Bende şöyle biliyorum cinsel perhiz yumurtlama günü ilişki erkek çocuk yumurtlamadan iki gün önce ilişkiyi kes hergün ilişki kız çocuk
Kesinlikle kızım da o kadar sevindi kiAllahım iki kızın mı oluyor hayalim resmenen iyi arkadaslarrr kimseye ihtiyacı olmaz insanın
Benimde kardeşim hamile iken tavuktan tiksinmişti. Hamilelikten sonra uzun süre yiyemedi. Hala daha tavuğu çok sevmiyorKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Bunların hepsi hikaye ve hurafeHepsi çok saçma biliyorum işte bir umuthiçbiri bilimsel değil.. tutarsa kafasındaydık herşey inanmaktır inanırsak olur dedim olmadı gibi de neyse göreceğiz bakalım
Öyle böyle her şey %50 ihtimal
Ben şeyi çok merak ediyorum bir ilişkide çıkan sperm içinden kaçı y kaçı x belki 10 da 3 ü x ya da y di
Saçma şeyleri hep merak ederim
Aynen cnm ben philips aventin kaç tane emziğini aldım banamısın demedi hepsini tükürdü en son wee baby damaklı aldım onuda çok az tuttu emzik almadı benimki ama emzik rahatlık yaEvet zor dönemden geçiyoruz gerçekten, Allah olmayana versin hiçbirimizi dara koymasın inşallah. İnşallah ne alırsam onu sever, gidip en güzellerini alıyorum sevsin bir zahmetama bakıyorum yani en iyi emzik ve biberonu almış anneler, bebekse bakkaldan alınan emziği ve biberonu emiyormuş, şaka gibi başıma gelmese iyi neyse Allah sağlık versin de ne istiyolarsa onu yapacağız
Ay benimki çok iyi bi kadin.. :) anne gibi bazen bir iki kelimesini beğenmiyorum amma oda çok sorun degil annemlede oluyor öyle zatenKızlar kişisel olarak algılamayın ama bakıyorum hemen hemen herkes kayınvalidesinden şikayet ediyor. Arkadaşlar hatırlatırım siz de bir kayınvalide adayısınız ve çoğunuzun da oğlu olacakTabiiki kimse dört dörtlük olamaz muhakkak ki herkesin kusurları olacaktır. Ama bu kadıncağızların hiç mi iyi olanı yok Bence burda sorun tamamen erkeklerde annelerinin davranışlarını belirleyecek olan onların tavrıdır. Tabi erkekleri çok ana kuzusu yetiştirmek yanlış olsa da onların da birer anne olduğunu ve bu yaşadıklarımızı onların da yaşadığını unutmayalım bence
O da çok kötü bişey sonuçta oğlunun artık bir yuvası olduğunu onunda ihtiyaçları olduğunu anlamalı bunu benimkilerde bazen yapıyor eşimin adına telefon alındı görümceme kendisinin ödeyeceğini söylemişti ama ödeme günü gelince ben sıkışığım sen öde demeye başladı biz ona telefon almak zorunda mıyız bir çocuğumuz olacak eşime söyledim güzel bi dille bişey olmaz çok zorlamaz bizi onların da borcu var dedi ben de bir daha açmadım konusunu. Birde benim bebeğime önce kız demişlerdi ağzının kenarıyla hayırlı olsun dedi sadece erkek olduğunu geçen hafta öğrenince zil takıp oynamadığı kaldı şok oldum hala bu devirde cinsiyetçilik yapabiliyorlar. Daha doğmamış çocuk için kesin oğluma benzeyecek diyor belki bana benzer dediğim de yok yok aynı oğlum olacak yada dedesine benzer diyor kesinlikle ben ve benim tarafımla alakalı bir durum yok az kalsın doğru siz doğuracaksınız zaten diyecektim zor tuttum kendimi bazen insanı bu şekilde bile çıldırtan bir yapıya sahip.Kendi kv mi anlatsam bu kadar güzel anlatamazdim aynı benimkini tarif etmissiniz bir de bunun çocuk olunca eşimin oğlu dediği versiyonu var buna da hazırlıklı ol sanki o çocuğu karnımda 9 ay ben tasimamisim gibi ben dogurmamisim gibi beni söylemez eşimin adiyla onun oğlu diye sever bir de sürekli maddi olarak yardım beklemeleri var evlere şenlik hatta beklenti değil zorundaymışız gibi davranırlar kendi ihtiyaclarimizdan kısıp onlara çeşmeyi acmamizi beklerler sürekli ikiniz şu kadar kazanıyorsunuz napiyorsunuz parayı derler sanki benle birlikte kazanıyor gibi
