- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.717
- 63
İnstada izledim bende canımm aynı ilk nub bende de böyleydi önden
Çok geçmiş olsun doktor ile iletişime geçtiniz m
Evet az önce görüştüm takipte kalmam gerektiğini söyledi ağrım azaldı ayrıca regl günümmüş doktorum hatırlatma yapınca farkettim ama lekelenme beni korkuttu akşam gideceğim umarım bir sıkınyı olmaz enfeksiyondan kaynaklı bir durum olabileceğini düşünüyoruzÇok geçmiş olsun doktor ile iletişime geçtiniz mi?
15+4 canımCanım kaçıncı haftadasın
Kıyma kokusunu aldığım anda iki sefer kusmaya koştum tavuk et kokusu da beni mahvettiKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Zara’nın ürünleri kaliteli oluyor ama şimdi düşünüyorum sırt çantası daha rahat olmaz mı acabaişte bende onu düşünüyorum birde diğerleri taşıma kapasitesi olarak daha iyi gibi geldi
1600 civarı olması lazım ama ama arkadaşım hediye alacak
evet 2 Oysho arasında kalmamın sebebi termos kısmı oldu ama güzel diyorsan o modeli tercih edeyim bende kendi sitesinde bu renk stokta
Adana ve pirinç pilavı, gebeliğimi öğrendiğim ilk gün yedim ve bir daha isimlerini bile duymak istemiyordumKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Senin kayınvalidenden pek şikayetin yok sanırımKızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacakTabiiki kimse dört dörtlük olamaz muhakkak ki herkesin kusurları olacaktır. Ama bu kadıncağızların hiç mi iyi olanı yok Bence burda sorun tamamen erkeklerde annelerinin davranışlarını belirleyecek olan onların tavrıdır. Tabi erkekleri çok ana kuzusu yetiştirmek yanlış olsa da onların da birer anne olduğunu ve bu yaşadıklarımızı onların da yaşadığını unutmayalım bence
Bence insanların ne yaşadıklarını bilmeden her şeye çok olumlu bakmak iyi değil siz her şeyi çok çabuk kabullenip üstünü kapatabilirsiniz herkesin yaşantısı hayattan beklentileri çok farklı evet hepimiz kv adayıyız yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabiliriz ancak aman ne olacak diyip kapatırsak bizde aynı hataları yapabiliriz söylediklerimi kişisel algılamayın :)Kızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacakTabiiki kimse dört dörtlük olamaz muhakkak ki herkesin kusurları olacaktır. Ama bu kadıncağızların hiç mi iyi olanı yok Bence burda sorun tamamen erkeklerde annelerinin davranışlarını belirleyecek olan onların tavrıdır. Tabi erkekleri çok ana kuzusu yetiştirmek yanlış olsa da onların da birer anne olduğunu ve bu yaşadıklarımızı onların da yaşadığını unutmayalım bence
Bekarken çok uğraştım kilo almak için yapmadığım para dökmediğim şey kalmadı ve iştahım çok açık çok yerim ekmekte yerim tabi ona rağmen alamazdım kilo hep 55 deydim şimdi 60 oldum ben ekmeksiz doyduğumu hissetmiyorumEkmek yiyormusun? Ben hamilelikten once hep yemekten çok ekmek yerdim. Amma hamile olduktan sonra iki ay yiyemedjm simdide bir dilim gune yiyorum. Onun içinde kilo alamiyorum
Evet kimin ne yaşadığını hiç kimse bilemez burda yazdığımız 2-3 satır şeyler yaşadıklarımızın üçte biri bile değil belki de ne güzel konuştunuz yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabilirizBence insanların ne yaşadıklarını bilmeden her şeye çok olumlu bakmak iyi değil siz her şeyi çok çabuk kabullenip üstünü kapatabilirsiniz herkesin yaşantısı hayattan beklentileri çok farklı evet hepimiz kv adayıyız yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabiliriz ancak aman ne olacak diyip kapatırsak bizde aynı hataları yapabiliriz söylediklerimi kişisel algılamayın :)
Hamur marka öneriyorumKızlar ben baby me alt acma ortusu almak istiyorum biri super ince birde pofuduk var acaba hangisini alsam
Yani zaten sustuklarımız eşlerimize sevgi ve saygımızdandı keşke onlarda oğullarımızın eşleri deyip saygı duysalar… ben mesela gördüklerimi şu şekilde yorumluyorum ben aynısını yapmayacağım onun da bir anne baba evladı olduğunu her şeyden önce bir birey olduğunu hep hatırlatacağım :)Evet kimin ne yaşadığını hiç kimse bilemez burda yazdığımız 2-3 satır şeyler yaşadıklarımızın üçte biri bile değil belki de ne güzel konuştunuz yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabiliriz
Yine de benim en tiksindiğim koku rinso kokusu oldu. Limon karbonat yeşil paketlisi. O kokunun eserini dahi aldığım an çıkarıyorum. Geçen markete girdik reyonlar koymuşlar marketten nasıl koşarak çıktım anlatamam. Tahammülüm sıfır. Azıcık burnuma koksun deli gibi kusarım.Kızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Öyledir mutlaka endişelenme ki olmasa bile şuan yakalıyor bazen ileri de bazen geri de olabiliyor doktor sağlıklı dedikten sonra sıkıntı olmaz inşallahİnşallah önümüzdeki hafta gidicem doktora gelişimi iyi olurda endişelenmem bir daha
evet bende sırt çantasını tercih ettim ya şimdi birşey olsa çocuğumu kucağıma alırım oda sırtımda olur :)Zara’nın ürünleri kaliteli oluyor ama şimdi düşünüyorum sırt çantası daha rahat olmaz mı acaba
Sırt çantaları her zmn daha rahat bebekle bir yere giderkenZara’nın ürünleri kaliteli oluyor ama şimdi düşünüyorum sırt çantası daha rahat olmaz mı acaba
Yumurta biraz da tavuk ızgara olunca daha mide bulandırıcı geliyoKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
O zaman hiç dert etme zaten emzirmede de hızlı veriliyor kiBen çok kustum aslında bişey yiyomuyordum ona rağmen hiç vermemişim normalde ilk 3 ayda 3 kilo almak idealmiş doktorum uyardı işte sonra sen uğraşcan kilo vermeyle falan dedikarpuza incire kavuna falan ara verdim gece yemeleri bırak dedi hayırlısıyla doğsunlarda yapcak bsey yok benim vücudum kilo tutmuyor zaten kolay veririm ben
Ayybenim doktorum o kadar iyiki insanın içi ısınıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?