2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ekmek yiyormusun? Ben hamilelikten once hep yemekten çok ekmek yerdim. Amma hamile olduktan sonra iki ay yiyemedjm simdide bir dilim gune yiyorum. Onun içinde kilo alamiyorum

Kızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum

Kızlar benim bir de dün gece 2 damla lekelenmem oldu ilk defa oluyor böyle bir şey diş ağrısı derken bir de böyle bir durum yaşadım hafif ağrımda var işteyim şu an çıkınca gideceğim

Canım öğretmen misin, bende öğretmenim Gaziantep’e atandım şükür buralar iyi diğer iller gibi değil depremden daha az etkilenmiş. Ama aynı stresleri ben de yaşadım okul açılmaya yakın, ev tut taşın bir yandan bulantılar derken

Bilemedim canım korludan bugün ilaç içtim artık yarın tekrar ilaçsız denerim kendimi
Çanta geldi benim çok hoşuma gitti aşırı kaba ve büyük değil bana yeteceğini düşünüyorum bir de kumaşı paraşüt kumaş gibi olduğu için silmesi falan kolay olur. Çantanın kenarları telli yani içini doldurunca çok rahat dik durabiliyor. Sadece bazı çantalarda soğuk veya sıcak tutucu bi kısım oluyor ya ondan yok ama ben çok da gerek olduğunu düşünmedim. Bebek arabasına asmak içinde aparatı var o da hoşuma gitti klasik çantalar gibi durmuyor oluşunu da beğendim yani kendime bile kullansam olur

Kızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Türk kahvesi.. içer içmez çıkarıyorum iğrendim düşününce bile midem bulanıyor normalde her gün içerdim severek

Kızlar benim bir de dün gece 2 damla lekelenmem oldu ilk defa oluyor böyle bir şey diş ağrısı derken bir de böyle bir durum yaşadım hafif ağrımda var işteyim şu an çıkınca gideceğim
İçini ferah tut ara ara lekelenme oluyor diyorlar doktor güzelce açıklar alttan progestan fitil verir doktordan çıkınca haber ver canım

Kızlar benim böyle sanki adet olacakmışım gibi bi ağrım var , normalde de bu aralar adet dönemim. Bu his beni çok korkutuyor şu an

Kuru fasulye ve biber dolmasi
Kahveden de ilk 3 ay cok tiksindim ama su an normale dondum icebiliyorum
Ama kurufasulye gormeye tahammulum yok

Kızlar benim böyle sanki adet olacakmışım gibi bi ağrım var , normalde de bu aralar adet dönemim. Bu his beni çok korkutuyor şu an
Adet donemlerinde agri akinti artmasi normalmis
Benimde gecen vajinada batma ve fazla akintim oldu tarihe baktim adet donemimmis
Siddetlenmedigi surece icini ferah tut

Zarayı bende gördüm çok beğendim ama beyaz ya çabuk mu kirlenir acaba
işte bende onu düşünüyorum birde diğerleri taşıma kapasitesi olarak daha iyi gibi geldi
İkiside cok guzel ya zaranki kaç tl?
1600 civarı olması lazım ama ama arkadaşım hediye alacak
evet 2 Oysho arasında kalmamın sebebi termos kısmı oldu ama güzel diyorsan o modeli tercih edeyim bende kendi sitesinde bu renk stokta

Kızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacak Tabiiki kimse dört dörtlük olamaz muhakkak ki herkesin kusurları olacaktır. Ama bu kadıncağızların hiç mi iyi olanı yok Bence burda sorun tamamen erkeklerde annelerinin davranışlarını belirleyecek olan onların tavrıdır. Tabi erkekleri çok ana kuzusu yetiştirmek yanlış olsa da onların da birer anne olduğunu ve bu yaşadıklarımızı onların da yaşadığını unutmayalım bence

Yani yönlendirmiş gibi olmayayım ama zaranınki omza takma modeli olduğu için zorlanabilirsin ama mesela zaranınki görselde daha büyük duruyor bi ebatlara bak istersen
Kızlar aldıklarınızı 0-3 ay mi 3-6 ay mı alıyorsunuz
Yenidogan, 0-1, 3-6, 6-9 aldım hep
Pamak kaldırıyorum benimki mükkk nazar degmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…