- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Ben hastane çıkışı olarak almayi düşünmüyorum hep saçma sapan şeyler var hoşuma gitmedi zarada bi zıbın seti beğendim belki onu alabilirim ama biraz daha bekleyeceğim yeni sezonlar gelsin diyeevet arkadaşım yaptırdı o kadar güzel ki canlı gördüm kesin bundan yaptırırm isimli 1 tane yeter zaten işte diğerlerini ne alsam hiç hastane çıkışı almadım daha
Link var mı nerden bakabilirim? Çok tatlı görünüyor böyle sade birşeyler arıyorum ben de. Kalınlığı nasıl?evet arkadaşım yaptırdı o kadar güzel ki canlı gördüm kesin bundan yaptırırm isimli 1 tane yeter zaten işte diğerlerini ne alsam hiç hastane çıkışı almadım daha
evet olabilir ben tek renk alacağım zaten ya komple böyle 10 lu fln değil 0/1 aylık giydirebileceklerimden almak istiyorum ama bakalım yenidoğan gibiBen hastane çıkışı olarak almayi düşünmüyorum hep saçma sapan şeyler var hoşuma gitmedi zarada bi zıbın seti beğendim belki onu alabilirim ama biraz daha bekleyeceğim yeni sezonlar gelsin diye
instagramda canım nakissepetii bakabilirsin kalınlığı güzeldi zaten çok kısa süre fotograf için istiyorum daha sonra hatıra olsun diye güzelce kaldırırm :)Link var mı nerden bakabilirim? Çok tatlı görünüyor böyle sade birşeyler arıyorum ben de. Kalınlığı nasıl?
Ben bu isimli tavşanlılardan söyledim ya çok hoşlar battaniyeleride çok güzelevet olabilir ben tek renk alacağım zaten ya komple böyle 10 lu fln değil 0/1 aylık giydirebileceklerimden almak istiyorum ama bakalım yenidoğan gibi
Birde ekstra dantelli söyledimevet olabilir ben tek renk alacağım zaten ya komple böyle 10 lu fln değil 0/1 aylık giydirebileceklerimden almak istiyorum ama bakalım yenidoğan gibi
Ben kişisel hesabımda hiç paylaşmadım ama anne çocuk hesabı yapmayı bende düşünüyorum da nazardan da korkarım bi yandanKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Ben de hala kabullenemedimEvet canım şimdi doktordan geldim
Sen kendini nasıl teselli ettin bana bi akıl ver eşimi teselli etmem lazım
Hala kız olduguna inanıyor
Çok teşekkür ederim, şimdi randevumu aldım yarın gideceğim Gaziantep özel düztepe yaşam hastanesine. Serklaj işlemi de yapıyormuş doktor hanım. İnşallah bir an önce yapar içim rahat eder.Ya canım benim bile serklaj atılcagı kesinken ben bile stresten ölüyodum burdaki arkadaşlar sahit
bence başka doktora gidersen %100 atar çünkü 25mm de kesin serklaj olunması lazım seninki 26 mm
Ben hangi doktora gitsem önceki hikayemi anlatınca direk serklaj diyolardı
kovidle alakası yok bunun
Bebek sağlıklıysa açılma hemen olduysa bianda doğum gerçekleştiyse bunun tanısı rahimağzı yetmelipi
İşlem 30 dk sürüyor ben genel anestezide oldum 10gün agrı sızı oluyor 1 gün hastanede kalıyosun o kadar
güzel günlerde kullanın içi dolsun sağlıkla inşallah :)Birde ekstra dantelli söyledim
Edemedim açıkçasıEvet canım şimdi doktordan geldim
Sen kendini nasıl teselli ettin bana bi akıl ver eşimi teselli etmem lazım
Hala kız olduguna inanıyor
Teşekkür ederim sağlıkla alalım inşallah hepimiz kucağımızagüzel günlerde kullanın içi dolsun sağlıkla inşallah :)
Doktorun odasında diyorki ben kendimi hiç erkek bebek severken hayal etmemiştimBen de hala kabullenemedimkızdır ya diyorum o yüzden eşini anlıyorum
Bende etmemiştim hep kız bebek hayali kurardımDoktorun odasında diyorki ben kendimi hiç erkek bebek severken hayal etmemiştim
Enfeksiyondan hiç korkma dediğim gibi ben enfeksiyonluyken serklaj oldumÇo
Çok teşekkür ederim, şimdi randevumu aldım yarın gideceğim Gaziantep özel düztepe yaşam hastanesine. Serklaj işlemi de yapıyormuş doktor hanım. İnşallah bir an önce yapar içim rahat eder.
O kadar korkuyorum ki, eşimin görevi sebebiyle geldik islahiyeye.
Ev yok, konteynırda kalıyoruz. Allahtan temiz, sadece bize ait tüm özel alanlar ama yine de enfeksiyon fln olur muyum diye çok korkuyorum
Canım en azından bir süre ailenin olduğu yere gitsen serklajdan sonra dinlenmek lazım konteyner ne kadar uygun olabilir bilmiyorum bence serklaj işlemine karar verilirse ailenin orada yapılsınÇo
Çok teşekkür ederim, şimdi randevumu aldım yarın gideceğim Gaziantep özel düztepe yaşam hastanesine. Serklaj işlemi de yapıyormuş doktor hanım. İnşallah bir an önce yapar içim rahat eder.
O kadar korkuyorum ki, eşimin görevi sebebiyle geldik islahiyeye.
Ev yok, konteynırda kalıyoruz. Allahtan temiz, sadece bize ait tüm özel alanlar ama yine de enfeksiyon fln olur muyum diye çok korkuyorum
Bidahakine seninde netleşir artık doktor demeden anladık bizEdemedim açıkçasıhala fenalıklar geçiriyorum
Hay masallahhh salmış ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?