Canım sen oysho çanta almıştın fotoğrafı varsa atar mısın?Magnezyum kullanıyor musun? Doktor dün beni magnezyuma başlattı dedi ki kasık ağrıların batmaların olur o yuzden gece yatmadan önce iç dedi belki onun etkisidir kullanıyorsan.
Bende öyleydim hem çok tezcanlı biriydim hem de işimi hızlıca vaktinde yapan. Şimdi o eski halimden hiç eser yok her şey insana bi tecrübe gerçekten 10 cmlik bebeler ne isterse o oluyorHiç sevmem işleri günlere bölmeyi hemen yapayım bitsin isterim ama bundan sonra hiç yormayacam kendimi. Hiçbir şey bebeklerden değerli değil
Ya bu beni de sinir ediyor kilo almadım karnım normal 4 aylık gibi. Şimdiden böyle 2 süpürüp oturacaksam 7-8 aylıkken ne yapcam diye canım sıkıldı hiç miskin hamile sevmezdim başıma geldiKızlar biraz evde işi yaptığım gibi kasıklarım ağrıyor çok yormuyorum kendimi ama böyle de bir işi 10 saatte yapmak beni sinir ediyorbir de bu hafta aynı hamileliğin ilk zamanları gibi ansızın uyuklamalar başladı hep hayalim hamilelikte her şeyi yapabilen biri olmaktı panda gibi oldum ay bu arada benim kv gelmedi eşim uygun bir dille söylemiş gelmekten vazgeçti
Bende aynı senin gibiyim hiç kilo almadım ama karnım çok belli ediyor kendini ve her işi 10 saate yapıyorum ve yapmakta istemiyorum ve daha ağırlaşmadım bileYa bu beni de sinir ediyor kilo almadım karnım normal 4 aylık gibi. Şimdiden böyle 2 süpürüp oturacaksam 7-8 aylıkken ne yapcam diye canım sıkıldı hiç miskin hamile sevmezdim başıma geldi
Ben de aldım bundan geçen hafta geldi yumuş yumuş peluş ayı gibi kış kurtarıcısı tam herkes almalıKızlar bebeğe bunu aldım fiyatı owliye göre uygun. Hastaneye giderken dışarı çıkarken giydiririm dedim
Ben de sabahtan beri evi süpürüp sileyim diyorum sürekli bi bahane ile oturuyorumBende aynı senin gibiyim hiç kilo almadım ama karnım çok belli ediyor kendini ve her işi 10 saate yapıyorum ve yapmakta istemiyorum ve daha ağırlaşmadım bileinşallah bu süreci çok kilo almadan bitiririm çünkü bu Halimle bile böyleysem kilo alırsam beni kaldırmak için vinç gerekebilir
Parmak kadar boylarıyla hakkımızdan geliyor veletlerBende öyleydim hem çok tezcanlı biriydim hem de işimi hızlıca vaktinde yapan. Şimdi o eski halimden hiç eser yok her şey insana bi tecrübe gerçekten 10 cmlik bebeler ne isterse o oluyor
Yaa beğendin mi kaliteli duruyor mu? Ben de bu rengini beğendim erkek rengi kahve almak istemedim şuanBen de aldım bundan geçen hafta geldi yumuş yumuş peluş ayı gibi kış kurtarıcısı tam herkes almalı
yok canım iki modeli var bunun ilk olan sırt çantası modeli benim ki. diğeri el çantası gibi ama onun folyosu var ben sırt çantası bebek kucağımda olursa daha rahat olurum diyerek aldım ama kalitesi gerçekten parasını hak ediyor.Sizinki bu mu sırt çantası oluyor mu
Canım sen oysho çanta almıştın fotoğrafı varsa atar mısın?
Beyaz aldım benYaa beğendin mi kaliteli duruyor mu? Ben de bu rengini beğendim erkek rengi kahve almak istemedim şuan
ya canım bende bakmıştım buna fotosunu atabilir misin :))))Ben de aldım bundan geçen hafta geldi yumuş yumuş peluş ayı gibi kış kurtarıcısı tam herkes almalı
Ya benim ilk Zamanlar daha iyiydi şu an günde 2 3 defa cıkarıyorum ve cok açım yiyorum hemen doyuyorum. Bide bi anda 6 7 aylık hamile gibi oldum 1 haftada resmen göbeğim ben burdayım diyor14. Haftada kusmaları geri gelen kimlerdi ah canım arkadaşlarım gelin satılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?