2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben İstanbul’da yaptıracağım 3 bin tl fiyat verdiler

Ben haftaya kontrole gideceğim, sonrasında ayrıntılı ultrason için randevu alacağım fiyatı öğrenince yazarım ben de. 20. haftaya alırım randevuyu sanırım

Benim doğum paketine dahil radyoloji muayenesi hatta 2li ve 3lü 4lü testte dahildi. Bu randevumda 4lü için kan verdim. Ancak randevuyu alamadım numarami aldılar randevu için arayacaklarmış bakalım. Bu arada bugün bebeğin kıpırtılarını hissettim elimi koyduğumda bi itti beni eridim bittim arkadaşlaarrr 17+2 güncellemesi

Benim 3 ayrı doktor kız demişti, gen testinde erkek çıktı.. siz bence ayrıntılı ultrasona kadar deneyin

Merhaba bence 14+3 ikiz gebeliğim. Benim doktorum da tabii ki perinatolog. Başta verdi ama kabızlık arttığı içün 16. Haftayı bekleyelim dedi. Nasıl oldunuz? Benim ikizlerden biri bir haft geri gidiyor. Hep beni üzüyorlar sizinkin de fark ne biliyor musunuz acaba?

Ben de bir türlü cinsiyet öğrenemeyenlerdenim. 17.hafta oldu. Artık gidebileceğim kadar üst üste muayene oldum, bacaklar kapalı arka dönük. Bu gidişle ayrıntılı da görünmeyecek korkuyorum. Ve deli gibi merak ediyorum

Doğum paketini kaça aldınız?Bu haftaya bizde bomba gibi başladık valla sürekli tekmeliyor maiallah

Kızlar sizde de idrarınız gelince alt karın kasık taraflarında ağrı oluyor mu?bende geceli gündüzlü sürekli tuvaletim geldiğinde alt karında ağrı oluyor

İyiyim ama hala sonuç yok hastanedeyim. Yatışa devam. Bebeklerim iyi şükürler olsun
Canım ne zamandır yoksun. İyi misin? Üçüzdü demi senin bebeklerin iyidir umarım? Nasıl geçti sürecin her şey yolunda mı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…