2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ay kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolur eşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Hiç mi canları bişey çekmiyor şunu yap diyemiyor anlamıyorum ki, benim eşimde öyle. En çok yardıma ihtiyacım olan konu malesef

Aynı durum valla sırtı dönük kordon bacak arasında ama genede yüzde 80 kız gibi dedi ama insan şüphe ediyor bende yeniden gitmek istiyorum bu hafta

Aynı durum valla sırtı dönük kordon bacak arasında ama genede yüzde 80 kız gibi dedi ama insan şüphe ediyor bende yeniden gitmek istiyorum bu hafta
Görünmüyor deyip kız diye eklemesi ilginç geldi bana da, başka şeylere mi bakıyor kemik yapısı falan acaba

Maşallah canım bende 35mm ile serklaj oldum yinede serklaj isteseydin keşke
Neyse hayırlısı olsun ilaçların etkisi olur inşallah bende serklaja rağmen 200 mg progestan kullanıyorum
Ayaga kalkmamda yasak
İğneyle birlikte progestana bir devam edelim sonra duruma göre karar verelim dedi. Bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz, içimi çok rahatlattı. Siz özelde mi yaptırmıştınız, ısrar edince mi yaptılar?
Bana hiçbirşey ortada yokken yaparsak enfeksiyon sebebiyle de boşu boşuna bebeği riske atmış oluruz dedi

Bugün orda mıymış bugün alsın ben bayadır görünmedim çekiniyorum falan de

Bugün orda mıymış bugün alsın ben bayadır görünmedim çekiniyorum falan de
Yokmuş sabahtan gitmiş ama hastanede akşamcı olan diğer kadın doğum doktoruna yönlendirdi o da iyidir dedi yeni gelmiş 17.00 da gidiyorum bugün ona

Hayır canım ısrarla yapmadılar
Zaten önceki gebeliğinde 16-26 hafta arası (sanırım) erken doğum olduysa buna rahimağzı yetmezliği deniyor ve bidahakinde kesin yapılıyor
Ben yurtdışındayım burda proggestan ve iğnenin bi faydası olmadıgına inandıkları için bu ilaçlar toplatılmış ama ben ısrar edince progestanın bi değişiğini verdi
Bilmiyorum senin durumun bana çok karışık geldi sanki lades oynuyor gibi
Zaten 26 mm e durduk yere neden düşmüş daha çok erken haftayken birde zaten 25 sınır
Ee doktorun ilerleyen zamanda olursa atarız demişte en sağlıklı serklaj haftası 12-16. Haftalar
Ben 14+6 da oldum onda bile kese delinebilir doğum başlayabilir dediler
Bu haftaların üstünde dikiş atılınca hem tutma sansı azalıyor hemde bu saydıgım riskler artıyor
Vallah ben senin doktorları hiç anlamadım ben mantar enfeksiyonuyla serklaj oldum
İkizlere hamile arkadaşımda yüksek enfeksiyonla 8 aylık ikizlerini doğurdu serklajı enfeksiyonlu oldu
Allah yardımcın olsun inşallah böyle devam eder
Ama fikrimi sorarsan açık ve net serklaj isterdim
26da acil serklaj yapmayan doktorada bir daha gitmezdim.

Kızlar benim bi kac gündür sağ sol suprapubik bölgemde iğne batma gibi oluyor sağ sol taraflarda da bazen oluyor bazende gerilme ağrısı sizde de var mı ?

Merhaba canım ben oğullarimda kullandım güzel ama beden olarak baya küçük diğer markalara göre gerçi molfixte küçüktü bu bı tik daha küçük hatırladığım kadariyla

Kizlar merhaba bugün 16+6 oldum ama u gündür aşırı şekilde baş ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum hamilelik bulantılarım azalmıştı migrenim vardı ondan olabilir mi çok kötüyüm yediğim içtiğim i çıkarıyorum çıkardığım halde midem berbat ve kafam kalkmıyor önerisi olan varmi

Ay kızlar bugün akşam yemeği menülerinizde ne var ya yemek bulamıyorum yapacak fikir verin nolur eşime soruyorum bilmem diyor delirmek üzereyim
Valla ben böyle durumlarda ya sarımsaklı yoğurtlu makarna ya da hazır mantı yapıyorum tam kurtarıcı

Ben pure baby aldım o da kaliteli ve uygun fiyatlı beğenirsem aynısından devam ederim. Ama sleppy de güzel.

kızlar fiyat çok uygun marka olarak hobbylife fotoğraflara baktım, e bebekte babyjem 1000₺ ben şimdi sipariş veriyorum sizede bilgi vermek istedim linkide aşağıya ekledim

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-15-43-56-782_trendyol.com.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…