- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Of of of günler gitti bugünü cuma sanıp 3 gece demiştimSalıya 5 gün yok mu bebişim
Yalnız değilsiniz. Şuan çocuumun bi anası bi de babası var sadece
Benimki de haftaya cuma dediğin gibi zaman geçmiyorvalla kızlar zaman geçmiyor son 3 günbi gidiyormuşum doktor görünmüyor diyormuş cinneeeet
Yaa salı ben de gidiyorum inşallah kesin bi şey söyler başta hissiyatım erkekti kendimi erkeğe alıştırmıştım sonra kız dendi 3 kere şu an erkek çıkıcak diye ödüm kopuyoİnsan nelere alışmıyor ki yabenim de içime açıkçası yine erkek çıkacak gibi geliyor salı günü
Vallahi kuruyo bakıyor inceliyor araştırıyorAy gerçekten mi çok şanslısın
Yaa ne güzel ben büyük eşyaları alalım diyorum sürekli dur alırız diyo süreklii bugün ilk defa ben söylemeden dolap alalım dedi sevindim yaniVallahi kuruyo bakıyor inceliyor araştırıyor
Akşam bi saat bebek arabasıyla uğraştık
Pes etmez bişeyler yer tekrar bakın dersin öğrenmeden çıkma sakınvalla kızlar zaman geçmiyor son 3 günbi gidiyormuşum doktor görünmüyor diyormuş cinneeeet
Tesekkur ederimBu rengi tükenmiş ama diğerlerinden varilays beauty Birinci Sınıf Pamuklu Çok Amaçlı Kundak/battaniye (SOFT BEJ) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Birinci Sınıf Pamuklu Çok Amaçlı Kundak/battaniye (SOFT BEJ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benimkide gebeliği araştırıyor neler yemem gerektiğini falanVallahi kuruyo bakıyor inceliyor araştırıyor
Akşam bi saat bebek arabasıyla uğraştık
Bende pazartesi gidiyorum muayeneye inşallah cinsiyeti netleşecekOf of of günler gitti bugünü cuma sanıp 3 gece demiştim
Ee bu ben canımvalla kızlar zaman geçmiyor son 3 günbi gidiyormuşum doktor görünmüyor diyormuş cinneeeet
Bence normal dogumda yapiyorlardir hani ikininca baska seyler de cikmasin diyeKızlar her fırsatta doğum hikayeleri falan okuyorum da bilmediğim bir şey soracağım bilen varsa yeşillendirsin beni lütfenlavmanı her doğumda yapıyorlar mı ve neden?
Lavmanın sürekli yapıldığına şahit oldum aslında bu hekimle de alakalı ama çoğu hekim doğum öncesi lavman yaptırıyor ki dışkı çıkıp vajinaya veya bebeğe bulaş olmaması adına.Kızlar her fırsatta doğum hikayeleri falan okuyorum da bilmediğim bir şey soracağım bilen varsa yeşillendirsin beni lütfenlavmanı her doğumda yapıyorlar mı ve neden?
Normal doğumda yapıyorlar dye biliyorum bende ablamda yapmışlardı ama ne kadar lavman yapılırsa yapılsın ıkınmaya bağlı büyük veya küçük abdest kaçabiliyormuşKızlar her fırsatta doğum hikayeleri falan okuyorum da bilmediğim bir şey soracağım bilen varsa yeşillendirsin beni lütfenlavmanı her doğumda yapıyorlar mı ve neden?
Benim eşim de başak bir şey aklına yatarsa gerisini düşünme en ince ayrıntısına kadar arar yorumları okur arastiri öyle alirYa ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum oda sanırım onların eksikliğini hissettirmemek için ne desem ikiletmiyor sağolsun birde başak burcu her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor bu konuda şanslıyım
Normal doğumda mi oluyor sezaryen oldum ama lavanta yapılmadı sanki banaLavmanın sürekli yapıldığına şahit oldum aslında bu hekimle de alakalı ama çoğu hekim doğum öncesi lavman yaptırıyor ki dışkı çıkıp vajinaya veya bebeğe bulaş olmaması adına.
Bence normal dogumda yapiyorlardir hani ikininca baska seyler de cikmasin diye
Lavmanın sürekli yapıldığına şahit oldum aslında bu hekimle de alakalı ama çoğu hekim doğum öncesi lavman yaptırıyor ki dışkı çıkıp vajinaya veya bebeğe bulaş olmaması adına.
Ayy çok gerildim nedenseNormal doğumda yapıyorlar dye biliyorum bende ablamda yapmışlardı ama ne kadar lavman yapılırsa yapılsın ıkınmaya bağlı büyük veya küçük abdest kaçabiliyormuş
Orayı eksik yazmışım normal doğumda yapılıyor hep. Sezeryanda öyle bir mecburiyet yok. Dediğim gibi her hekimin takibi farklı oluyor.Normal doğumda mi oluyor sezaryen oldum ama lavanta yapılmadı sanki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?