Benim 3 günde göğüslerim aşırı büyüdü aşırı yaniKızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı
Geçen hafta kilo vermiş gözüküyordum bugün kilo almış gözüktümKızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı
Ben de hiç hissetmedim henüz 16+3’ümKızlar ben bebek haraketlerin hiç hissedemiyorum ya keşke bende pit pit haraketlerini hiss etsem karnımda çıkmıyor keşke hemen buyuse. Biraz sertlesdi one gelmis gibi amma yinede gozukmuyor onceden karnim vardi belki ondan hissetmiyorumdur
Detaylıda hepimize süprizler gelecek gibi hissediyorumHerkese merhaba kızlar şükür bugün çıkışım yapıldı ve gerçekten çok sıkıcı ve bunaltıcı bir 3 gündü benim için Allah hiç kimseyi düşürmesin yani.Bugün bebeğe baktık ama minik faremiz arkasını döndü ve asla bize dönmediği için cinsiyet göremedik sanırım detaylıda belli olacak
Ah keske..Keşke makarnayı çıkarabilsek hayatımızdan hiç sağlıklı değil işyerinde bir arkdsım bizim evde hiç makarna pişmez hep et yemekleri yanında pilav vs yada başka seçenek olur ama makarna olmaz demşti
Klima kullanicaz da ondanBuhar makinesi değil de dyson hava temizleyici almayı düşünüyorum ben
Bizim burada da doğal gaz yok klima Antalyada yaşıyorum ben de nem için mi istiyorsun buhar makinesini?Klima kullanicaz da ondanbulundugumuz bolgede dogaz gaz yok
Doktor 20. Hafta sonrası dedi bana cnmCanım 19. Haftada gidilebiliyor mu acaba?
Aynen kuru olmasin diyeBizim burada da doğal gaz yok klima Antalyada yaşıyorum ben de nem için mi istiyorsun buhar makinesini?
Kıymayı artık benimde içim almıyor ilk hamile kaldığım zamanlr çok mangal aş eriyordur acısını çıkardım ama şimdi canım istemyor her dönem farklı şeylerden tiksincez herhalde evet arkdsın evde annesi yapıyor ondan rahatAh keske..
Ben kiymadan falan cok tiksinmistim yeni yeni yiyebiliyorum o da cok az..
Balik salata yedigim gunler cok iyi hissediyorum mesela
Isyerindeki arkadasin evde yemek hazirlayani vardir ya
Doktor 20. Hafta sonrası dedi bana cnm
Saolun canlarDetaylı ultrason 20-24 haftalar arasında en uygun hafta 22 haftalıkken oluyor demişti benim doktorum
Ayrıntılıdan sonra gideriz diye düşünüyorum görünce rahatlıyorumValla hiç bu kadar uzun tutmamıştım arayı. Eşimi bekliyorum, gelecek beraber gideceğiz detaylıya sonra da kendi doktoruma. Yoksa kalmazdım bu kadar. Ay bence de git, 2 ay çok
Benim 2. Aydan itibaren büyümeye başldı şuan pik durumdaBenim 3 günde göğüslerim aşırı büyüdü aşırı yani
Benim 3 günde göğüslerim aşırı büyüdü aşırı yani
Ben de aynı durumdayım kızlarKızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı
Ay evet bundan sonra bende biseyler yiyip çıkacağımBende canım sabah bisey yiyemiyorum az bisey atıyorum ağzıma işe giderken. Tum yolj halsiz baygin gibi oliyorum sıcaktanda yol çol yoruyor beni tüm gün başım ağrıyor sende mutlaka sabahları bişeyler ye
Kaç haftalık canımBen hissetmeye başladım bebeği ama çok kilo alcam diye korku bastı zaten az değilim
Maşallah kaç haftalık oldunuzKızlar ben bebişi baya çok hissediyorum maşallah
Hep yattığım için oldugunu düşünüyorum ayakta olsam hareket etsede farkedemem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?