Hiç mi canları bişey çekmiyor şunu yap diyemiyor anlamıyorum ki, benim eşimde öyle. En çok yardıma ihtiyacım olan konu malesefAy kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolureşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Nipt için sanırım ben genoksla yaptirdimkızlar genoksu mu panaromayı mı tavsiye edersiniz
Gerçekten çok sinir bozucu insanın canı hiç mi birşey çekmez yaHiç mi canları bişey çekmiyor şunu yap diyemiyor anlamıyorum ki, benim eşimde öyle. En çok yardıma ihtiyacım olan konu malesef
Aynı durum valla sırtı dönük kordon bacak arasında ama genede yüzde 80 kız gibi dedi ama insan şüphe ediyor bende yeniden gitmek istiyorum bu haftaBenim de cinsiyet bir türlü görünmüyor. Pozisyon uygun değil diyorlar, sırtı dönük yatıyor. 16. Haftadayım. Göremiyorum ama kız sanki dedi. Neye göre dedi göremeyince bilmiyorum. Biraz erkek beklentimiz de olunca ne hissedeceğimi bilemedim.
Görünmüyor deyip kız diye eklemesi ilginç geldi bana da, başka şeylere mi bakıyor kemik yapısı falan acabaAynı durum valla sırtı dönük kordon bacak arasında ama genede yüzde 80 kız gibi dedi ama insan şüphe ediyor bende yeniden gitmek istiyorum bu hafta
İğneyle birlikte progestana bir devam edelim sonra duruma göre karar verelim dedi. Bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz, içimi çok rahatlattı. Siz özelde mi yaptırmıştınız, ısrar edince mi yaptılar?Maşallah canım bende 35mm ile serklaj oldum yinede serklaj isteseydin keşke
Neyse hayırlısı olsun ilaçların etkisi olur inşallah bende serklaja rağmen 200 mg progestan kullanıyorum
Ayaga kalkmamda yasak
Bugün orda mıymış bugün alsın ben bayadır görünmedim çekiniyorum falan deBen böyle şans görmedim ya doktorumun asistanı aradı randevum salıydı ya doktor bugünden itibaren izin almış bir hafta ta öbür hafta gelecekmiş ani olmuş sinirim bozuldu iptal oldu of ya napcam bilmiyorum Salı gidecektim o kadar bekledim moralim çok bozuldu küçücük yerdeyim 2 3 doktor var bu doktor dışında da hep yanılttılar beni kime gitcem bilmiyorum canım sıkıldı
Yokmuş sabahtan gitmiş ama hastanede akşamcı olan diğer kadın doğum doktoruna yönlendirdi o da iyidir dedi yeni gelmiş 17.00 da gidiyorum bugün onaBugün orda mıymış bugün alsın ben bayadır görünmedim çekiniyorum falan de
Ayyy hadi hayırlısı akşam güzel haberlerle gelYokmuş sabahtan gitmiş ama hastanede akşamcı olan diğer kadın doğum doktoruna yönlendirdi o da iyidir dedi yeni gelmiş 17.00 da gidiyorum bugün ona
Hayır canım ısrarla yapmadılarİğneyle birlikte progestana bir devam edelim sonra duruma göre karar verelim dedi. Bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz, içimi çok rahatlattı. Siz özelde mi yaptırmıştınız, ısrar edince mi yaptılar?
Bana hiçbirşey ortada yokken yaparsak enfeksiyon sebebiyle de boşu boşuna bebeği riske atmış oluruz dedi
Hay masallahhhhKızlar selammm doktora gittim geldim çok şükür her şey yolundaymış ve cinsiyetin kesin erkek olduğunu netleştirdik artık . Doktor her açıdan pipiyi gösterdi bizetabloya ekleyebiliriz canım B Buffalosos
Merhaba canım ben oğullarimda kullandım güzel ama beden olarak baya küçük diğer markalara göre gerçi molfixte küçüktü bu bı tik daha küçük hatırladığım kadariylaKızlar günaydın. Sleepy bio naturel ürünlerinde 2.’si 1 TL kampanyası başladı bilginiz olsun.
Daha önce kullanan oldu mu bu markayı ve bebek bezi olarak hangi markayı alacaksınız hanımlar çok kararsızım.
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 64 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 64 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla ben böyle durumlarda ya sarımsaklı yoğurtlu makarna ya da hazır mantı yapıyorum tam kurtarıcıAy kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolureşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Ben pure baby aldım o da kaliteli ve uygun fiyatlı beğenirsem aynısından devam ederim. Ama sleppy de güzel.Kızlar günaydın. Sleepy bio naturel ürünlerinde 2.’si 1 TL kampanyası başladı bilginiz olsun.
Daha önce kullanan oldu mu bu markayı ve bebek bezi olarak hangi markayı alacaksınız hanımlar çok kararsızım.
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 64 Adet - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Bio Natural Ekonomik Paket Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 64 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende eşime sorduğumda kafana göre diyor sinir oluyorum bu cevabaAy kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolureşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Bende tam banyo seti araştırıyordumkızlar fiyat çok uygun marka olarak hobbylife fotoğraflara baktım, e bebekte babyjem 1000₺ ben şimdi sipariş veriyorum sizede bilgi vermek istedim linkide aşağıya ekledim
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Fileli Gri Katlanır Banyo Seti Uf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?