2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
B Buffalosos kuzucum öğrendin miii cinsiyetii merak ettim valla seninkini de
Benim sıpa çok zorluyor bizi cumartesi gittim aynı hastanede başka doktora kendi doktorum yine izinliymiş bir buçuk hafta diye..
12 de gittiğimde kocaman uzunluk vardı ya o kordonmus ama cumartesi 15 haftalık baktık ki bir çıkıntı var ama tırnak kadar bu sefer de şişlik var doktor dedi ki yanılabiliriz seninki inatcı biz yine erkek diyelim alıştır kendini ama klitoris şişi de olabilir detaylıya kadar net olmaz dedi ben yine oğlum diyorum kendisine ama bir süpriz yapabilir kısmet artık

Yaaa şapşik çocuk utangaç mı olcak ne aynen sen de zaten erkeğe sıcaksın artıkk ne olursa olsun mutlu olcaksın

Yaaa şapşik çocuk utangaç mı olcak ne aynen sen de zaten erkeğe sıcaksın artıkk ne olursa olsun mutlu olcaksın
Artık saldım canım başta çok tepkiliydim ama ultrasonda ellerini ayaklarını oynatınca çok değiştim ben erkek çocuklarına bile katlanamıyordum ama çok farklı bir his oluştu içimde erkek çocuğu olan herkes diyor ki asla farkı yok evladın sevgi konusunda aynı kokusunu çekince anlarsın diyorlar haklılar arkamda dağ gibi duran oğluma da hayır demiyorum artık

İsimli ürünler almak hayal oldu

İki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Magnezyum kullanıyor musun? Doktor dün beni magnezyuma başlattı dedi ki kasık ağrıların batmaların olur o yuzden gece yatmadan önce iç dedi belki onun etkisidir kullanıyorsan.

İki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Benimde sol yumurtalığımın oralarda bir yerlerde bıçak saplanır gibi olup geçiyor sık sık tekrarlıyor. Bu ağrılar sancılar kanama olana kadar normal bence ki çoğu gebelikte kanama bebek kaynaklı olmuyormuş.

Çok teşekkür ederim inşallah bendede oyle olur

Magnezyum kullanıyor musun? Doktor dün beni magnezyuma başlattı dedi ki kasık ağrıların batmaların olur o yuzden gece yatmadan önce iç dedi belki onun etkisidir kullanıyorsan.
Aa yok kullanmıyorum bu hafta kontrole gidicem söyleyeyim versin bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…