benim eşimde mskarna hiç sevmez yemez asla ama pilav da hergün hergün hamilelikte midem hiç almıyor yapmayı bileKeşke makarnayı çıkarabilsek hayatımızdan hiç sağlıklı değil işyerinde bir arkdsım bizim evde hiç makarna pişmez hep et yemekleri yanında pilav vs yada başka seçenek olur ama makarna olmaz demşti
Bize kesin erkek dedi doktor 2 aydır her gittiğimde bacak arasına bakıyor eşim anlamıyor pek ultrasondan ancak ben görünce anlıyorum. Şüphem yoktu yani bacak arasını ikidir çok net görmüştüm. Onun dışında yumurtalıklarına baktığını hatırlamıyorum haklısın hoş bir davranış olmamış bilerek yaptıysa eğerBebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin . Ben cinsiyet ögrenmeyecektim doktor kontrolünde ben içeri ultrason için hazırlanmaya gittiğimde eşim cinsiyet öğrenmek istemiyoruz lütfen söylemeyin demiş doktor sanki inat etti ısrarla cinsiyeti için baktı bize bir sey söylemedi ama anlayabilecegimiz seyler gördük eşim içerideki ekrandan bende ultrasondan gördüğümüz kadarıyla bir çıkıntı yoktu ama iki şişlik gördük erkek diye tahmin ediyoruz sanırım yumurtaliklari onlar ben daha önceki gebeliklerimde görmedim ultrasonda böyle yumurtaliklarini. erkek anneleri siz cinsiyetini gördüğünüz zaman böyle birsey gördünüz mü? Sinir oldum iyi bir doktordu ama değiştireceğim bu sebepten . Kararlarımıza saygı duymasını beklerdim .
Şişlik klitoris olabiliyormuş da doktorun yaptığı çok ayıp yaBebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin . Ben cinsiyet ögrenmeyecektim doktor kontrolünde ben içeri ultrason için hazırlanmaya gittiğimde eşim cinsiyet öğrenmek istemiyoruz lütfen söylemeyin demiş doktor sanki inat etti ısrarla cinsiyeti için baktı bize bir sey söylemedi ama anlayabilecegimiz seyler gördük eşim içerideki ekrandan bende ultrasondan gördüğümüz kadarıyla bir çıkıntı yoktu ama iki şişlik gördük erkek diye tahmin ediyoruz sanırım yumurtaliklari onlar ben daha önceki gebeliklerimde görmedim ultrasonda böyle yumurtaliklarini. erkek anneleri siz cinsiyetini gördüğünüz zaman böyle birsey gördünüz mü? Sinir oldum iyi bir doktordu ama değiştireceğim bu sebepten . Kararlarımıza saygı duymasını beklerdim .
Ben hiç yumurtalık hatırlamıyorum canım, pipiyi net görmüştük amaBebeklerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsin . Ben cinsiyet ögrenmeyecektim doktor kontrolünde ben içeri ultrason için hazırlanmaya gittiğimde eşim cinsiyet öğrenmek istemiyoruz lütfen söylemeyin demiş doktor sanki inat etti ısrarla cinsiyeti için baktı bize bir sey söylemedi ama anlayabilecegimiz seyler gördük eşim içerideki ekrandan bende ultrasondan gördüğümüz kadarıyla bir çıkıntı yoktu ama iki şişlik gördük erkek diye tahmin ediyoruz sanırım yumurtaliklari onlar ben daha önceki gebeliklerimde görmedim ultrasonda böyle yumurtaliklarini. erkek anneleri siz cinsiyetini gördüğünüz zaman böyle birsey gördünüz mü? Sinir oldum iyi bir doktordu ama değiştireceğim bu sebepten . Kararlarımıza saygı duymasını beklerdim .
