- 17 Temmuz 2023
- 53
- 124
- 13
- 30
Ben Anadolu sigortadan yaptırdım 1 ay şartı vardı o zaman 10bin küsürdü çok şükür 1 ayın sonunda hamile kaldım bu zamana kadar hiç bir şeye para ödemedim sadece detaylı ultrasonu karşılamıyorBen aksigortayı aramıştım galiba telde fiyat vermediler ama bir ay hamile kalmama şartı istediler 3 gün içinde fiyat için arancaksınız dediler arayan bile olmadı habire mesaj attılar kısa zamanda arancaksınız diye bende snir oldum üzerine düşmedim allıanz ve diğerleri falan 1 yıl istiyormuş ama somgo japon diye bir firma varmış o hamile kalsanda sigortayı yapıyormuş diye duydum
Anladım teşekkür ederim. Bende hastane ile bu durumu görüşecektim ama tam olarak konuyla ilgili bilgim yoktu iyi oldu sorduğumHer iki durumda da ne kadar ödeyeceğinizi öğrenip karar vermek çok mantıklı canım
Benimde özel sağlık sigortası hakkında pek bilgim yoktu ancak sonradan öğrendim ki hastanenin kendine ait doğum paketi daha fazla şey kapsıyormuş. 2 ayımda hastaneye gidip görüştük eşimle doğum paketinin içeriğini öğrendik aklıma takılan şeyleri sordum. Her hastane için değişmekle beraber belli sayıda muayene hakkı bazı testler bu paketin içinde yer alıyor ve birçok şey kapsıyor benim doğum dahil mesela. Bize mantıklı geldi ve doğum paketi yaptırdık hatta bir muayene ücreti ödemiştim o gün için iade ettiler bize. Doktorumda genellikle acil bir durum yoksa muayene aralarını 1 ay açıyor ki muayene sayısında problem yaşamayım gayet anlayışla karşılanıyoruz hastane tarafından. 10 gün içerisinde tekrar gelinen muayeneler içinde ücret alınmıyor
Eller ve ayaklar kaşınıyor ama tahlil yapılmadan doğrudan gebelik kolestazını elediler nedense. Yarın safra değerlerine bakılabilir muhtemelen sabah tahlil için aç olmamı istediler. Kaşıntılar azalmadı ama değerlerim düşmeye başladı.Değerler nasıl
Kasıntınız azaldı mi
En çok kasıntınız nerelerdeydi ?
Sompo sigorta medicanada geçerliymiş sadece işime yaramıyor maalesefBen aksigortayı aramıştım galiba telde fiyat vermediler ama bir ay hamile kalmama şartı istediler 3 gün içinde fiyat için arancaksınız dediler arayan bile olmadı habire mesaj attılar kısa zamanda arancaksınız diye bende snir oldum üzerine düşmedim allıanz ve diğerleri falan 1 yıl istiyormuş ama somgo japon diye bir firma varmış o hamile kalsanda sigortayı yapıyormuş diye duydum
Gebelik kolestazısın diyemiyorlar da reddetmiyorlar da. Muallakta kaldı o konu. Kaşıntı en çok el ve ayaklarda. Alt ast yükselmişti. Kontrol ettirin ne olur ne olmazbenimde bugün elimde kaşıntı yanma gibi iğne batar gibi bi şey vardi
Böyle taktıkça da bilmiyorum vücudumu çeşitli yerlerinde ufak tefek gezici kasıntılar oldu kan tahlilimi yaptırdım siz aklıma geldiniz şimdi yazınca da sizi merak ettim hangi değerleriniz yükselmişti su an nasil
Yaaa bizim bırda medicana var ama benimde yaramazdı bu gittğim doktorumdan çok memnunumSompo sigorta medicanada geçerliymiş sadece işime yaramıyor maalesef
Doktor mfk bebeğin hareketlenmesi için Türk kahvesini önerenlerden.Kontrol öncesi çikolata yemeyi denediniz mj ?
Bu kadar şeye göstermediyse artk keyfini bekleyeceksinizYedim ya, arkadaşların dediği gibi merdiven inip çıkma, yürüyüş, bebeği darlama :) hepsini yaptım. Hayata tepkili doğmadan bu yavrum galiba :)
Türk kahvesini öneren bir doktor var sosyal medyada. Denemedim ama olabilirKontrol öncesi çikolata fayda etmiyor bizde etmedi pozisyon uygun değildi yemek yedim merdiven inip çıktım öyle pozisyonu düzeldi merdiven çıkmak iyi geliyormuş
Acile gittğinizde de ücret alıyormu doğum paketi aldığınız taktirdeSompo sigorta medicanada geçerliymiş sadece işime yaramıyor maalesef
Evet onuda gördüm türk kahvesi veya filtre kahve yazıyordu ama o ara çok içmiştim ve kahve dokanmıştı o yüzden onu eledimTürk kahvesini öneren bir doktor var sosyal medyada. Denemedim ama olabilir
Bu iyi fikir oldu, deneyeceğimBu sefer bebekle konuş madembak akıllı ol yavrum sana bir şeyler alcam göster bakalım doktor amcaya de belki işe yarar seninki güzelce konuşmadan anlıyorsa
Ya çok şey duydum ama kahveyi ilk defa duyuyorum . Çikolata benimkinde çok işe yarıyor hopluyor zıplıyor asla durmuyorDoktor mfk bebeğin hareketlenmesi için Türk kahvesini önerenlerden.
Üçüz değil dördüzBen 3üz olduğunu unutmuşum bizi bir bebek ne hale getiriyor seni 3 bebek ya Allah yardım etsin sen yine güçlüsün ben herhalde orda burda bayılmıştım
Ben doğum paketi yaptırmadığım için bilmiyorum ama bence acil pakete dahil değildir acilin farklı bir işleyişi oluyor çünkü.Acile gittğinizde de ücret alıyormu doğum paketi aldığınız taktirde
Oyyy maşallahÜçüz değil dördüz
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallahKızlar baby mall’e geldik bagi neo yu aldık çıktık bir andaçok sevdim çok hafif rahat çift yön pusetle beraber araç koltuğu olarakta kullanıcaz
Teşekkürler anladım baktım bugün çok çok geçmiş olsun insallah toparlar en kısa süredeGebelik kolestazısın diyemiyorlar da reddetmiyorlar da. Muallakta kaldı o konu. Kaşıntı en çok el ve ayaklarda. Alt ast yükselmişti. Kontrol ettirin ne olur ne olmaz
Sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi. Allah kolaylaştırsın tüm süreciniziÜçüz değil dördüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?