2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Hiç sevmem işleri günlere bölmeyi hemen yapayım bitsin isterim ama bundan sonra hiç yormayacam kendimi. Hiçbir şey bebeklerden değerli değil
Bende öyleydim hem çok tezcanlı biriydim hem de işimi hızlıca vaktinde yapan. Şimdi o eski halimden hiç eser yok her şey insana bi tecrübe gerçekten 10 cmlik bebeler ne isterse o oluyor

Ya bu beni de sinir ediyor kilo almadım karnım normal 4 aylık gibi. Şimdiden böyle 2 süpürüp oturacaksam 7-8 aylıkken ne yapcam diye canım sıkıldı hiç miskin hamile sevmezdim başıma geldi

Ya bu beni de sinir ediyor kilo almadım karnım normal 4 aylık gibi. Şimdiden böyle 2 süpürüp oturacaksam 7-8 aylıkken ne yapcam diye canım sıkıldı hiç miskin hamile sevmezdim başıma geldi
Bende aynı senin gibiyim hiç kilo almadım ama karnım çok belli ediyor kendini ve her işi 10 saate yapıyorum ve yapmakta istemiyorum ve daha ağırlaşmadım bile inşallah bu süreci çok kilo almadan bitiririm çünkü bu Halimle bile böyleysem kilo alırsam beni kaldırmak için vinç gerekebilir

Kızlar hamilelikte her yemeği yiyip kilo almak istemiyorsanız tuzsuz yiyin, hastanede yatalı beri 6 kg verdim 10 günde. Bunun bir kusma ödem ama ben bile fark ediyorum sütyenlere sığmazdım şimdi bol geliyor, yüzüm küçülmüş.

Kızlar bebeğe bunu aldım fiyatı owliye göre uygun. Hastaneye giderken dışarı çıkarken giydiririm dedim
Ben de aldım bundan geçen hafta geldi yumuş yumuş peluş ayı gibi kış kurtarıcısı tam herkes almalı

Ben de sabahtan beri evi süpürüp sileyim diyorum sürekli bi bahane ile oturuyorum 2 saate bir acıkmaya başladım bu da artık kilo alacağımızı gösteriyor diye düşünüyorum

Bende öyleydim hem çok tezcanlı biriydim hem de işimi hızlıca vaktinde yapan. Şimdi o eski halimden hiç eser yok her şey insana bi tecrübe gerçekten 10 cmlik bebeler ne isterse o oluyor
Parmak kadar boylarıyla hakkımızdan geliyor veletler Canları sağ olsun da gerisi önemli değil bugünlerde geçecek elbet

Kızlar ben indirim gördükçe bir şeyler alıyorum öyle çok elle tutulur bir şey de yok ama kredi kartım dolmuş. Sıfırdan bir insana yaşam alanı sunmak ne kadar pahalıya patlayacak belli oldu

Sizinki bu mu sırt çantası oluyor mu
yok canım iki modeli var bunun ilk olan sırt çantası modeli benim ki. diğeri el çantası gibi ama onun folyosu var ben sırt çantası bebek kucağımda olursa daha rahat olurum diyerek aldım ama kalitesi gerçekten parasını hak ediyor.

Yaa beğendin mi kaliteli duruyor mu? Ben de bu rengini beğendim erkek rengi kahve almak istemedim şuan
Beyaz aldım ben 0-3 ay aldım ama büyük ilk doğunca koyarız icine sonra yaz olacak diye
0-3e göre büyük baya sığar içi boş bile kalır sarar salmalarız cok beğendim kaliteli duruyor fiyatına göre iyi

kızlar bugün zoom üzerinden hamile yogasına başlıyorum :))) inşallah çok güzel geçer hem hareket olur hemde doğum için kolaylık olur diye düşündüm var mı yogaya başlayanlarımız

Ben bebeği bu gün hissettim her halde daha cok erken sanki bi tarafta dolgunluk vardı elimi koydum üstüne sonra kaydı bebekti her halde o .
Ve artık yediklerim yetmiyor her halde cok sık acıkıyorum hiç kilo almamıştım 2 haftadır 2 kilo aldım

14. Haftada kusmaları geri gelen kimlerdi ah canım arkadaşlarım gelin satılalım
Ya benim ilk Zamanlar daha iyiydi şu an günde 2 3 defa cıkarıyorum ve cok açım yiyorum hemen doyuyorum. Bide bi anda 6 7 aylık hamile gibi oldum 1 haftada resmen göbeğim ben burdayım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…