Ama olayı kişisel algılamışsınızBence insanların ne yaşadıklarını bilmeden her şeye çok olumlu bakmak iyi değil siz her şeyi çok çabuk kabullenip üstünü kapatabilirsiniz herkesin yaşantısı hayattan beklentileri çok farklı evet hepimiz kv adayıyız yaşadıklarımızdan ders çıkarırsak harika kvler olabiliriz ancak aman ne olacak diyip kapatırsak bizde aynı hataları yapabiliriz söylediklerimi kişisel algılamayın :)
Yani genel olarak iyi diyelimSenin kayınvalidenden pek şikayetin yok sanırımeğer öyleyse ne güzel..evet burda sorun oğullarında ama onlarda annelerini kırmamak için bizi kırıyorlar unutmayalım ki bizi de bir ana doğurdu bizim günahımız ne herkes saygısını bilmeli şuan kızım olucak ilerde 2. Çocuğu yaparmıyım oğlum olurmu olmaz mı bilmem ama kızım bile olsa evlendiğinde bu şekilde bir kayınvalide olmam herşeyden önce anlayış saygı gelir ama bilerek yapan oyun oynayan kayınvalidede benim gözümden düşer ki eltime neler çektirmiş küsler konuşmadılar 3-4 yıl şimdi eşi hatrına barıştı ama halâ hakkımı helal etmiyorum diyor tabiki her kv aynı değil kv iyi olup gelini kötü olan da var biz kötü olmadığımız halde çekiyoruz ama bu kadarı fazla
İnşallah önemli bir durum yoktur15+4 canım
Maşallah canımYani yönlendirmiş gibi olmayayım ama zaranınki omza takma modeli olduğu için zorlanabilirsin ama mesela zaranınki görselde daha büyük duruyor bi ebatlara bak istersen
Yenidogan, 0-1, 3-6, 6-9 aldım hep
Pamak kaldırıyorumbenimki mükkk nazar degmesinde
Benim ikinci evliliğim ilk kayınvalidemi anlatsam şeytanın Türkiye şubesi dersinizKızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacakTabiiki kimse dört dörtlük olamaz muhakkak ki herkesin kusurları olacaktır. Ama bu kadıncağızların hiç mi iyi olanı yok Bence burda sorun tamamen erkeklerde annelerinin davranışlarını belirleyecek olan onların tavrıdır. Tabi erkekleri çok ana kuzusu yetiştirmek yanlış olsa da onların da birer anne olduğunu ve bu yaşadıklarımızı onların da yaşadığını unutmayalım bence
Allahım iki kızın mı oluyor hayalim resmenKızlar selamben bugün başka bir doktora gittim veee nerdeyse kesin kız dedi Söylemek istemedi cinsiyeti, ben de kız değil mi dedim. Nerden anladın dedi diyemedim kadınlar kulübü mezunuyum diye bacak arasından anladım boş gördüm dedim. Evet kız dedi. Alışveriş yapayım mı dedim yap dedi 15inde de kendi doktoruma gitcem ama ben artık kız diyorum öyle sevmeye başladım Değişirse de nasip hemen etrafımda birileri oooo öyle deme bize 20. Haftaya kadar kız demişlerdi sonra erkek oldu pipisi küçükmüş falan diye hikayeler geldi Ama iki kızım oluyor adı da belli
Eşim hayatta sigara içmez yanlış bir düşünce benceKızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Evet bana da saçma geldiEşim hayatta sigara içmez yanlış bir düşünce bence
Benim de tavuk görmek bile istemiyorumKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
benım eşim hıc sigara içmiyor :) oğlumuz olacak...Kızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Ama sizde tutmuş iştebenım eşim hıc sigara içmiyor :) oğlumuz olacak...
babam boru gıbı tutturur bız 3 kız kardeşiz :)))
alakası yok bence
ama ıkı halamın ıkı oğlu var ,boru gibi sigara içer eşleri de kendileri deAma sizde tutmuş işte
Sigara içmeyenin oğlu oluyormuş içenlerin kız sizde de böyle olmuşama bence de saçma kocakarı hikayeleri teyze işte
İçmiyor canim benimki zaten bir oğlum var bu insallah başka bir doktorun demesiyle kız daha kendi doktoruma gitmedim, ama ben şu yumurtlamadan iki gün önce ilişkinin bırakılması yüzde yüz olmasa da etkiliyor gibi diye düşünüyorum ona dikkat etmiştim bunda ama hepsinden önce nasip sanırım ikiz kızım olsun çok isterdim ben deKızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Kim söylemişse tamamen uydurmaKızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Babam sigara içmez 3 kızAma sizde tutmuş işte
Sigara içmeyenin oğlu oluyormuş içenlerin kız sizde de böyle olmuşama bence de saçma kocakarı hikayeleri teyze işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?