Evet bu model otomatik sallanıyor. O modele de bir bakayım teşekkürlerOtomatik mi sallaniyor
Kraft soho ana kucağına bi bakın biz ondan aldık denedik çok güzel nerdeyse aynı fiyatlar bi ona bakın isterseniz
DAha önce kendim için kullanıyordum o markayıbübchen çok öneriyorlar o da aklında olsun canım alman markası o da , tüm ürünleri bebekler için çok iyiymiş
Bende önceki bebeğimde 10 kg ın altında kilo aldım doğuma kadar. Ve 4 kg doğdu bebeğim :)Normal normal inş bebek de iyidir için rahat eder. İnsanlar 8-9 kg ile bitiriyor gebeliği düşün
Ya aynen aynen benimki de öyle. o zaman normalO bende de oluyor şimşek girip geriliyor gibi bağlarla alakalı bence
Bebegi bir kez hissettiğinde bir daha bağırsak hareketiyle karıştırmıyorsun canımKızlar bende 12+4 ya da 12+6 da pıt pıt seğirme yilan gibi kayma hissetmiştim
Sonra ara ara bunları hissettim
Bi kaç gündür de değişik bi şeyler hissediyorum ama tam ayırt edemedim bağırsak mı bebek mi ayırt edemedim tam olarak nasıl oluyor bu aralar çok da yoğun çalışıyorum onu da çok dinleyemiyorum ama
Sadece yatınca hissedilecek kadar minik hareketler oluyor. Yani hamile olduğumu bilmesem bağırsak hareketi zannederim ama her gün aynı yerde olunca emin oldum ben. Bir şey pır pır ediyor gibi kelebek kanat çırpıyor gibi su dolu balon kayıyor gibiKızlar bende 12+4 ya da 12+6 da pıt pıt seğirme yilan gibi kayma hissetmiştim
Bi kaç gündür de değişik bi şeyler hissediyorum ama tam ayırt edemedim bağırsak mı bebek mi ayırt edemedim tam olarak nasıl oluyor bu aralar çok da yoğun çalışıyorum onu da çok dinleyemiyorum ama
Ben de haftasonu almıştım 199 tlye bugün geldi. Zaten kesin kullancaz zamlanmadan almak mantıklı bence kızlarDAha önce kendim için kullanıyordum o markayıama kokusu çok güzel olmasına rağmen fazla parfümlü bence. Bir de inanılmaz yapış yapış bir hissiyat bırakıyordu bende
Eki Görüntüle 3296380
Kızlar buarada aralik grubundaki anneler 135tlye almiş bunu ama 135tl olan bitmiş simdi 200e buldum ben alıcam. Trendyolda falan sadece 1 kutusu 135tlilgilenenlere duyrulur
Bebeğin hareketi bağırsak mide hareketinden farklı bence bildiğin orda bir el ayak vuruyorKızlar bende 12+4 ya da 12+6 da pıt pıt seğirme yilan gibi kayma hissetmiştim
Ayy evet aslında135e alabilsek daha iyi olurdu ama olsun beklemeyeyim dedim 135i beklerken bide 250falan olurBen de haftasonu almıştım 199 tlye bugün geldi. Zaten kesin kullancaz zamlanmadan almak mantıklı bence kızlar
Ben 5.haftadan beri günde 1 tane ağızdan alıyordum bugün bıraktırdı doktorum. Tarif ettiğin gibi bir akıntım olmadı normal gebelik akıntım var şeffaf renksiz ve kokusuz doktorum normal olduğunu söyledi. Ağızdan alınca yan etkiler fazla hissediliyor dikkatli olmak lazım. İlacı içtikten 1 saat sonra sersemlik hissi, bulantı, uyku, baş dönmesi yapıyor aklında bulunsun. Düşme riski artıyor.Progestan kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim fitil olarak kullanınca beyaz kapsül akıntısı agızdan alıncada geliyormu
Dün ağızdan almıştım ama o kapsül akıntısı yinede geldi
Anladım canım evet tüp bebektede çok kullanmıştım o yüzden biraz tecrübeliyim ama dün ağızdan almama rağmen az önce kapsül akıntısı gibi akıntı yaşadım acaba hapmı dedim ama demekki yine mantar enfeksiyonu tekrarlıyorBen 5.haftadan beri günde 1 tane ağızdan alıyordum bugün bıraktırdı doktorum. Tarif ettiğin gibi bir akıntım olmadı normal gebelik akıntım var şeffaf renksiz ve kokusuz doktorum normal olduğunu söyledi. Ağızdan alınca yan etkiler fazla hissediliyor dikkatli olmak lazım. İlacı içtikten 1 saat sonra sersemlik hissi, bulantı, uyku, baş dönmesi yapıyor aklında bulunsun. Düşme riski artıyor.
Benimde hoşuma gidiyor ama korkuyorum bişey olur dyeBende geriliyorum ve gerilmek hoşuma da gidiyor skntili mi ki
Enfeksiyon olabilir. Maalesef gebelikte enfeksiyon çok daha sık tekrarlıyor. Hekiminizle iletişime geçersiniz zaten, gerekli tedavi ile toparlarsınız inşallahAnladım canım evet tüp bebektede çok kullanmıştım o yüzden biraz tecrübeliyim ama dün ağızdan almama rağmen az önce kapsül akıntısı gibi akıntı yaşadım acaba hapmı dedim ama demekki yine mantar enfeksiyonu tekrarlıyor
Hepsiburada mı?Şimdi baktım 365 tl diyorDAha önce kendim için kullanıyordum o markayıama kokusu çok güzel olmasına rağmen fazla parfümlü bence. Bir de inanılmaz yapış yapış bir hissiyat bırakıyordu bende
Eki Görüntüle 3296380
Kızlar buarada aralik grubundaki anneler 135tlye almiş bunu ama 135tl olan bitmiş simdi 200e buldum ben alıcam. Trendyolda falan sadece 1 kutusu 135tlilgilenenlere duyrulur
Yok onları zaten hissettim hissedince bebek olduğunu anladım ama şu bi iki gündür tarif edemediğim hareketler var onları demek istedim siz uzmanlaraBebegi bir kez hissettiğinde bir daha bağırsak hareketiyle karıştırmıyorsun canım
Yılan kayması balık kayması gibi olan bebek oluyor
Minik pıt pıt minik vuruşlar gibi aynı
Evet mesela bunları da hissediyorum sankiSadece yatınca hissedilecek kadar minik hareketler oluyor. Yani hamile olduğumu bilmesem bağırsak hareketi zannederim ama her gün aynı yerde olunca emin oldum ben. Bir şey pır pır ediyor gibi kelebek kanat çırpıyor gibi su dolu balon kayıyor gibi
El ayak için biraz erken sanki yaBebeğin hareketi bağırsak mide hareketinden farklı bence bildiğin orda bir el ayak vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?