2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Geçmiş olsun burda idrar yolu enfeksiyonuna bi meyve suyu öneriyorlar 1,5 2l alıp bianda içmemizi tavsiye ediyorlar
Ama anında kesiyor ilaçtan katkat etkiliymiş

Burda careefoursanın kendi markası olanı alın diyorlardı
türkiyede varmı bilmiyorum ama içtiğin anda geçiriyor
Hamilelikte içilip içilmediğinide bilmiyorum istersen bi araştır

Ya inanılmaz artmış herşeyin fıyatı, Benim son hamileliğimin ardından 7yıl geçmiş. Kendime öğrenir öğrenmez küçük bir hediye alayım dedim. Bir zıbın 200lira olmuş

ÖNcelikle başınız sağolsun ve geçmiş olsun konuyla alakalı hiç bilgim yok hatta hiç bilmediğim şeyler. Serviks uzunluğu vs düzenli kontrol ettirip ölçtürnemiz gereken bir şey mi acaba?
Evet serviks düzenli ölçülmeli canım ama bizim durum çok farklı rahimağzı yetmezliği hamileliğin en sinsi hastalıgıymış ne oluyosa 1-2 saatte oluyor ve artık dönüşü olmuyor.
Aslında farkedilen oluyormuş ama nadir ve geç farkedilincede dikişte tutmuyor veya dikiş esnasında kese deliniyor doğum başlıyor o yüzden bebek küçükken dikiş atıyorlar
Bunun tek tanısı maalesef ileri haftalarda 1-2 kayıp yaşamak

Ya inanılmaz artmış herşeyin fıyatı, Benim son hamileliğimin ardından 7yıl geçmiş. Kendime öğrenir öğrenmez küçük bir hediye alayım dedim. Bir zıbın 200lira olmuş
Evet artmış ama ben 3 zıbın bir patikli takım ve müslin örtüyü 305 liraya aldım tabi aldığınız yer markalıysa haklısınız burada güzel bir bebek mağazası var oradan aldım ben

Afp mom testi yaptırdınızmı kızlar şükür bizim güzel çıkmış sonuç

Çok teşekkür ederim araştıracağım mutlaka

Dut kurusu hamilelikte yaramıyor diyorlar bir kaç kişi ama enfeksiyona çok iyi geldiğini biliyorum sen kullandın mı gebeyken

Bir
Bir öncekinde covid de olmuştum, enfeksiyondan da olabilir dedi o yüzden acele etmek istemediğini, takipte olacağını söyledi ama dayanamıyorum stresine artık. Yarın sabaha başka bir doktordan randevu aldım bakalım. Bir de aksilik şu ki Ankara’dan Gaziantep islahiyeye geldik. Mahrumiyet bölgesi, merkeze gitmek 1saat. Bir an önce yaptırmam gerekiyor, yarın ısrarcı olacağım bakalım

Gaziantep sanko hastanesi prof Ali irfan güzel var tavsiye edebilirim

kızlar ovülasyon ile takip te kız erkek olayını bilmiyorum fakat spermde bulunan x geni ağır büyük uzun süre yaşayabilen ve yavaş hareket ediyor y geni seni hafif küçük kısa süre yaşayabilen ve çok hızlı hareket ediyor yani yumurtlama zamanınızı tam biliyorsanız y ler yumurtaya daha çabuk ulaştıkları için önce onlar dölleniyor ama yumurtlama tahmin ettiğinizden 1-2 gün sonra olduysa xler ortamda daha uzun yaşadıkları için onlar döllenmiş olur yani ayarlamak kısmet yumurtlamayı saatine göre bilmek lazım tabiki birde o an döllenmek olacak mı tamamen kısmet :)

Yaaa dolapları düzeltirken ne buldumm bende aslinda 1 hurç dolusu bebek kıyafeti battaniyesi falan vardı ama Şubattaki depremde hepsini deprem bölgesine yollamıştım o yüzden evde hic kıyafet yok sanıyodum simdi buldum çok duygulandim 9 12 ay tam kışa denk geliyo bide Allahım giydiği günleride görmemizi nasip etsin inşAllaaah

Eklentiler

• 20230901_140248.webp
    147,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu yetmezlik olup olmadıgını nasıl anlıyorlar ultrasonda mı gözüküyor yoksa vajinal muayene mi yapması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…