2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar selam ben bugün başka bir doktora gittim veee nerdeyse kesin kız dedi Söylemek istemedi cinsiyeti, ben de kız değil mi dedim. Nerden anladın dedi diyemedim kadınlar kulübü mezunuyum diye bacak arasından anladım boş gördüm dedim. Evet kız dedi. Alışveriş yapayım mı dedim yap dedi 15inde de kendi doktoruma gitcem ama ben artık kız diyorum öyle sevmeye başladım Değişirse de nasip hemen etrafımda birileri oooo öyle deme bize 20. Haftaya kadar kız demişlerdi sonra erkek oldu pipisi küçükmüş falan diye hikayeler geldi Ama iki kızım oluyor adı da belli

Ama olayı kişisel algılamışsınızBen kesinlikle sizin veya bir başkasının yaşantısı üzerinden konuşmadım. Sadece gözlemlediğim genel bir durumu ele aldım. Tabiiki yapılan yanlışları görmezden gelmemek olmaz. Fakat ben tek taraflı değil olaylara bir de onların açısından baktığımda böyle düşündüğümü söyledim. Herkes katılmak zorunda değil tabiki

Yani genel olarak iyi diyelim Tabiiki sizin dediklerinize katılıyorum. Aralarında şeytandan öte insanlar var onları zaten hiç saymıyorum. Benim annem de bizzat çok çekmiştir bu durumdan. Ben sadece bu konu dikkatimi çektiği için kendi fikrimi paylaşmak istedim. Çünkü bazen aileyi dağıtan cadı gelinler de yok değil

Maşallah canım

Benim ikinci evliliğim ilk kayınvalidemi anlatsam şeytanın Türkiye şubesi dersiniz çocuk yapmamıza izin vermedi kafası kaldırmıyormus, ileride sizinle yaşarım ya da geldiğimde çocuk duymak istemiyorum yapmayacaksınız demişti.
Evlendim balayımızın dönüşü kendi alzeihmer kayınvalidesini bizim almamızı bizim bakmamızı istedi. balayı da bitti babanneyi alın siz bakın dedi kendi de bakmıyordu bakıcıyı yollayacaklarmış benim bakmam gerekiyormuş şaka gibi dimi
O evliliğimden 6 ayda boşandım defettim oğlunu da ana oğul yaşasınlar. İyi ki ondan çocuğum olmadı.
Bu ikinci kayınvalidem zararı yok yararı var sağolsun kendi 30 yaşında eşi vefat etmiş iki çocuğuna dişiyle tırnağıyla bakmış tek isteği çocukları mutlu olsun yemek yapar verir bisey alır verir zahmet ettirmez ne desem az olur iyiliğine ben sönük kalıyorum ona :))
Yani iyisi de var kötüsü de arkadaşlar da haklı gelip kalınmaz evlilerin yanında bu kadar ayıp yani benim annem de gelmez gelmek isteyen kendi gelsin bana der

Allahım iki kızın mı oluyor hayalim resmen en iyi arkadaslarrr kimseye ihtiyacı olmaz insanın

Ben de yarın sabah muayeneye gideceğim. 16 haftalık olacak tam bebek, bir önceki muayenede arkası dönüktü göremedik cinsiyetini. Deli gibi merak ediyorum 3. Bebeğim bu. İlk ikisi kız. Eşim dillendirmiyor ama deli gibi erkek olsun diye geçiyor gönlünden. Hayırlısı tabi ki, sağlıkla gelsin de İnşallah. Hiç bir işe konsantre olamıyorum merakımdan

Kızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
benım eşim hıc sigara içmiyor :) oğlumuz olacak...
babam boru gıbı tutturur biz 3 kız kardeşiz :)))
ama sigara ile alakalı oldugunu sanmıyorum..
eniştem de cok sigara içer halamın 2 oğlu var ..

benım eşim hıc sigara içmiyor :) oğlumuz olacak...
babam boru gıbı tutturur bız 3 kız kardeşiz :)))
alakası yok bence
Ama sizde tutmuş işte
Sigara içmeyenin oğlu oluyormuş içenlerin kız sizde de böyle olmuş ama bence de saçma kocakarı hikayeleri teyze işte

Ama sizde tutmuş işte
Sigara içmeyenin oğlu oluyormuş içenlerin kız sizde de böyle olmuş ama bence de saçma kocakarı hikayeleri teyze işte
ama ıkı halamın ıkı oğlu var ,boru gibi sigara içer eşleri de kendileri de
ahhyy evet ya herkes bısey dıyor yaaa. hurafe

Kızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
İçmiyor canim benimki zaten bir oğlum var bu insallah başka bir doktorun demesiyle kız daha kendi doktoruma gitmedim, ama ben şu yumurtlamadan iki gün önce ilişkinin bırakılması yüzde yüz olmasa da etkiliyor gibi diye düşünüyorum ona dikkat etmiştim bunda ama hepsinden önce nasip sanırım ikiz kızım olsun çok isterdim ben de

Kızlar burnum tıkandı nefes alamıyorum deniz suyu denedim açılmadı buharlı su yapsam burnuma viks sürsem zararı olur mu viks hamilelerde bi sıkıntı yaratırmı koklamam

Kim söylemişse tamamen uydurma Benim eşim sigaranın kokusuna bile dayanamaz bi kızımız var bunu henüz bilmiyorum Kayınpederim ise tiryakidir 8 oğlu 2 kızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…