2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evet hep peçete koyuyorum losyon gibi akıntı devam

evet canım benim her gün akıntım var tam tarif ettiğin gibi ama hamilelikte içeride enfeksiyon riskini azalmak için vucüt bu şekilde çalışıyormuş bir problem yok :)

Dün bende de oldu hatta panikle WC’ye gittim kanama mı oldu bu sıcaklık ne diye. Her ay bi kere falan hissediyorum ben bunu normaldir herhalde

Oluyor doğuma kadar da devam ediyor genelde

Ayrıntılı ultrasonu tam 20.haftaya aldım geçen hafta gittiğimizde bir hafta önde çıkmıştı ondan 21 gibi de düşünüp geç kalmayayım dedim. Normal dimi zamanlaması? İstediğim doktora randevu bulamadım bence almadıysanız randevu alın

Ayrıntılı ultrason ücret ne dediler kızlar iki yer var biri izmirde 2500 dedi biri de bizim burada ona yönlendiriyorlar uzun uzun bakıyormuş özel radyoloji muayenehanesi 2000 dedi
Sanırım 2000 olana gidicem hem yakın hem memnun kalmışlar
Sizler kaça aldınız

2 bin dediler. Ama özel muayenehanesi olanlar kart ve nakit olarak farklı ücret alıyorlar onu da sor istersen

Benim eşimde aksine daha çok seviyor ama ben sınırlamaya çalışıyorum birde ben makarnayla doymuyorum

İki gündür vajinamda böyle ara ara iğne bıçak batıyor gibi içten çekilmeli batmalar oluyor popoma vuruyor ağrısı hiç yaşayan oldu mu
Hiç öyle yaşamadım ama basınç gibi ağrı vuruyorfu arada oda rahim büyüyor diyeymiş ama geçti

Ben daha hiçbiryeri aramadım devlete gitmeyi düşünüyorum eğer yapmıyoruz derlerse yeni şehirde özel bir hastane varmış orası uygun diyorlardı oraya giderim büyük ihtimal

Synı şey bendede var evde sıkıntı yok otobüse binip bi yere gidim dışarı cıkıyıö dediğin gibi bendede akıntı oluyor

Dolabınızdaki en dar elbiseyi girin ve ayna karşısında şok olun
Vücudu saran triko bir elbise giydim anam bu ne karnım davul gibi duruyo
Yaa ne güzel kendini belli ediyor hep hayalini kurduğumuz şeyleri yaşamak ne kadar değerli dimi ya önceden aynanın karşısına geçip hamile oldugumu hayal ederdim göbeğimi şişirmeye çalışırdım . Şu an gerceğini yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…