- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Ben ultrasonda bunun gibi bir kere zıpladığını gördüm 11. HaftadaKız bu ne bu kadar zıplıyorsa bizim de zıplamamız gerek
Ay valla ya bende bir an önce kucağıma alıp kokusunu içime çekmek istiyorumEvet elimi koyduğumu hisseder gibi bendede duruyorduama bugün karşılık verdi prensesim şimdiden özledim
Hakkaten komik ya kıyamam bebişlereBen ultrasonda bunun gibi bir kere zıpladığını gördüm 11. Haftada
Doktor koydu aleti vücudunu attı hemen komple zıp zıp çok güldüm
Bu ben beni anlatıyorsunBenimki de öyle hiç beslenmiyorsun diyor yani napim hiç yemek yapasım yok zor kalkıyorum yerimden makarna yapıyorum bir gün salçalı bir gün yoğurtlu genelde sandviç tost yapıyorum hamile oldum olalı düzgün yemek yapmadım evde hiç napsam bilemiyorum kolum kalkmıyor bari patates yemeği yapayım yanında bulgur pilavı en basit menü 10 dk da gönlü olsun
İçebilirsin canım ben de kullanıyorumKızlar Bir de bir şey soracağım benim multivitaminim elenetal 2 o bitti onu henüz almadım muhtemelen eşim yarın alacak evde decavit var onu içsem bir şey olur mu sonuçta onu da doktor vermişti devletin yazdığı ilaç onu içeyim mi ne dersiniz doktora sormadım ama böyle bir şeyde de meşgul etmeye gerek var mı doktora
Canım 19. Haftada gidilebiliyor mu acaba?Kızlar ben detaylı ultrason için randevu aldım 11 ekime anca buldum 22+3 Haftada oluyorum bugün doktorla görüştüm ideal hafta gelebilirsin dedi detaylı ultrason randevuları normal randevulardan farklı oluyormuş çünkü uzun sürdüğü için haberiniz olsun ona göre sizlerde randevuda geç kalmayın :)
Bende hiç hissetniyorum sanırım kiloluyum diyeKızlar ben bebek haraketlerin hiç hissedemiyorum ya keşke bende pit pit haraketlerini hiss etsem karnımda çıkmıyor keşke hemen buyuse. Biraz sertlesdi one gelmis gibi amma yinede gozukmuyor onceden karnim vardi belki ondan hissetmiyorumdur
Taze fasülye + Erişte + Yoğurtlu SemizotuKızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Buhar makinesi değil de dyson hava temizleyici almayı düşünüyorum benKizlar buhar makinesi almayi dusunen var mi? Varsa hangi marka model paylasir misiniz o kadar cok secenek var ki karar veremedim
Nasıl sivri bırakabilir ki anlamadımBende istiyordum ama bebeğin tırnağını sivri bıraktığını öğrendim yorumları çok iyi değildi
Valla bilmiyorum yorumlarda öyle yazıyordu o yüzden almaktan vazgeçtim bebeğim yüzünü daha çok çizdi falan demişler ınstagramda bir ınfluencer önerirken video altına yazmışlarNasıl sivri bırakabilir ki anlamadım
Detaylı ultrason 20-24 haftalar arasında en uygun hafta 22 haftalıkken oluyor demişti benim doktorumCanım 19. Haftada gidilebiliyor mu acaba?
Bilmiyorum ki canımCanım 19. Haftada gidilebiliyor mu acaba?
Hmm bende bilemedim sonuçta törpüleyerek kısaltılıyor nasıl sivri olabilir ki. Mantıken düşününce bizde mesela tırnağımızı tırnak makasıyla kesince biraz keskin oluyor törpüleyince yumuşuyor.Valla bilmiyorum yorumlarda öyle yazıyordu o yüzden almaktan vazgeçtim bebeğim yüzünü daha çok çizdi falan demişler ınstagramda bir ınfluencer önerirken video altına yazmışlar
Bende bugün fırında kıymalı patates püresi yanına pilav yapıcamKızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Valla hiç bu kadar uzun tutmamıştım arayı. Eşimi bekliyorum, gelecek beraber gideceğiz detaylıya sonra da kendi doktoruma. Yoksa kalmazdım bu kadar. Ay bence de git, 2 ay çokBende taaa ekimde görücemAyrıntılıya başka yerde giricem sonucu atcam doktora sonrada şeker yüklemesi yapıp öyle gitcem ekim sonunda eşime dedim 2 ay dayanamam ki arada gidip bakalım dedim gülüyor
Teşekkür ederim, ben de hiç sevmem ama yiyorum mecburYumurtayı zaten sevmezdim hamile kaldığımdan beri hiç yiyemiyorum kışın denemeye çalışıcam kahvaltıda bu arada afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?