2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bu erkekler kapatılsın ya bebeğe 4-5 tane tulum aldım sadece yani ikisi foto çekmelik diğerleri de normal üstüne geçiririm diye
Eşim diyor ki doldurmuşsun kimse daha bisey almasın söyliyim ya dedim saka mısın bunlarla mı geçinecek çocuk hicbisey yok daha 4-5 kıyafet gözüne çok gelmiş o da yeni doğan olarak 1 tane diğerleri 3 ay 6 ay falan

Bendede var aynı sorun doğsun alırız doğsun bakarıx bi doğsunda herşeyi olur almasam çocuğun giyecek donu olmayacak doğunca

Bendede var aynı sorun doğsun alırız doğsun bakarıx bi doğsunda herşeyi olur almasam çocuğun giyecek donu olmayacak doğunca
aynen öyle çocuğa giydirecek don olmayacak doğunca alırız diyorlar cimri falan da değil sadece değişik benimki

aynen öyle çocuğa giydirecek don olmayacak doğunca alırız diyorlar cimri falan da değil sadece değişik benimki
Benim kocamda öyle Cimrilikten değilde bir aksilik çıkar diye mi düşünüyorlar bilmiyorum etrafımda hep böyle örnekler duyuyorum erkeklerin hepsi böyle düşünüyor bu konuda sanırım Kaynanamda herşeyini doğduktan sonra alın diyor ama ben istediğimi alıyorum odasını bile aldım kaynanam kocama trip attı

Resim atabilirmisin bakalım
Şuan dışarıdayım ama üstte link bıraktım trendyoldan girip ürün değerlendirmelerindeki resimlere bakabilirsiniz birsürü var

İnsan nelere alışmıyor ki ya benim de içime açıkçası yine erkek çıkacak gibi geliyor salı günü

benım eşim hıc sigara içmiyor :) oğlumuz olacak...
babam boru gıbı tutturur biz 3 kız kardeşiz :)))
ama sigara ile alakalı oldugunu sanmıyorum..
eniştem de cok sigara içer halamın 2 oğlu var ..
Benim babam ağzına hiç sigara sürmedi ömrü boyunca ama biz 3 kızız bence sigarayla alakası yok

benimde tam tersi eşim alıyor her şeyi o başlatmasa biraz daha bekleyebilirdim

Doğmadan baba olduklarını anlamiyorlar da ondan olayın farkında değiller ben baba olduğumun ilk kez farkına doğunca anladım demişti eşim ondan beri benden önce düşünür oğluşnu

İnsan nelere alışmıyor ki ya benim de içime açıkçası yine erkek çıkacak gibi geliyor salı günü
Ya benim doktor hiç şüpheli konuşmamıştı değişmez demişti ben yine bir umut hala erkek mi dedim değişmez dedi yine seninki benimki kadar net konuşmamıştı

Ya eşya konusunda ben hiç duramıyorum hepsi tamamlansa içim rahat edecek. Ondan oda alıp düzmeye karar verdim dolabına her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…