- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
https://www.hepsiburada.com/diytoy-...ti-p-HBV00000I711H?url_src=and-product-detail bu linkten bak beybiHepsiburada mı?Şimdi baktım 365 tl diyor
Burda 20. Haftada yapılıyor ayrımtılı ultrasonKaçıncı haftada ayrıntılı ultrasona gireceksiniz ya ben 19. Haftada gitmek istiyorum daha fazla sabredemiyorum
Benide 22 de çağırdı geç mi sizceBurda 20. Haftada yapılıyor ayrımtılı ultrason
En iyisi 21 22 diyorlar iyice organlar daha gelişmiş oluyormuş ben de 22 ye randevu alıcam 17 ekime geliyorBenide 22 de çağırdı geç mi sizce
Ben de hiç hissetmedim sıkıntı yok 21 e kadar normalmiş :)Ben de hiç hissetmedim henüz 16+3’ümHatta hissetmedikçe endişeleniyorum. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum Karnım da öyle çok büyümedi hala hamile olduğum anlaşılmıyor
HayalimBende önceki bebeğimde 10 kg ın altında kilo aldım doğuma kadar. Ve 4 kg doğdu bebeğim :)
19. Haftadayım erken midir bilmiyorum ama karnımda o baskıyı hissediyorumEl ayak için biraz erken sanki ya
Ben de aldımmm teşekkür ederimhttps://www.hepsiburada.com/diytoy-...ti-p-HBV00000I711H?url_src=and-product-detail bu linkten bak beybi
Ama baktim simdi uygulamada acmayinca 249tl gozukuyor bak hepsiburadaya gir saticinin kendisi hepsiburada o zaman 200tl oluyor
Bende 21.haftada gitmeyi uygun gördüm. Zaten gideceğim perinatoloji doktorunun asistanı ben söylemeden 21.haftaya randevu verdiler. Bu arada perinatoloji muayene ücretleri baya sağlamEn iyisi 21 22 diyorlar iyice organlar daha gelişmiş oluyormuş ben de 22 ye randevu alıcam 17 ekime geliyor
Canım benim doktorum senin yaptığın gibi yapmamı söylemişti akşam yemeğinden 1 saat sonra içilecek, içtikten sonra da 1 saat sonra uyu demişti reflü yapmaması için.Ben gündüz içemiyorum geceleri uyumadan önce içiyorum bi yarım saat bekleyip öyle uyuyorum yoksa gündüz içtiğimi çıkarıyorum inşallah böyle de faydası vardır
ÇOK TATLIII, hangı sayfaaakızlarrrrr sizce bunlar nasıl balon yastıklar hastane kapı süsü sonra odasına sarım dedim birde ben hastane çıkışı 1 tane yaptırcam birde bu kazaktan mı yaptırsam şuna bakın yaaa bayılcam şimdi çok güzel modeller var :)))
Eki Görüntüle 3296212 Eki Görüntüle 3296213
Benimde aynı yoğunluk cnm gece yattığımda biraz dinleyebiliyorum hareketler içinde bende hissetmiyorum daha erken kızımda 20.haftamda hissetmiştim ilk hareketiniBen iki haftadır hızla şişmeye başladım.
Hareket hala hissetmiyorum ben ikinci gebelik olmasına rağmen.Yoğun çalışıyorum akşam da çocukla koşuşturmaca devam ediyor gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum şöyle bir uzanıp da bakayım demeye mecalim kalmıyor
Bu arada daha bebeğin kafasını kolunu bacağını hissetmek için çok erken,ultrasonda göründüğü gibi durmuyorlar anlık fıldır fıldır yer değiştiriyorlar daha çok küçükler ve yerleri genişhıçkırık hissetmek için de erken onlar üçüncü trimestrda oluyor
Benide tabloya ekleyebilirsin %100 erkek dedi doktorumuzKızlar gelmeye basladı
Yok canım ben ağızdan kullanıyorum hiç olmadıProgestan kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim fitil olarak kullanınca beyaz kapsül akıntısı agızdan alıncada geliyormu
Dün ağızdan almıştım ama o kapsül akıntısı yinede geldi
Canım hiç endişelenme ben ikinci kızımda ilk 4 ay bırak kilo almayı sürekli kustuğum için tam 7 kilo vermiştim. Ondan sonra yavaş yavaş bebek büyüdükçe kilo almaya başlamıştım. Kızım 3.320 kg doğmuştu.Kızlar ben daha kilo almadım ya hala. Sitede çok aradım boyle insanlar varmış az kilo alıpta bebegi normal kiloda olanlar kendimi teselli ediyorum boyle. Hala daha 57-57,7 falan arasında gidip geliyorum
Çarşamba inşallah kontrolum var cinsiyetten çok sağlığını merak ediyorum en son arterial damarda dirençli çentik yaranmıştı pıhtılaşmadan dolayı her gün dua ediyorum gelişimi geriye düşmesjn diye inşallah güzel haberler alırım ilaçların iğnelerin bir faydası olur
Benimde ikinci kızımda 6 ya düşmüştü ama ilaçlar fayda etmedi bana. Doğumdan 1 gün önce 2 ünite kan takviyesi yapıldı. Herkesin bünyesi bir değil ama siz ilaca başlayınca düzenli kullanmaya dikkat edin. Inşallah faydası olurKızlar selam, 15+6 haftalık ikizlere hamileyim. Biraz hareket etsem inanılmaz bir kalp çarpıntım oluyor , doktorum da perinatolog olmasına rağmen 12.haftada demir başlamadı. Bildiği vardır dedim. Bugün tahlil verdim ferritinim 6,5 çıktı , yarın kontrolüm var söyleyip hemen ilaca başlayacağım ama korkuyorum çok düşmüş ,bu değerleri görüp hapla artan,kontrolü sağlayan var mı ?
Evet benim doktorumda 22 de git dedi. 6 kasıma falan denk geliyor o zamana randevu alıcamEn iyisi 21 22 diyorlar iyice organlar daha gelişmiş oluyormuş ben de 22 ye randevu alıcam 17 ekime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?