Hiç içmediKızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Yani şu an ortalama bir telefon bile bir sürü para o parayla bebeğinin bir ihtiyacını alırsın düşünmüyorlar ki eşlerimiz artık bir birey ayrı evi var ayrı geçimi var bunu düşünmüyorlar maalesefO da çok kötü bişey sonuçta oğlunun artık bir yuvası olduğunu onunda ihtiyaçları olduğunu anlamalı bunu benimkilerde bazen yapıyor eşimin adına telefon alındı görümceme kendisinin ödeyeceğini söylemişti ama ödeme günü gelince ben sıkışığım sen öde demeye başladı biz ona telefon almak zorunda mıyız bir çocuğumuz olacak eşime söyledim güzel bi dille bişey olmaz çok zorlamaz bizi onların da borcu var dedi ben de bir daha açmadım konusunu. Birde benim bebeğime önce kız demişlerdi ağzının kenarıyla hayırlı olsun dedi sadece erkek olduğunu geçen hafta öğrenince zil takıp oynamadığı kaldı şok oldum hala bu devirde cinsiyetçilik yapabiliyorlar. Daha doğmamış çocuk için kesin oğluma benzeyecek diyor belki bana benzer dediğim de yok yok aynı oğlum olacak yada dedesine benzer diyor kesinlikle ben ve benim tarafımla alakalı bir durum yok az kalsın doğru siz doğuracaksınız zaten diyecektim zor tuttum kendimi bazen insanı bu şekilde bile çıldırtan bir yapıya sahip.
Aynen ne olursa olsun hoşlarına gitmiyor malesefAslında hiç bir erkek aile hakkında şikayet duymak istemez hoşuna gitmez sürekli annemi kardeşimi şikayet edyor falan dyorlar evet bende istemem annesinin yaptıklarını söylemeyi şikayet ediyorum gibi oluyor ki öyle ama bana kendi söyledi bişey oldumu sen bsey deme ben kendim konuşur uyarırım demişti ama şikayet edincede bişey demiyor yapar huyu o beklerim diyor kalıyor öyle
Malesef öyle taksitle alındı şimdi bi 10 ay onun taksidini ödemek zorunda kalacazYani şu an ortalama bir telefon bile bir sürü para o parayla bebeğinin bir ihtiyacını alırsın düşünmüyorlar ki eşlerimiz artık bir birey ayrı evi var ayrı geçimi var bunu düşünmüyorlar maalesef
Eyvah eyvah insallah çok almamBence iyi bir şey bu çünkü son iki ay inanamıyorsunuz bir anda kilolar geliyor
Ohooo birde sezaryen doğum yapan doğum yaptım demesinmişAy kızlar kv sorunlarınızı okuyorum da afedersiniz ama bunlar nasıl insanlar böyle ? Kibirli düşüncesiz insan hamile gelinine en azı biraz saygısı olur dusunceli olur. Ay cinsiyyet ayrimi yapanlar gelininini oğlundan ayıranlar ne bileyim 3ay kalmak nedir? Evet bende hak veriyorum oglunu dogmuş buyutmus evladi oglu onun icin biseyler yapa bilir amma onun ailesinede saygı göstermek zorundalar. Çok şükür kv demle bir sorunuç yok geçinip gidiyoruz küçük kırılmalarım oluyor bazen amma buyuyum diyip geciyorum. Belki benimde yalnışım oluyordur. Amma böylelerini geçmek bile olmaz siz hiç canınızı sıkmayın stress etmeyin sakın. En azından bebek dogana kadar düşünmemeyr calisin onlardan
Benim Türk çayı olduKızlar hamilelikte böyle aşırı tiksindiğiniz duymaya bile tahammülünüz olmadığı yiyecek oldu mu benim tavuk gerçekten o kadar midemi bulandırıyor ki sanırım bir daha yiyemem diyorum
Ben geçen hafta merakımdan sordum aklıma geldi 150 gram 14 cm demişti 1 hafta sonra 2 katına çıkıcakmışBu arada Kızlar bu haftalarda doktorlar bebek ağırlığından bahsetti mi hiç ? Sizin kaçtı 14. Haftada bi size bakılmıştı diye hatırlıyorumbenim 13+5 idi 100 gram dedi yaklaşık 12 cm dedi
Bende lekelenme yasamıştm gecen hafta bildiğin adet sancısı oldu benim enfeksiyon dan kaynaklı olmuş şükür şu an iyiyim ama progestan içiyorum halaEvet takipte kalmam hereltş
Evet az önce görüştüm takipte kalmam gerektiğini söyledi ağrım azaldı ayrıca regl günümmüş doktorum hatırlatma yapınca farkettim ama lekelenme beni korkuttu akşam gideceğim umarım bir sıkınyı olmaz enfeksiyondan kaynaklı bir durum olabileceğini düşünüyoruz
Benim eşim çok sigara içiyor erkekKızlar bir teyzeden duydum sigara içen erkeklerin daha çok kızı oluyor diye doğru mu bu kızı olanlar eşiniz sigara içiyor mu? Benimki içmiyor bilsem adama başlatırdım o da diyor bilsem içerdim diye
Benimde ovulasyon testi ovulasyon günü tek erkekTsm yumurtlama gününde tek ilişki üstelik ovulasyon testi ile kesin bebeğim yüzde 80 kız
Benim de 1.63 en son yürüyemiyordumEyvah eyvah insallah çok almam
Benim boyumda kısa 1.60
Tamam o zaman normal o zaman iyi diyebilirizBen geçen hafta merakımdan sordum aklıma geldi 150 gram 14 cm demişti 1 hafta sonra 2 katına çıkıcakmış
Hiçbir şeyimin olmadığını fark ettiğim o anKızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Bebekle birlikte yatak odasina, salona vs geçerken ihtiyacın olan bez gibi ıslak mendil gibi alt değiştirme örtüsü gibi malzemeleri koyup taşıyabileceğin duzenleyiciler var onlardan alabilirsinizKızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Yok normal bence öyle olsa doktor söylerdi sizeTamam o zaman normal o zaman iyi diyebilirizbenim geç döllenme ya hala haftası ile ilgili kuşkularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?