2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben hiç beslenmiyorum ya ilk aylar neyse kafama takmadım da şimdi cidden garip bir şekilde yemek yiyemiyorum hep karbonhidrat eşim yapınca da yiyemiyorum
Dışardan da yiyemiyorum
Birisi ev yemeği yapıp getirecek yani öyle anca

yumurta kır ye acıkınca , sandvic vs yap ben de öyleyim gerci dısarıdan da yiyorum cok

Kızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Ya menu yazacaktim ama aserirseniz uzulurum
Dun iyi bi menu vardi bugun hava bi bulanik cok yorgun hissediyorum kendimi o yuzden kremali makarna yapip gecicem bugun

Kızlar ayrıntılı ultrasonda cinsiyet kesin belli oluyor mu yoksa bebek yine de göstermeyebiliyor mu? Yada bebek güzel pozisyonda değilse yine de ayrıntılı ultrason yapılabiliyor mu? Kafamda deli sorular

Kizlar buhar makinesi almayi dusunen var mi? Varsa hangi marka model paylasir misiniz o kadar cok secenek var ki karar veremedim

Kızlar ayrıntılı ultrasonda cinsiyet kesin belli oluyor mu yoksa bebek yine de göstermeyebiliyor mu? Yada bebek güzel pozisyonda değilse yine de ayrıntılı ultrason yapılabiliyor mu? Kafamda deli sorular
Ayrıntılıda cok kişi net öğrenmiş her yeri detaylı inceleniyormus benim de iş ayrıntılıya kaldı valla

Kızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Ahh yemek mevzusu ben de çok sıkıntıdayım. Bugün kabaklı patatesli mücver ve çorba yaptım. Yanına sarımsaklı yoğurt

Detayliya girip karaciger bobrek vs incelenip yine de cinsiyet soylemeyen doktorlar duydum ya da kiza benziyor diyip erkek cikani bende sunu anlamiyorum detaylida her organa bakiliyorsa bebekte testis mi var yumurtalik mi var bakilmasi da gerekmiyor mu ama hala yasaniyor boyle seyler sasirmiyorum o kadar cok duydum ki

Aşerersek başka bir gün yaparız yeterki fikirolsunmakarna beni doyurmuyor daha çok acıktırıyor
Bende makarna asigiydim ama aklima yemek gelmeyince soslarini degistirip onu yapiyorum bayginlik geldi diyebilirim
Dun taze fasulye havuc tarator bezelyeli pilav salgam suyu vardi
Keske cok yapsaydim diye pismanim bugun yemek derdim olmazdi

Ayrıntılıda cok kişi net öğrenmiş her yeri detaylı inceleniyormus benim de iş ayrıntılıya kaldı valla

Valla benim ayrıntılıdan 1 hafta önce doktor randevum var ona çikolata kahve meyve ne varsa yiyip gidicem orada öğrenemezsem artık detaylıyı beklicem

Valla benim ayrıntılıdan 1 hafta önce doktor randevum var ona çikolata kahve meyve ne varsa yiyip gidicem orada öğrenemezsem artık detaylıyı beklicem
Benim bi arkadas baklava vs dahi yemis 2 saat bekletti doktor onu yuzunu donmedi cocuk en sonunda doktor demis dinlenme odasina git sol tarafina dogru uzan 5 dk gel
Oyle gormusler bilsem daha oncesinde yapardim doktora giderken arabanin arkasinda soluma yatarak gelirdim

Bende makarna asigiydim ama aklima yemek gelmeyince soslarini degistirip onu yapiyorum bayginlik geldi diyebilirim
Dun taze fasulye havuc tarator bezelyeli pilav salgam suyu vardi
Keske cok yapsaydim diye pismanim bugun yemek derdim olmazdi
Keşke makarnayı çıkarabilsek hayatımızdan hiç sağlıklı değil işyerinde bir arkdsım bizim evde hiç makarna pişmez hep et yemekleri yanında pilav vs yada başka seçenek olur ama makarna olmaz demşti

yumurta kır ye acıkınca , sandvic vs yap ben de öyleyim gerci dısarıdan da yiyorum cok
Yumurta kırıp yemek mantıklı geldi
Bir ara ondan da iğrenmiştim de şu aralar geri geldi yumurta sevgim. Geçen yumurta patates haşladım yedim sandviç yiyorum bu sefer eşim moralimi bozdu hiç beslenmiyorsun diyor

Benimki de öyle hiç beslenmiyorsun diyor yani napim hiç yemek yapasım yok zor kalkıyorum yerimden makarna yapıyorum bir gün salçalı bir gün yoğurtlu genelde sandviç tost yapıyorum hamile oldum olalı düzgün yemek yapmadım evde hiç napsam bilemiyorum kolum kalkmıyor bari patates yemeği yapayım yanında bulgur pilavı en basit menü 10 dk da gönlü olsun

Kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasona gireceksiniz ya ben 19. Haftada gitmek istiyorum daha fazla sabredemiyorum

Valla ben de öyleyim ne yemek ne temizlik hiç bişey yapasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…