- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Söyleseydinya demekki sende iyi doguramamışsn iyi dogursaydın hiç dikiş düşmezdi diyeeOhooo birde sezaryen doğum yapan doğum yaptım demesinmişiçimizden çocuk çıkmıyor kavun ağacı çıkıyor sanki benim kvdeme normal doğumda 17 dikiş atılmışta bilmem ne de iyice sinir oluyor artık ya nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir zihniyet
Linkin atarmısınKızlar aldığım kundak geldi yumuşacık kumaşı var alacak olup tereddüt edene duyrulur
Vayy artık doguma hazir gibisinnKızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Linkin atarmısın
Bu benHiçbir şeyimin olmadığını fark ettiğim o an
Yalnız değilsiniz. Şuan çocuumun bi anası bi de babası var sadeceBu ben
Ya bizde öyleyiz eşimle hiçbir şeyi biz almadık hep hediye olarak alındı odası falan ama ben oturup yavruma bir şey alayım diye bakamadımYalnız değilsiniz. Şuan çocuumun bi anası bi de babası var sadece
Lansinoh gögüs ucu kremi unutmaKızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Anaaa mantıklıSöyleseydinya demekki sende iyi doguramamışsn iyi dogursaydın hiç dikiş düşmezdi diyee
Resim atabilirmisin bakalımKızlar aldığım kundak geldi yumuşacık kumaşı var alacak olup tereddüt edene duyrulur
Hamilelikte enfeksiyondan hiç kurtulamadımBende lekelenme yasamıştm gecen hafta bildiğin adet sancısı oldu benim enfeksiyon dan kaynaklı olmuş şükür şu an iyiyim ama progestan içiyorum hala
Sen çocuğu büyütmüşün yaBende aldıklarımı böyle not ediyorum burdan eksik kaldıklarımın da listesini çıkarıyorum
Ne enfeksiyonu idrar yolumu? Ben hamilelikten önce idrar yoku enfeksiyonundan kuru turnayemişi ile kurtuldum hatta tal bile döktüm doktorun kullan iyi gelir hamileliktede kullanablirsin demişti ozamandan beri idrar yanmam bilr olmuyor doktoruna danış derim kullan derse al kullan yarım avuç yesen 2 günde bir yeter ama biraz tansyon düşürüyor hızlı yemeHamilelikte enfeksiyondan hiç kurtulamadım4 aydır enfeksiyon yaşıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum vallahş
Aynen canım Antep merkez biraz daha iyi ama taşınma stresi bile zor tabiCanım öğretmen misin, bende öğretmenim Gaziantep’e atandım şükür buralar iyi diğer iller gibi değil depremden daha az etkilenmiş. Ama aynı stresleri ben de yaşadım okul açılmaya yakın, ev tut taşın bir yandan bulantılar derken
İndirim gördükçe alıyorum kıyafete bir şey olmaz düşüncesiyleSen çocuğu büyütmüşün ya1 yaşına kadar herşeyini aldınmı
Hay masallah bir bebek kendisi gelmediği kalmış nerdeyseKızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?