Benimde 16 haftalıkken oldu kontrole gittim doktor bir sorun görmedi bir hafta sonra tekrar çağırdı. Fazla gezinme dinlen dedi. Bugün yine kontrole gideceğim.Kızlar benim bir de dün gece 2 damla lekelenmem oldu ilk defa oluyor böyle bir şeydiş ağrısı derken bir de böyle bir durum yaşadım hafif ağrımda var işteyim şu an çıkınca gideceğim
Yok ben kullanip sonra atilanlar var ya onlardan almak istiyorum buyuyunce digerlerini düşünücem hamur markasinkini bende gordumHamur marka öneriyorumtrendyoldan bakabilirsin fiyatına. Bir de dolapta @hediyekolikoutlett ve @hamuroutlet diye aratıp bakabilirsin. Dolaptakiler defolu ama defosu görünmeyecek türde genel olarak. Ben trednyoldan aldım ama daha önce görseydim dolaptan alırdım
2 gün önce e bebek uygulamasinda indirim vardi burada paylasmıştım keşke o zaman alsaydınız ben 2 paket 60x90aldım buldukça böyle stok yapacağım yine indirim olursa haber veririmYok ben kullanip sonra atilanlar var ya onlardan almak istiyorum buyuyunce digerlerini düşünücem hamur markasinkini bende gordum
Aynı durumdayım yanıyor gözlerim sanki. Migren de tuttu aşırı halsiz hissediyorum. Ne yaptınız? İlaç da kullanamıyorum.Hasta oluyorum galiba boğazım acıyor gözlerim sulanıyor yanıyor napcam bilemedim
Evet nedne böyleler anlamdım halbuki benim kvdem kayınvaldesinden çekmemiş evine bile gitmemiş ki toplum içinde kayınvaldem olarak değil ismi ile hitap edermiş ama şuan kendisi kaynana kelimesini sevmiyormuş kayınvalide denmeliymiş sen kendi kayınvalidene bile byle dememişin ismiyle bahsetmişsin hep şimdi neyden şikayetçi oluyorsun ki börek yaptım birgün otlu eşimde kıymalı seviyor onada kıymalı yapalım dedim eşim akşam geldi oğlum sana kıymalı börek yaptım dedi eşimde eline sağlık dedi bende elinize sağlık demeliydin dedim ikiside sustu günler sonra eşime kızdım öyle diyerek anneni destekliyorsun birşeyler yapalım derken bütün iş bana kalıyor o oyalanıyor bile bile neden elinize sağlık demiyorsun anlaması için dedim bukadarıda pes gerçekten neyseki eşim huyunu bildği için bazen kızıyor ona karışma hcbseye diyor ama eltime çok çektirmiş benim eşimde bazı şeylerde sesini çıkarmasa bende çekicektim fazlasını Rabbim hanemizi yuvamızı bozmak isteyenlere fırsat vermesinbu kim olursa olsunBu konuda size katılıyorum benim kv de her oturduğu ortamda oğlumun evi diye bahseder hayır ora benimde evim sizin eviniz demek bu kadar zor mu geliyor bu insanlara. Ben kendisine bişey aldığımda asla benim aldığımı söylemez oğlum aldı der oysa ben düşünüp alıyordum ama bunu yaptığından beri hiç bi çöp parçası bile götürmeye değmez diyorum neden beni görmezden gelerek sadece oğlu yapmış gibi davranır ki bi insan. Benim kv de oğlunu paylaşamama psikolojisinde her zaman bunun çekişmesini yapıyor benle. Kendisi daha çok sevilsin istiyor beni ve benim ailemi değil onu sevsin sadece istiyor. Bu psikoloji de olan insanla sürekli bir savaş halinde hissetmekten bazen çok yoruluyorum. Allah nasip ederse benimde oğlum olacak ama ben bu zihniyette olmam asla insan her iki tarafı da sevebilir hatta karısına değer vermesi suç olmamalı ama benim kv benim değer gördüğümü bilince çıldırıyor istiyor ki sadece kendi dedikleri kabul olsun benim dediklerim değil. Allah böyle insanlarla mücadele eden bizlere yardım etsin
