2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben de hiç hissetmedim henüz 16+3’üm Hatta hissetmedikçe endişeleniyorum. Yarın kontrolüm var iple çekiyorum Karnım da öyle çok büyümedi hala hamile olduğum anlaşılmıyor
Ben de hiç hissetmedim sıkıntı yok 21 e kadar normalmiş :)

En iyisi 21 22 diyorlar iyice organlar daha gelişmiş oluyormuş ben de 22 ye randevu alıcam 17 ekime geliyor
Bende 21.haftada gitmeyi uygun gördüm. Zaten gideceğim perinatoloji doktorunun asistanı ben söylemeden 21.haftaya randevu verdiler. Bu arada perinatoloji muayene ücretleri baya sağlam

Cinsiyet tahmini yapan var mı acaba ?

Eklentiler

• 16938966275787853699972981482258.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 65
Ben gündüz içemiyorum geceleri uyumadan önce içiyorum bi yarım saat bekleyip öyle uyuyorum yoksa gündüz içtiğimi çıkarıyorum inşallah böyle de faydası vardır
Canım benim doktorum senin yaptığın gibi yapmamı söylemişti akşam yemeğinden 1 saat sonra içilecek, içtikten sonra da 1 saat sonra uyu demişti reflü yapmaması için.

Benimde aynı yoğunluk cnm gece yattığımda biraz dinleyebiliyorum hareketler içinde bende hissetmiyorum daha erken kızımda 20.haftamda hissetmiştim ilk hareketini

Canım hiç endişelenme ben ikinci kızımda ilk 4 ay bırak kilo almayı sürekli kustuğum için tam 7 kilo vermiştim. Ondan sonra yavaş yavaş bebek büyüdükçe kilo almaya başlamıştım. Kızım 3.320 kg doğmuştu.

Benimde ikinci kızımda 6 ya düşmüştü ama ilaçlar fayda etmedi bana. Doğumdan 1 gün önce 2 ünite kan takviyesi yapıldı. Herkesin bünyesi bir değil ama siz ilaca başlayınca düzenli kullanmaya dikkat edin. Inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…