Lavman çok basit birşey evde kendi kendine bile yaparsınAyy çok gerildim nedenseAslında basit bir işlemmiş ama yinede insan geriliyor ya en çok korktuğum şey kaçırmak zaten deme öyle demeee
Ben de rutinde yapılsa muhakkak duyardık biri söylemese biri söylerdi diye düşünüyorum. Şimdi baktım bi makale çıktı karşıma, faydalı olmadığı, aksine stresi arttırdığı ve gereksiz olduğu yazıyor.Sezaryen genellikle planlı yapıldığı için bi gün öncesinde belli saatlerde yemeği belli saatlerde suyu kesmeyi söylüyorlar. Normal doğum yaptım ben hiçbirinde lavman demediler ben genellikle doğumumu hissettiğim için yeme içmeme dikkat ediyorum istahtada kesilme yaşıyorum cevremdede kimseden dogum öncesi lavman yaptığını duymadım kişiye özel durumlar bunlar sanırım
İnşallahKızlar yarına randevu buldum ve aldım inşaAllah yarınki doktor söyler cinsiyeti
Mağazada 3 al 2 öde var öyle daha hesaplı olur ben dokundum iyiydi deKızlar h&m de şu çıtçıtlı atlet renkleri çok güzel değil mi organik pamukluymuş ve bana fiyatı uygun geldi 390 tl hepsi
Ya aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdurLavman çok basit birşey evde kendi kendine bile yaparsın
Hep h&mden aldım zıbınlarını o kadar güzel ki aldıklarım çok yumuş geliyor kumaşıKızlar h&m de şu çıtçıtlı atlet renkleri çok güzel değil mi organik pamukluymuş ve bana fiyatı uygun geldi 390 tl hepsi
Ayna kullanabilirsin iş görür diye düşünüyorumYa aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdur
Aklımda o var zaten ashdjdhsskAyna kullanabilirsin iş görür diye düşünüyorumBunu bende düşündüğüm için kendimce ayna çözümünü buldum
İnşallahAklımda o var zaten ashdjdhsskama yine de zor olacağını düşünüyorum inşallah hiçbirimiz hazırlıksız yakalanmayız ya
Ağdaya gidersin canim 35 36 gibi sonrada çıkan ufak tefek seyleri jiletle ayna karşısında halledersin zaten neler gördükleri için çok da umursadiklarini sanmiyorumYa aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdur
Mağazada 3 al 2 öde var öyle daha hesaplı olur ben dokundum iyiydi de
Bi arkadaşım eşinden yardım aldığını söylemişti, ben de ihtiyacım olursa eşime başvururum diye düşünüyorum.Ya aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdur
Bi arkadaşım eşinden yardım aldığını söylemişti, ben de ihtiyacım olursa eşime başvururum diye düşünüyorum.
Ya eşimde yardım edebilir de korkuyorum keser falan diye güvenemem sanırımAğdaya gidersin canim 35 36 gibi sonrada çıkan ufak tefek seyleri jiletle ayna karşısında halledersin zaten neler gördükleri için çok da umursadiklarini sanmiyorum
Lazere gidiyordum ben de ama lazerin acısı agdaya göre daha fazlaYa eşimde yardım edebilir de korkuyorum keser falan diye güvenemem sanırım
Ağdaya 1 kere lisede gittim canımdan can gitti bir daha asla gitmedim zaten ağdayı yapan kadında ben ağladıkça çok korktu lütfen bidaha bana gelme demiştiAğdayı hep kendim yapıyordum işte şimdi göbeklede o iş asla olmaz diye düşünüyorum mecbur jiletle alırım sanırım yine de gidemem başkasına ağdaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?