2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bu arada eğer gerçekten kızsa yani kendi doktorum da onaylarsa bende bütün koca karı testleri , Çin takvimi vs yanlış çıkmış olacak ama eşim hep diyor 10 çocuğum da olsa kız olacak ben biliyorum benim oğlum olmayacak diye

Bu arada Kızlar bu haftalarda doktorlar bebek ağırlığından bahsetti mi hiç ? Sizin kaçtı 14. Haftada bi size bakılmıştı diye hatırlıyorum benim 13+5 idi 100 gram dedi yaklaşık 12 cm dedi

Yani şu an ortalama bir telefon bile bir sürü para o parayla bebeğinin bir ihtiyacını alırsın düşünmüyorlar ki eşlerimiz artık bir birey ayrı evi var ayrı geçimi var bunu düşünmüyorlar maalesef

Aynen ne olursa olsun hoşlarına gitmiyor malesef

Malesef öyle taksitle alındı şimdi bi 10 ay onun taksidini ödemek zorunda kalacaz

Ohooo birde sezaryen doğum yapan doğum yaptım demesinmişiçimizden çocuk çıkmıyor kavun ağacı çıkıyor sanki benim kvdeme normal doğumda 17 dikiş atılmışta bilmem ne de iyice sinir oluyor artık ya nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir zihniyet

Bu arada Kızlar bu haftalarda doktorlar bebek ağırlığından bahsetti mi hiç ? Sizin kaçtı 14. Haftada bi size bakılmıştı diye hatırlıyorum benim 13+5 idi 100 gram dedi yaklaşık 12 cm dedi
Ben geçen hafta merakımdan sordum aklıma geldi 150 gram 14 cm demişti 1 hafta sonra 2 katına çıkıcakmış

Bende lekelenme yasamıştm gecen hafta bildiğin adet sancısı oldu benim enfeksiyon dan kaynaklı olmuş şükür şu an iyiyim ama progestan içiyorum hala

Kızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce

Eklentiler

• IMG_9255.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Bebekle birlikte yatak odasina, salona vs geçerken ihtiyacın olan bez gibi ıslak mendil gibi alt değiştirme örtüsü gibi malzemeleri koyup taşıyabileceğin duzenleyiciler var onlardan alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…