorÇok ciddi baş ağrısı çekiyorum günlerdir dün hem sabah hem de akşam Parol içtim bugün hiçbir şeyim yoktu bi anda yine başladı hemen Parol aldım migrene dönüşmesinden korkuyorum sizde yaşıyor musunuz kızlar?
Kahve içemiyorum maalesef hemen cırcır yapar ve mideme dokunurEvet ben de öyleyim canım sade kahve iç biraz iyi geliyor
Kahve içemiyorum maalesefLimonlu türk kahvesi baş ağrısına çok iyi geliyor dene derim yani bana iyi geliyor
Oradakiler hep aynı model canım biliyorum. Dediğim sayfalara baksan çok çeşit var, insan karar veremiyorBakayım bu dediklerine isimli madrebebek var ben ordan söyledim ordanda bakabilirsin 10 lu seti uygundu
Kızım olsaydı kesinlikle dantelli seçerdim, çok hoşlarBen daha çok doğumdan sonra hemen giydircekleri takımı dantelli falan olsun istiyorum ama öyle çok çeşitli sayfaya denk gelemedim
İsimli takım söyledim ya battaniyesi falan içinde bide ekstra dantelli olsun istiyorum arama aşamasındayım şuan acaaba hastane için zıbını uzun kollumu almak gerekirKızım olsaydı kesinlikle dantelli seçerdim, çok hoşlarbence de o şekilde almalısın
Bi çene cerrahına baktırmaktan çaren yok işlem yapamazlar ama yankıların varsa gargara falan veriyorlar Allahtan bütün 20 liklerimi aldırdım ben şükürKızlar yeni bir güncelleme geldi bana .20 lik dişim çıktı ucu var ama muhtemelen gömülü çenemi bile açamıyorum kitlendi resmen ,ay napacağım ya çok kötü bir durumdayım şu an
Ben aslında Ocak gibi çıkarmaya başlamıştım ve bir sıkıntı olmamıştı bu zamana kadar ama 2 gündür mahvetti beni damağımda yara oluştu çenemi açamaz hale geldim bir diş hekimiyle görüştüm doktorumla görüşmem gerektiğini söyledi ama kendisi tatilde maalesef pazartesi gelecek o zamana kadar tecrübesi olan varsa öneri bekliyorum gebeler içinBi çene cerrahına baktırmaktan çaren yok işlem yapamazlar ama yankıların varsa gargara falan veriyorlar Allahtan bütün 20 liklerimi aldırdım ben şükür
Kış bebeği olacak, uzun kol al bence. En fazla ince bir kundakla kundaklar ya da üstünü örtersinİsimli takım söyledim ya battaniyesi falan içinde bide ekstra dantelli olsun istiyorum arama aşamasındayım şuan acaaba hastane için zıbını uzun kollumu almak gerekir
Tuzlu veya karbonatlı gargara dene hem yarayı geçirirBen aslında Ocak gibi çıkarmaya başlamıştım ve bir sıkıntı olmamıştı bu zamana kadar ama 2 gündür mahvetti beni damağımda yara oluştu çenemi açamaz hale geldim bir diş hekimiyle görüştüm doktorumla görüşmem gerektiğini söyledi ama kendisi tatilde maalesef pazartesi gelecek o zamana kadar tecrübesi olan varsa öneri bekliyorum gebeler için
Evet en azından hastanede kullanmak için 2 tane uzun kol alsam iyi olur gibi geldi banada ev zaten sıcak oluyor bizimKış bebeği olacak, uzun kol al bence. En fazla ince bir kundakla kundaklar ya da üstünü örtersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?