Aynen araştırmada olan ?Araştırmada Olan mı? Ona da hiç gitmedim doğrusu yıllık izindeymiş en son o kanamam olduğu zaman bakmıştıMehmet kaloyu eşime söyleyeyim olmadı bende ona gideyim
Aaa bu doktor zaten izinde olduğu için başka doktora görünmemişmiydin sen ne ara tekrar izin aldıBen böyle şans görmedim ya doktorumun asistanı aradı randevum salıydı ya doktor bugünden itibaren izin almış bir hafta ta öbür hafta gelecekmiş ani olmuş sinirim bozuldu iptal oldu of ya napcam bilmiyorum Salı gidecektim o kadar bekledim moralim çok bozuldu küçücük yerdeyim 2 3 doktor var bu doktor dışında da hep yanılttılar beni kime gitcem bilmiyorum canım sıkıldı
Aynen öyle canım tekrar almış izinAaa bu doktor zaten izinde olduğu için başka doktora görünmemişmiydin sen ne ara tekrar izin aldıMerkeze gitme şansınız yok mu aydına gitseniz?
Maşallah canım bende 35mm ile serklaj oldum yinede serklaj isteseydin keşkeMerhabalar, şimdi dönüyorum doktordan. Şükürler olsun iyi ki gelmişim bir başka doktora daha. Gelmeden telefonda görüşmüştük, devlet hastanesindeki perinatoloğun 2.77 mm dediğini söylemişti . 3.77 ölçtü, uzunlukta hiçbir sorun yok merak etme dedi. Eğer 2.77 görsem hemen acil serklaja alacaktım seni dedi. Günde 3 kez Progestan fitil alıyordum zaten, bir de haftada 1 proluton depot verdi.
Haftan ilerledi ya belki net gören olabilir ultrasonu iyiyse tabiAynen öyle canım tekrar almış izinbir bakayım doktorlara kendi doktorum dışında da çok istemiyordum farklı çıkıyor hesaplamalar ultrasonları farklı diye ama artık yapcak bisey yok
Tatlı yiyip git bir dahakine biraz da oyna karnınla hareket et elinle ovala mıncıkla hareket ediyorlar öyle benim doktora ultrasonla bastırıp hoplatıyor karnımı titretiyor baya çalkalıyor öyle hareket ediyorBenim de cinsiyet bir türlü görünmüyor. Pozisyon uygun değil diyorlar, sırtı dönük yatıyor. 16. Haftadayım. Göremiyorum ama kız sanki dedi. Neye göre dedi göremeyince bilmiyorum. Biraz erkek beklentimiz de olunca ne hissedeceğimi bilemedim.
Mart grubundan ben bile meraktayımKızlar asistan aradı yine aynı hastanede akşamcı kadın doğumcu varmış doktorum önermiş kontrol için 17.00 da ona gidicem yine aynı hastanedebugün görcez bakalım minnosu
Ya yerimmMart grubundan ben bile meraktayım
Tatlı yemeği duymuştum ama yapmadım ya, heyecandan da mide bulantım iyice artıyor. Hiç biley yiyesim gelmiyor :) doktorumda uğraşsa olurmuş demek. Ben de başka doktora gideyim diyorum tekrar. O zaman ben de bastırırm karnıma, hareket ettirmeye çalışırım. Teşekkür ederimTatlı yiyip git bir dahakine biraz da oyna karnınla hareket et elinle ovala mıncıkla hareket ediyorlar öyle benim doktora ultrasonla bastırıp hoplatıyor karnımı titretiyor baya çalkalıyor öyle hareket ediyor
Sende şanssız bedevisin merakını gidermek istiyorsan bence başka bir doktora gitmeyi dene doktorunuz şu tarihlerde yokum diye bildirmesi gerek aslında benimki bildiriyor şu tarihten önce gel 10 gün izindeyim falan diyor şükür hiç randevu iptali yaşamadık bende sinir olurumBen böyle şans görmedim ya doktorumun asistanı aradı randevum salıydı ya doktor bugünden itibaren izin almış bir hafta ta öbür hafta gelecekmiş ani olmuş sinirim bozuldu iptal oldu of ya napcam bilmiyorum Salı gidecektim o kadar bekledim moralim çok bozuldu küçücük yerdeyim 2 3 doktor var bu doktor dışında da hep yanılttılar beni kime gitcem bilmiyorum canım sıkıldı
Git git insan merakla yaşayamıyorTatlı yemeği duymuştum ama yapmadım ya, heyecandan da mide bulantım iyice artıyor. Hiç biley yiyesim gelmiyor :) doktorumda uğraşsa olurmuş demek. Ben de başka doktora gideyim diyorum tekrar. O zaman ben de bastırırm karnıma, hareket ettirmeye çalışırım. Teşekkür ederim
Ben çikolata yiyip gittim ama ona rapmen pozisyon uygun değildi sonra yemek yedim 4 kat inip çıktım öyle gösterdi sende ya yemek ye yada merdiven in çıkTatlı yemeği duymuştum ama yapmadım ya, heyecandan da mide bulantım iyice artıyor. Hiç biley yiyesim gelmiyor :) doktorumda uğraşsa olurmuş demek. Ben de başka doktora gideyim diyorum tekrar. O zaman ben de bastırırm karnıma, hareket ettirmeye çalışırım. Teşekkür ederim
Aa bugün müKızlar asistan aradı yine aynı hastanede akşamcı kadın doğumcu varmış doktorum önermiş kontrol için 17.00 da ona gidicem yine aynı hastanedebugün görcez bakalım minnosu
Merdiven inip çıkmak da yarıyor demek, iyice de tok olmalı, tamam inşallah, teşekkür ederim, uygulayacağım hepsiniBen çikolata yiyip gittim ama ona rapmen pozisyon uygun değildi sonra yemek yedim 4 kat inip çıktım öyle gösterdi sende ya yemek ye yada merdiven in çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?