2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Lazere gidiyordum ben de ama lazerin acısı agdaya göre daha fazla
Bu sene ocakta başlayacaktım güya ama yorucu bir işim olduğu için ve üşengeç olduğum için ayda 2 günümü ayiramadım lazere çok pişmanım şahsen en azından bir kaç ay gitsem şuan daha rahat ederdim diye düşünüyorum ama yapmadım işte

Merhaba Kızlar. Ben mart annesi olacağım inşallah. Bugün folik asitim bitmişti başka alayım diye eczaneye girdim eczacıya sordum ne önerirsiniz diye bana bunları önerdi ben de aldım ama aklımda kaldı. Kullananınız var mı bunlardan?

Ben bu mesajınızı yeni gördüm yazmak istedim. Çünkü aynı olayı yaşamak üzereyken sıyrıldım. Benim kv ve kp gelecekti 3 aylığına! Kendilerince plan yapmışlar onlar 3 ay kalırmış sonra annem gelirmiş falan filan. Sanki ben hastayım. Neyse ben eşime söyledim. Sen attık evlisin ve bizim attık bambaşka bir hayatımız var evli oğlunun kızının yanına 3 aylığına gidilmez dedim. O da konuştu ailesiyle de gelmiyorlar şükür

Evet ben de keşke daha erken gitseymisim 7 seansla bile çok farketti

Pregna vitamin doğru iyi gelir ama alg yağı nedir neden verdi doktor vermediyse kullanmayın onu bence

Günaydın arkadaşlar idrar renginiz nasıl benim gebeliğin ilk başlarında sabahları özellikle koyu idi ama son bir haftadır o kadar koyu değil suyu çok içiyorum ama baştada şimdikine yakın içiyordum ve serum tedavisi alıyorum impirapit beyaz serum varmı bu şekilde olan

Evet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yine kızlar değerlerim yüksek çıktı bir serum yedim sonrasında fitil verdi ama geçmiyor maalesef 4 aydır yaşıyorum bu problemi .Hemen sorup deneyeceğim dediğin şeyi kayınvalidem aktarcı o öneriyor ama bilimsel değil diye deneniyordum

Ya aslında ondan ziyade temizlik kısmından çekiniyorum ben ne zaman doğum yapcağımız belli olmaz koca göbekle genital bölge temizliği de nasıl olur bilmem hep rezil olmakdan korkmuşumdur
Savcılardan rahatsızlıktan anlıyor insan benim çarşamba rahatszlnmaya başladım ama acilmam azdı ve sancm yoktu cuma ağdaya gtym çumrtesi kizimj doğurdum

Arkadaşlar 14 haftalik gebe olup mide bulantısı devam eden var mı aranizda. Mide bulantısıni bastırmak için neler yapıyorsunuz acaba

Orası öylede ovulasyon takibi yapıpta kız çocuk sahibi olan hiç yok mu acaba merak ettim benim sadece iki ilişki biri yumurtlama günü biride yumurtlamadan ıkı gün sonra iki hün sonra olandan kız olma ihtımali yok mudur ki acaba, kocam ve oğlum erkek buda diyor, annemler ve çin takvimi kız diyor ben hiç bişi hissetmiyorum ilk hamılelıgımde erkek olcak demiştim öylede oldu ama bunda bişi hissetmiyorum, ya da yanılırım üzülürüm diye. İ hissetmiyorum ki şu fenomen var ya özlem öz mü ne sözde hemşire olan abla erkek bulcam diye doğurup duruyor ona 3 tane kızı nasıl buldun dıye sormak lazım birde mesela tüp bebeklerde cinsiyet seçmiyorlar dimi Türkiye 'de seçilmiyorsa tüp bebek olupta kız bebeği olan yok mu acaba?

Balık yağı. Bebek için önemlidir diye onu da verdi. Bence de onu kullanmam o zaman teşekkür ederim
Aslında balık yağı değil, yosun kaynaklı omega3. İyi ya da kötü diyemem ama siz internette biraz araştırma yapıp içinize sinen takviyelerle değiştirin en azından gönlünüz rahat kullanırsınız.

Diğer folik asit olan için de mi öyle diyorsunuz? Yoksa omega3 için mi

Kızlar aldıklarım alacaklarım daha neler var sizce
Tartı gereksiz canım, ztn sürekli rutin kontrollerin oluyor orda tartılıyor evde kalabalıktan ve sana takıntı olmaktan başka bir işe yaramaz, süt sağma makınası da doğumdan sonra lazımsa alınabilir, telsizde aynı şekilde bebek ztn sürekli sizinle gözünüzün önünden ayırmadığınız için ihtiyaç halınde sonradanda alınabilir, ana kucağınıda bebek doğduktan sonra deneyerek alırsın çünkü senin aldığını beğenmeyebiliyor haspalar onun haricinde küvetin yanına kova maşrapa birde banyo lifi doğal deniz süngerleri var onlardan alabılırsın, penye battaniye veya pazen battaniye alalirsin sarıp öyle yatırıyordum ben rahat oluyor ilk aylar sıçramıyor. Tırnak makası seti alabilirsin, birde kıyafetlerin yanına adet belirtin yoksa çoşuyor insan, yeni doğan 4-5 takım olsa yeter, gerisini büyük alın,birde bebek büyüdükçe alsanız daha iyi çünkü her çocuğun gelişimi farklı oluyor, birde ben oğluma polar tulumlardan almıstım, içi penye olanlardan eylül bebeğiydi, dışarı doktora aşıya vs giderken çok işimi gördü büyük beden alabilirsiniz onda

Hormonlardan lazere gıtsende çıkabılıyor..
ben 6yıl once bıtırdım lazer ıle 3-4 tane cıkıyordu hamılelık sonrası çogaldı

Ben varım tüp bebek benim ve kız olacak. Seçemiyoruz tabi ki tamamen şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…