- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Geçmiş olsun burda idrar yolu enfeksiyonuna bi meyve suyu öneriyorlar 1,5 2l alıp bianda içmemizi tavsiye ediyorlarEvet idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yine kızlar değerlerim yüksek çıktı bir serum yedim sonrasında fitil verdi ama geçmiyor maalesef 4 aydır yaşıyorum bu problemi .Hemen sorup deneyeceğim dediğin şeyi kayınvalidem aktarcı o öneriyor ama bilimsel değil diye deneniyordum
Ya inanılmaz artmış herşeyin fıyatı, Benim son hamileliğimin ardından 7yıl geçmiş. Kendime öğrenir öğrenmez küçük bir hediye alayım dedim. Bir zıbın 200lira olmuşBugün gittim kızıma hem uzun kollu hem kalın askılı zıbın ve patikli takım aldım birde müslin örtü aldım ayyy çok minikler yaaa bütün dükkanı alasım geldi birde bu sene kız senesi sanırım dedi kız ürünlerim azaldı gelicek her gelen kız yenidoğan istiyor dedi kadın çıtçıtlı takım zıbın sordum ama kalmamış 2-3 hafta sonra gelicek dedi
Evet serviks düzenli ölçülmeli canım ama bizim durum çok farklı rahimağzı yetmezliği hamileliğin en sinsi hastalıgıymış ne oluyosa 1-2 saatte oluyor ve artık dönüşü olmuyor.ÖNcelikle başınız sağolsunve geçmiş olsun konuyla alakalı hiç bilgim yok hatta hiç bilmediğim şeyler. Serviks uzunluğu vs düzenli kontrol ettirip ölçtürnemiz gereken bir şey mi acaba?
Evet artmış ama ben 3 zıbın bir patikli takım ve müslin örtüyü 305 liraya aldım tabi aldığınız yer markalıysa haklısınız burada güzel bir bebek mağazası var oradan aldım benYa inanılmaz artmış herşeyin fıyatı, Benim son hamileliğimin ardından 7yıl geçmiş. Kendime öğrenir öğrenmez küçük bir hediye alayım dedim. Bir zıbın 200lira olmuş
Çok teşekkür ederim araştıracağım mutlakaGeçmiş olsun burda idrar yolu enfeksiyonuna bi meyve suyu öneriyorlar 1,5 2l alıp bianda içmemizi tavsiye ediyorlar
Ama anında kesiyor ilaçtan katkat etkiliymiş
Burda careefoursanın kendi markası olanı alın diyorlardı
türkiyede varmı bilmiyorum ama içtiğin anda geçiriyor
Hamilelikte içilip içilmediğinide bilmiyorum istersen bi araştır
Eki Görüntüle 3294769
Dut kurusu hamilelikte yaramıyor diyorlar bir kaç kişi ama enfeksiyona çok iyi geldiğini biliyorum sen kullandın mı gebeykenBen dut kurusu kaynatıp içtim o rahatlattı . Antibiyotik ilaçları sürekli cıkarıyorum midem bulandığı için . O verdikleri tozda hiç bir şeye yaramıyor. Haftada 2 kez filan içtim rahatlarım gercekten tavsiye ederim araştır gebelikte kullanılıyor diye cok okudum
Hamilelikte kullanılıyor mu ben aldım ama kullanmaya çekindim açıkçası bir zararı olur mu diyeBol bol su iç birde nioli yağı iyi geliyor iç çamaşıra damlatıyorsun bir damla
Canım yanlış bilgi vermek istemiyorum ama ben kullanıyorum yakın bir arkadaşım var oda hamile kullanıyor ama çamaşır kuruduktan uçtuktan sonra giyiniyorumHamilelikte kullanılıyor mu ben aldım ama kullanmaya çekindim açıkçası bir zararı olur mu diye
Hayır hiç öyle şeylerim yok sadece kasık ağrım ve sarı-yeşil akıntım var.Yanman falan var mi idrar yaparken
vet, çok önemli bir durumÖNcelikle başınız sağolsunve geçmiş olsun konuyla alakalı hiç bilgim yok hatta hiç bilmediğim şeyler. Serviks uzunluğu vs düzenli kontrol ettirip ölçtürnemiz gereken bir şey mi acaba?
