2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
nasil biri diye sordum ama sonradan mesajlarini okudun cevabimi aldim canim3 ay uzun bir süre keske yardim etmek icin gelmis olsa ama malesef ki yardim icin gelse bile insan gene istemiyor.Esin varken melek olucaktir o yokken baska birsey demeyeyim simdi zorlukla büyütmustur tabi ama bunun yükünü neden sen cekesin ne alaka ki bazi seylere göz yummak anlamina gelmiyor.inanki cok cok haklısın..son durum nedir peki.

Çok ciddi baş ağrısı çekiyorum günlerdir dün hem sabah hem de akşam Parol içtim bugün hiçbir şeyim yoktu bi anda yine başladı hemen Parol aldım migrene dönüşmesinden korkuyorum sizde yaşıyor musunuz kızlar?

Bakayım bu dediklerine isimli madrebebek var ben ordan söyledim ordanda bakabilirsin 10 lu seti uygundu

Evet ben de öyleyim canım sade kahve iç biraz iyi geliyor

Ben daha çok doğumdan sonra hemen giydircekleri takımı dantelli falan olsun istiyorum ama öyle çok çeşitli sayfaya denk gelemedim

Limonlu türk kahvesi baş ağrısına çok iyi geliyor dene derim yani bana iyi geliyor

Kızlar yeni bir güncelleme geldi bana .20 lik dişim çıktı ucu var ama muhtemelen gömülü çenemi bile açamıyorum kitlendi resmen ,ay napacağım ya çok kötü bir durumdayım şu an
Bi çene cerrahına baktırmaktan çaren yok işlem yapamazlar ama yankıların varsa gargara falan veriyorlar Allahtan bütün 20 liklerimi aldırdım ben şükür

Bi çene cerrahına baktırmaktan çaren yok işlem yapamazlar ama yankıların varsa gargara falan veriyorlar Allahtan bütün 20 liklerimi aldırdım ben şükür
Ben aslında Ocak gibi çıkarmaya başlamıştım ve bir sıkıntı olmamıştı bu zamana kadar ama 2 gündür mahvetti beni damağımda yara oluştu çenemi açamaz hale geldim bir diş hekimiyle görüştüm doktorumla görüşmem gerektiğini söyledi ama kendisi tatilde maalesef pazartesi gelecek o zamana kadar tecrübesi olan varsa öneri bekliyorum gebeler için

Benim de yarın randevum var ama stresten ona odaklanamıyorum. Ben haftaya deprem bölgesine gidiyorum orda ne ev ne konteyner hiçbir şeyim yok okulda kalacakmışız nasıl kalırım bu halimle bilmiyorum idari izin verirler hamilelere diyordum onu da vermediler

Tuzlu veya karbonatlı gargara dene hem yarayı geçirir

Selam arkadaşlar benimki cinsiyetini göstermiyor geçen hafta bacaklarını kapattı bugünde uyuyordu şaşırdım kaldım benim gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…