yumurta kır ye acıkınca , sandvic vs yap ben de öyleyim gerci dısarıdan da yiyorum cokKızlar ben hiç beslenmiyorum yailk aylar neyse kafama takmadım da şimdi cidden garip bir şekilde yemek yiyemiyorum hep karbonhidrat eşim yapınca da yiyemiyorum
Dışardan da yiyemiyorum
Birisi ev yemeği yapıp getirecek yani öyle anca
Ya menu yazacaktim ama aserirseniz uzulurumKızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Ayrıntılıda cok kişi net öğrenmiş her yeri detaylı inceleniyormusKızlar ayrıntılı ultrasonda cinsiyet kesin belli oluyor mu yoksa bebek yine de göstermeyebiliyor mu? Yada bebek güzel pozisyonda değilse yine de ayrıntılı ultrason yapılabiliyor mu? Kafamda deli sorular
Ahh yemek mevzusuKızlar menüde neler var?Hamile kaldığımdan beri beynim daha çok yoruldu ne yapsam diye canım herşeyi istemediği için şaşırdım valla yemek yapcak çeşit kalmadı aklımda
Aşerersek başka bir gün yaparız yeterki fikirolsunYa menu yazacaktim ama aserirseniz uzulurum
Dun iyi bi menu vardi bugun hava bi bulanik cok yorgun hissediyorum kendimi o yuzden kremali makarna yapip gecicem bugun
Detayliya girip karaciger bobrek vs incelenip yine de cinsiyet soylemeyen doktorlar duydumKızlar ayrıntılı ultrasonda cinsiyet kesin belli oluyor mu yoksa bebek yine de göstermeyebiliyor mu? Yada bebek güzel pozisyonda değilse yine de ayrıntılı ultrason yapılabiliyor mu? Kafamda deli sorular
Bende makarna asigiydim ama aklima yemek gelmeyince soslarini degistirip onu yapiyorum bayginlik geldi diyebilirimAşerersek başka bir gün yaparız yeterki fikirolsunmakarna beni doyurmuyor daha çok acıktırıyor
Ayrıntılıda cok kişi net öğrenmiş her yeri detaylı inceleniyormusbenim de iş ayrıntılıya kaldı valla
Valla benim ayrıntılıdan 1 hafta önce doktor randevum var ona çikolata kahve meyve ne varsa yiyip gidicem orada öğrenemezsem artık detaylıyı beklicemDetayliya girip karaciger bobrek vs incelenip yine de cinsiyet soylemeyen doktorlar duydumya da kiza benziyor diyip erkek cikani bende sunu anlamiyorum detaylida her organa bakiliyorsa bebekte testis mi var yumurtalik mi var bakilmasi da gerekmiyor mu ama hala yasaniyor boyle seyler sasirmiyorum o kadar cok duydum ki
Benim bi arkadas baklava vs dahi yemis 2 saat bekletti doktor onu yuzunu donmedi cocuk en sonunda doktor demis dinlenme odasina git sol tarafina dogru uzan 5 dk gelValla benim ayrıntılıdan 1 hafta önce doktor randevum var ona çikolata kahve meyve ne varsa yiyip gidicem orada öğrenemezsem artık detaylıyı beklicem
Keşke makarnayı çıkarabilsek hayatımızdan hiç sağlıklı değil işyerinde bir arkdsım bizim evde hiç makarna pişmez hep et yemekleri yanında pilav vs yada başka seçenek olur ama makarna olmaz demştiBende makarna asigiydim ama aklima yemek gelmeyince soslarini degistirip onu yapiyorum bayginlik geldi diyebilirim
Dun taze fasulye havuc tarator bezelyeli pilav salgam suyu vardi
Keske cok yapsaydim diye pismanim bugun yemek derdim olmazdi
Yumurta kırıp yemek mantıklı geldiyumurta kır ye acıkınca , sandvic vs yap ben de öyleyim gerci dısarıdan da yiyorum cok
Benimki de öyle hiç beslenmiyorsun diyor yani napim hiç yemek yapasım yok zor kalkıyorum yerimden makarna yapıyorum bir gün salçalı bir gün yoğurtlu genelde sandviç tost yapıyorum hamile oldum olalı düzgün yemek yapmadım evde hiç napsam bilemiyorum kolum kalkmıyor bari patates yemeği yapayım yanında bulgur pilavı en basit menü 10 dk da gönlü olsunYumurta kırıp yemek mantıklı geldi
Bir ara ondan da iğrenmiştim de şu aralar geri geldi yumurta sevgim. Geçen yumurta patates haşladım yedimsandviç yiyorum bu sefer eşim moralimi bozdu hiç beslenmiyorsun diyor
Kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasona gireceksiniz ya ben 19. Haftada gitmek istiyorum daha fazla sabredemiyorumValla benim ayrıntılıdan 1 hafta önce doktor randevum var ona çikolata kahve meyve ne varsa yiyip gidicem orada öğrenemezsem artık detaylıyı beklicem
Valla ben de öyleyim ne yemek ne temizlik hiç bişey yapasım yokBenimki de öyle hiç beslenmiyorsun diyor yani napim hiç yemek yapasım yok zor kalkıyorum yerimden makarna yapıyorum bir gün salçalı bir gün yoğurtlu genelde sandviç tost yapıyorum hamile oldum olalı düzgün yemek yapmadım evde hiç napsam bilemiyorum kolum kalkmıyor bari patates yemeği yapayım yanında bulgur pilavı en basit menü 10 dk da gönlü olsun
Kız bu ne bu kadar zıplıyorsa bizim de zıplamamız gerekKarnım pıt pıt atıyor bazen böyle mi oluyormuş bebiş yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?