2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben Anadolu sigortadan yaptırdım 1 ay şartı vardı o zaman 10bin küsürdü çok şükür 1 ayın sonunda hamile kaldım bu zamana kadar hiç bir şeye para ödemedim sadece detaylı ultrasonu karşılamıyor

Anladım teşekkür ederim. Bende hastane ile bu durumu görüşecektim ama tam olarak konuyla ilgili bilgim yoktu iyi oldu sorduğum 10 gün içinde tekrar gidilen muayeneler kontrol satılıyor her hastanede ücretsiz yasal bir durum. Bu arada hangi hastaneye gidiyorsunuz baya memnun kalmışsınız öğrenmek isterim.

Değerler nasıl
Kasıntınız azaldı mi
En çok kasıntınız nerelerdeydi ?
Eller ve ayaklar kaşınıyor ama tahlil yapılmadan doğrudan gebelik kolestazını elediler nedense. Yarın safra değerlerine bakılabilir muhtemelen sabah tahlil için aç olmamı istediler. Kaşıntılar azalmadı ama değerlerim düşmeye başladı.

Sompo sigorta medicanada geçerliymiş sadece işime yaramıyor maalesef

Gebelik kolestazısın diyemiyorlar da reddetmiyorlar da. Muallakta kaldı o konu. Kaşıntı en çok el ve ayaklarda. Alt ast yükselmişti. Kontrol ettirin ne olur ne olmaz

Acile gittğinizde de ücret alıyormu doğum paketi aldığınız taktirde
Ben doğum paketi yaptırmadığım için bilmiyorum ama bence acil pakete dahil değildir acilin farklı bir işleyişi oluyor çünkü.

Kızlar baby mall’e geldik bagi neo yu aldık çıktık bir anda çok sevdim çok hafif rahat çift yön pusetle beraber araç koltuğu olarakta kullanıcaz
Çok güzelmiş güle güle kullanın inşallah Ne kadara aldın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…