Kesinlikle park yataklara bak bunların hem kullanım süresi kısa hem de park yataklara göre kullanışsızlar baya. Ben elele markasının madre modelini beğendim bakabilirsinAnne yanı beşik istiyorum şu şekilde mağazada kalmamış siz aldınız mı kızlar nasıl olur böyle odamız çok büyük değil çok yer kaplamıyor direkt benim olduğum tarafa yapışık koyarım içine reflü yatağı da konuyor
Su an hastande yatiyorm. Hala kanama alani yok ama kanamam artti akintim da. Crp dusmuyor enfeksiyon devamli artiyor.Benim öyleydi sonra kanama alanı oluştu cnm ama hep dınlendım gectı
Biraz daha iyileşince ben de düşünüyorumcanım dün ilk dersime katıldım ve aşırı memnun kaldım sanırım devam edceğim nefas egzersizi esne hepsi vardı benim topum olmadığı için topuz hareketlere öncelik verdi doğuma kadar devam ederim diyorum çünkü hafif tatlı bir yorgunluk verdi sonra duşa girdim kuru fırça yaptım kremlendim o kadar güzel uyumuşum ki :))))
Mutlaka katılmanızı öneririm salı perşembe 1 saat sürüyor. ilk 4 ders ücretsiz sonraki 4 ders 350 diğer aylar aylık 700 tl
doğum için çok faydalı olacağını düşünüyorum birde en azından kendim kilo alımımı dikkat ederim bebeği beslerim ki egzersizden sonra farkettim ki bence bebekte rahatladı normalde sürekli batma fln olur dün hiç birşey yapmadı sabahda yapmadı diyorum oda yoruldu heralde :)))
B Buffalosos canım kundağı atabilir misin bende bugün alırım olmadı
Bunlar çok kullanışsız bence büyüynce tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın bunların boyu ayarlanmıyorsa bende bu modeli beğendim eşim arkadaşına yaptırıcak dolabını ve yatağını nasipseAnne yanı beşik istiyorum şu şekilde mağazada kalmamış siz aldınız mı kızlar nasıl olur böyle odamız çok büyük değil çok yer kaplamıyor direkt benim olduğum tarafa yapışık koyarım içine reflü yatağı da konuyor
İletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Ben de kendimce yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum, böyle düzenli gitmek daha iyi olacak.canım dün ilk dersime katıldım ve aşırı memnun kaldım sanırım devam edceğim nefas egzersizi esne hepsi vardı benim topum olmadığı için topuz hareketlere öncelik verdi doğuma kadar devam ederim diyorum çünkü hafif tatlı bir yorgunluk verdi sonra duşa girdim kuru fırça yaptım kremlendim o kadar güzel uyumuşum ki :))))
Mutlaka katılmanızı öneririm salı perşembe 1 saat sürüyor. ilk 4 ders ücretsiz sonraki 4 ders 350 diğer aylar aylık 700 tl
doğum için çok faydalı olacağını düşünüyorum birde en azından kendim kilo alımımı dikkat ederim bebeği beslerim ki egzersizden sonra farkettim ki bence bebekte rahatladı normalde sürekli batma fln olur dün hiç birşey yapmadı sabahda yapmadı diyorum oda yoruldu heralde :)))
B Buffalosos canım kundağı atabilir misin bende bugün alırım olmadı
Benim safra asidi sonuçlarım çıkınca yazarım size de.Sizin kaşıntı mesajlarınızı okuyunca benimde geceden beri ellerimin parmaklarımın üstünde kaşıntılar olmaya başladı etkilendimmi anlamadım ama ben çalışırkende kaşınırdı o bölgeler
Ben cift takipli gidiyorum. Iki tarafta haftada bir cagirip takip ediyor. Ilerleyen zamanlarda bu fark normal ama simdi icin takip lazim diyorlar. Ben de baktirayim kan tahlili ama gecen hafta baktilar diye biliyorum. Mutlaka devlet takipli de gitmemi tavsiye ettikleri icin devlet takipli de gidiyorum. Pek bir sey atlamiyorlar. Ama iste tek bir domtor degil de hep farkli doktor bakiyor. Gecmis olsun umarim
