Hmm yok bende çok halsizlik var yerimden zor kalkıyorumVe şu da oldu aynı yerde aynı mekanda aynı koltukta bile uzun süre kalamıyorum sabrım da yokbunalıyorum
canım zaten yaşı 35 üstü olanlara bence ikili tarama yapılması saçma risk hep çok yüksek boşuna stres oluyoruzAmin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkareylülu 2 yada 3 haftası kan vericem.cunku asilamayla oldum iki kese ikiz hamileydim biri öldü 8haftalikken ölen bebek kanım vardır iyice değeri düşsun. vericem fetal dna kanı. Diğeri maşallah iyi şuan 14haftalik hamileyim cinsiyeti belli erkek dedi.
Bence iyi bir şey bu çünkü son iki ay inanamıyorsunuz bir anda kilolar geliyorBende hiç almadim
Gebelik öncesi farketmeden zayıflamışım
O zayıfladığım halimle kaldım hiç kilo almadım 4 ay bitti
O olmazsa olmazHmm yok bende çok halsizlik var yerimden zor kalkıyorum
Yaştan dolayı yüksek çıkmıştır canım. İnşallah fetal dna testin temiz çıkarAmin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkareylülu 2 yada 3 haftası kan vericem.cunku asilamayla oldum iki kese ikiz hamileydim biri öldü 8haftalikken ölen bebek kanım vardır iyice değeri düşsun. vericem fetal dna kanı. Diğeri maşallah iyi şuan 14haftalik hamileyim cinsiyeti belli erkek dedi.
İnşallah öyle olur.zaten temiz çıkar diye düşünüyorum.canım zaten yaşı 35 üstü olanlara bence ikili tarama yapılması saçma risk hep çok yüksek boşuna stres oluyoruz
İnşallah canım temiz çıkarYaştan dolayı yüksek çıkmıştır canım. İnşallah fetal dna testin temiz çıkar
Öncelikle geçmiş olsun dilerim fetal dna sonuçları temiz gelir fakat anlamadığım nasıl türkiyede fetal dna yapan yokmuş? Ben yaptırdım ben gibi bu grupdan birkaç kişi daha yaptırdı.Amin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkareylülu 2 yada 3 haftası kan vericem.cunku asilamayla oldum iki kese ikiz hamileydim biri öldü 8haftalikken ölen bebek kanım vardır iyice değeri düşsun. vericem fetal dna kanı. Diğeri maşallah iyi şuan 14haftalik hamileyim cinsiyeti belli erkek dedi.
Teşekkür ederim.siz nerde yaptırdınız ne kadar verdiniz.Öncelikle geçmiş olsun dilerim fetal dna sonuçları temiz gelir fakat anlamadığım nasıl türkiyede fetal dna yapan yokmuş? Ben yaptırdım ben gibi bu grupdan birkaç kişi daha yaptırdı.
İnşallah cnm, bende oğlumda herşeyi fazla fazla çifter çifter aldım onu sevmedi bunu alayım diye ama 6 sene önceki ekonomiyle şimdi bir değil, tr standartlarına göre Allah 'ıma bin şükür kazancımız bize yetiyor ama yine de israf etmek istemem, ben hep dağıttım 6 sene oldu halen bitiremedim dağıta dağıta 2. Yi düşünmemiştik çünkü hiçTercih meselesi tabiki, ben de baya araştırdım sevibebe ve bunun arasında gittim geldim ve araştırmalarımın sonucu Yataşınkini almaya karar verdim, pişman da değilim açıkçası, özellikle canlı gördükten sonraben de beşiğin içine koyacağım. Tabi sen önceden kullandığın bir şeyi memnun kaldığın için kullanmak isteyebilirsin. Benim ilk tecrübem bir de sanırım ilk olduğu için bu kadar pahalıya alacağıma başka şeyler de alırım gibi düşüncelere giremiyorum. Kısmetse 2. de girerim ben de
Canım sen antalyadasın dimi? Bende antalyadayımTeşekkür ederim.siz nerde yaptırdınız ne kadar verdiniz.
