- 13 Kasım 2022
- 2.147
- 4.752
- 63
Tedavi canım biz bir tane istedik rabbim dört tane nasip etti. Müdahale etmeyi düşünmedik. Zor ama nasip. Rabbim gücünü versin inşallahOyyy maşallahBen 1 tanesiyle baş edemiyorum Allah yardımcın olsun Tedavi ile mi gebe kaldın yoksa doğal mı oldu ?
Kolestazın üstüne düşmemeleri çok tuhaf, çok basit bir kan tahlili alıyorlar sadece, neden bakmamışlarki acaba. Bence üstüne düşmelisin. 1 ay olmadı kuzenim bu yüzden sezaryene alındı. İnşallah bir şey çıkmaz, sağlıkla ilerlesin süreç ve sağlıkla doğsunlarBebeklerim iyi çok şükür. Karaciğer değerlerim yükseldiği için yatırdılar geçen hafta. İyiyiz her şey yolunda
AminTedavi canım biz bir tane istedik rabbim dört tane nasip etti. Müdahale etmeyi düşünmedik. Zor ama nasip. Rabbim gücünü versin inşallah
Haftalarıyla orantılı bebekler iyiler, bense şimdiden çok yoruldum.Aminİnşallah hepsini sağ salim kucağınıza alırsınız Durumları nasıl hepsinin gelişimi aynı oranda mı
Aman yavrularımız iyi olsunda herşeye katlanırızHaftalarıyla orantılı bebekler iyiler, bense şimdiden çok yoruldum.
Kesin değil cinsiyetleri. Ama her iki cinsiyet de var gibi.Aman yavrularımız iyi olsunda herşeye katlanırızCinsiyetler belli miydi
Ayyy çok güzelKesin değil cinsiyetleri. Ama her iki cinsiyet de var gibi.
Yalın çevreden şimdilik sakladık, hazırlık yapmaya da korkuyorum. Sağ Salim kucağımıza alıp bir oh çektikten sonra birçok şeyi alacağız. Muhtemelen ilk etapta sadece hastane çıkışları olacak bebeklerimin.Ayyy çok güzelRabbim yardımcınız olsun Çok soru sordum kusura bakma biraz meraklıyım da
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah hepimiz minnoşlarımıza sağ salim kavuşacağızYalın çevreden şimdilik sakladık, hazırlık yapmaya da korkuyorum. Sağ Salim kucağımıza alıp bir oh çektikten sonra birçok şeyi alacağız. Muhtemelen ilk etapta sadece hastane çıkışları olacak bebeklerimin.
Hayırlı olsun bu nasılllllKızlar baby mall’e geldik bagi neo yu aldık çıktık bir andaçok sevdim çok hafif rahat çift yön pusetle beraber araç koltuğu olarakta kullanıcaz
Rica ederimAnladım teşekkür ederim. Bende hastane ile bu durumu görüşecektim ama tam olarak konuyla ilgili bilgim yoktu iyi oldu sorduğum10 gün içinde tekrar gidilen muayeneler kontrol satılıyor her hastanede ücretsiz yasal bir durum. Bu arada hangi hastaneye gidiyorsunuz baya memnun kalmışsınız öğrenmek isterim.
Çok iyimiş ya. Peki hastane ile doğum paketi anlaşması yapınca ücreti direkt mi ödediniz yoksa doğumdan sonra mı ücret ödeniyor. Gerçi bu soru hastaneden hastaneye değişebilir.Rica ederimLokman Hekime gidiyorum. Acil konusunda sorduğunuz soruya cevap verebilirim acile gittiğimde muayeneye saydılar zaten 1 hafta sonra da kontrolüm vardı ekstra ücret ödemedim
Direkt ödedik taksite vs bağlamıyorlar bereket sigorta aracılığıyla taksitlendirdik kartaÇok iyimiş ya. Peki hastane ile doğum paketi anlaşması yapınca ücreti direkt mi ödediniz yoksa doğumdan sonra mı ücret ödeniyor. Gerçi bu soru hastaneden hastaneye değişebilir.
Aa dördüz bebeğinizmi olucakÜçüz değil dördüz
12.250’ye geldi Prego da 9.500 civarıydı bunu da deneyince çok sevdik aldık çıktıkÇok güzelmiş güle güle kullanın inşallahNe kadara aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?