- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Ekmek yiyormusun? Ben hamilelikten once hep yemekten çok ekmek yerdim. Amma hamile olduktan sonra iki ay yiyemedjm simdide bir dilim gune yiyorum. Onun içinde kilo alamiyorumBen çok kustum aslında bişey yiyomuyordum ona rağmen hiç vermemişim normalde ilk 3 ayda 3 kilo almak idealmiş doktorum uyardı işte sonra sen uğraşcan kilo vermeyle falan dedikarpuza incire kavuna falan ara verdim gece yemeleri bırak dedi hayırlısıyla doğsunlarda yapcak bsey yok benim vücudum kilo tutmuyor zaten kolay veririm ben
Çay ve kahveKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Canım öğretmen misin, bende öğretmenim Gaziantep’e atandım şükür buralar iyi diğer iller gibi değil depremden daha az etkilenmiş. Ama aynı stresleri ben de yaşadım okul açılmaya yakın, ev tut taşın bir yandan bulantılar derkenBenim de yarın randevum var ama stresten ona odaklanamıyorum. Ben haftaya deprem bölgesine gidiyorum orda ne ev ne konteyner hiçbir şeyim yokokulda kalacakmışız nasıl kalırım bu halimle bilmiyorum idari izin verirler hamilelere diyordum onu da vermediler
Benim kocamKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
inanırmısın 2. trimestere girdik benim şak diye kesildi maşallah o kadar güzel yiyorum ki çok sakinledi artık yavrum senin de belki yorulmuşsundur sıcaklardan olabilir bol bol dinlen sabah kalkınca hemen ağzına tuzlu birşeyler al biraz bastırıyor canım
Bilemedim canım korludan bugün ilaç içtim artık yarın tekrar ilaçsız denerim kendimikızlar zara ve oysho arasında kaldım hangisi kullanışlı olur ?
N NewbieMommy çantanda geldi mi canım nasıl canlıda?
biriainin seti çok güzel diğeri sırt cantası diğeri de termoslu fln bilemedim sizce?
Eki Görüntüle 3294221 Eki Görüntüle 3294222
Eki Görüntüle 3294224 Eki Görüntüle 3294225
Çok geçmiş olsun doktor ile iletişime geçtiniz mi?Çok paniğim dua edin ne olur
Türk kahvesi.. içer içmez çıkarıyorum iğrendim düşününce bile midem bulanıyor normalde her gün içerdim severekKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
3 ü de çok tatlış ama Ben olsam sırt çantasını tercih ederdimkızlar zara ve oysho arasında kaldım hangisi kullanışlı olur ?
N NewbieMommy çantanda geldi mi canım nasıl canlıda?
biriainin seti çok güzel diğeri sırt cantası diğeri de termoslu fln bilemedim sizce?
Eki Görüntüle 3294221 Eki Görüntüle 3294222
Eki Görüntüle 3294224 Eki Görüntüle 3294225
İçini ferah tut ara ara lekelenme oluyor diyorlar doktor güzelce açıklar alttan progestan fitil verirKızlar benim bir de dün gece 2 damla lekelenmem oldu ilk defa oluyor böyle bir şeydiş ağrısı derken bir de böyle bir durum yaşadım hafif ağrımda var işteyim şu an çıkınca gideceğim
Kuru fasulye ve biber dolmasiKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Adet donemlerinde agri akinti artmasi normalmisKızlar benim böyle sanki adet olacakmışım gibi bi ağrım var , normalde de bu aralar adet dönemim. Bu his beni çok korkutuyor şu an
işte bende onu düşünüyorum birde diğerleri taşıma kapasitesi olarak daha iyi gibi geldiZarayı bende gördüm çok beğendim ama beyaz ya çabuk mu kirlenir acaba
1600 civarı olması lazım ama ama arkadaşım hediye alacakİkiside cok guzel ya zaranki kaç tl?
evet 2 Oysho arasında kalmamın sebebi termos kısmı oldu ama güzel diyorsan o modeli tercih edeyim bende kendi sitesinde bu renk stoktaBilemedim canım korludan bugün ilaç içtim artık yarın tekrar ilaçsız denerim kendimi
Çanta geldi benim çok hoşuma gitti aşırı kaba ve büyük değil bana yeteceğini düşünüyorum bir de kumaşı paraşüt kumaş gibi olduğu için silmesi falan kolay olur. Çantanın kenarları telli yani içini doldurunca çok rahat dik durabiliyor. Sadece bazı çantalarda soğuk veya sıcak tutucu bi kısım oluyor ya ondan yok ama ben çok da gerek olduğunu düşünmedim. Bebek arabasına asmak içinde aparatı var o da hoşuma gitti klasik çantalar gibi durmuyor oluşunu da beğendim yani kendime bile kullansam olur
Kızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacakBen eşime direk annenin bu kadar sık gelip kalmasını istemiyorum daha fazla kalırsa ben giderim demiştim süreklide hasta oluyor hasta oldumuda hep naz yapıyor ahlayıp vahlıyor ben kendime zor bakıyorum hastaya nasıl bakayım benim annem diyalize giriyordu ona rağmen gelip burda kalmazdıki o daha çok muhtaçtı bakıma ben giderdim çoğu zaman şimdide sağ olsaydı gelmezdi asla ama işte bu kayınvalideler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum halbuk kız annesi olmak daha zor kızın annesi daha çok gelir normal şartlarda kızım güvendemi rahatı yerindemi kontrol eder gider ama yok damat anneleri bıktırıyor zaten bu hareketlerş yüzünden sevende yok onu herşeye lafı var herşeye karışır yersiz densiz konuşur sen kendini strese sokma benim iki hafta başım ağrıdı tansiyonlarım yükseldi onu gördükçe ben hasta oluyordum demesi zor bliyorum istemsiz oluyor snir oluyorsun ama bebeğini düşün
Canım kaçıncı haftadasınÇok paniğim dua edin ne olur
Yani yönlendirmiş gibi olmayayım ama zaranınki omza takma modeli olduğu için zorlanabilirsin ama mesela zaranınki görselde daha büyük duruyor bi ebatlara bak istersenişte bende onu düşünüyorum birde diğerleri taşıma kapasitesi olarak daha iyi gibi geldi
1600 civarı olması lazım ama ama arkadaşım hediye alacak
evet 2 Oysho arasında kalmamın sebebi termos kısmı oldu ama güzel diyorsan o modeli tercih edeyim bende kendi sitesinde bu renk stokta
Yenidogan, 0-1, 3-6, 6-9 aldım hepKızlar aldıklarınızı 0-3 ay mi 3-6 ay mı alıyorsunuz
Pamak kaldırıyorumKızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacakTabiiki kimse dört dörtlük olamaz muhakkak ki herkesin kusurları olacaktır. Ama bu kadıncağızların hiç mi iyi olanı yok Bence burda sorun tamamen erkeklerde annelerinin davranışlarını belirleyecek olan onların tavrıdır. Tabi erkekleri çok ana kuzusu yetiştirmek yanlış olsa da onların da birer anne olduğunu ve bu yaşadıklarımızı onların da yaşadığını unutmayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?