2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Söyleseydinya demekki sende iyi doguramamışsn iyi dogursaydın hiç dikiş düşmezdi diyee

Bende aldıklarımı böyle not ediyorum burdan eksik kaldıklarımın da listesini çıkarıyorum

Eklentiler

• IMG_2949.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_2950.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 78
Yalnız değilsiniz. Şuan çocuumun bi anası bi de babası var sadece
Ya bizde öyleyiz eşimle hiçbir şeyi biz almadık hep hediye olarak alındı odası falan ama ben oturup yavruma bir şey alayım diye bakamadım bakıyorum öyle favorilere ekliyorum ev taşıdığımız için biraz eksideyiz şu an birkaç ay sonra başlarım artık

Bugün gittim kızıma hem uzun kollu hem kalın askılı zıbın ve patikli takım aldım birde müslin örtü aldım ayyy çok minikler yaaa bütün dükkanı alasım geldi birde bu sene kız senesi sanırım dedi kız ürünlerim azaldı gelicek her gelen kız yenidoğan istiyor dedi kadın çıtçıtlı takım zıbın sordum ama kalmamış 2-3 hafta sonra gelicek dedi

2 yıl önce çalıştığım işyerinde hamile arkadaşlarım tanıdıklarım vardı onlardan bel ağrısı dışında hiç şikayet duymazdım biizm şimdi başımız dönüyor sürekli başımız ağrıyor sersemlik oluyor bu aşılardan sonramı oldu bizmi nazlıyız neyin versiyonu bu anlmadım ben ya

Hamilelikte enfeksiyondan hiç kurtulamadım 4 aydır enfeksiyon yaşıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum vallahş
Ne enfeksiyonu idrar yolumu? Ben hamilelikten önce idrar yoku enfeksiyonundan kuru turnayemişi ile kurtuldum hatta tal bile döktüm doktorun kullan iyi gelir hamileliktede kullanablirsin demişti ozamandan beri idrar yanmam bilr olmuyor doktoruna danış derim kullan derse al kullan yarım avuç yesen 2 günde bir yeter ama biraz tansyon düşürüyor hızlı yeme

Aynen canım Antep merkez biraz daha iyi ama taşınma stresi bile zor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…