2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evet takipte kalmam hereltş
Çok geçmiş olsun doktor ile iletişime geçtiniz m
Çok geçmiş olsun doktor ile iletişime geçtiniz mi?
Evet az önce görüştüm takipte kalmam gerektiğini söyledi ağrım azaldı ayrıca regl günümmüş doktorum hatırlatma yapınca farkettim ama lekelenme beni korkuttu akşam gideceğim umarım bir sıkınyı olmaz enfeksiyondan kaynaklı bir durum olabileceğini düşünüyoruz

Kızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Kıyma kokusunu aldığım anda iki sefer kusmaya koştum tavuk et kokusu da beni mahvetti

Zara’nın ürünleri kaliteli oluyor ama şimdi düşünüyorum sırt çantası daha rahat olmaz mı acaba

Kızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Adana ve pirinç pilavı, gebeliğimi öğrendiğim ilk gün yedim ve bir daha isimlerini bile duymak istemiyordum ama geçti çok şükür

Senin kayınvalidenden pek şikayetin yok sanırımeğer öyleyse ne güzel..evet burda sorun oğullarında ama onlarda annelerini kırmamak için bizi kırıyorlar unutmayalım ki bizi de bir ana doğurdu bizim günahımız ne herkes saygısını bilmeli şuan kızım olucak ilerde 2. Çocuğu yaparmıyım oğlum olurmu olmaz mı bilmem ama kızım bile olsa evlendiğinde bu şekilde bir kayınvalide olmam herşeyden önce anlayış saygı gelir ama bilerek yapan oyun oynayan kayınvalidede benim gözümden düşer ki eltime neler çektirmiş küsler konuşmadılar 3-4 yıl şimdi eşi hatrına barıştı ama halâ hakkımı helal etmiyorum diyor tabiki her kv aynı değil kv iyi olup gelini kötü olan da var biz kötü olmadığımız halde çekiyoruz ama bu kadarı fazla

Bence insanların ne yaşadıklarını bilmeden her şeye çok olumlu bakmak iyi değil siz her şeyi çok çabuk kabullenip üstünü kapatabilirsiniz herkesin yaşantısı hayattan beklentileri çok farklı evet hepimiz kv adayıyız yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabiliriz ancak aman ne olacak diyip kapatırsak bizde aynı hataları yapabiliriz söylediklerimi kişisel algılamayın :)

Ekmek yiyormusun? Ben hamilelikten once hep yemekten çok ekmek yerdim. Amma hamile olduktan sonra iki ay yiyemedjm simdide bir dilim gune yiyorum. Onun içinde kilo alamiyorum
Bekarken çok uğraştım kilo almak için yapmadığım para dökmediğim şey kalmadı ve iştahım çok açık çok yerim ekmekte yerim tabi ona rağmen alamazdım kilo hep 55 deydim şimdi 60 oldum ben ekmeksiz doyduğumu hissetmiyorum

Evet kimin ne yaşadığını hiç kimse bilemez burda yazdığımız 2-3 satır şeyler yaşadıklarımızın üçte biri bile değil belki de ne güzel konuştunuz yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabiliriz

Kızlar ben baby me alt acma ortusu almak istiyorum biri super ince birde pofuduk var acaba hangisini alsam
Hamur marka öneriyorum trendyoldan bakabilirsin fiyatına. Bir de dolapta @hediyekolikoutlett ve @hamuroutlet diye aratıp bakabilirsin. Dolaptakiler defolu ama defosu görünmeyecek türde genel olarak. Ben trednyoldan aldım ama daha önce görseydim dolaptan alırdım

Yani zaten sustuklarımız eşlerimize sevgi ve saygımızdandı keşke onlarda oğullarımızın eşleri deyip saygı duysalar… ben mesela gördüklerimi şu şekilde yorumluyorum ben aynısını yapmayacağım onun da bir anne baba evladı olduğunu her şeyden önce bir birey olduğunu hep hatırlatacağım :)

Yine de benim en tiksindiğim koku rinso kokusu oldu. Limon karbonat yeşil paketlisi. O kokunun eserini dahi aldığım an çıkarıyorum. Geçen markete girdik reyonlar koymuşlar marketten nasıl koşarak çıktım anlatamam. Tahammülüm sıfır. Azıcık burnuma koksun deli gibi kusarım.

O zaman hiç dert etme zaten emzirmede de hızlı veriliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…