En başında beri aslında doğumda ögrenme kararımız vardı doktor böyle yapınca bizde ki o rahatlık kaçtı şimdi bir merak duymaya başladıkŞişlik klitoris olabiliyormuş da doktorun yaptığı çok ayıp ya
Doğuma kadar mı öğrenmeyeceğiz diye karar verdiniz
Bende eşimde çok anlamıyoruz ama çok uzun süre baktı ve biz net şekilde gördük iki şişliği . Hiç hoş olmadı gerçekten kararliydik öğrenmemek konusunda şimdi meraklanmaya başladık.Bize kesin erkek dedi doktor 2 aydır her gittiğimde bacak arasına bakıyor eşim anlamıyor pek ultrasondan ancak ben görünce anlıyorum. Şüphem yoktu yani bacak arasını ikidir çok net görmüştüm. Onun dışında yumurtalıklarına baktığını hatırlamıyorum haklısın hoş bir davranış olmamış bilerek yaptıysa eğer
İki şişlik sandviç şeklindeyse kız olabilir en son gittiğimizde bizim de o şekil şişlik vardı pipi görünümü tam yoktu bekliyorum bakalım mucizeyiEn başında beri aslında doğumda ögrenme kararımız vardı doktor böyle yapınca bizde ki o rahatlık kaçtı şimdi bir merak duymaya başladık
İki minik top şeklindeydi sanki daha çokİki şişlik sandviç şeklindeyse kız olabilir en son gittiğimizde bizim de o şekil şişlik vardı pipi görünümü tam yoktu bekliyorum bakalım mucizeyi
İlk bebiş miBende eşimde çok anlamıyoruz ama çok uzun süre baktı ve biz net şekilde gördük iki şişliği . Hiç hoş olmadı gerçekten kararliydik öğrenmemek konusunda şimdi meraklanmaya başladık.
Pipi görene kadar devam o zaman tüm şüpheyi o çıktı ortadan kaldıracakBen hiç yumurtalık hatırlamıyorum canım, pipiyi net görmüştük ama
B Buffalosos beni de ekler misin artık zamanı geldi sanırım
Yaş 36 2. Gebelik sat 20 mayıs kese 6+2 kalp atışı 7+2 cinsiyet kız
Yok ilk bebek değilİlk bebiş mine kadar sabırlısınız ne güzel ya bizler ilk haftalardan keseden bile cinsiyet öğrenmeye çalıştık
Uyku hali bende de var. Ve ne zaman temizlik yapsam ağrım oluyor en son bırakacam herşeyi evi bok götürecekKızlar biraz evde işi yaptığım gibi kasıklarım ağrıyor çok yormuyorum kendimi ama böyle de bir işi 10 saatte yapmak beni sinir ediyorbir de bu hafta aynı hamileliğin ilk zamanları gibi ansızın uyuklamalar başladı hep hayalim hamilelikte her şeyi yapabilen biri olmaktı panda gibi oldum ay bu arada benim kv gelmedi eşim uygun bir dille söylemiş gelmekten vazgeçti
Ay valla evi temizlemek istiyorum çılgınlar gibi her yeri köpüklemek parlatmak ama hiç halim yokUyku hali bende de var. Ve ne zaman temizlik yapsam ağrım oluyor en son bırakacam herşeyi evi bok götürecekİyi çok sevindim gelmemesine eşini tebrik etmek lazım
Peki ondan sonra toplam kaç kilo alarak bitirdiniz hamileliğiCanım hiç endişelenme ben ikinci kızımda ilk 4 ay bırak kilo almayı sürekli kustuğum için tam 7 kilo vermiştim. Ondan sonra yavaş yavaş bebek büyüdükçe kilo almaya başlamıştım. Kızım 3.320 kg doğmuştu.
Bende neler yapmak istiyorum ama yapmamak lazım işte ne zaman ev temizliği yapsam hastanelik oluyorumAy valla evi temizlemek istiyorum çılgınlar gibi her yeri köpüklemek parlatmak ama hiç halim yokevet eşimi çok tebrik ettim hatta gelip evi süpürürse daha çok tebrik edebilirim
boşver canım o zaman hiç uğraşma bende işleri günlere bölüyorum yavaş yavaş yapıyorum hiçbir şey bebeklerden önemli değil şu an :)Bende neler yapmak istiyorum ama yapmamak lazım işte ne zaman ev temizliği yapsam hastanelik oluyorum
Sizinki bu mu sırt çantası oluyor mukızlar çantam geldi kumaşı çok güzel ve inanılmaz fazla gözü var bu çok hoşuma gitti normalde bile çok rahat kullanılabilir
Eki Görüntüle 3296480
Hiç sevmem işleri günlere bölmeyi hemen yapayım bitsin isterim ama bundan sonra hiç yormayacam kendimi. Hiçbir şey bebeklerden değerli değilboşver canım o zaman hiç uğraşma bende işleri günlere bölüyorum yavaş yavaş yapıyorum hiçbir şey bebeklerden önemli değil şu an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?