2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar yemek konusunda şunu tavsiye edebilirim yaptığınız bir yemeği 2 gün 3 gün boyunca yemeyin gerekirse her gün taze yemek yapın veya yaptırın ben mesela kalan yemeği ayrı ayrı ısıtırım yerim hep öyle yapardım en son mide bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimde kıymalı biber dolması yapmıştım 2 gün yedim onu peş peşe sonra dedim ki öğlen de yiyeyim ne olacak yani bir tane falan kalmıştı onu yedim ertesi gün oldu anca sindirdim muhtemelen bir de kabak mücver yaptım muhtemelen o da yağlıydı ve dokundu sonra ben o gün çok güzel bir çıkardım afedersiniz o yüzden aklıma hep o geliyor taze yemekler yiyin hani üşenmeyin evet kötüyüz ben de çok üşeniyorum asla yemek yapmak ev işi yapmak hiçbir şey yapmak istemiyorum ama bebişlerimizi düşünmek zorundayız bu sadece nacizane bir tavsiyem başıma gelen şeyden dolayı dilim yandı sizler de enfeksiyon falan geçirmeyin diye söylüyorum kızlar Allah korusun bizi

Kızlar Bir de bir şey soracağım benim multivitaminim elenetal 2 o bitti onu henüz almadım muhtemelen eşim yarın alacak evde decavit var onu içsem bir şey olur mu sonuçta onu da doktor vermişti devletin yazdığı ilaç onu içeyim mi ne dersiniz doktora sormadım ama böyle bir şeyde de meşgul etmeye gerek var mı doktora

Kızlar ben detaylı ultrason için randevu aldım 11 ekime anca buldum 22+3 Haftada oluyorum bugün doktorla görüştüm ideal hafta gelebilirsin dedi detaylı ultrason randevuları normal randevulardan farklı oluyormuş çünkü uzun sürdüğü için haberiniz olsun ona göre sizlerde randevuda geç kalmayın :)

Bu ben beni anlatıyorsun bi de yemeğe dokununca da yiyesin gelmiyor of of

İçebilirsin canım ben de kullanıyorum

Canım 19. Haftada gidilebiliyor mu acaba?

Bende hiç hissetniyorum sanırım kiloluyum diye
Kızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Taze fasülye + Erişte + Yoğurtlu Semizotu
Kizlar buhar makinesi almayi dusunen var mi? Varsa hangi marka model paylasir misiniz o kadar cok secenek var ki karar veremedim
Buhar makinesi değil de dyson hava temizleyici almayı düşünüyorum ben

Valla bilmiyorum yorumlarda öyle yazıyordu o yüzden almaktan vazgeçtim bebeğim yüzünü daha çok çizdi falan demişler ınstagramda bir ınfluencer önerirken video altına yazmışlar
Hmm bende bilemedim sonuçta törpüleyerek kısaltılıyor nasıl sivri olabilir ki. Mantıken düşününce bizde mesela tırnağımızı tırnak makasıyla kesince biraz keskin oluyor törpüleyince yumuşuyor.

Bende taaa ekimde görücem Ayrıntılıya başka yerde giricem sonucu atcam doktora sonrada şeker yüklemesi yapıp öyle gitcem ekim sonunda eşime dedim 2 ay dayanamam ki arada gidip bakalım dedim gülüyor
Valla hiç bu kadar uzun tutmamıştım arayı. Eşimi bekliyorum, gelecek beraber gideceğiz detaylıya sonra da kendi doktoruma. Yoksa kalmazdım bu kadar. Ay bence de git, 2 ay çok

Kızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı

Herkese merhaba kızlar şükür bugün çıkışım yapıldı ve gerçekten çok sıkıcı ve bunaltıcı bir 3 gündü benim için Allah hiç kimseyi düşürmesin yani.Bugün bebeğe baktık ama minik faremiz arkasını döndü ve asla bize dönmediği için cinsiyet göremedik sanırım detaylıda belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…