2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
12.250’ye geldi Prego da 9.500 civarıydı bunu da deneyince çok sevdik aldık çıktık
Hayırlı olsun canım bende çok beğenerek aldım bebek arabasını ama benimki baya uygundu sen çok para vermişsin

Hayırlı olsun canım bende çok beğenerek aldım bebek arabasını ama benimki baya uygundu sen çok para vermişsin
Öyle oldu ya bu kadara almak yoktu hiç basiretimiz mi bağlandı noldu eşim de dedi taksitle alalım çıksın aradan

Öyle oldu ya bu kadara almak yoktu hiç basiretimiz mi bağlandı noldu eşim de dedi taksitle alalım çıksın aradan
Bu bebek alışverişleri çok pahalı oluyormuş Kendime alışveriş yapmayı bırakalı çok oldu bayadır bebetoya alışveriş yapıyoruz daha da alınacak çok şey var Allah güç kuvvet versin hepimize

Bugün aynı şeyi söyledim daha kendime bisey almam uzun zamandır almıyordum bir iki yıl daha yok
Şimdi e bebek ve bebek mağazaları dışında hiçbirine girmiyorum bile içimden hiç gelmiyor

Anne yanı beşik istiyorum şu şekilde mağazada kalmamış siz aldınız mı kızlar nasıl olur böyle odamız çok büyük değil çok yer kaplamıyor direkt benim olduğum tarafa yapışık koyarım içine reflü yatağı da konuyor

Eklentiler

• B2E45169-BCB9-419A-91AE-9F6E656DE740.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 81
Bugün aynı şeyi söyledim daha kendime bisey almam uzun zamandır almıyordum bir iki yıl daha yok
Şimdi e bebek ve bebek mağazaları dışında hiçbirine girmiyorum bile içimden hiç gelmiyor
Aynen aynen bende bebek mağazaları dışında hiçbir mağazaya girmiyorum içimden gelmiyor

Canım ben anne yanı olarak park yatak aldım. 3.ayda dönmeye başlayacak 6-7.ayda bu tarz beşiklerden düşme ihtimali var. 6-7 aylık iken odasına geçirmeyi düşünüyorum ama olurda kendi odasındaki yatağına alışamazsa tekrar alternatif yatak almaktansa park yatak aldım fazlasıyla derin düşme ihtimali sıfır. Düşmemesini garantiye almak için park yatak tercih ettim.

Benim öyleydi sonra kanama alanı oluştu cnm ama hep dınlendım gectı

Bugün doktora gittim kan değerlerim çok düştüğü için dahiliyeye yönlendirdi ve ferinject diye bi serum bağlandı. Eğer sizin doktorunuz da şimdiye kadar kan tahlili istemediyse bi değerlerinize baktırın derim ben biraz geç kalmışım. Benimkilerin arasında genelde 3-4 gün çıkıyor. 1 hafta da çok uzun bi süre değil bence içinizi ferah tutun, kaç haftaya kadar normalmiş,doktorunuz ne dedi?

Son düzenleme:
Arife 27 1 18.05.2023 5+2 bursa E bursa

Kızlar merhaba kaç gündür giremedim baya ağır grip oldum Cuma günü kanımda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik başlamıştı doktor ama herhangi bir hastalık belirtim yoktu ancak pazar gününden beri baya kötüyüm. Gözüm ve burnum akıyor , hem hapşırıyorum hem öksürüyorum. Böyle dayak yemiş gibi her yerim ağrıyor. İlaç da alamıyorum. Sürekli mandalina, yiyip limonlu su içiyorum sadece.
Var mı bana iyileşmek için önerisi olan ? Çok korkuyorum bebelere bir şey olacak diye.
Yarın için de enfeksiyon hastalıkları bölümünden randevu aldım bakalım ne diyecek doktor.

kızlar bugün zoom üzerinden hamile yogasına başlıyorum :))) inşallah çok güzel geçer hem hareket olur hemde doğum için kolaylık olur diye düşündüm var mı yogaya başlayanlarımız
Sonra söyler misin çok esneme hareketi yaptırıyorlar mı

Bende oluyor doktor ilaçlardan (tüp bebek) dedi, bi tanıdığım da tüm hamileliğimde yaşadım normal dedi. Ama istersen bi kese sıvısına baktır azalmış mı diye. Aynı akıntıyı yaşayan birine bakmışlar, detaylı bi doktor o. Benim doktor gerek görmedi.

Ben cift takipli gidiyorum. Iki tarafta haftada bir cagirip takip ediyor. Ilerleyen zamanlarda bu fark normal ama simdi icin takip lazim diyorlar. Ben de baktirayim kan tahlili ama gecen hafta baktilar diye biliyorum. Mutlaka devlet takipli de gitmemi tavsiye ettikleri icin devlet takipli de gidiyorum. Pek bir sey atlamiyorlar. Ama iste tek bir domtor degil de hep farkli doktor bakiyor. Gecmis olsun umarim
Biran once duzelir kan degerlerinoz..moral oldunuz bana sagolun

Sonra söyler misin çok esneme hareketi yaptırıyorlar mı
canım dün ilk dersime katıldım ve aşırı memnun kaldım sanırım devam edceğim nefas egzersizi esne hepsi vardı benim topum olmadığı için topuz hareketlere öncelik verdi doğuma kadar devam ederim diyorum çünkü hafif tatlı bir yorgunluk verdi sonra duşa girdim kuru fırça yaptım kremlendim o kadar güzel uyumuşum ki :))))
Mutlaka katılmanızı öneririm salı perşembe 1 saat sürüyor. ilk 4 ders ücretsiz sonraki 4 ders 350 diğer aylar aylık 700 tl
doğum için çok faydalı olacağını düşünüyorum birde en azından kendim kilo alımımı dikkat ederim bebeği beslerim ki egzersizden sonra farkettim ki bence bebekte rahatladı normalde sürekli batma fln olur dün hiç birşey yapmadı sabahda yapmadı diyorum oda yoruldu heralde :)))

B Buffalosos canım kundağı atabilir misin bende bugün alırım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…