2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
canım zaten yaşı 35 üstü olanlara bence ikili tarama yapılması saçma risk hep çok yüksek boşuna stres oluyoruz

Yaştan dolayı yüksek çıkmıştır canım. İnşallah fetal dna testin temiz çıkar

Öncelikle geçmiş olsun dilerim fetal dna sonuçları temiz gelir fakat anlamadığım nasıl türkiyede fetal dna yapan yokmuş? Ben yaptırdım ben gibi bu grupdan birkaç kişi daha yaptırdı.

İnşallah cnm, bende oğlumda herşeyi fazla fazla çifter çifter aldım onu sevmedi bunu alayım diye ama 6 sene önceki ekonomiyle şimdi bir değil, tr standartlarına göre Allah 'ıma bin şükür kazancımız bize yetiyor ama yine de israf etmek istemem, ben hep dağıttım 6 sene oldu halen bitiremedim dağıta dağıta 2. Yi düşünmemiştik çünkü hiç inşallah bebeğinde sever rahatlıkla kullanır annesini üzmez, annesi beğendiyse oda beğensin bir zahmet

Teşekkür ederim.siz nerde yaptırdınız ne kadar verdiniz.
Canım sen antalyadasın dimi? Bende antalyadayım gossipbusra da antalyada biz ikimiz aynı yere yaptırdık nipt plus firmasına 10günde de sonuçlarımız çıktı istersen özelden sana Funda hanımın numarasını atabilirim

Ewet Antalya'da oturuyorum.nekadar yaptırdınız.numarasi verebilir misin

Evet zor dönemden geçiyoruz gerçekten, Allah olmayana versin hiçbirimizi dara koymasın inşallah. İnşallah ne alırsam onu sever, gidip en güzellerini alıyorum sevsin bir zahmet ama bakıyorum yani en iyi emzik ve biberonu almış anneler, bebekse bakkaldan alınan emziği ve biberonu emiyormuş, şaka gibi başıma gelmese iyi neyse Allah sağlık versin de ne istiyolarsa onu yapacağız

Bizim ocak grubunda da bir annemizin riskli çıkmıştı, nipt ya da fetal yaptırdı tertemiz geldi sonuçları çok şükür. İkili tarama yapanların yarısında sonuç riskli çıkıyor. İçini ferah tut, güzel haberlerle döneceksin buraya inşallah, inanıyorum

Ne güzel son aylardada fazla almazsınız umarım 4. Ay biticek bu hafta 5 kilo almışım

Sıvı alımı anne bebek içinde riskli ama yaptıran çok var inşallah güzel sonuçlt alırsınız bu arada yaşınız kaç

Aaa daha neler bundan haberim yoktu
Bayadir takipli doğumu bırakmıştı . Kendide erken menopoz hastası olduğu için Erken menepoz , menepoz cerrahi hastalariyla ilgileniyor. Çok tatlı minnoş bir doktor uygulamasını takip ediyorum bende her hafta heycanla izliyorum videoları

Bende her hafta aynı heyecanla izliyorum videoları çok güzel ve açıklayıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…