Ewet Antalya'da oturuyorum.nekadar yaptırdınız.numarasi verebilir misinCanım sen antalyadasın dimi? Bende antalyadayımgossipbusra da antalyada biz ikimiz aynı yere yaptırdık nipt plus firmasına 10günde de sonuçlarımız çıktı istersen özelden sana Funda hanımın numarasını atabilirim
Merhaba suwen nerde satılıyor antalyadaKızlar koşun ve bu suwen indirimi değerlendirin ürünler yumuşacık ya bayıldım birisi lohusa elbisesi diğeri doğumdan sonra giyerin diye aldım ikisi 600 tl gerçekten kumaşlarına bayıldım
Eki Görüntüle 3293937 Eki Görüntüle 3293938
Evet zor dönemden geçiyoruz gerçekten, Allah olmayana versin hiçbirimizi dara koymasın inşallah. İnşallah ne alırsam onu sever, gidip en güzellerini alıyorum sevsin bir zahmetİnşallah cnm, bende oğlumda herşeyi fazla fazla çifter çifter aldım onu sevmedi bunu alayım diye ama 6 sene önceki ekonomiyle şimdi bir değil, tr standartlarına göre Allah 'ıma bin şükür kazancımız bize yetiyor ama yine de israf etmek istemem, ben hep dağıttım 6 sene oldu halen bitiremedim dağıta dağıta 2. Yi düşünmemiştik çünkü hiçinşallah bebeğinde sever rahatlıkla kullanır annesini üzmez, annesi beğendiyse oda beğensin bir zahmet
Bizim ocak grubunda da bir annemizin riskli çıkmıştı, nipt ya da fetal yaptırdı tertemiz geldi sonuçları çok şükür. İkili tarama yapanların yarısında sonuç riskli çıkıyor. İçini ferah tut, güzel haberlerle döneceksin buraya inşallah, inanıyorumAmin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkareylülu 2 yada 3 haftası kan vericem.cunku asilamayla oldum iki kese ikiz hamileydim biri öldü 8haftalikken ölen bebek kanım vardır iyice değeri düşsun. vericem fetal dna kanı. Diğeri maşallah iyi şuan 14haftalik hamileyim cinsiyeti belli erkek dedi.
Ne güzel son aylardada fazla almazsınız umarım 4. Ay biticek bu hafta 5 kilo almışımBu arada kızlar ben de kilo almamışım ve çok memnunumçünkü zaten ideal kilomda gebe kalmadım hatta gebelik başında 2 kg falan vermiştim onu da almadım ama karnım çıkmış. Kızıma hamile iken bu dönemde 3 kg almıştım son aylar çok kilo alıyoruz zaten, şimdi kafamız rahat olsun
Sıvı alımı anne bebek içinde riskli ama yaptıran çok var inşallah güzel sonuçlt alırsınız bu arada yaşınız kaçAmin.doktora gittim.ikili tarama testim yaş nedeni ile riskli çıkmış bıde Dow sendromu var dedi. Doktorla baya konuştuk sıvı almanı tavsiye etmiyor düşük oluyormuş kan verin daha iyi olur dedi.turkiyede fetal dna yapan yokmuş yurt dışına göndermek için fetal dna kan vericem.insallah negatif çıkareylülu 2 yada 3 haftası kan vericem.cunku asilamayla oldum iki kese ikiz hamileydim biri öldü 8haftalikken ölen bebek kanım vardır iyice değeri düşsun. vericem fetal dna kanı. Diğeri maşallah iyi şuan 14haftalik hamileyim cinsiyeti belli erkek dedi.
İnşallah cnm yaşım 40Sıvı alımı anne bebek içinde riskli ama yaptıran çok var inşallah güzel sonuçlt alırsınız bu arada yaşınız kaç
Bayadir takipli doğumu bırakmıştı . Kendide erken menopoz hastası olduğu için Erken menepoz , menepoz cerrahi hastalariyla ilgileniyor. Çok tatlı minnoş bir doktor uygulamasını takip ediyorum bende her hafta heycanla izliyorum videolarıAaa daha neler bundan haberim yoktu
Bende her hafta aynı heyecanla izliyorum videoları çok güzel ve açıklayıcıBayadir takipli doğumu bırakmıştı . Kendide erken menopoz hastası olduğu için Erken menepoz , menepoz cerrahi hastalariyla ilgileniyor. Çok tatlı minnoş bir doktor uygulamasını takip ediyorum bende her hafta heycanla izliyorum videoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?