2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı
Ben iki haftadır hızla şişmeye başladım.

Hareket hala hissetmiyorum ben ikinci gebelik olmasına rağmen.Yoğun çalışıyorum akşam da çocukla koşuşturmaca devam ediyor gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum şöyle bir uzanıp da bakayım demeye mecalim kalmıyor
Bu arada daha bebeğin kafasını kolunu bacağını hissetmek için çok erken,ultrasonda göründüğü gibi durmuyorlar anlık fıldır fıldır yer değiştiriyorlar daha çok küçükler ve yerleri geniş hıçkırık hissetmek için de erken onlar üçüncü trimestrda oluyor

Ben de hiç hissetmedim henüz 16+3’üm Hatta hissetmedikçe endişeleniyorum. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum Karnım da öyle çok büyümedi hala hamile olduğum anlaşılmıyor
Tıpkısının aynısı bende oyle 16+1 im. benimde hamile oldugum anlasilmiyor hala. Endiseleniyorum. benimde çarşamba günü kontrolum çok heyecanlıyım merak ediyorummmm

Kızlar ben daha kilo almadım ya hala. Sitede çok aradım boyle insanlar varmış az kilo alıpta bebegi normal kiloda olanlar kendimi teselli ediyorum boyle. Hala daha 57-57,7 falan arasında gidip geliyorum
Çarşamba inşallah kontrolum var cinsiyetten çok sağlığını merak ediyorum en son arterial damarda dirençli çentik yaranmıştı pıhtılaşmadan dolayı her gün dua ediyorum gelişimi geriye düşmesjn diye inşallah güzel haberler alırım ilaçların iğnelerin bir faydası olur

Bir de bana özel hastanede bebek bakımla görevli hemşireler örgü yeleği çıkarttırmışlardı, bebeği sıkıntıya sokar diye, alerjik şikayetlere neden olabilir diye sanırım
Bana alt enfeksiyonum icin verdigi iki fitil su an kanama yapti kahve lekelerm vardi onlarda azalmisti bunlari kullandm bayagi kanamam var simdi

Ben 4 kilo verdm hala da lokma yesem kusuyorn

Normal normal inş bebek de iyidir için rahat eder. İnsanlar 8-9 kg ile bitiriyor gebeliği düşün

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 17+1im. Cinsiyet kesinleşti B Buffalosos kesin erkek bir dahaki randevum detaylı ultrason onu radyolojiden alıcam artık. Kasık ağrısı çok yaşıyordum çok hareketli şuan ağrın olması normal ama yine de idrar kültürü bakalım dedi. Demire ve d vitaminine başladım. Omegalı bir vitamin başlattı hadi bakalım

Ya kızlar ben bir yerden kalkarken kasıklarıma birden ağrı giriyor koltuktan klozetten kalkarken kramp gibi. Bu niye olur sizce? Daha geçen hafta idrar verdim enfeksiyon yoktu böyle olunca korkuyroum

Bende geriliyorum ve gerilmek hoşuma da gidiyor skntili mi ki

Bir yakışıklımız daha geliyorrrr

Ya kızlar ben bir yerden kalkarken kasıklarıma birden ağrı giriyor koltuktan klozetten kalkarken kramp gibi. Bu niye olur sizce? Daha geçen hafta idrar verdim enfeksiyon yoktu böyle olunca korkuyroum
O bende de oluyor şimşek girip geriliyor gibi bağlarla alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…