Nasil biri kayinvalidenKızlar canım o kadar sıkkın ki biliyorsunuz yeni bir yere taşındım bu süreçte annem ve kız kardeşim gelip evimi yerleştirdi işten ayrıldım yeni yere geçince yani bir süre evdeyim tam evimde biraz yalnız kalır doğuma kadar tadını çıkarırım diyordum ki kayınvalidem gelecekmişHayır gelince 3 ay gitmeyen insan o kadar sinirlerim bozuk ki ya yeni taşındık bizde bir evimize çevremize alışalım resmen bencillik gibi geliyor yaptığı
Aminn teşekkürlerHımmm ben düşüneyim mesleğiAllah kavuştursun
Bu sayfayı biliyorum isimli 10 lu set için iletişime geçtim ama çok yoğunlarmış birde cenazeleri varmış sipariş almadılar bi trendyola falan bakıcam yada çevremdeki bebek mağazalarına bakıcamBak canım normal bir takım fiyatında. Bu baskı ve bir sürü çeşit var. Sayfaya göz atabilirsin
Ben sayfalarına hiç bakmadım canım açıkçası, web sayfaları var ordan bakıyordumBu sayfayı biliyorum isimli 10 lu set için iletişime geçtim ama çok yoğunlarmış birde cenazeleri varmış sipariş almadılar bi trendyola falan bakıcam yada çevremdeki bebek mağazalarına bakıcam
Sinir oluyorum böyle kvdelere benimkide geldimi gitmez hayır yani aynı şehrin içinde günlerce 1 hafta kalmak nedir bezdim artık seninkide sana yardım bahanesiyle gelmeye çalışıyordur kesin uzaktamı oturuyor kvdenNasil biri kayinvaliden
Kızlar canım o kadar sıkkın ki biliyorsunuz yeni bir yere taşındım bu süreçte annem ve kız kardeşim gelip evimi yerleştirdi işten ayrıldım yeni yere geçince yani bir süre evdeyim tam evimde biraz yalnız kalır doğuma kadar tadını çıkarırım diyordum ki kayınvalidem gelecekmişHayır gelince 3 ay gitmeyen insan o kadar sinirlerim bozuk ki ya yeni taşındık bizde bir evimize çevremize alışalım resmen bencillik gibi geliyor yaptığı
Şeker tadında tasarımlar var bir de onunda güzel uygun takımları var ama 2 gün önce daha çoktu şimdi azaltmışlar seçenekleriBen sayfalarına hiç bakmadım canım açıkçası, web sayfaları var ordan bakıyordum
Ben verdim sipariş ama her sayfaya güvenilmiyor bir sayfa denk gelmiştim 10 lu isimli set kapı süsü ve yastık kampanya yapmış 500 tl dedi tam cinsiyet netleşti sipariş verceğim gün içime kuşku düştü sonra çok sayfalara yazdım biri bu sayfalardan çok dolandırılan varmış itibar etmeyin dedi 500 tlye okadar şeyi kim satar falan dedi bende güvenemedim sayfaya yorumları yok memnuniyet kısmında müşterilerin hesaplarının adını kapatmış sonra başka yerden verdimşu cinsiyet kesinleşse de isimli takımlar almaya başlasam
Yani kötü biri diyemem ama gerçekten her şeye bir yorumu bir fikri vardır ve eşim annesine çok düşkün kp vefat etti benim ve anneleri gerçekten çok zorlukla büyütmüş tamam saygı duyuyorum ama mesela geldi mi sürekli her şeye karışır bunca zaman kalbini kırmamak için çoğu kez sustum ama artık bunu yapmayacağım çünkü benimde sabrım kalmadı… Belki hayatımda bir sefer yaşayacağım bu günleri onunla geçirmek istemiyorum…Nasil biri kayinvaliden
Hayır canım yardım bahanesi ile gelmiyor açık açık rahat yer olduğu için geliyor kendi keyfi rahatı için. Çünkü kendisi dizleri ağrıdığı için hiçbir şey yapamayacağını açık açık söylüyor ancak ne hikmetse söz konusu gezme oldu mu gezip tozuyor eve geldiğimizde dizlerim diye sızlanıyorSinir oluyorum böyle kvdelere benimkide geldimi gitmez hayır yani aynı şehrin içinde günlerce 1 hafta kalmak nedir bezdim artık seninkide sana yardım bahanesiyle gelmeye çalışıyordur kesin uzaktamı oturuyor kvden
