- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Evet hep peçete koyuyorum losyon gibi akıntı devamKızlar tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın
Bi şey kafama takıldı sorduğum icinde kusura bakmayın ayıpsa birazevdeyken Sknti yok da
Hastanedeyken böyle avuç içi yarısı belki çeyreği kadar bi akıntı gibi bi şey oluyor renksiz kokusuz şeffaf gibi iç camasirimda ıslaklık gibi
Terlemiş de olabilirim diyorum ama kafama takıldı sizde böyle bi şey oluyor mu ?
evet canım benim her gün akıntım var tam tarif ettiğin gibi ama hamilelikte içeride enfeksiyon riskini azalmak için vucüt bu şekilde çalışıyormuş bir problem yok :)Kızlar tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın
Bi şey kafama takıldı sorduğum icinde kusura bakmayın ayıpsa birazevdeyken Sknti yok da
Hastanedeyken böyle avuç içi yarısı belki çeyreği kadar bi akıntı gibi bi şey oluyor renksiz kokusuz şeffaf gibi iç camasirimda ıslaklık gibi
Terlemiş de olabilirim diyorum ama kafama takıldı sizde böyle bi şey oluyor mu ?
0-4 ay yazıyor bizimkiler Ocak sonu şubat gibi doğacak zaten kışı çıkarırHaydaa bende istiyorum bundan acabaa ne kadar süre giydire biliriz
Dün bende de oldu hatta panikle WC’ye gittim kanama mı oldu bu sıcaklık ne diye. Her ay bi kere falan hissediyorum ben bunu normaldir herhaldeKızlar tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın
Oluyor doğuma kadar da devam ediyor geneldeKızlar tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın
2 bin dediler. Ama özel muayenehanesi olanlar kart ve nakit olarak farklı ücret alıyorlar onu da sor istersenAyrıntılı ultrason ücret ne dediler kızlar iki yer var biri izmirde 2500 dedi biri de bizim burada ona yönlendiriyorlar uzun uzun bakıyormuş özel radyoloji muayenehanesi 2000 dedi
Sanırım 2000 olana gidicem hem yakın hem memnun kalmışlar
Sizler kaça aldınız
Benim eşimde aksine daha çok seviyor ama ben sınırlamaya çalışıyorum birde ben makarnayla doymuyorumbenim eşimde mskarna hiç sevmez yemez asla ama pilav da hergün hergün hamilelikte midem hiç almıyor yapmayı bilemakarna çeşitleniyor en azından :/ şimdi aşeriyorum die yavaştan başladım bakalım alışır mı zaten cocuga da yapıcaz ilerde :)
Hiç öyle yaşamadım ama basınç gibi ağrı vuruyorfu arada oda rahim büyüyor diyeymiş ama geçtiİki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Hmm el çantası mı folyolu olan?Ben sadece sırt çantası almayı düşünyrum folyolu baktımda bazıları folyosuzduaslında ona baktım 2 çeşiti var ama sırt çantası dah rahat edeceğim çin seçtim folyolu olana el çantası gibi
Benimde oluyor arada böyle ağrılar kabizlik da bu ara çok ondan makatımda ağrı da oluyor benim ara araİki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Ben daha hiçbiryeri aramadım devlete gitmeyi düşünüyorum eğer yapmıyoruz derlerse yeni şehirde özel bir hastane varmış orası uygun diyorlardı oraya giderim büyük ihtimalAyrıntılı ultrason ücret ne dediler kızlar iki yer var biri izmirde 2500 dedi biri de bizim burada ona yönlendiriyorlar uzun uzun bakıyormuş özel radyoloji muayenehanesi 2000 dedi
Sanırım 2000 olana gidicem hem yakın hem memnun kalmışlar
Sizler kaça aldınız
Çok tatlı olmuşDolabınızdaki en dar elbiseyi girin ve ayna karşısında şok olun
Vücudu saran triko bir elbise giydim anam bu ne karnım davul gibi duruyo
Synı şey bendede var evde sıkıntı yok otobüse binip bi yere gidim dışarı cıkıyıö dediğin gibi bendede akıntı oluyorKızlar tüm mesajları okuyamadım kusura bakmayın
Enfeksiyon olabilrmiİki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
çok tatlı olmussunDolabınızdaki en dar elbiseyi girin ve ayna karşısında şok olun
Yaa ne güzel kendini belli ediyorDolabınızdaki en dar elbiseyi girin ve ayna karşısında şok olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?