Biran once duzelir kan degerlerinoz..moral oldunuz
Çok mantıklıymış ben de iki doktor mu ilerlesem acaba diyorum bu kan ihmalinden sonra. Size de çok geçmiş olsun, inşallah fark hemen kapanır ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimiziBen cift takipli gidiyorum. Iki tarafta haftada bir cagirip takip ediyor. Ilerleyen zamanlarda bu fark normal ama simdi icin takip lazim diyorlar. Ben de baktirayim kan tahlili ama gecen hafta baktilar diye biliyorum. Mutlaka devlet takipli de gitmemi tavsiye ettikleri icin devlet takipli de gidiyorum. Pek bir sey atlamiyorlar. Ama iste tek bir domtor degil de hep farkli doktor bakiyor. Gecmis olsun umarim
Biran once duzelir kan degerlerinoz..moral oldunuz bana sagolun
Ay iyi olur gerçekten birde sizde özeldemisiniz devlettemisiniz şuanBenim safra asidi sonuçlarım çıkınca yazarım size de.
Üniversite hastanesindeyim, burada her şeyi araştırıyorlar.Ay iyi olur gerçekten birde sizde özeldemisiniz devlettemisiniz şuan
canım instagram adını vereyimİletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Ben de kendimce yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum, böyle düzenli gitmek daha iyi olacak.
Crp nin artma sebebini söylediler mi sundan olabilir vs diye, covid olmuş olabilir misiniz Allah korusun, verdikleri ilaçlardan dolayı kanama artmış olabilir mi? Türkiye 'de vakalar var geçen doktorlar servisleri yeniden açtıklarını söylediler, benim doktorumda beni uyardı hatta kabalık ortamlara girme kapalı yerlerde çok kalma maske ile dolaş diye, çok geçmiş olsun inşallah sağsalim sıkıntısız bebeğinizle beraber çıkarsınız inşallahSu an hastande yatiyorm. Hala kanama alani yok ama kanamam artti akintim da. Crp dusmuyor enfeksiyon devamli artiyor.
Bunu bende görmüştüm ama 12. Haftadan sonra doktorunuzun onayı ile diye dip not düşmüşlerdi riskli gebelik durumu olanlar vs doktoruna danışmadan yapmasıncanım instagram adını vereyim
dersler salı perşembe
Teşekkür ederim.canım instagram adını vereyim
dersler salı perşembe
evet tabiki mesaj attığınızda doktor onayı istiyor sonuçta doktordan habersiz birşey yapılmaması lazımBunu bende görmüştüm ama 12. Haftadan sonra doktorunuzun onayı ile diye dip not düşmüşlerdi riskli gebelik durumu olanlar vs doktoruna danışmadan yapmasın
inşallah beğenirsin tatlımTeşekkür ederim.
Bende bunlardan ve park yatak var bence park yatak yeterli ve daha kullanışlıBunlar çok kullanışsız bence büyüynce tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın bunların boyu ayarlanmıyorsa bende bu modeli beğendim eşim arkadaşına yaptırıcak dolabını ve yatağını nasipse
2600 dü sordugumda zam gelmedıyse :)Ayrıntılı ultrason ücret ne dediler kızlar iki yer var biri izmirde 2500 dedi biri de bizim burada ona yönlendiriyorlar uzun uzun bakıyormuş özel radyoloji muayenehanesi 2000 dedi
Sanırım 2000 olana gidicem hem yakın hem memnun kalmışlar
Sizler kaça aldınız
maşallah güzellikDolabınızdaki en dar elbiseyi girin ve ayna karşısında şok olun
Vücudu saran triko bir elbise giydim anam bu ne karnım davul gibi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?