2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
benim eşimde mskarna hiç sevmez yemez asla ama pilav da hergün hergün hamilelikte midem hiç almıyor yapmayı bile makarna çeşitleniyor en azından :/ şimdi aşeriyorum die yavaştan başladım bakalım alışır mı zaten cocuga da yapıcaz ilerde :)

Bebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin . Ben cinsiyet ögrenmeyecektim doktor kontrolünde ben içeri ultrason için hazırlanmaya gittiğimde eşim cinsiyet öğrenmek istemiyoruz lütfen söylemeyin demiş doktor sanki inat etti ısrarla cinsiyeti için baktı bize bir sey söylemedi ama anlayabilecegimiz seyler gördük eşim içerideki ekrandan bende ultrasondan gördüğümüz kadarıyla bir çıkıntı yoktu ama iki şişlik gördük erkek diye tahmin ediyoruz sanırım yumurtaliklari onlar ben daha önceki gebeliklerimde görmedim ultrasonda böyle yumurtaliklarini. erkek anneleri siz cinsiyetini gördüğünüz zaman böyle birsey gördünüz mü? Sinir oldum iyi bir doktordu ama değiştireceğim bu sebepten . Kararlarımıza saygı duymasını beklerdim .

Bize kesin erkek dedi doktor 2 aydır her gittiğimde bacak arasına bakıyor eşim anlamıyor pek ultrasondan ancak ben görünce anlıyorum. Şüphem yoktu yani bacak arasını ikidir çok net görmüştüm. Onun dışında yumurtalıklarına baktığını hatırlamıyorum haklısın hoş bir davranış olmamış bilerek yaptıysa eğer

Şişlik klitoris olabiliyormuş da doktorun yaptığı çok ayıp ya
Doğuma kadar mı öğrenmeyeceğiz diye karar verdiniz

Ben hiç yumurtalık hatırlamıyorum canım, pipiyi net görmüştük ama

B Buffalosos beni de ekler misin artık zamanı geldi sanırım
Yaş 36 2. Gebelik sat 20 mayıs kese 6+2 kalp atışı 7+2 cinsiyet kız

Şişlik klitoris olabiliyormuş da doktorun yaptığı çok ayıp ya
Doğuma kadar mı öğrenmeyeceğiz diye karar verdiniz
En başında beri aslında doğumda ögrenme kararımız vardı doktor böyle yapınca bizde ki o rahatlık kaçtı şimdi bir merak duymaya başladık

Bende eşimde çok anlamıyoruz ama çok uzun süre baktı ve biz net şekilde gördük iki şişliği . Hiç hoş olmadı gerçekten kararliydik öğrenmemek konusunda şimdi meraklanmaya başladık.

En başında beri aslında doğumda ögrenme kararımız vardı doktor böyle yapınca bizde ki o rahatlık kaçtı şimdi bir merak duymaya başladık
İki şişlik sandviç şeklindeyse kız olabilir en son gittiğimizde bizim de o şekil şişlik vardı pipi görünümü tam yoktu bekliyorum bakalım mucizeyi

İki şişlik sandviç şeklindeyse kız olabilir en son gittiğimizde bizim de o şekil şişlik vardı pipi görünümü tam yoktu bekliyorum bakalım mucizeyi
İki minik top şeklindeydi sanki daha çok Ayy Kristialia şöyle gönlümüze göre olsada rahatlasak artk. senin güzel haberlerini bekliyorum

Bende eşimde çok anlamıyoruz ama çok uzun süre baktı ve biz net şekilde gördük iki şişliği . Hiç hoş olmadı gerçekten kararliydik öğrenmemek konusunda şimdi meraklanmaya başladık.
İlk bebiş mi ne kadar sabırlısınız ne güzel ya bizler ilk haftalardan keseden bile cinsiyet öğrenmeye çalıştık

Pipi görene kadar devam o zaman tüm şüpheyi o çıktı ortadan kaldıracak

Bebeğiniz sağlıkla gelsin .Güzel günlerde büyütün inşallah

İlk bebiş mi ne kadar sabırlısınız ne güzel ya bizler ilk haftalardan keseden bile cinsiyet öğrenmeye çalıştık
Yok ilk bebek değil erkek bebeğe doyduk fazlasıyla ümidimiz kız bebekten yana buda bize sabır veriyor sanki doğduğunda o güzel haberle sevincimiz dahada katlanacak gibi

Kızlar biraz evde işi yaptığım gibi kasıklarım ağrıyor çok yormuyorum kendimi ama böyle de bir işi 10 saatte yapmak beni sinir ediyor bir de bu hafta aynı hamileliğin ilk zamanları gibi ansızın uyuklamalar başladı hep hayalim hamilelikte her şeyi yapabilen biri olmaktı panda gibi oldum ay bu arada benim kv gelmedi eşim uygun bir dille söylemiş gelmekten vazgeçti

Uyku hali bende de var. Ve ne zaman temizlik yapsam ağrım oluyor en son bırakacam herşeyi evi bok götürecek İyi çok sevindim gelmemesine eşini tebrik etmek lazım

Uyku hali bende de var. Ve ne zaman temizlik yapsam ağrım oluyor en son bırakacam herşeyi evi bok götürecek İyi çok sevindim gelmemesine eşini tebrik etmek lazım
Ay valla evi temizlemek istiyorum çılgınlar gibi her yeri köpüklemek parlatmak ama hiç halim yok evet eşimi çok tebrik ettim hatta gelip evi süpürürse daha çok tebrik edebilirim

Peki ondan sonra toplam kaç kilo alarak bitirdiniz hamileliği

Ay valla evi temizlemek istiyorum çılgınlar gibi her yeri köpüklemek parlatmak ama hiç halim yok evet eşimi çok tebrik ettim hatta gelip evi süpürürse daha çok tebrik edebilirim
Bende neler yapmak istiyorum ama yapmamak lazım işte ne zaman ev temizliği yapsam hastanelik oluyorum

Bende neler yapmak istiyorum ama yapmamak lazım işte ne zaman ev temizliği yapsam hastanelik oluyorum
boşver canım o zaman hiç uğraşma bende işleri günlere bölüyorum yavaş yavaş yapıyorum hiçbir şey bebeklerden önemli değil şu an :)

boşver canım o zaman hiç uğraşma bende işleri günlere bölüyorum yavaş yavaş yapıyorum hiçbir şey bebeklerden önemli değil şu an :)
Hiç sevmem işleri günlere bölmeyi hemen yapayım bitsin isterim ama bundan sonra hiç yormayacam kendimi. Hiçbir şey bebeklerden değerli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…