2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benim eşimde o sebeple kızımız olacagını düşünüyor ileri hareket hızı yavaştı onda

Kızlar benim bebişin bugün ki kontrolünden eşim video çekmişti tam bu kısımda kesin erkek dedi ama ben mi çıkıntı göremiyorum acaba sizde bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_2958.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar benim bebişin bugün ki kontrolünden eşim video çekmişti tam bu kısımda kesin erkek dedi ama ben mi çıkıntı göremiyorum acaba sizde bir bakar mısınız
Çok net değil aslında kaçıncı haftaydı burada canım gerçi doktor iyi anlıyordur benin görüntüyle kıyaslayınca küçücük burda çıkıntı iyice gözüm korktu benimki erkekse dizine kadar pipi mi olur ya of

Kızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca

Bu yetmezlik olup olmadıgını nasıl anlıyorlar ultrasonda mı gözüküyor yoksa vajinal muayene mi yapması gerekiyor
Vajinal ölçmesi gerekiyor ama dediğim gibi maalesef çoğu zaman anlaşılamıyor
Benim içime doğmuş gibi her gittiğimde hem eliyle hem cihazla ölçtürüyordum iyi çıkıyordu
Aslında bu genetikmiş benim kuzenimdede var akrabalarda varsa daha yüksekmiş olma sansı

Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Ben henüz paylaşmadım yarın kontrolüm var ondan sonra eşimle göbüşlü bir fotoğrafımla paylaşırım diye düşündüm

Ya canım benim bile serklaj atılcagı kesinken ben bile stresten ölüyodum burdaki arkadaşlar sahit
bence başka doktora gidersen %100 atar çünkü 25mm de kesin serklaj olunması lazım seninki 26 mm
Ben hangi doktora gitsem önceki hikayemi anlatınca direk serklaj diyolardı
kovidle alakası yok bunun
Bebek sağlıklıysa açılma hemen olduysa bianda doğum gerçekleştiyse bunun tanısı rahimağzı yetmelipi
İşlem 30 dk sürüyor ben genel anestezide oldum 10gün agrı sızı oluyor 1 gün hastanede kalıyosun o kadar

kızlar hastane çıkışları hangi marka tercih ettiniz ben daha alamadım fotograf çekimi için aşağıdaki gibi almayı düşünüyorum ama diğerleri hangi marka alsam acaba arkadaşım bi organik kullanıyor çok güzel yumuşacık dedi alanlar neleri tercih ettiniz?

tam 16 haftalık oldu bugün seninle aynı zamanda gitmiştim o zaman benziyor dedi bugünde tam bu kısmı görünce erkek dedi bir gariplik var senin durumunda hepimiz seninle bekliyoruz gerçeği :)

Ben dün paylaştım valla herkes şok

Bu sayfayı bi fenomenden görmüştüm bende aşırı tatlı ve sade duruyor

Benimde yemek sayfam vardı ama bıraktım mutfağa giremiyordum yemek sayfası nasıl yürütücemben daha paylaşmadım hamileliğime dair nazara inanırım özellikle ilk üç ay kimse bilsin istemem ben kasım aralık gibi paylaşıcam şubattada hooop minik ellerini paylaşmayı düşünyrumzor sabır ediyorum ama nazara inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…