Sizin gideceginiz yerde ne kadar ücreti?Bende 21.haftada gitmeyi uygun gördüm. Zaten gideceğim perinatoloji doktorunun asistanı ben söylemeden 21.haftaya randevu verdiler. Bu arada perinatoloji muayene ücretleri baya sağlam
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallahkızlar çantam geldi kumaşı çok güzel ve inanılmaz fazla gözü var bu çok hoşuma gitti normalde bile çok rahat kullanılabilir
Eki Görüntüle 3296480
3 binSizin gideceginiz yerde ne kadar ücreti?
Benim sıpa çok zorluyor bizi cumartesi gittim aynı hastanede başka doktora kendi doktorum yine izinliymiş bir buçuk hafta diye..
Teşekkür ederim favoriledimhttps://www.hepsiburada.com/diytoy-...ti-p-HBV00000I711H?url_src=and-product-detail bu linkten bak beybi
Ama baktim simdi uygulamada acmayinca 249tl gozukuyor bak hepsiburadaya gir saticinin kendisi hepsiburada o zaman 200tl oluyor
Biberon koycağınız yer alüminyum folyolumu?kızlar çantam geldi kumaşı çok güzel ve inanılmaz fazla gözü var bu çok hoşuma gitti normalde bile çok rahat kullanılabilir
Eki Görüntüle 3296480
aslında ona baktım 2 çeşiti var ama sırt çantası dah rahat edeceğim çin seçtim folyolu olana el çantası gibiBiberon koycağınız yer alüminyum folyolumu?
Yaaa şapşik çocuk utangaç mı olcak neBenim sıpa çok zorluyor bizi cumartesi gittim aynı hastanede başka doktora kendi doktorum yine izinliymiş bir buçuk hafta diye..
12 de gittiğimde kocaman uzunluk vardı ya o kordonmus ama cumartesi 15 haftalık baktık ki bir çıkıntı var ama tırnak kadar bu sefer de şişlik var doktor dedi ki yanılabiliriz seninki inatcı biz yine erkek diyelim alıştır kendini ama klitoris şişi de olabilir detaylıya kadar net olmaz dediben yine oğlum diyorum kendisine ama bir süpriz yapabilir kısmet artık
Arada oluyo bana da farklı farklı noktalardanİki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Artık saldım canım başta çok tepkiliydim ama ultrasonda ellerini ayaklarını oynatınca çok değiştim ben erkek çocuklarına bile katlanamıyordumYaaa şapşik çocuk utangaç mı olcak neaynen sen de zaten erkeğe sıcaksın artıkk ne olursa olsun mutlu olcaksın
İsimli ürünler almak hayal olduBenim sıpa çok zorluyor bizi cumartesi gittim aynı hastanede başka doktora kendi doktorum yine izinliymiş bir buçuk hafta diye..
12 de gittiğimde kocaman uzunluk vardı ya o kordonmus ama cumartesi 15 haftalık baktık ki bir çıkıntı var ama tırnak kadar bu sefer de şişlik var doktor dedi ki yanılabiliriz seninki inatcı biz yine erkek diyelim alıştır kendini ama klitoris şişi de olabilir detaylıya kadar net olmaz dediben yine oğlum diyorum kendisine ama bir süpriz yapabilir kısmet artık
bendede oluyor canım, dun uzanırken oldu hatta kuyruk sokumuma kadar bı sancıİki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Bendede çok oluyorİki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Magnezyum kullanıyor musun? Doktor dün beni magnezyuma başlattı dedi ki kasık ağrıların batmaların olur o yuzden gece yatmadan önce iç dedi belki onun etkisidir kullanıyorsan.İki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Benimde sol yumurtalığımın oralarda bir yerlerde bıçak saplanır gibi olup geçiyor sık sık tekrarlıyor. Bu ağrılar sancılar kanama olana kadar normal bence ki çoğu gebelikte kanama bebek kaynaklı olmuyormuş.İki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Çok teşekkür ederim inşallah bendede oyle olurCanım hiç endişelenme ben ikinci kızımda ilk 4 ay bırak kilo almayı sürekli kustuğum için tam 7 kilo vermiştim. Ondan sonra yavaş yavaş bebek büyüdükçe kilo almaya başlamıştım. Kızım 3.320 kg doğmuştu.
Aa yok kullanmıyorum bu hafta kontrole gidicem söyleyeyim versin bana daMagnezyum kullanıyor musun? Doktor dün beni magnezyuma başlattı dedi ki kasık ağrıların batmaların olur o yuzden gece yatmadan önce iç dedi belki onun etkisidir kullanıyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?