2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
İlk kez duyuyorum lavman yapıldığını, doğum esnasında altına kaçırma olabiliyormuş onu biliyorum da lavman duymamıştım.

Bazı doktorlarda sezeryan sonrası kabızlık olabileceğini ön gördükleri için doğumdan önce lavman yaptırabiliyor ama buna çok az denk geldim. Normal doğumda hep lavman yaptırdı hekimlerimiz. Sancı esnasında lavman hissedilmiyor zaten, çokta basit bir işlem korkmaya hiç gerek yok

Sezaryen genellikle planlı yapıldığı için bi gün öncesinde belli saatlerde yemeği belli saatlerde suyu kesmeyi söylüyorlar. Normal doğum yaptım ben hiçbirinde lavman demediler ben genellikle doğumumu hissettiğim için yeme içmeme dikkat ediyorum istahtada kesilme yaşıyorum cevremdede kimseden dogum öncesi lavman yaptığını duymadım kişiye özel durumlar bunlar sanırım

Benim cildim hamileliğin başından beri baya bozuldu şuan zirve sivilce çıkıyor daha yeni bir iki senedir düzeltmistim bir rutin tutturdum şimdi böyle olması çok canımı sıkıyor. Sizde de oldu mu ? Tonik filan kullanan varmi ? Kullansam bir sıkıntı olur mu ki acaba

Ben de rutinde yapılsa muhakkak duyardık biri söylemese biri söylerdi diye düşünüyorum. Şimdi baktım bi makale çıktı karşıma, faydalı olmadığı, aksine stresi arttırdığı ve gereksiz olduğu yazıyor.

Ya aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdur
Ayna kullanabilirsin iş görür diye düşünüyorum Bunu bende düşündüğüm için kendimce ayna çözümünü buldum

Ya aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdur
Ağdaya gidersin canim 35 36 gibi sonrada çıkan ufak tefek seyleri jiletle ayna karşısında halledersin zaten neler gördükleri için çok da umursadiklarini sanmiyorum

Bi arkadaşım eşinden yardım aldığını söylemişti, ben de ihtiyacım olursa eşime başvururum diye düşünüyorum.

Bi arkadaşım eşinden yardım aldığını söylemişti, ben de ihtiyacım olursa eşime başvururum diye düşünüyorum.
Ağdaya gidersin canim 35 36 gibi sonrada çıkan ufak tefek seyleri jiletle ayna karşısında halledersin zaten neler gördükleri için çok da umursadiklarini sanmiyorum
Ya eşimde yardım edebilir de korkuyorum keser falan diye güvenemem sanırım

Ağdaya 1 kere lisede gittim canımdan can gitti bir daha asla gitmedim zaten ağdayı yapan kadında ben ağladıkça çok korktu lütfen bidaha bana gelme demişti Ağdayı hep kendim yapıyordum işte şimdi göbeklede o iş asla olmaz diye düşünüyorum mecbur jiletle alırım sanırım yine de gidemem başkasına ağdaya

Lazere gidiyordum ben de ama lazerin acısı agdaya göre daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…