2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kesinlikle park yataklara bak bunların hem kullanım süresi kısa hem de park yataklara göre kullanışsızlar baya. Ben elele markasının madre modelini beğendim bakabilirsin

Sizin kaşıntı mesajlarınızı okuyunca benimde geceden beri ellerimin parmaklarımın üstünde kaşıntılar olmaya başladı etkilendimmi anlamadım ama ben çalışırkende kaşınırdı o bölgeler

Biraz daha iyileşince ben de düşünüyorum çok sevindim güzel hissettirmesine

Bunlar çok kullanışsız bence büyüynce tekrar değiştirmek zorunda kalıcaksın bunların boyu ayarlanmıyorsa bende bu modeli beğendim eşim arkadaşına yaptırıcak dolabını ve yatağını nasipse

Eklentiler

• D26D9205-1F28-4529-A887-7255903E3103.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 58
İletişim bilgilerini paylaşır mısınız? Ben de kendimce yapmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum, böyle düzenli gitmek daha iyi olacak.

Benim safra asidi sonuçlarım çıkınca yazarım size de.

Çok mantıklıymış ben de iki doktor mu ilerlesem acaba diyorum bu kan ihmalinden sonra. Size de çok geçmiş olsun, inşallah fark hemen kapanır ve hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

Su an hastande yatiyorm. Hala kanama alani yok ama kanamam artti akintim da. Crp dusmuyor enfeksiyon devamli artiyor.
Crp nin artma sebebini söylediler mi sundan olabilir vs diye, covid olmuş olabilir misiniz Allah korusun, verdikleri ilaçlardan dolayı kanama artmış olabilir mi? Türkiye 'de vakalar var geçen doktorlar servisleri yeniden açtıklarını söylediler, benim doktorumda beni uyardı hatta kabalık ortamlara girme kapalı yerlerde çok kalma maske ile dolaş diye, çok geçmiş olsun inşallah sağsalim sıkıntısız bebeğinizle beraber çıkarsınız inşallah

Bende bunlardan ve park yatak var bence park yatak yeterli ve daha kullanışlı

2600 dü sordugumda zam gelmedıyse :)

Dolabınızdaki en dar elbiseyi girin ve ayna karşısında şok olun
Vücudu saran triko bir elbise giydim anam bu ne karnım davul gibi duruyo
maşallah güzellik
ahahah evettt ben 7.haftadan beri her ay aynı elbise çekiliyorum baya güzeeell ya,maşallahh hepimize..

kızlar kendinize bişey almıyor musunuz hamile elbisesi geceliği çorabı iç çamaşırı gibi :)) benim 13 hafta ama şimdiden karnım çıktı eteklerim pantolonlarım dar geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…