Ben ilk doğumu özelde yaptım suni sancıyla bana da lavman yapılmıştı. Genelde yapılıyor diye biliyorumBen de rutinde yapılsa muhakkak duyardık biri söylemese biri söylerdi diye düşünüyorum. Şimdi baktım bi makale çıktı karşıma, faydalı olmadığı, aksine stresi arttırdığı ve gereksiz olduğu yazıyor.
Bu yağ ne için canımMerhaba Kızlar. Ben mart annesi olacağım inşallah. Bugün folik asitim bitmişti başka alayım diye eczaneye girdim eczacıya sordum ne önerirsiniz diye bana bunları önerdi ben de aldım ama aklımda kaldı. Kullananınız var mı bunlardan? Eki Görüntüle 3294560
ÖNcelikle başınız sağolsunMerhabalar güzel anneler,
Kısmet olursa bizim prensesimiz de şubatta doğacak. Ama çok korkuyorum…
Geçen yıl 22+3 te 7 martta 4lü taramaya girdim, herşey mükemmeldi fakat 11 martta ağrısız sancısız hiç farketmeden açılmam olmuş. Hastaneye yatırıldım ve serklaj için geç kalındığından 5 gün boyunca doğumu beklettiler ve nihayetinde ölü doğum oldu.
Şimdi de 16+5 hamileyim,10 gün önce serviks uzunluğu 3,5 mm iken, dün 3lü taramada rahim uzunluğu servikse 27mm dedi. Sabaha kadar uyumadım, öyle çok korkuyorum ki..
bu haftalarda bu uzunlukla sağlıklı süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bebeğe çok yararlı dedi. Aldım ama galiba içmeyeceğimBu yağ ne için canım
16+2 canımMaşallah kaç hafta oldun canım
Bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşumEvet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yine kızlar değerlerim yüksek çıktı bir serum yedim sonrasında fitil verdi ama geçmiyor maalesef 4 aydır yaşıyorum bu problemi .Hemen sorup deneyeceğim dediğin şeyi kayınvalidem aktarcı o öneriyor ama bilimsel değil diye deneniyordum
Yanman falan var mi idrar yaparkenBende idrar yolu enfeksiyonu olmuşumgece sol kasığım çok sancılandı meğerse bu enfeksiyon yüzündenmiş.
Bol bol su iç birde nioli yağı iyi geliyor iç çamaşıra damlatıyorsun bir damlaYanman falan var mi idrar yaparken
Ben de varım canım maalesef geçmiyorKızlar 16. Haftamdayım hala mide bulantım kusmam geçmedibişey yiyemiyorum. Var mı hala bulantısı olan bir ben mi kaldım
Ben dut kurusu kaynatıp içtim o rahatlattı . Antibiyotik ilaçları sürekli cıkarıyorum midem bulandığı için . O verdikleri tozda hiç bir şeye yaramıyor. Haftada 2 kez filan içtim rahatlarım gercekten tavsiye ederim araştır gebelikte kullanılıyor diye cok okudumHamilelikte enfeksiyondan hiç kurtulamadım4 aydır enfeksiyon yaşıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum vallahş
Bende yarın 15 olacam . Yumoş kokusundan bile midem kalkıyor bir an önce bitse keşkeKızlar 16. Haftamdayım hala mide bulantım kusmam geçmedibişey yiyemiyorum. Var mı hala bulantısı olan bir ben mi kaldım
Nioli yağı gebelikte kullanılmıyor diye biliyorumBol bol su iç birde nioli yağı iyi geliyor iç çamaşıra damlatıyorsun bir damla
Benim doktorum 3 ay bitince bu pregna olanı verdi yanındaki de promosyonmuş doktorumun önerisi değil diye sadece pregnayı kullanıyorum benMerhaba Kızlar. Ben mart annesi olacağım inşallah. Bugün folik asitim bitmişti başka alayım diye eczaneye girdim eczacıya sordum ne önerirsiniz diye bana bunları önerdi ben de aldım ama aklımda kaldı. Kullananınız var mı bunlardan? Eki Görüntüle 3294560
Sadece yüzey temizleyiciye tahammülüm var yumuşatıcı kullanmıyorum artık zaten kimyasal zararlı eşim hep kullanma der doğumdan snrada kullanmam dye dşünyrumBende yarın 15 olacam . Yumoş kokusundan bile midem kalkıyor bir an önce bitse keşke
Merhaba bu grupta bu durumu yasayan benim 1 yıl önce 10 cm açılmam olmuş 2 saat evde sancı çektim gaz sancısı sandım hastaneye gidince doğuma alındım buna rahimağzı yetmezliği deniyor.Merhabalar güzel anneler,
Kısmet olursa bizim prensesimiz de şubatta doğacak. Ama çok korkuyorum…
Geçen yıl 22+3 te 7 martta 4lü taramaya girdim, herşey mükemmeldi fakat 11 martta ağrısız sancısız hiç farketmeden açılmam olmuş. Hastaneye yatırıldım ve serklaj için geç kalındığından 5 gün boyunca doğumu beklettiler ve nihayetinde ölü doğum oldu.
Şimdi de 16+5 hamileyim,10 gün önce serviks uzunluğu 3,5 mm iken, dün 3lü taramada rahim uzunluğu servikse 27mm dedi. Sabaha kadar uyumadım, öyle çok korkuyorum ki..
bu haftalarda bu uzunlukla sağlıklı süreç yaşayan oldu mu acaba?
Şuan hayretler içerisinde okuyorumÇok istiyorum ama şimdilik gerek yok takipte olacağız deyip bekletiyorlar. Dikişin de enfeksiyon riski var diyorlar. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdiler, benim 4 günde bile açılmam oldu bebeğimi kaybettim, 2 haftaya meler olmaz ki… kafayı yicem artık
Bana dedi ki doktorlar bunun ikisini beraber verir. İçeriği aslında çok zengin. Ama endişem işte doktor vermedi. Bir de kontrole gittiğim devamlı doktorum yok. Çünkü yaşadığım şehirde değilim. Yarın gideceğim sonra devamlı doktorum olacak kosmetseBenim doktorum 3 ay bitince bu pregna olanı verdi yanındaki de promosyonmuş doktorumun önerisi değil diye sadece pregnayı kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?