- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Eve geçince atayım canımya canım bende bakmıştım buna fotosunu atabilir misin :))))
Evet geliyor ben hep agızdan aldımProgestan kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim fitil olarak kullanınca beyaz kapsül akıntısı agızdan alıncada geliyormu
Dün ağızdan almıştım ama o kapsül akıntısı yinede geldi
Erkek olsa bu zamana kadar tam anlamıyla kendini belli ederdi bence yaBenim sıpa çok zorluyor bizi cumartesi gittim aynı hastanede başka doktora kendi doktorum yine izinliymiş bir buçuk hafta diye..
12 de gittiğimde kocaman uzunluk vardı ya o kordonmus ama cumartesi 15 haftalık baktık ki bir çıkıntı var ama tırnak kadar bu sefer de şişlik var doktor dedi ki yanılabiliriz seninki inatcı biz yine erkek diyelim alıştır kendini ama klitoris şişi de olabilir detaylıya kadar net olmaz dediben yine oğlum diyorum kendisine ama bir süpriz yapabilir kısmet artık
Net olamıyor doktorlar hep ihtimal diyor var çıkıntı ama şişlik gibi.Erkek olsa bu zamana kadar tam anlamıyla kendini belli ederdi bence ya
Detaylıda kesinleşir ya kesin .Net olamıyor doktorlar hep ihtimal diyor var çıkıntı ama şişlik gibi.
En son gittiğim doktor son cihazlara rağmen 9 ay boyunca söylediğimiz cinsiyetin dışında çok doğum gördük dedi ne olursa olsun alet bunlar açıp bebeğe bakamıyoruz hiçbiri garanti cinsiyet değil dedi..iyice karıştım orda tabi..
Yine de ilk gördüğüm gibi dümdüz görüntü yok kabarıklık var benim başıma gelmez diyordum şu cinsiyet karmaşası tam da geldi doğumda net emin olcam kesin
Öyle kesinlikleDetaylıda kesinleşir ya kesin .
Doğumda bebekten önce cinsiyet ne diye sorarsın artık
Ama gercekten sinir bozucu emin olamamak
Bende aynen oyle bi iş yapıp kaç saat dinleniyorum boyle ayakustunde olunca karnimin asagilara dogru cekiliyor ağrıyor gibi oluyor. Kv gelmemesine o kadar sevindimki benKızlar biraz evde işi yaptığım gibi kasıklarım ağrıyor çok yormuyorum kendimi ama böyle de bir işi 10 saatte yapmak beni sinir ediyorbir de bu hafta aynı hamileliğin ilk zamanları gibi ansızın uyuklamalar başladı hep hayalim hamilelikte her şeyi yapabilen biri olmaktı panda gibi oldum ay bu arada benim kv gelmedi eşim uygun bir dille söylemiş gelmekten vazgeçti
Haydaa bende istiyorum bundan acabaa ne kadar süre giydire bilirizKızlar bebeğe bunu aldım fiyatı owliye göre uygun. Hastaneye giderken dışarı çıkarken giydiririm dedim
Hee anladım Allah inş gönlünden geçeni versinYok ilk bebek değilerkek bebeğe doyduk fazlasıyla ümidimiz kız bebekten yana buda bize sabır veriyor sanki doğduğunda o güzel haberle sevincimiz dahada katlanacak gibi
Aaa hala bok götürmüyorsa üzülürümUyku hali bende de var. Ve ne zaman temizlik yapsam ağrım oluyor en son bırakacam herşeyi evi bok götürecekİyi çok sevindim gelmemesine eşini tebrik etmek lazım
Allah yardımcımız olsun hepimizinAaa hala bok götürmüyorsa üzülürümben işe gidiyorum geliyorum zaten pertim çıkıyor. Bulaşıkları makineye dizmek bile işkence yaa
O zamana kadar gitmiycenmi başka doktora vsÖyle kesinlikletam net bilsem içim rahatlayacak evet bir şey farketmeyecek ama isimli şeyler yaptıracaktım hep
17 Ekim haftasına kaldık detaylıda belli olur iyice zoomlatırım 3 boyutluda tam göstersin o zaman tamam dicem
Geldi mi peki güzel mi yumoş yumoş görünüyorKızlar bebeğe bunu aldım fiyatı owliye göre uygun. Hastaneye giderken dışarı çıkarken giydiririm dedim
Nolacak bu halimiz ??? Benim gitmişti kusmalar rahattım dünden beri ben de kötü oldum yaYa benim ilk Zamanlar daha iyiydi şu an günde 2 3 defa cıkarıyorum ve cok açım yiyorum hemen doyuyorum. Bide bi anda 6 7 aylık hamile gibi oldum 1 haftada resmen göbeğim ben burdayım diyor
Bu hafta muhtemelen perşembe gibi kontrole tekrar gidicem daha gitmem sanırım artık beklerimO zamana kadar gitmiycenmi başka doktora vs
Nasıl dayanacan 1 aydan fazla var
Çok teşekkür ederimm ne güzel pembeyi alabilmişsinnn erkek annesi olarak bizde alabiliriz bence sonuçta biz takcaz
Çok teşekkür ederimmyok canım iki modeli var bunun ilk olan sırt çantası modeli benim ki. diğeri el çantası gibi ama onun folyosu var ben sırt çantası bebek kucağımda olursa daha rahat olurum diyerek aldım ama kalitesi gerçekten parasını hak ediyor.
Eki Görüntüle 3296701
Eki Görüntüle 3296702 Eki Görüntüle 3296703
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?