- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Yanma vs yok direkt iğne batması gibi çekiliyor bacağa vuruyor bazen de arada bu hafta gidince bir sorayımEnfeksiyon olabilrmi
Sor bakalım bendede ara ara oluyor bende enfeksiyon var diye ona bağladım kendiminkiniYanma vs yok direkt iğne batması gibi çekiliyor bacağa vuruyor bazen de arada bu hafta gidince bir sorayım
Kız pembe değil vizon buÇok teşekkür ederimm ne güzel pembeyi alabilmişsinnn erkek annesi olarak bizde alabiliriz bence sonuçta biz takcaz
Ben İstanbul’da yaptıracağım 3 bin tl fiyat verdilerAyrıntılı ultrason ücret ne dediler kızlar iki yer var biri izmirde 2500 dedi biri de bizim burada ona yönlendiriyorlar uzun uzun bakıyormuş özel radyoloji muayenehanesi 2000 dedi
Sanırım 2000 olana gidicem hem yakın hem memnun kalmışlar
Sizler kaça aldınız
Ben haftaya kontrole gideceğim, sonrasında ayrıntılı ultrason için randevu alacağım fiyatı öğrenince yazarım ben de. 20. haftaya alırım randevuyu sanırımAyrıntılı ultrason ücret ne dediler kızlar iki yer var biri izmirde 2500 dedi biri de bizim burada ona yönlendiriyorlar uzun uzun bakıyormuş özel radyoloji muayenehanesi 2000 dedi
Sanırım 2000 olana gidicem hem yakın hem memnun kalmışlar
Sizler kaça aldınız
Benim 3 ayrı doktor kız demişti, gen testinde erkek çıktı.. siz bence ayrıntılı ultrasona kadar deneyinBenim sıpa çok zorluyor bizi cumartesi gittim aynı hastanede başka doktora kendi doktorum yine izinliymiş bir buçuk hafta diye..
12 de gittiğimde kocaman uzunluk vardı ya o kordonmus ama cumartesi 15 haftalık baktık ki bir çıkıntı var ama tırnak kadar bu sefer de şişlik var doktor dedi ki yanılabiliriz seninki inatcı biz yine erkek diyelim alıştır kendini ama klitoris şişi de olabilir detaylıya kadar net olmaz dediben yine oğlum diyorum kendisine ama bir süpriz yapabilir kısmet artık
Merhaba bence 14+3 ikiz gebeliğim. Benim doktorum da tabii ki perinatolog. Başta verdi ama kabızlık arttığı içün 16. Haftayı bekleyelim dedi. Nasıl oldunuz? Benim ikizlerden biri bir haft geri gidiyor. Hep beni üzüyorlar sizinkin de fark ne biliyor musunuz acaba?Kızlar selam, 15+6 haftalık ikizlere hamileyim. Biraz hareket etsem inanılmaz bir kalp çarpıntım oluyor , doktorum da perinatolog olmasına rağmen 12.haftada demir başlamadı. Bildiği vardır dedim. Bugün tahlil verdim ferritinim 6,5 çıktı , yarın kontrolüm var söyleyip hemen ilaca başlayacağım ama korkuyorum çok düşmüş ,bu değerleri görüp hapla artan,kontrolü sağlayan var mı ?
Bir çorap bile almadımHanımlar bebeğe tarak aldınız mı ?
Ben de öyle çekiniyorum ki doğuma kadar bir şey almaya korkuyorum.Bir çorap bile almadım
Tarağı en sonda alırım heralde
Daha almadım onu sonlara doğru alırım diye düşünüyoruz ahşap fırçalı isimli olanlardan almayı düşünüyorumHanımlar bebeğe tarak aldınız mı ?
Nasıl oldun canımBen de öyle çekiniyorum ki doğuma kadar bir şey almaya korkuyorum.
Doğum paketini kaça aldınız?Bu haftaya bizde bomba gibi başladık valla sürekli tekmeliyor maiallahBenim doğum paketine dahil radyoloji muayenesi hatta 2li ve 3lü 4lü testte dahildi. Bu randevumda 4lü için kan verdim. Ancak randevuyu alamadım numarami aldılar randevu için arayacaklarmış bakalım. Bu arada bugün bebeğin kıpırtılarını hissettim elimi koyduğumda bi itti beni eridim bittim arkadaşlaarrr17+2 güncellemesi
İyiyim ama hala sonuç yok hastanedeyim. Yatışa devam. Bebeklerim iyi şükürler olsunNasıl oldun canım
İyisindir umarım
Ya haha renk körü de olmuşumKız pembe değil vizon bukız annesiyim diye de pembe almadım ilerde kendim de kullanırım hem 2. Erkek olursa
Canım ne zamandır yoksun. İyi misin? Üçüzdü demi senin bebeklerin iyidir umarım? Nasıl geçti sürecin her şey yolunda mı inşallahİyiyim ama hala sonuç yok hastanedeyim. Yatışa devam. Bebeklerim iyi şükürler olsun
Bebişler iyi olsunda hastanede yatmak önemli değil canımİyiyim ama hala sonuç yok hastanedeyim. Yatışa devam. Bebeklerim iyi şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?