Evet cnm ama ağzımıza birsy gelmiyor çünkü pamuk tıkalı burun aparatinda pamuktan ileri geçemiyorKızlar gülmeyin bisey sorcam bu burun aspiratörleri ağzımızla çekiyoruz o mu? ağzımıza bişey geliyor mu
2 ucu var biri çocuğun burnuna diğeri ağzına ikisininde çıkışı farklı yani ağzına hiçbirşey gelmiyor merak etmeKızlar gülmeyin bisey sorcam bu burun aspiratörleri ağzımızla çekiyoruz o mu? ağzımıza bişey geliyor mu
Bende canım sabah bisey yiyemiyorum az bisey atıyorum ağzıma işe giderken. Tum yolj halsiz baygin gibi oliyorum sıcaktanda yol çol yoruyor beni tüm gün başım ağrıyor sende mutlaka sabahları bişeyler yeSabah aç çıkyorum evden ıs yerınde kahvaltı yapıyordum..
bu sabah servıs beklerken kısa caplı bı tansıyon dusuklugu ve bayılma yaşadım cok kotuydu yanımda bı kız vardı o yardımcı oldu sagolsun ...
artık evden bısey yıyıp cıkıcamders oldu..
bebıs demekkı buyumus artık depolar yetmıyor sanırım
hımm o zaman erkeğe alışayım hocada emin olamayınca bende bi merak ettimBence değil diye düşünüyorum baya yerleşmiş oraya doktorum bana emin olayım diye erkek bebek ultrasonlarınıda göstermişti o gün gelen gebelerin hepsinin maşallahı vardı
canım kimisi 22 23 haftaya kadar bile hissetmeyen varmış cok normal belki iç karnın geniştir rahat ediyordur bebe dönerken hissettirmiyor olabilir zaten suan cok cok kücükler hissetmek cok nadir olan bir seyKızlar ben bebek haraketlerin hiç hissedemiyorum ya keşke bende pit pit haraketlerini hiss etsem karnımda çıkmıyor keşke hemen buyuse. Biraz sertlesdi one gelmis gibi amma yinede gozukmuyor onceden karnim vardi belki ondan hissetmiyorumdur
Emin olması lazım aslında bariz çok belli olduğunu düşünüyorum ben aslındahımm o zaman erkeğe alışayım hocada emin olamayınca bende bi merak ettim
Bende istiyordum ama bebeğin tırnağını sivri bıraktığını öğrendim yorumları çok iyi değildiKızlar e bebekten böyle bi törpü aldım ben 1 adet kalem pille çalışıyor bebeklerin tırmaklarını kısaltmak için çok iyi oluyormuş. Kullananlar hep memnun kalmış.
Evet benimkininde kafası sağda hep soldan vuruyor bana ozaman ayakları muhtemelenBenim kafası sağ tarafta; sağda olduğu için de sağ tarafta olan el ya da kafası, solda olan ayakları oluyor
Yenidoğana değil de 2 yaşa göre falan yaptırsan gayet güzel kazak. Yastıklar da çok hoşsadece bu fotoğraf için bile alabilirim kazak dedin gibi evde olmaz zaten ama böyle fotolar çekip koridora bisürü resimini asmak istiyorum:)))))
1 ay 2 gündür görmüyorum burnumda tütüyorHep göresimiz geliyor yetmiyor hic kısacık zamano ekranda görünce pamuk gibi oluyorum ben de
Bende çıkıyorum canım hatta geciktirdiğimde kasıklarım ağrıyor hamileliğin son güne kadar devam eder hatta son aylarda artar dyorlarKızlar 13+3 haftamdayım. Sürekli aniden idrara sıkışıyorum. İlk zamanlar normal diyorlardı 2.trimester dan sonra geçer diyorlardı ama benim aynı düzen devam ediyor. Günde 4-5lt su içiyorum onla alakalı olabilir mi?
Kıymalı yumurta, mantı ve annem biber domatesli çok güzel bir sos yapmışKızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Bende taaa ekimde görücem1 ay 2 gündür görmüyorum burnumda tütüyor
Yumurtayı zaten sevmezdim hamile kaldığımdan beri hiç yiyemiyorum kışın denemeye çalışıcam kahvaltıda bu arada afiyet olsunKıymalı yumurta, mantı ve annem biber domatesli çok güzel bir sos yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?