2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Erkek olsa bu zamana kadar tam anlamıyla kendini belli ederdi bence ya

Erkek olsa bu zamana kadar tam anlamıyla kendini belli ederdi bence ya
Net olamıyor doktorlar hep ihtimal diyor var çıkıntı ama şişlik gibi.
En son gittiğim doktor son cihazlara rağmen 9 ay boyunca söylediğimiz cinsiyetin dışında çok doğum gördük dedi ne olursa olsun alet bunlar açıp bebeğe bakamıyoruz hiçbiri garanti cinsiyet değil dedi.. iyice karıştım orda tabi..
Yine de ilk gördüğüm gibi dümdüz görüntü yok kabarıklık var benim başıma gelmez diyordum şu cinsiyet karmaşası tam da geldi doğumda net emin olcam kesin

Detaylıda kesinleşir ya kesin .
Doğumda bebekten önce cinsiyet ne diye sorarsın artık
Ama gercekten sinir bozucu emin olamamak

Detaylıda kesinleşir ya kesin .
Doğumda bebekten önce cinsiyet ne diye sorarsın artık
Ama gercekten sinir bozucu emin olamamak
Öyle kesinlikle tam net bilsem içim rahatlayacak evet bir şey farketmeyecek ama isimli şeyler yaptıracaktım hep
17 Ekim haftasına kaldık detaylıda belli olur iyice zoomlatırım 3 boyutluda tam göstersin o zaman tamam dicem

Bende aynen oyle bi iş yapıp kaç saat dinleniyorum boyle ayakustunde olunca karnimin asagilara dogru cekiliyor ağrıyor gibi oluyor. Kv gelmemesine o kadar sevindimki ben iyi yapmış eşin

Uyku hali bende de var. Ve ne zaman temizlik yapsam ağrım oluyor en son bırakacam herşeyi evi bok götürecek İyi çok sevindim gelmemesine eşini tebrik etmek lazım
Aaa hala bok götürmüyorsa üzülürüm ben işe gidiyorum geliyorum zaten pertim çıkıyor. Bulaşıkları makineye dizmek bile işkence yaa

O zamana kadar gitmiycenmi başka doktora vs
Nasıl dayanacan 1 aydan fazla var

Bende kıyafet kısmına o kadar doydum ki şuan odası için kafa yormaya başladım siz oda rengine karar verebildiniz mi nasıl tarzda şeyler var aklınızda ?

Ya benim ilk Zamanlar daha iyiydi şu an günde 2 3 defa cıkarıyorum ve cok açım yiyorum hemen doyuyorum. Bide bi anda 6 7 aylık hamile gibi oldum 1 haftada resmen göbeğim ben burdayım diyor
Nolacak bu halimiz ??? Benim gitmişti kusmalar rahattım dünden beri ben de kötü oldum ya
Bugün ev yemekleri yapan yer vardı orda yemek yedim koku almamak için

Bu arada kızlar ben saçımı kestim Başım çok ağarıyordu belki ondandır diye
16. Haftadan sonra da boyarım bir kere

Kızlar tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın
Bi şey kafama takıldı sorduğum icinde kusura bakmayın ayıpsa biraz evdeyken Sknti yok da
Hastanedeyken böyle avuç içi yarısı belki çeyreği kadar bi akıntı gibi bi şey oluyor renksiz kokusuz şeffaf gibi iç camasirimda ıslaklık gibi
Terlemiş de olabilirim diyorum ama kafama takıldı sizde böyle bi şey oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…