2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
İnsan nelere alışmıyor ki ya benim de içime açıkçası yine erkek çıkacak gibi geliyor salı günü
Yaa salı ben de gidiyorum inşallah kesin bi şey söyler başta hissiyatım erkekti kendimi erkeğe alıştırmıştım sonra kız dendi 3 kere şu an erkek çıkıcak diye ödüm kopuyo

Vallahi kuruyo bakıyor inceliyor araştırıyor
Akşam bi saat bebek arabasıyla uğraştık
Yaa ne güzel ben büyük eşyaları alalım diyorum sürekli dur alırız diyo süreklii bugün ilk defa ben söylemeden dolap alalım dedi sevindim yani

Vallahi kuruyo bakıyor inceliyor araştırıyor
Akşam bi saat bebek arabasıyla uğraştık
Benimkide gebeliği araştırıyor neler yemem gerektiğini falan İş alışverişe gelince daha erken diyor artık annesinden mi etkileniyor bilmiyorum

Kızlar her fırsatta doğum hikayeleri falan okuyorum da bilmediğim bir şey soracağım bilen varsa yeşillendirsin beni lütfen lavmanı her doğumda yapıyorlar mı ve neden?

Kızlar her fırsatta doğum hikayeleri falan okuyorum da bilmediğim bir şey soracağım bilen varsa yeşillendirsin beni lütfen lavmanı her doğumda yapıyorlar mı ve neden?
Lavmanın sürekli yapıldığına şahit oldum aslında bu hekimle de alakalı ama çoğu hekim doğum öncesi lavman yaptırıyor ki dışkı çıkıp vajinaya veya bebeğe bulaş olmaması adına.

Normal doğumda yapıyorlar dye biliyorum bende ablamda yapmışlardı ama ne kadar lavman yapılırsa yapılsın ıkınmaya bağlı büyük veya küçük abdest kaçabiliyormuş

Benim eşim de başak bir şey aklına yatarsa gerisini düşünme en ince ayrıntısına kadar arar yorumları okur arastiri öyle alir

Lavmanın sürekli yapıldığına şahit oldum aslında bu hekimle de alakalı ama çoğu hekim doğum öncesi lavman yaptırıyor ki dışkı çıkıp vajinaya veya bebeğe bulaş olmaması adına.
Normal doğumda mi oluyor sezaryen oldum ama lavanta yapılmadı sanki bana

Bence normal dogumda yapiyorlardir hani ikininca baska seyler de cikmasin diye

Normal doğumda yapıyorlar dye biliyorum bende ablamda yapmışlardı ama ne kadar lavman yapılırsa yapılsın ıkınmaya bağlı büyük veya küçük abdest kaçabiliyormuş
Ayy çok gerildim nedense Aslında basit bir işlemmiş ama yinede insan geriliyor ya en çok korktuğum şey kaçırmak zaten deme öyle demeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…