2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben bu hafta çok hızlı kilo almaya başladım sanki var mı yaşayan karnımda çıktı
Geçen hafta kilo vermiş gözüküyordum bugün kilo almış gözüktüm ve karnım cidden 6 aylık oldu biranda
Göğüsler baştan büyüdü o ayrı

Merhaba kizlar bugün bende kontrole gittim kendi Dr da randevu olmadığı için başka Dr gittim oda idrar kan aldı idrar yolu enfeksiyonu varmış alt karnım sürekli ağrıyordu bebeği direk kasiklarimin ortasında top gibi hissediyordum düşük tehlikesi var diye yine progestan başladı cinsiyeti tekrar sordum minnak bağdaş kurmuş oturmuş göstermiyor dedi

Ben de hiç hissetmedim henüz 16+3’üm Hatta hissetmedikçe endişeleniyorum. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum Karnım da öyle çok büyümedi hala hamile olduğum anlaşılmıyor

Detaylıda hepimize süprizler gelecek gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun tekrar canım siz iyisiniz ya gerisinin önemi yok

Ah keske..
Ben kiymadan falan cok tiksinmistim yeni yeni yiyebiliyorum o da cok az..
Balik salata yedigim gunler cok iyi hissediyorum mesela
Isyerindeki arkadasin evde yemek hazirlayani vardir ya

Ah keske..
Ben kiymadan falan cok tiksinmistim yeni yeni yiyebiliyorum o da cok az..
Balik salata yedigim gunler cok iyi hissediyorum mesela
Isyerindeki arkadasin evde yemek hazirlayani vardir ya
Kıymayı artık benimde içim almıyor ilk hamile kaldığım zamanlr çok mangal aş eriyordur acısını çıkardım ama şimdi canım istemyor her dönem farklı şeylerden tiksincez herhalde evet arkdsın evde annesi yapıyor ondan rahat

Bende canım sabah bisey yiyemiyorum az bisey atıyorum ağzıma işe giderken. Tum yolj halsiz baygin gibi oliyorum sıcaktanda yol çol yoruyor beni tüm gün başım ağrıyor sende mutlaka sabahları bişeyler ye
Ay evet bundan sonra bende biseyler yiyip çıkacağım sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…