Evet ya sabahtan beri bakiyorum almıyorum indirim bekliyorum haber verirseniz guzel olur tesekkur ederim2 gün önce e bebek uygulamasinda indirim vardi burada paylasmıştım keşke o zaman alsaydınız ben 2 paket 60x90aldım buldukça böyle stok yapacağım yine indirim olursa haber veririm
Ben de zamanla tecrübe edeceğim sanırım hepsini. Ben de kesin lüzumsuz ve gördüğüm her şeyi alıp sonra başıma bela edeceğim. Azıcık doyumsuzum. Sonra da ben de çocuğumla kavga ederim dağınıklıktanAynen cnm ben philips aventin kaç tane emziğini aldım banamısın demedi hepsini tükürdü en son wee baby damaklı aldım onuda çok az tuttu emzik almadı benimki ama emzik rahatlık yaruhunu fakir alıştırcan yoksam başa çıkamıyorsun valla ilk cocuk tek cocuk diye diye dunyanın kıyafeti oyuncagı vs alındı odası halan oyuncaklarıyla dolu kavga ediyoruz her gün toplanması için ama çocuğu azla yetinmeye alıştırmak lazımmış onu anladım bu seferkine çok bişi almıyorum almamda kalabalık fuzuli okdr çok şey var ki piyasada sırf lazım olur dıye aldığım ama asla kullanmadıgım ya da bir kere kullanıp verdiğim şeyler, o yuzden çocuk doğsun lazımsa alırım diyorum artık bunu doğur kısmetse ikinciyi yapınca inşallah kulaklarımı çınlatırsın
AminEvet nedne böyleler anlamdım halbuki benim kvdem kayınvaldesinden çekmemiş evine bile gitmemiş ki toplum içinde kayınvaldem olarak değil ismi ile hitap edermiş ama şuan kendisi kaynana kelimesini sevmiyormuş kayınvalide denmeliymiş sen kendi kayınvalidene bile byle dememişin ismiyle bahsetmişsin hep şimdi neyden şikayetçi oluyorsun ki börek yaptım birgün otlu eşimde kıymalı seviyor onada kıymalı yapalım dedim eşim akşam geldi oğlum sana kıymalı börek yaptım dedi eşimde eline sağlık dedi bende elinize sağlık demeliydin dedim ikiside sustu günler sonra eşime kızdım öyle diyerek anneni destekliyorsun birşeyler yapalım derken bütün iş bana kalıyor o oyalanıyor bile bile neden elinize sağlık demiyorsun anlaması için dedim bukadarıda pes gerçekten neyseki eşim huyunu bildği için bazen kızıyor ona karışma hcbseye diyor ama eltime çok çektirmiş benim eşimde bazı şeylerde sesini çıkarmasa bende çekicektim fazlasını Rabbim hanemizi yuvamızı bozmak isteyenlere fırsat vermesinbu kim olursa olsun
İnce olandan aldım canım yani o indirimdeydi. Ama pofuduk olmasınında bi yararı olacağını düsünmüyorum. Onun rahat olması için bayağı kalın olması lazım satış hilesi gibi görüyorum onuEvet ya sabahtan beri bakiyorum almıyorum indirim bekliyorum haber verirseniz guzel olur tesekkur ederimsiz hangisini aldiniz pofudukmu incemi?
Ekle ekle sen değişirse orası da değişir zaten
Aslında hiç bir erkek aile hakkında şikayet duymak istemez hoşuna gitmez sürekli annemi kardeşimi şikayet edyor falan dyorlar evet bende istemem annesinin yaptıklarını söylemeyi şikayet ediyorum gibi oluyor ki öyle ama bana kendi söyledi bişey oldumu sen bsey deme ben kendim konuşur uyarırım demişti ama şikayet edincede bişey demiyor yapar huyu o beklerim diyor kalıyor öyleAminbenim eşim de annesinin kız kardeşinin farkında ama ben konuşunca bi anda savunmaya geçiyor malesef. Sadece bi kere bana sen bunlara kendini ezdirmeyeceksin susup durma dedi ama yanlış bişeylerini eşime bahsedince ya kalkıp uzaklaşıyor duymak istemiyor yada savunmaya geçiyor malesef bende bu şekilde. Kendi konuşurdu eskiden hatalarını bana söylerdi o zamanlar annendir ailendir boşver derdim diye hep anlatırdı ne zaman bende karşılık vermeye bende konuşmaya başladım o günden beri bana hatalarını söylemez oldu ve üstlerini örtmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?