- 7 Şubat 2022
- 3.703
- 2.599
- 83
- 28
Benim eşimde o sebeple kızımız olacagını düşünüyor ileri hareket hızı yavaştı ondakızlar ovülasyon ile takip te kız erkek olayını bilmiyorum fakat spermde bulunan x geni ağır büyük uzun süre yaşayabilen ve yavaş hareket ediyor y geni seni hafif küçük kısa süre yaşayabilen ve çok hızlı hareket ediyor yani yumurtlama zamanınızı tam biliyorsanız y ler yumurtaya daha çabuk ulaştıkları için önce onlar dölleniyor ama yumurtlama tahmin ettiğinizden 1-2 gün sonra olduysa xler ortamda daha uzun yaşadıkları için onlar döllenmiş olur yani ayarlamak kısmet yumurtlamayı saatine göre bilmek lazım tabiki birde o an döllenmek olacak mı tamamen kısmet :)
Çok yoğun olmasa da benim de var halaKızlar 16. Haftamdayım hala mide bulantım kusmam geçmedibişey yiyemiyorum. Var mı hala bulantısı olan bir ben mi kaldım
Çok net değil aslında kaçıncı haftaydı burada canım gerçi doktor iyi anlıyordur benin görüntüyle kıyaslayınca küçücük burda çıkıntıKızlar benim bebişin bugün ki kontrolünden eşim video çekmişti tam bu kısımda kesin erkek dedi ama ben mi çıkıntı göremiyorum acaba sizde bir bakar mısınız
Vajinal ölçmesi gerekiyor ama dediğim gibi maalesef çoğu zaman anlaşılamıyorBu yetmezlik olup olmadıgını nasıl anlıyorlar ultrasonda mı gözüküyor yoksa vajinal muayene mi yapması gerekiyor
Ben henüz paylaşmadım yarın kontrolüm var ondan sonra eşimle göbüşlü bir fotoğrafımla paylaşırım diye düşündümKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Ayyyy kesinleşti miiiiiiKızlar listeye birde benden erkek çocuğu gelsin
Ya canım benim bile serklaj atılcagı kesinken ben bile stresten ölüyodum burdaki arkadaşlar sahitBir
Bir öncekinde covid de olmuştum, enfeksiyondan da olabilir dedi o yüzden acele etmek istemediğini, takipte olacağını söyledi ama dayanamıyorum stresine artık. Yarın sabaha başka bir doktordan randevu aldım bakalım. Bir de aksilik şu ki Ankara’dan Gaziantep islahiyeye geldik. Mahrumiyet bölgesi, merkeze gitmek 1saat. Bir an önce yaptırmam gerekiyor, yarın ısrarcı olacağım bakalım
Hadi ya ilk defa duydum. Doktora danışmadan içme bence deBebeğe çok yararlı dedi. Aldım ama galiba içmeyeceğim
Evet canım şimdi doktordan geldimAyyyy kesinleşti miiiiii
tam 16 haftalık oldu bugün seninle aynı zamanda gitmiştim o zaman benziyor dedi bugünde tam bu kısmı görünce erkek dedi bir gariplik var senin durumunda hepimiz seninle bekliyoruz gerçeği :)Çok net değil aslında kaçıncı haftaydı burada canım gerçi doktor iyi anlıyordur benin görüntüyle kıyaslayınca küçücük burda çıkıntıiyice gözüm korktu benimki erkekse dizine kadar pipi mi olur ya of
Kızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Ben paylaşmak istiyorum ama ne zaman yapsam bilemedim anne çocuk sayfası da yapacağım inşallah doğunca
Ben dün paylaştım valla herkes şokKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
hanüz paylaşmadım ben :))Kızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
Bu sayfayı bi fenomenden görmüştüm bende aşırı tatlı ve sade duruyorkızlar hastane çıkışları hangi marka tercih ettiniz ben daha alamadım fotograf çekimi için aşağıdaki gibi almayı düşünüyorum ama diğerleri hangi marka alsam acaba arkadaşım bi organik kullanıyor çok güzel yumuşacık dedi alanlar neleri tercih ettiniz?
Eki Görüntüle 3294822
evet arkadaşım yaptırdı o kadar güzel ki canlı gördüm kesin bundan yaptırırm isimli 1 tane yeter zaten işte diğerlerini ne alsam hiç hastane çıkışı almadım dahaBu sayfayı bi fenomenden görmüştüm bende aşırı tatlı ve sade duruyor
Benimde yemek sayfam vardı ama bıraktım mutfağa giremiyordum yemek sayfası nasıl yürütücemKızlar sosyal medyada bebiş geliyor diye paylaştınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?