Folik asit için de diğer arkadaşın yazdığına katılıyorum eczacım ve doktorum folik asit için folat formunu önermişti.Diğer folik asit olan için de mi öyle diyorsunuz? Yoksa omega3 için mi
Tamam kuzum teşekkür ederimFolik asit için de diğer arkadaşın yazdığına katılıyorum eczacım ve doktorum folik asit için folat formunu önermişti.
Bir de bir arkadaşımın da tüp bebek ilki kız oldu aynı dönem toplanıp oluşturulan embriyolardan 3 yıl sonra tekrar transfer yaptırdı kardeşi erkek oldu meselaOrası öylede ovulasyon takibi yapıpta kız çocuk sahibi olan hiç yok mu acaba merak ettimbenim sadece iki ilişki biri yumurtlama günü biride yumurtlamadan ıkı gün sonra iki hün sonra olandan kız olma ihtımali yok mudur ki acaba, kocam ve oğlum erkek buda diyor, annemler ve çin takvimi kız diyor ben hiç bişi hissetmiyorum ilk hamılelıgımde erkek olcak demiştim öylede oldu ama bunda bişi hissetmiyorum, ya da yanılırım üzülürüm diye. İ hissetmiyorum ki şu fenomen var ya özlem öz mü ne sözde hemşire olan abla erkek bulcam diye doğurup duruyor ona 3 tane kızı nasıl buldun dıye sormak lazım birde mesela tüp bebeklerde cinsiyet seçmiyorlar dimi Türkiye 'de seçilmiyorsa tüp bebek olupta kız bebeği olan yok mu acaba?
Valla canım inşallah hayırlı ise kızdırOrası öylede ovulasyon takibi yapıpta kız çocuk sahibi olan hiç yok mu acaba merak ettimbenim sadece iki ilişki biri yumurtlama günü biride yumurtlamadan ıkı gün sonra iki hün sonra olandan kız olma ihtımali yok mudur ki acaba, kocam ve oğlum erkek buda diyor, annemler ve çin takvimi kız diyor ben hiç bişi hissetmiyorum ilk hamılelıgımde erkek olcak demiştim öylede oldu ama bunda bişi hissetmiyorum, ya da yanılırım üzülürüm diye. İ hissetmiyorum ki şu fenomen var ya özlem öz mü ne sözde hemşire olan abla erkek bulcam diye doğurup duruyor ona 3 tane kızı nasıl buldun dıye sormak lazım birde mesela tüp bebeklerde cinsiyet seçmiyorlar dimi Türkiye 'de seçilmiyorsa tüp bebek olupta kız bebeği olan yok mu acaba?
Maşallah kaç hafta oldun canımKızlarrr bugün kontrole gittim hala erkek bebeksiz de bu kesin pipi kordon değil demiştiniz zaten. Ay kocaman olmuş 3 haftada ama sadece 180 grammış . Diğer ay ayrıntılıya gidecekmişiz ve Tetenoz aşısı vurulacakmışız.
Canım benim bebek mesafeye baskı yaptığı için iye maalesef sık karsilasiliyor hamilelikte doktor kontrolü altında ol muhakkak ilaçlarını al arkadaşın dediği şey üzüm kurusu gibi bir şey yaban mersini derler diğer adına zararı olacağını düşünmüyorum bulantiya iyi geldiği için yiyorum ben de turnayemisini antibiyotik diyorsa doktor kullanEvet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yine kızlar değerlerim yüksek çıktı bir serum yedim sonrasında fitil verdi ama geçmiyor maalesef 4 aydır yaşıyorum bu problemi .Hemen sorup deneyeceğim dediğin şeyi kayınvalidem aktarcı o öneriyor ama bilimsel değil diye deneniyordum
Ovulasyon takibi ve takvim yontemini birlikte yaptım ama yumurtlamadan iki gün önce biraktim iliskiyi takvime göre, ovulasyona göre daha uzun süre sonra yumurtladim 3.gune yakindi belki geçmiş de olabilir çok hatırlamıyorum doktor kız dedi şimdilik değişmezse 13.haftadaOrası öylede ovulasyon takibi yapıpta kız çocuk sahibi olan hiç yok mu acaba merak ettimbenim sadece iki ilişki biri yumurtlama günü biride yumurtlamadan ıkı gün sonra iki hün sonra olandan kız olma ihtımali yok mudur ki acaba, kocam ve oğlum erkek buda diyor, annemler ve çin takvimi kız diyor ben hiç bişi hissetmiyorum ilk hamılelıgımde erkek olcak demiştim öylede oldu ama bunda bişi hissetmiyorum, ya da yanılırım üzülürüm diye. İ hissetmiyorum ki şu fenomen var ya özlem öz mü ne sözde hemşire olan abla erkek bulcam diye doğurup duruyor ona 3 tane kızı nasıl buldun dıye sormak lazım birde mesela tüp bebeklerde cinsiyet seçmiyorlar dimi Türkiye 'de seçilmiyorsa tüp bebek olupta kız bebeği olan yok mu acaba?
