2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Bebeklerim iyi çok şükür. Karaciğer değerlerim yükseldiği için yatırdılar geçen hafta. İyiyiz her şey yolunda
Kolestazın üstüne düşmemeleri çok tuhaf, çok basit bir kan tahlili alıyorlar sadece, neden bakmamışlarki acaba. Bence üstüne düşmelisin. 1 ay olmadı kuzenim bu yüzden sezaryene alındı. İnşallah bir şey çıkmaz, sağlıkla ilerlesin süreç ve sağlıkla doğsunlar

Tedavi canım biz bir tane istedik rabbim dört tane nasip etti. Müdahale etmeyi düşünmedik. Zor ama nasip. Rabbim gücünü versin inşallah
Amin İnşallah hepsini sağ salim kucağınıza alırsınız Durumları nasıl hepsinin gelişimi aynı oranda mı

Ayyy çok güzel Rabbim yardımcınız olsun Çok soru sordum kusura bakma biraz meraklıyım da
Yalın çevreden şimdilik sakladık, hazırlık yapmaya da korkuyorum. Sağ Salim kucağımıza alıp bir oh çektikten sonra birçok şeyi alacağız. Muhtemelen ilk etapta sadece hastane çıkışları olacak bebeklerimin.

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah hepimiz minnoşlarımıza sağ salim kavuşacağız

Rica ederim Lokman Hekime gidiyorum. Acil konusunda sorduğunuz soruya cevap verebilirim acile gittiğimde muayeneye saydılar zaten 1 hafta sonra da kontrolüm vardı ekstra ücret ödemedim

Rica ederim Lokman Hekime gidiyorum. Acil konusunda sorduğunuz soruya cevap verebilirim acile gittiğimde muayeneye saydılar zaten 1 hafta sonra da kontrolüm vardı ekstra ücret ödemedim
Çok iyimiş ya. Peki hastane ile doğum paketi anlaşması yapınca ücreti direkt mi ödediniz yoksa doğumdan sonra mı ücret ödeniyor. Gerçi bu soru hastaneden hastaneye değişebilir.

Çok iyimiş ya. Peki hastane ile doğum paketi anlaşması yapınca ücreti direkt mi ödediniz yoksa doğumdan sonra mı ücret ödeniyor. Gerçi bu soru hastaneden hastaneye değişebilir.
Direkt ödedik taksite vs bağlamıyorlar bereket sigorta aracılığıyla taksitlendirdik karta

Ben büyük tekerlekli bebek arabası istiyorum ama pahalılarhemde tek elle açılıp kapanabilen olsun istiyorum çok şey istiyorum hepsi bir arada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…