İyi kp yok diye annesinin sizle yasaması için diretmiyorlar bu mantıkla onu da yapabilirlerYani kötü biri diyemem ama gerçekten her şeye bir yorumu bir fikri vardır ve eşim annesine çok düşkün kp vefat etti benim ve anneleri gerçekten çok zorlukla büyütmüş tamam saygı duyuyorum ama mesela geldi mi sürekli her şeye karışır bunca zaman kalbini kırmamak için çoğu kez sustum ama artık bunu yapmayacağım çünkü benimde sabrım kalmadı… Belki hayatımda bir sefer yaşayacağım bu günleri onunla geçirmek istemiyorum…
Üsteki maviden bende aldım çok güzeller gerçektenKızlar koşun ve bu suwen indirimi değerlendirin ürünler yumuşacık ya bayıldım birisi lohusa elbisesi diğeri doğumdan sonra giyerin diye aldım ikisi 600 tl gerçekten kumaşlarına bayıldım
Eki Görüntüle 3293937 Eki Görüntüle 3293938
Ben zaten o mesafeyi koyduğum için gelmiyor canım yoksa emin ol gelir ben belli ediyorum istemediğimiİyi kp yok diye annesinin sizle yasaması için diretmiyorlar bu mantıkla onu da yapabilirlerdurusunu göstermen iyi canım bari
Ben eşime direk annenin bu kadar sık gelip kalmasını istemiyorum daha fazla kalırsa ben giderim demiştim süreklide hasta oluyor hasta oldumuda hep naz yapıyor ahlayıp vahlıyor ben kendime zor bakıyorum hastaya nasıl bakayım benim annem diyalize giriyordu ona rağmen gelip burda kalmazdıki o daha çok muhtaçtı bakıma ben giderdim çoğu zaman şimdide sağ olsaydı gelmezdi asla ama işte bu kayınvalideler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum halbuk kız annesi olmak daha zor kızın annesi daha çok gelir normal şartlarda kızım güvendemi rahatı yerindemi kontrol eder gider ama yok damat anneleri bıktırıyor zaten bu hareketlerş yüzünden sevende yok onu herşeye lafı var herşeye karışır yersiz densiz konuşur sen kendini strese sokma benim iki hafta başım ağrıdı tansiyonlarım yükseldi onu gördükçe ben hasta oluyordum demesi zor bliyorum istemsiz oluyor snir oluyorsun ama bebeğini düşünHayır canım yardım bahanesi ile gelmiyor açık açık rahat yer olduğu için geliyor kendi keyfi rahatı için. Çünkü kendisi dizleri ağrıdığı için hiçbir şey yapamayacağını açık açık söylüyor ancak ne hikmetse söz konusu gezme oldu mu gezip tozuyor eve geldiğimizde dizlerim diye sızlanıyorbir ara benim yanımda ameliyat olmayı düşündü ama ben istemediğimi belli edince vazgeçti. Uzakta oturuyor aramızda nerdeyse 600 km var. Şimdi eşim onun yanında gelirken getirecek dönüşte mecburen o götürecek. Ama kimse hamile karım var diye düşünmüyor :) böyle olunca eşime karlı da bakış açım çok değişiyor. İşte bu bencilliklerine tahammülüm yok
Baktım canım ama ben nakışlıyı atolyerakun, pinkbabydesign, nakisbahcesi_ bunlardan birine yaptıracağım, bakabilirsinŞeker tadında tasarımlar var bir de onunda güzel uygun takımları var ama 2 gün önce daha çoktu şimdi azaltmışlar seçenekleri
baktım tam da aradığım gibi bir sayfa, baskılıİnstagramda bebesoill diye bir sayfa var oranın da beğendim isimli yakınlarını bi bakın sizde
Benimkine hiç benzemiyor, erkekse çok zarif bir oğlun olacakYine eski videolara düştümburda en son gittiğim 12+6’ydı şimdi büyümüştür 15+1 olduk minik burunlumm benim burnum estetik kalkık inş bu halime benzer suratı belli olmaya başlamış ya o zamandan çok duygulandım
Eşim de erkek olacağını düşünmüyor hiç görüntüsü yüzünden bu çok narin diyorBenimkine hiç benzemiyor, erkekse çok zarif bir oğlun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?