Evet bizde de doğal gaz yok klkma kullanıcaz. Bende araştırıyorum buhar makinesiKlima kullanicaz da ondanbulundugumuz bolgede dogaz gaz yok
Ben iki haftadır hızla şişmeye başladım.Kızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı
Tıpkısının aynısı bende oyle 16+1 im. benimde hamile oldugum anlasilmiyor hala. Endiseleniyorum. benimde çarşamba günü kontrolum çok heyecanlıyım merak ediyorummmmBen de hiç hissetmedim henüz 16+3’ümHatta hissetmedikçe endişeleniyorum. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum Karnım da öyle çok büyümedi hala hamile olduğum anlaşılmıyor
17+2 ama kilosu felan önden gidiyordu 4 gün önce 205 grmdıMaşallah kaç haftalık oldunuz
Endişelerimiz boşa çıkar inşallahTıpkısının aynısı bende oyle 16+1 im. benimde hamile oldugum anlasilmiyor hala. Endiseleniyorum. benimde çarşamba günü kontrolum çok heyecanlıyım merak ediyorummmm
Oyy maşallah baya büyümüşsünüz siz17+2 ama kilosu felan önden gidiyordu 4 gün önce 205 grmdı
Bana alt enfeksiyonum icin verdigi iki fitil su an kanama yapti kahve lekelerm vardi onlarda azalmisti bunlari kullandm bayagi kanamam var simdiBir de bana özel hastanede bebek bakımla görevli hemşireler örgü yeleği çıkarttırmışlardı, bebeği sıkıntıya sokar diye, alerjik şikayetlere neden olabilir diye sanırım
Ben 4 kilo verdm hala da lokma yesem kusuyornKızlar ben daha kilo almadım ya hala. Sitede çok aradım boyle insanlar varmış az kilo alıpta bebegi normal kiloda olanlar kendimi teselli ediyorum boyle. Hala daha 57-57,7 falan arasında gidip geliyorum
Çarşamba inşallah kontrolum var cinsiyetten çok sağlığını merak ediyorum en son arterial damarda dirençli çentik yaranmıştı pıhtılaşmadan dolayı her gün dua ediyorum gelişimi geriye düşmesjn diye inşallah güzel haberler alırım ilaçların iğnelerin bir faydası olur
Maşallah biz biraz önden gidiyoruz küçük pandamlaOyy maşallah baya büyümüşsünüz siz
Normal normal inş bebek de iyidir için rahat eder. İnsanlar 8-9 kg ile bitiriyor gebeliği düşünKızlar ben daha kilo almadım ya hala. Sitede çok aradım boyle insanlar varmış az kilo alıpta bebegi normal kiloda olanlar kendimi teselli ediyorum boyle. Hala daha 57-57,7 falan arasında gidip geliyorum
Çarşamba inşallah kontrolum var cinsiyetten çok sağlığını merak ediyorum en son arterial damarda dirençli çentik yaranmıştı pıhtılaşmadan dolayı her gün dua ediyorum gelişimi geriye düşmesjn diye inşallah güzel haberler alırım ilaçların iğnelerin bir faydası olur
Bende geriliyorum ve gerilmek hoşuma da gidiyor skntili mi kiGünaydın kızlar gece uykusunda sürekli gerilme isteği hatta gerilen var mı ya valla gerilmekten çocuğa bsey olcak dye korkar oldum karnım büyüdükçe ilk aylar doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi ama şimdi karnım büyüdükçe
Bir yakışıklımız daha geliyorrrrMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 17+1im. Cinsiyet kesinleşti B Buffalosos kesin erkekbir dahaki randevum detaylı ultrason onu radyolojiden alıcam artık. Kasık ağrısı çok yaşıyordum çok hareketli şuan ağrın olması normal ama yine de idrar kültürü bakalım dedi. Demire ve d vitaminine başladım. Omegalı bir vitamin başlattı hadi bakalım
bübchen çok öneriyorlar o da aklında olsun canım alman markası o da , tüm ürünleri bebekler için çok iyiymişEki Görüntüle 3296355
Mustela almayı düşünen varsa 518den 440a geliyor hepsi burada da indirim var. Ben aldım almak isteyen var ise bilginiz olsun
O bende de oluyor şimşek girip geriliyor gibi bağlarla alakalı benceYa kızlar ben bir yerden kalkarken kasıklarıma birden ağrı giriyor koltuktan klozetten kalkarken kramp gibi. Bu niye olur sizce? Daha geçen hafta idrar verdim enfeksiyon yoktu böyle olunca korkuyroum
Otomatik mi sallaniyorBirde böyle bir ürün buldum aşırı kullanışlı gözüküyor sepette 3 bin tl’ye düşüyor.
Düet Sway Salıncak
Graco Düet Sway Salıncak - ebebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?