Şuan hayretler içerisinde okuyorum
Acilen doktorunu değiştirmelisin
Serklaj ne kadar geç atılırsa o kadar tutunma şansı azalıyor
12-16 haftalar arasında atılması en sağlıklısı ve tam 16. Haftadasınız başka bi doktora gidin hemen serklaj isteyin 30 dklık bir işlem zaten
Progestan felan verdimi bari sakın ayaga kalkmayın dikişli olmama ragmen ayaga kalkmam yasak
1. Zaten bianda açıldıysa 20-26 haaftalar arasındayda buna direk tanı koyuluyor ve direk gebelikte açılma beklenmeden dikiş atılıyor
Doktorun neyi bekliyor sorsaymışsın ya
Dikişim atılırken mantar enfeksiyonum vardı bu tedavi ediliyor
İkizlere hamile bizimle aynı durumda olan arkadaşım 8 ay enfeksiyonlu ve serklajlı hamilelik geçirdi
Bence doktorun geçiştiriyor
Bir öncekinde covid de olmuştum, enfeksiyondan da olabilir dedi o yüzden acele etmek istemediğini, takipte olacağını söyledi ama dayanamıyorum stresine artık. Yarın sabaha başka bir doktordan randevu aldım bakalım. Bir de aksilik şu ki Ankara’dan Gaziantep islahiyeye geldik. Mahrumiyet bölgesi, merkeze gitmek 1saat. Bir an önce yaptırmam gerekiyor, yarın ısrarcı olacağım bakalımŞuan hayretler içerisinde okuyorum
Acilen doktorunu değiştirmelisin
Serklaj ne kadar geç atılırsa o kadar tutunma şansı azalıyor
12-16 haftalar arasında atılması en sağlıklısı ve tam 16. Haftadasınız başka bi doktora gidin hemen serklaj isteyin 30 dklık bir işlem zaten
Progestan felan verdimi bari sakın ayaga kalkmayın dikişli olmama ragmen ayaga kalkmam yasak
1. Zaten bianda açıldıysa 20-26 haaftalar arasındayda buna direk tanı koyuluyor ve direk gebelikte açılma beklenmeden dikiş atılıyor
Doktorun neyi bekliyor sorsaymışsın ya
Dikişim atılırken mantar enfeksiyonum vardı bu tedavi ediliyor
İkizlere hamile bizimle aynı durumda olan arkadaşım 8 ay enfeksiyonlu ve serklajlı hamilelik geçirdi
Bence doktorun geçiştiriyor
Gaziantep sanko hastanesi prof Ali irfan güzel var tavsiye edebilirimBir
Bir öncekinde covid de olmuştum, enfeksiyondan da olabilir dedi o yüzden acele etmek istemediğini, takipte olacağını söyledi ama dayanamıyorum stresine artık. Yarın sabaha başka bir doktordan randevu aldım bakalım. Bir de aksilik şu ki Ankara’dan Gaziantep islahiyeye geldik. Mahrumiyet bölgesi, merkeze gitmek 1saat. Bir an önce yaptırmam gerekiyor, yarın ısrarcı olacağım bakalım
Tamamdir canim ben de öyle yapayımCanım yanlış bilgi vermek istemiyorum ama ben kullanıyorum yakın bir arkadaşım var oda hamile kullanıyor ama çamaşır kuruduktan uçtuktan sonra giyiniyorum
Evet geçen hafta kullandımDut kurusu hamilelikte yaramıyor diyorlar bir kaç kişi ama enfeksiyona çok iyi geldiğini biliyorum sen kullandın mı gebeyken
15 gün filan oldu perde yıkayalı koku hala geliyor burnumaSadece yüzey temizleyiciye tahammülüm var yumuşatıcı kullanmıyorum artık zaten kimyasal zararlı eşim hep kullanma der doğumdan snrada kullanmam dye dşünyrum
Bu yetmezlik olup olmadıgını nasıl anlıyorlar ultrasonda mı gözüküyor yoksa vajinal muayene mi yapması gerekiyorMerhaba bu grupta bu durumu yasayan benim 1 yıl önce 10 cm açılmam olmuş 2 saat evde sancı çektim gaz sancısı sandım hastaneye gidince doğuma alındım buna rahimağzı yetmezliği deniyor.
Doktorunuz neden 12. Haftada serklaj demedi?
12. Haftada 34mm ölçüldü
14. Haftada serklaj atıldı
Bence hemen serklaj olmalısınız zaten sizde açık açık rahimağzıyetmezliği var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?