Sor dene mutlaka ben birde sistit oluyordum afedersin wcde hep acı çekiyordum yarıda kalıyordu yapamıyordum hiç çekilcek gibi değil her 10 dakikada bir wcye girerdim hep varmış gibiydi onu yedikten sonra şükür hiç yaşamadım bazen şans vermek gerekir alternatif tıpaEvet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yine kızlar değerlerim yüksek çıktı bir serum yedim sonrasında fitil verdi ama geçmiyor maalesef 4 aydır yaşıyorum bu problemi .Hemen sorup deneyeceğim dediğin şeyi kayınvalidem aktarcı o öneriyor ama bilimsel değil diye deneniyordum
Bende ovülasyonla hamile kaldım kız bebek bekliyoruz yumurtlamadan birgün öncesi yumurtlama günü ve yumurtlamadan bir gün sonrası birlikte olduk yani dolu boş dolu boş dolu yaptıkOrası öylede ovulasyon takibi yapıpta kız çocuk sahibi olan hiç yok mu acaba merak ettimbenim sadece iki ilişki biri yumurtlama günü biride yumurtlamadan ıkı gün sonra iki hün sonra olandan kız olma ihtımali yok mudur ki acaba, kocam ve oğlum erkek buda diyor, annemler ve çin takvimi kız diyor ben hiç bişi hissetmiyorum ilk hamılelıgımde erkek olcak demiştim öylede oldu ama bunda bişi hissetmiyorum, ya da yanılırım üzülürüm diye. İ hissetmiyorum ki şu fenomen var ya özlem öz mü ne sözde hemşire olan abla erkek bulcam diye doğurup duruyor ona 3 tane kızı nasıl buldun dıye sormak lazım birde mesela tüp bebeklerde cinsiyet seçmiyorlar dimi Türkiye 'de seçilmiyorsa tüp bebek olupta kız bebeği olan yok mu acaba?
Canım neden dikiş atmıyorlar serklaj yapmiyorlarMerhabalar güzel anneler,
Kısmet olursa bizim prensesimiz de şubatta doğacak. Ama çok korkuyorum…
Geçen yıl 22+3 te 7 martta 4lü taramaya girdim, herşey mükemmeldi fakat 11 martta ağrısız sancısız hiç farketmeden açılmam olmuş. Hastaneye yatırıldım ve serklaj için geç kalındığından 5 gün boyunca doğumu beklettiler ve nihayetinde ölü doğum oldu.
Şimdi de 16+5 hamileyim,10 gün önce serviks uzunluğu 3,5 mm iken, dün 3lü taramada rahim uzunluğu servikse 27mm dedi. Sabaha kadar uyumadım, öyle çok korkuyorum ki..
bu haftalarda bu uzunlukla sağlıklı süreç yaşayan oldu mu acaba?
