- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
İnşallah sadece bu güne özel bir şeydir ve geçer1 Haftadır mide bulantısı yaşamıyodum çok güzeldi nazar değdiBu saat oldu uyuyamıyorum bulantıdan, öğürmekten Hani 2. Trimesterda güllük gülistanlık olacaktı herşey
Merhaba hamile missiniz bende progestandan sonra karnımda kramplar şişlik gaz oluştu acaba progestan dan mj bu ağrılar napsam bıraksam mj kullanmayı zarar vermiyorsur inş fitil olarak koyuyorum bu aradaProgestan çok aşırı yağlı bir ilaç o yüzden ağrısının gecmemesi çok normal merak etmeyin.
Bende kilo almamışımm. 3kilo vermişdim hala oyleyim karnim sertleşti daha çıkmadi kendi karnimda var ondan ola bilirmi . Normalmi kilo almamamiz?? Ben bazen uzuluyorum bebek ac kaldi diyeBu arada kızlar ben de kilo almamışım ve çok memnunumçünkü zaten ideal kilomda gebe kalmadım hatta gebelik başında 2 kg falan vermiştim onu da almadım ama karnım çıkmış. Kızıma hamile iken bu dönemde 3 kg almıştım son aylar çok kilo alıyoruz zaten, şimdi kafamız rahat olsun
Ayy benimde dün başladı burun tıkanıklığıAy bende aynısı burnum tıkalı nasıl
Ben de hiç kilo almadım 18. Haftadayım. Bebek gelişimi normal durumdaysa hafta ile uyumluysa sıkıntı yokturBende kilo almamışımm. 3kilo vermişdim hala oyleyim karnim sertleşti daha çıkmadi kendi karnimda var ondan ola bilirmi . Normalmi kilo almamamiz?? Ben bazen uzuluyorum bebek ac kaldi diye
İnşallah önümüzdeki hafta gidicem doktora gelişimi iyi olurda endişelenmem bir dahaBen de hiç kilo almadım 18. Haftadayım. Bebek gelişimi normal durumdaysa hafta ile uyumluysa sıkıntı yoktur
Almam inş çünkü zor vermiştim bi de insanlar eve gelince kafadan 6 kg veriyor ben 1 kg vermiştim hep ödem de olmuştu ay. Siz de çok almamışsınız ama ekmeğe falan dikkat edin isterseniz onun dışında olan kiloya yapacak bir şey yokNe güzel son aylardada fazla almazsınız umarım 4. Ay biticek bu hafta 5 kilo almışım
Üzülme canım bebekler sandığmzdan güçlüBende kilo almamışımm. 3kilo vermişdim hala oyleyim karnim sertleşti daha çıkmadi kendi karnimda var ondan ola bilirmi . Normalmi kilo almamamiz?? Ben bazen uzuluyorum bebek ac kaldi diye
canım ben migros avm de bedenlerine bakıp internetten sipariş verdim kasa da düşünyor mu bilmiyorum internette daha uygunMerhaba suwen nerde satılıyor antalyada
inanırmısın 2. trimestere girdik benim şak diye kesildi maşallah o kadar güzel yiyorum ki çok sakinledi artık yavrum senin de belki yorulmuşsundur sıcaklardan olabilir bol bol dinlen sabah kalkınca hemen ağzına tuzlu birşeyler al biraz bastırıyor canım1 Haftadır mide bulantısı yaşamıyodum çok güzeldi nazar değdiBu saat oldu uyuyamıyorum bulantıdan, öğürmekten Hani 2. Trimesterda güllük gülistanlık olacaktı herşey
Zarayı bende gördüm çok beğendim ama beyaz ya çabuk mu kirlenir acabakızlar zara ve oysho arasında kaldım hangisi kullanışlı olur ?
N NewbieMommy çantanda geldi mi canım nasıl canlıda?
biriainin seti çok güzel diğeri sırt cantası diğeri de termoslu fln bilemedim sizce?
Eki Görüntüle 3294221 Eki Görüntüle 3294222
Eki Görüntüle 3294224 Eki Görüntüle 3294225
Progestan zarar vermez aksine gebeliğin devam edebilmesi için çok önemli bir ilaç. Şikayetleriniz progestan kaynaklı olmayabilir hekiminizle iletişime geçmelisiniz.Merhaba hamile missiniz bende progestandan sonra karnımda kramplar şişlik gaz oluştu acaba progestan dan mj bu ağrılar napsam bıraksam mj kullanmayı zarar vermiyorsur inş fitil olarak koyuyorum bu arada
Teşekkür ederim cevabınız içinProgestan zarar vermez aksine gebeliğin devam edebilmesi için çok önemli bir ilaç. Şikayetleriniz progestan kaynaklı olmayabilir hekiminizle iletişime geçmelisiniz.
Rica ederim.Teşekkür ederim cevabınız için
Ben çok kustum aslında bişey yiyomuyordum ona rağmen hiç vermemişim normalde ilk 3 ayda 3 kilo almak idealmiş doktorum uyardı işte sonra sen uğraşcan kilo vermeyle falan dediAlmam inş çünkü zor vermiştim bi de insanlar eve gelince kafadan 6 kg veriyor ben 1 kg vermiştim hep ödem de olmuştu ay. Siz de çok almamışsınız ama ekmeğe falan dikkat edin isterseniz onun dışında olan kiloya yapacak bir şey yok
İkiside cok guzel ya zaranki kaç tl?kızlar zara ve oysho arasında kaldım hangisi kullanışlı olur ?
N NewbieMommy çantanda geldi mi canım nasıl canlıda?
biriainin seti çok güzel diğeri sırt cantası diğeri de termoslu fln bilemedim sizce?
Eki Görüntüle 3294221 Eki Görüntüle 3294222
Eki Görüntüle 3294224 Eki Görüntüle 3294225
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?