2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben ilk doğumu özelde yaptım suni sancıyla bana da lavman yapılmıştı. Genelde yapılıyor diye biliyorum

Bu yağ ne için canım

ÖNcelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun konuyla alakalı hiç bilgim yok hatta hiç bilmediğim şeyler. Serviks uzunluğu vs düzenli kontrol ettirip ölçtürnemiz gereken bir şey mi acaba?

Bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gece sol kasığım çok sancılandı meğerse bu enfeksiyon yüzündenmiş.

Ben de 14+1im hala bulantım da kusmam da devam ediyor. Gerçekten yıldım. Gece uykumdan uyanıp kusuyorum. Prilam zaten faydasız ondansetronda pek bişey yapmadı

Hamilelikte enfeksiyondan hiç kurtulamadım 4 aydır enfeksiyon yaşıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum vallahş
Ben dut kurusu kaynatıp içtim o rahatlattı . Antibiyotik ilaçları sürekli cıkarıyorum midem bulandığı için . O verdikleri tozda hiç bir şeye yaramıyor. Haftada 2 kez filan içtim rahatlarım gercekten tavsiye ederim araştır gebelikte kullanılıyor diye cok okudum

Benim doktorum 3 ay bitince bu pregna olanı verdi yanındaki de promosyonmuş doktorumun önerisi değil diye sadece pregnayı kullanıyorum ben

Bende yarın 15 olacam . Yumoş kokusundan bile midem kalkıyor bir an önce bitse keşke
Sadece yüzey temizleyiciye tahammülüm var yumuşatıcı kullanmıyorum artık zaten kimyasal zararlı eşim hep kullanma der doğumdan snrada kullanmam dye dşünyrum

Merhaba bu grupta bu durumu yasayan benim 1 yıl önce 10 cm açılmam olmuş 2 saat evde sancı çektim gaz sancısı sandım hastaneye gidince doğuma alındım buna rahimağzı yetmezliği deniyor.
Doktorunuz neden 12. Haftada serklaj demedi?
12. Haftada 34mm ölçüldü
14. Haftada serklaj atıldı
Bence hemen serklaj olmalısınız zaten sizde açık açık rahimağzıyetmezliği var.

Şuan hayretler içerisinde okuyorum
Acilen doktorunu değiştirmelisin
Serklaj ne kadar geç atılırsa o kadar tutunma şansı azalıyor
12-16 haftalar arasında atılması en sağlıklısı ve tam 16. Haftadasınız başka bi doktora gidin hemen serklaj isteyin 30 dklık bir işlem zaten
Progestan felan verdimi bari sakın ayaga kalkmayın dikişli olmama ragmen ayaga kalkmam yasak
1. Zaten bianda açıldıysa 20-26 haaftalar arasındayda buna direk tanı koyuluyor ve direk gebelikte açılma beklenmeden dikiş atılıyor
Doktorun neyi bekliyor sorsaymışsın ya
Dikişim atılırken mantar enfeksiyonum vardı bu tedavi ediliyor
İkizlere hamile bizimle aynı durumda olan arkadaşım 8 ay enfeksiyonlu ve serklajlı hamilelik geçirdi
Bence doktorun geçiştiriyor

Benim doktorum 3 ay bitince bu pregna olanı verdi yanındaki de promosyonmuş doktorumun önerisi değil diye sadece pregnayı kullanıyorum ben
Bana dedi ki doktorlar bunun ikisini beraber verir. İçeriği aslında çok zengin. Ama endişem işte doktor vermedi. Bir de kontrole gittiğim devamlı doktorum yok. Çünkü yaşadığım şehirde değilim. Yarın gideceğim sonra devamlı doktorum olacak kosmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…