Ama tabi bunla oldu demiyorum elimden geleni yaptım gerisini Allaha bıraktım Allahin takdiridir diyorum verirse lütfudur vermezse benim için hayırlısı öyledir diyorumOvulasyon takibi ve takvim yontemini birlikte yaptım ama yumurtlamadan iki gün önce biraktim iliskiyi takvime göre, ovulasyona göre daha uzun süre sonra yumurtladim 3.gune yakindi belki geçmiş de olabilir çok hatırlamıyorum doktor kız dedi şimdilik değişmezse 13.haftada
Çok istiyorum ama şimdilik gerek yok takipte olacağız deyip bekletiyorlar. Dikişin de enfeksiyon riski var diyorlar. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdiler, benim 4 günde bile açılmam oldu bebeğimi kaybettim, 2 haftaya meler olmaz ki… kafayı yicem artıkCanım neden dikiş atmıyorlar serklaj yapmiyorlar
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla zamanında kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah cnmMerhabalar güzel anneler,
Kısmet olursa bizim prensesimiz de şubatta doğacak. Ama çok korkuyorum…
Geçen yıl 22+3 te 7 martta 4lü taramaya girdim, herşey mükemmeldi fakat 11 martta ağrısız sancısız hiç farketmeden açılmam olmuş. Hastaneye yatırıldım ve serklaj için geç kalındığından 5 gün boyunca doğumu beklettiler ve nihayetinde ölü doğum oldu.
Şimdi de 16+5 hamileyim,10 gün önce serviks uzunluğu 3,5 mm iken, dün 3lü taramada rahim uzunluğu servikse 27mm dedi. Sabaha kadar uyumadım, öyle çok korkuyorum ki..
bu haftalarda bu uzunlukla sağlıklı süreç yaşayan oldu mu acaba?
Biz de günübirlik değerlendirmiştik ve ovulasyon takibi ile, bu şartlarda kızım olması gerekiyordu ama oğlum olacak. Ama ben bu tarz şeylere inanıyorum , bende tutmadı ama genel olarak tutuyorOrası öylede ovulasyon takibi yapıpta kız çocuk sahibi olan hiç yok mu acaba merak ettimbenim sadece iki ilişki biri yumurtlama günü biride yumurtlamadan ıkı gün sonra iki hün sonra olandan kız olma ihtımali yok mudur ki acaba, kocam ve oğlum erkek buda diyor, annemler ve çin takvimi kız diyor ben hiç bişi hissetmiyorum ilk hamılelıgımde erkek olcak demiştim öylede oldu ama bunda bişi hissetmiyorum, ya da yanılırım üzülürüm diye. İ hissetmiyorum ki şu fenomen var ya özlem öz mü ne sözde hemşire olan abla erkek bulcam diye doğurup duruyor ona 3 tane kızı nasıl buldun dıye sormak lazım birde mesela tüp bebeklerde cinsiyet seçmiyorlar dimi Türkiye 'de seçilmiyorsa tüp bebek olupta kız bebeği olan yok mu acaba?
Bu Turna yemişinin takviyeleri de var. Eczacı önerisiyle almıştım.Ben denize girdiğim dönemlerde, biraz soğuk aldığımda falan kullanıyordum. Ama kurumuş meyve hali daha sağlıklıdır heralde hamileler için.Ne enfeksiyonu idrar yolumu? Ben hamilelikten önce idrar yoku enfeksiyonundan kuru turnayemişi ile kurtuldum hatta tal bile döktüm doktorun kullan iyi gelir hamileliktede kullanablirsin demişti ozamandan beri idrar yanmam bilr olmuyor doktoruna danış derim kullan derse al kullan yarım avuç yesen 2 günde bir yeter ama biraz tansyon düşürüyor hızlı yeme
Kesinlikle tek doktorla kalma başka doktora daha gitÇok istiyorum ama şimdilik gerek yok takipte olacağız deyip bekletiyorlar. Dikişin de enfeksiyon riski var diyorlar. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdiler, benim 4 günde bile açılmam oldu bebeğimi kaybettim, 2 haftaya meler olmaz ki… kafayı yicem artık
Takviyesini araştırdım o dönem ama içinde mutlaka başka şeylerde vardır o yüzden direk kuru turnayemişi aldım katkısız daha faydalı hemBu Turna yemişinin takviyeleri de var. Eczacı önerisiyle almıştım.Ben denize girdiğim dönemlerde, biraz soğuk aldığımda falan kullanıyordum. Ama kurumuş meyve hali daha sağlıklıdır heralde hamileler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?