2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Nasil biri kayinvaliden

Bak canım normal bir takım fiyatında. Bu baskı ve bir sürü çeşit var. Sayfaya göz atabilirsin
Bu sayfayı biliyorum isimli 10 lu set için iletişime geçtim ama çok yoğunlarmış birde cenazeleri varmış sipariş almadılar bi trendyola falan bakıcam yada çevremdeki bebek mağazalarına bakıcam

Bu sayfayı biliyorum isimli 10 lu set için iletişime geçtim ama çok yoğunlarmış birde cenazeleri varmış sipariş almadılar bi trendyola falan bakıcam yada çevremdeki bebek mağazalarına bakıcam
Ben sayfalarına hiç bakmadım canım açıkçası, web sayfaları var ordan bakıyordum

Sinir oluyorum böyle kvdelere benimkide geldimi gitmez hayır yani aynı şehrin içinde günlerce 1 hafta kalmak nedir bezdim artık seninkide sana yardım bahanesiyle gelmeye çalışıyordur kesin uzaktamı oturuyor kvden

şu cinsiyet kesinleşse de isimli takımlar almaya başlasam
Ben verdim sipariş ama her sayfaya güvenilmiyor bir sayfa denk gelmiştim 10 lu isimli set kapı süsü ve yastık kampanya yapmış 500 tl dedi tam cinsiyet netleşti sipariş verceğim gün içime kuşku düştü sonra çok sayfalara yazdım biri bu sayfalardan çok dolandırılan varmış itibar etmeyin dedi 500 tlye okadar şeyi kim satar falan dedi bende güvenemedim sayfaya yorumları yok memnuniyet kısmında müşterilerin hesaplarının adını kapatmış sonra başka yerden verdim

Nasil biri kayinvaliden
Yani kötü biri diyemem ama gerçekten her şeye bir yorumu bir fikri vardır ve eşim annesine çok düşkün kp vefat etti benim ve anneleri gerçekten çok zorlukla büyütmüş tamam saygı duyuyorum ama mesela geldi mi sürekli her şeye karışır bunca zaman kalbini kırmamak için çoğu kez sustum ama artık bunu yapmayacağım çünkü benimde sabrım kalmadı… Belki hayatımda bir sefer yaşayacağım bu günleri onunla geçirmek istemiyorum…

Hayır canım yardım bahanesi ile gelmiyor açık açık rahat yer olduğu için geliyor kendi keyfi rahatı için. Çünkü kendisi dizleri ağrıdığı için hiçbir şey yapamayacağını açık açık söylüyor ancak ne hikmetse söz konusu gezme oldu mu gezip tozuyor eve geldiğimizde dizlerim diye sızlanıyor bir ara benim yanımda ameliyat olmayı düşündü ama ben istemediğimi belli edince vazgeçti. Uzakta oturuyor aramızda nerdeyse 600 km var. Şimdi eşim onun yanında gelirken getirecek dönüşte mecburen o götürecek. Ama kimse hamile karım var diye düşünmüyor :) böyle olunca eşime karlı da bakış açım çok değişiyor. İşte bu bencilliklerine tahammülüm yok

İyi kp yok diye annesinin sizle yasaması için diretmiyorlar bu mantıkla onu da yapabilirler durusunu göstermen iyi canım bari

Yine eski videolara düştüm burda en son gittiğim 12+6’ydı şimdi büyümüştür 15+1 olduk minik burunlumm benim burnum estetik kalkık inş bu halime benzer suratı belli olmaya başlamış ya o zamandan çok duygulandım

Eklentiler

• 955CBF99-B997-4CF8-9AB3-858688A46027.webp
    29 KB · Görüntüleme: 68
Ben eşime direk annenin bu kadar sık gelip kalmasını istemiyorum daha fazla kalırsa ben giderim demiştim süreklide hasta oluyor hasta oldumuda hep naz yapıyor ahlayıp vahlıyor ben kendime zor bakıyorum hastaya nasıl bakayım benim annem diyalize giriyordu ona rağmen gelip burda kalmazdıki o daha çok muhtaçtı bakıma ben giderdim çoğu zaman şimdide sağ olsaydı gelmezdi asla ama işte bu kayınvalideler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum halbuk kız annesi olmak daha zor kızın annesi daha çok gelir normal şartlarda kızım güvendemi rahatı yerindemi kontrol eder gider ama yok damat anneleri bıktırıyor zaten bu hareketlerş yüzünden sevende yok onu herşeye lafı var herşeye karışır yersiz densiz konuşur sen kendini strese sokma benim iki hafta başım ağrıdı tansiyonlarım yükseldi onu gördükçe ben hasta oluyordum demesi zor bliyorum istemsiz oluyor snir oluyorsun ama bebeğini düşün

Şeker tadında tasarımlar var bir de onunda güzel uygun takımları var ama 2 gün önce daha çoktu şimdi azaltmışlar seçenekleri
Baktım canım ama ben nakışlıyı atolyerakun, pinkbabydesign, nakisbahcesi_ bunlardan birine yaptıracağım, bakabilirsin Baskılı bir sayfa arıyorum, hastanede isimli giydirmek için. B Buffalosos nın önerdiği gibi
İnstagramda bebesoill diye bir sayfa var oranın da beğendim isimli yakınlarını bi bakın sizde
baktım tam da aradığım gibi bir sayfa, baskılı

Benimkine hiç benzemiyor, erkekse çok zarif bir oğlun olacak
Eşim de erkek olacağını düşünmüyor hiç görüntüsü yüzünden bu çok narin diyor oy yerim onu nazik edepli olsun kadınları incitmesin başka ne isterim erkekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…