2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Doğum paketini kaça aldınız?Bu haftaya bizde bomba gibi başladık valla sürekli tekmeliyor maiallah
Nakit 18bin taksitle yaklaşık 19bine denk geldi. Ancak buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla daha sonra zam gelmiş. 2. Ayımda doğum paketine başlamıştık biz doğum dahil memnunum hastanemden şuan için. Acile gittim bir kez yine güzel ilgilendiler
Kızlar sizde de idrarınız gelince alt karın kasık taraflarında ağrı oluyor mu?bende geceli gündüzlü sürekli tuvaletim geldiğinde alt karında ağrı oluyor
Evet zorlanıyorum hatta tuvalette baskı yapıyor gibi oluyor. Doktora söyledim bir sorun olduğunu düşünmüyorum bebek çok hareketli kasık ağrıların normal ancak yine de idrar kültürü bakayım dedi. Haftaya pazartesi sonucum inşallah bir sorun çıkmaz. Bu aralar sürekli kasık ağrıları yaşıyorum

Çok iyi fiyat biz özel sağlık yaptırmak istedik ama oda bir ay şart istedi bizde ha tutar dye üzerine düşmedik hastanelerde doğum paketi olduğunu bilmiyordum acaba bu aydan itibaren alabilirmiyiz ki 17+2 olduk bizde birde kültür sonucunu bildirirseniz sevinirim etiket yaparak bendede o baskı var rahatsız edici doktoruma demedim henüz

benimde bugün elimde kaşıntı yanma gibi iğne batar gibi bi şey vardi
Böyle taktıkça da bilmiyorum vücudumu çeşitli yerlerinde ufak tefek gezici kasıntılar oldu kan tahlilimi yaptırdım siz aklıma geldiniz şimdi yazınca da sizi merak ettim hangi değerleriniz yükselmişti su an nasil

Kontrol öncesi çikolata yemeyi denediniz mj ?

Eltimden ötürü hastaneye ve sistemine aşinayım bende. Acil müdahale gerektiren bir doğumu oldu ve doktor üstesinden çok güzel geldi bu yüzden tercihim oldu. Bence denemelisiniz sonradan da başlanabiliyor diye biliyorum doğum paketine. Benim belli bir sayıda muayene hakkım var eğer onu geçersem muayene ücreti ödeyeceğim. Siz daha rahat olursunuz bu konuda son aylar daha sık kontrole gideceğiz. Tabii ki sonuç çıktığında size bildireceğim

Bi arayım sorayım yarın bundan sonraki ayları hesaplasa ne iyi olur eşimde okadar test yaptırdık bu aydan sonrada 18-19 vermek mantıksız gibi geldi dedi bende daha ayrıntılı ultrason var doğumu var dedim bi öğrenmekte fayda var

Bu hastane doğum paketi ne oluyor hiç bilgim yok. Gebe kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırmayı düşündüm doğum teminatı olan ama hepsi 1 sene içinde gebelik oluşmaması şartı koştular sinir olup yaptırmadım kısa süre sonrada gebe olduğumu öğrendim zaten. Ama şimdi hastane ile anlaşma falan yapılıyormuş nedir bu mevzu ya beni bir aydınlatın

Kontrol öncesi çikolata fayda etmiyor bizde etmedi pozisyon uygun değildi yemek yedim merdiven inip çıktım öyle pozisyonu düzeldi merdiven çıkmak iyi geliyormuş
Bende kontrol öncesi çikolata yedim merdiven çıktım muayene odasının önünde volta attım ama yok benimki secde pozisyonunda takılıyordu öyle aşırı bir hareketi olmadı Cinsiyeti rahat gördük ama muhtemelen yüzünü hiç göstermeyecek çünkü elleri hep yüzünde duruyor iç güdüsel olarak kendilerini korumak için elleriyle yüzlerini kapatırlarmış benimkide hep elleri yüzünde duruyor

Ben aksigortayı aramıştım galiba telde fiyat vermediler ama bir ay hamile kalmama şartı istediler 3 gün içinde fiyat için arancaksınız dediler arayan bile olmadı habire mesaj attılar kısa zamanda arancaksınız diye bende snir oldum üzerine düşmedim allıanz ve diğerleri falan 1 yıl istiyormuş ama somgo japon diye bir firma varmış o hamile kalsanda sigortayı yapıyormuş diye duydum

Evet işte bizimkide dönüktü sırtı göstermedi hiç sonra yemek yedim merdivenleri inip çıktım bacak bacak üstüne atmışrahatça gördük ama dediğiniz gibi yüzü kapalıydı gözlerini kapatmışbir gözü görünüyordu bir gözü görünmüyordu yüzünü falan azda olsa gördük tam kapatamamış

Her iki durumda da ne kadar ödeyeceğinizi öğrenip karar vermek çok mantıklı canım
Benimde özel sağlık sigortası hakkında pek bilgim yoktu ancak sonradan öğrendim ki hastanenin kendine ait doğum paketi daha fazla şey kapsıyormuş. 2 ayımda hastaneye gidip görüştük eşimle doğum paketinin içeriğini öğrendik aklıma takılan şeyleri sordum. Her hastane için değişmekle beraber belli sayıda muayene hakkı bazı testler bu paketin içinde yer alıyor ve birçok şey kapsıyor benim doğum dahil mesela. Bize mantıklı geldi ve doğum paketi yaptırdık hatta bir muayene ücreti ödemiştim o gün için iade ettiler bize. Doktorumda genellikle acil bir durum yoksa muayene aralarını 1 ay açıyor ki muayene sayısında problem yaşamayım gayet anlayışla karşılanıyoruz hastane tarafından. 10 gün içerisinde tekrar gelinen muayeneler içinde ücret alınmıyor

Bebeklerim iyi çok şükür. Karaciğer değerlerim yükseldiği için yatırdılar geçen hafta. İyiyiz her şey yolunda
Ben 3üz olduğunu unutmuşum bizi bir bebek ne hale getiriyor seni 3 bebek ya Allah yardım etsin sen yine güçlüsün ben herhalde orda burda bayılmıştım

Yedim ya, arkadaşların dediği gibi merdiven inip çıkma, yürüyüş, bebeği darlama :) hepsini yaptım. Hayata tepkili doğmadan bu yavrum galiba :)
Bu sefer bebekle konuş madem bak akıllı ol yavrum sana bir şeyler alcam göster bakalım doktor amcaya de belki işe yarar seninki güzelce konuşmadan anlıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…