2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Abim çok sigara içer 3 kızı var , eşim sigara içmez doktor erkeğe benziyor dedi ama diğer abim hiç içmez onun da 2 kızı var

Evet var öyleleri de duyuyorum evlenince kızda oğlanda anneleri unutuyorlar ama bizim istedğimiz unutmak değil ki anlayış istiyoruz insanları bıktırmanın anlamı yok bunu herkes söylüyor kvme ama oğlumun evi kimse karışamaz demesini biliyor bu yaştan sonra kimse düzelemez zaten eğer eşim kırmamak için brsey diyemiyorsa bende tepkimi koymak zorundayım

Bende o niyetteyim birde ben evimde sakin huzurlu oturmayı seviyorum şimdide öyle gelecektede öyle olabilir kafamı dinlemeyi sakinliği seviyorum

Bu konuda size katılıyorum benim kv de her oturduğu ortamda oğlumun evi diye bahseder hayır ora benimde evim sizin eviniz demek bu kadar zor mu geliyor bu insanlara. Ben kendisine bişey aldığımda asla benim aldığımı söylemez oğlum aldı der oysa ben düşünüp alıyordum ama bunu yaptığından beri hiç bi çöp parçası bile götürmeye değmez diyorum neden beni görmezden gelerek sadece oğlu yapmış gibi davranır ki bi insan. Benim kv de oğlunu paylaşamama psikolojisinde her zaman bunun çekişmesini yapıyor benle. Kendisi daha çok sevilsin istiyor beni ve benim ailemi değil onu sevsin sadece istiyor. Bu psikoloji de olan insanla sürekli bir savaş halinde hissetmekten bazen çok yoruluyorum. Allah nasip ederse benimde oğlum olacak ama ben bu zihniyette olmam asla insan her iki tarafı da sevebilir hatta karısına değer vermesi suç olmamalı ama benim kv benim değer gördüğümü bilince çıldırıyor istiyor ki sadece kendi dedikleri kabul olsun benim dediklerim değil. Allah böyle insanlarla mücadele eden bizlere yardım etsin

Kızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Eşim günde 1 paket içiyor, sonuç; erkek
Kesinlikle öyle bir şey yok diyemem, bu tarz şeylerde genel olarak bakıyorlar, belki de çoğu kişide tutuyordur

Kızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Benim eşim içmez ben içerdim bizim kız oluyor babamda hiç içmez onunda 2 kızı var

Aslında bilimsel olarak şu gerçek var x kromozu y kromozomuna göre daha uzun yaşıyor bu yüzden yumurtlama gününden önce olan birlikteliklerde kız olma ihtimali daha yüksek oluyor ancak her gün birliktelik yaşayan çiftlerde erkek çocuk olasılığı daha yüksek oluyor çünkü yler daha hızlı ve kısa süre yaşıyorlarmış :) benim arkadaşım gerçekten bu yöntemle kız çocuğu oldu yumurtlama gününden 3 gün önce tek birliktelik ve kız çocuk

Kendi kv mi anlatsam bu kadar güzel anlatamazdim aynı benimkini tarif etmissiniz bir de bunun çocuk olunca eşimin oğlu dediği versiyonu var buna da hazırlıklı ol sanki o çocuğu karnımda 9 ay ben tasimamisim gibi ben dogurmamisim gibi beni söylemez eşimin adiyla onun oğlu diye sever bir de sürekli maddi olarak yardım beklemeleri var evlere şenlik hatta beklenti değil zorundaymışız gibi davranırlar kendi ihtiyaclarimizdan kısıp onlara çeşmeyi acmamizi beklerler sürekli ikiniz şu kadar kazanıyorsunuz napiyorsunuz parayı derler sanki benle birlikte kazanıyor gibi

Bunu sevdim hdhdhddh

Bakalım bende tutacak mı bu

Tsm yumurtlama gününde tek ilişki üstelik ovulasyon testi ile kesin bebeğim yüzde 80 kız

Tsm yumurtlama gününde tek ilişki üstelik ovulasyon testi ile kesin bebeğim yüzde 80 kız
Tıpta her zaman 2 kere 2 dört etmez bu bir bilimsel teori sizde x daha hızlı davranmış olabilir sonuçta istatiksel analizlerle çıkan yüzdedir verilen sonuç :) mesela benimde yumurtlama gününden önceydi tek ilişki oldu ve kız:)

X çoktan ulaşıp yumurtanın orda bekler diye ne ümitler ettim adama kaynar suyla bile duş aldırdım limonlar yedim içtim of of Salı günü belli olacak her şey bende

İlişkide çekim yasası bile yaptık ya

Kaynar su mu limon mu ay bunlar neden ilişkide çekim yasasını da duymamıştım her gün yeni bir bilgi

Kaynar su mu limon mu ay bunlar neden ilişkide çekim yasasını da duymamıştım her gün yeni bir bilgi
Hepsi çok saçma biliyorum işte bir umut hiçbiri bilimsel değil.. tutarsa kafasındaydık herşey inanmaktır inanırsak olur dedim olmadı gibi de neyse göreceğiz bakalım
Öyle böyle her şey %50 ihtimal

Ben şeyi çok merak ediyorum bir ilişkide çıkan sperm içinden kaçı y kaçı x belki 10 da 3 ü x ya da y di
Saçma şeyleri hep merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…