2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
evet arkadaşım yaptırdı o kadar güzel ki canlı gördüm kesin bundan yaptırırm isimli 1 tane yeter zaten işte diğerlerini ne alsam hiç hastane çıkışı almadım daha
Ben hastane çıkışı olarak almayi düşünmüyorum hep saçma sapan şeyler var hoşuma gitmedi zarada bi zıbın seti beğendim belki onu alabilirim ama biraz daha bekleyeceğim yeni sezonlar gelsin diye

evet arkadaşım yaptırdı o kadar güzel ki canlı gördüm kesin bundan yaptırırm isimli 1 tane yeter zaten işte diğerlerini ne alsam hiç hastane çıkışı almadım daha
Link var mı nerden bakabilirim? Çok tatlı görünüyor böyle sade birşeyler arıyorum ben de. Kalınlığı nasıl?

Ben hastane çıkışı olarak almayi düşünmüyorum hep saçma sapan şeyler var hoşuma gitmedi zarada bi zıbın seti beğendim belki onu alabilirim ama biraz daha bekleyeceğim yeni sezonlar gelsin diye
evet olabilir ben tek renk alacağım zaten ya komple böyle 10 lu fln değil 0/1 aylık giydirebileceklerimden almak istiyorum ama bakalım yenidoğan gibi

Link var mı nerden bakabilirim? Çok tatlı görünüyor böyle sade birşeyler arıyorum ben de. Kalınlığı nasıl?
instagramda canım nakissepetii bakabilirsin kalınlığı güzeldi zaten çok kısa süre fotograf için istiyorum daha sonra hatıra olsun diye güzelce kaldırırm :)

Kızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Ben kişisel hesabımda hiç paylaşmadım ama anne çocuk hesabı yapmayı bende düşünüyorum da nazardan da korkarım bi yandan

Ço
Çok teşekkür ederim, şimdi randevumu aldım yarın gideceğim Gaziantep özel düztepe yaşam hastanesine. Serklaj işlemi de yapıyormuş doktor hanım. İnşallah bir an önce yapar içim rahat eder.
O kadar korkuyorum ki, eşimin görevi sebebiyle geldik islahiyeye.
Ev yok, konteynırda kalıyoruz. Allahtan temiz, sadece bize ait tüm özel alanlar ama yine de enfeksiyon fln olur muyum diye çok korkuyorum

Enfeksiyondan hiç korkma dediğim gibi ben enfeksiyonluyken serklaj oldum
Zaten serklajdan sonra enfeksiyon kaçınılmaz oluyor
Doktorlar ona göre ilaç veriyorlar hiç stres yapma kafana takılan seyleri bana sorabilirsin

Canım en azından bir süre ailenin olduğu yere gitsen serklajdan sonra dinlenmek lazım konteyner ne kadar uygun olabilir bilmiyorum bence serklaj işlemine karar verilirse ailenin orada yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…