2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar e bebekten böyle bi törpü aldım ben 1 adet kalem pille çalışıyor bebeklerin tırmaklarını kısaltmak için çok iyi oluyormuş. Kullananlar hep memnun kalmış.

Eklentiler

• IMG-20230903-WA0006.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 57
Bende canım sabah bisey yiyemiyorum az bisey atıyorum ağzıma işe giderken. Tum yolj halsiz baygin gibi oliyorum sıcaktanda yol çol yoruyor beni tüm gün başım ağrıyor sende mutlaka sabahları bişeyler ye

Bence değil diye düşünüyorum baya yerleşmiş oraya doktorum bana emin olayım diye erkek bebek ultrasonlarınıda göstermişti o gün gelen gebelerin hepsinin maşallahı vardı
hımm o zaman erkeğe alışayım hocada emin olamayınca bende bi merak ettim

Kızlar ben bebek haraketlerin hiç hissedemiyorum ya keşke bende pit pit haraketlerini hiss etsem karnımda çıkmıyor keşke hemen buyuse. Biraz sertlesdi one gelmis gibi amma yinede gozukmuyor onceden karnim vardi belki ondan hissetmiyorumdur

Kızlar ben işe başladıgımdan beri her gin basim agriyor güneş mi çarptı sıcaklardanml nedir eve geldiyimden beri uzanıyorum hiç halim yok işe zar zor gidip geliyorum. Ömrümde ilk dönemdir ki bu kadar başım ağrıyor

canım kimisi 22 23 haftaya kadar bile hissetmeyen varmış cok normal belki iç karnın geniştir rahat ediyordur bebe dönerken hissettirmiyor olabilir zaten suan cok cok kücükler hissetmek cok nadir olan bir sey biraz gecince hissedeceksin sen de

Kızlar e bebekten böyle bi törpü aldım ben 1 adet kalem pille çalışıyor bebeklerin tırmaklarını kısaltmak için çok iyi oluyormuş. Kullananlar hep memnun kalmış.
Bende istiyordum ama bebeğin tırnağını sivri bıraktığını öğrendim yorumları çok iyi değildi

Kızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda

Bende çıkıyorum canım hatta geciktirdiğimde kasıklarım ağrıyor hamileliğin son güne kadar devam eder hatta son aylarda artar dyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…