2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Progestan çok aşırı yağlı bir ilaç o yüzden ağrısının gecmemesi çok normal merak etmeyin.
Merhaba hamile missiniz bende progestandan sonra karnımda kramplar şişlik gaz oluştu acaba progestan dan mj bu ağrılar napsam bıraksam mj kullanmayı zarar vermiyorsur inş fitil olarak koyuyorum bu arada

Bende kilo almamışımm. 3kilo vermişdim hala oyleyim karnim sertleşti daha çıkmadi kendi karnimda var ondan ola bilirmi . Normalmi kilo almamamiz?? Ben bazen uzuluyorum bebek ac kaldi diye

Bende kilo almamışımm. 3kilo vermişdim hala oyleyim karnim sertleşti daha çıkmadi kendi karnimda var ondan ola bilirmi . Normalmi kilo almamamiz?? Ben bazen uzuluyorum bebek ac kaldi diye
Ben de hiç kilo almadım 18. Haftadayım. Bebek gelişimi normal durumdaysa hafta ile uyumluysa sıkıntı yoktur

Ne güzel son aylardada fazla almazsınız umarım 4. Ay biticek bu hafta 5 kilo almışım
Almam inş çünkü zor vermiştim bi de insanlar eve gelince kafadan 6 kg veriyor ben 1 kg vermiştim hep ödem de olmuştu ay. Siz de çok almamışsınız ama ekmeğe falan dikkat edin isterseniz onun dışında olan kiloya yapacak bir şey yok

Üzülme canım bebekler sandığmzdan güçlü bizde ne varsa onlar kendilerine alıp aç kalmıyorlar besleniyorlar. Zaten kusma bulantı derken nasıl alacaktın ki kilo. Artık bundan sonra yavaş yavaş alırsın

1 Haftadır mide bulantısı yaşamıyodum çok güzeldi nazar değdi Bu saat oldu uyuyamıyorum bulantıdan, öğürmekten Hani 2. Trimesterda güllük gülistanlık olacaktı herşey
inanırmısın 2. trimestere girdik benim şak diye kesildi maşallah o kadar güzel yiyorum ki çok sakinledi artık yavrum senin de belki yorulmuşsundur sıcaklardan olabilir bol bol dinlen sabah kalkınca hemen ağzına tuzlu birşeyler al biraz bastırıyor canım

Merhaba hamile missiniz bende progestandan sonra karnımda kramplar şişlik gaz oluştu acaba progestan dan mj bu ağrılar napsam bıraksam mj kullanmayı zarar vermiyorsur inş fitil olarak koyuyorum bu arada
Progestan zarar vermez aksine gebeliğin devam edebilmesi için çok önemli bir ilaç. Şikayetleriniz progestan kaynaklı olmayabilir hekiminizle iletişime geçmelisiniz.

Ben çok kustum aslında bişey yiyomuyordum ona rağmen hiç vermemişim normalde ilk 3 ayda 3 kilo almak idealmiş doktorum uyardı işte sonra sen uğraşcan kilo vermeyle falan dedikarpuza incire kavuna falan ara verdim gece yemeleri bırak dedi hayırlısıyla doğsunlarda yapcak bsey yok benim vücudum kilo tutmuyor zaten kolay veririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…