2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
kızlar kendinize bişey almıyor musunuz hamile elbisesi geceliği çorabı iç çamaşırı gibi :)) benim 13 hafta ama şimdiden karnım çıktı eteklerim pantolonlarım dar geliyor :)
Ben iş için bluz falan aldim bide iç çamaşırları aldım şimdi hamile külotlu çorap almalıyım amma hangisinden alayım bilmiyorum

P paki34 merhaba canım neler yaptın en son aminosentez ile uğraşıyordun yaptır mı ? sonuçların çıktı mı?
Canım cuma amniyosentez ama sadece şunu söyleyeyim aglamadıgım tek bir günüm geçmedi. Yemin ederim öleceğim artık stresten

kızlar kendinize bişey almıyor musunuz hamile elbisesi geceliği çorabı iç çamaşırı gibi :)) benim 13 hafta ama şimdiden karnım çıktı eteklerim pantolonlarım dar geliyor :)
Ben erken kilo almaya başladığım için 9. Haftadan itibaren rahat edemedim lastikli bol kıyafet almıştım

Benim de CRP 35 çıktı bugün enfeksiyon değerlerim artmış hep

ben tup bebek denedıgım ıcın bu gebelıkten once, tamamlayıcı saglık sıgortası yaptırmıstım 7bın tl dı..
suana kadr kı herseyımı ordan karşıladı.. hatta tup bebekle kurtaj oldum onları vs. muayanelerım..
dogum ıcınde subat oldugu ıcın fıyata bakıcam hastane fıyatından uygunsa yenıletecegım..
hastanelerın dogum paketı oluyormus arkadaslar onlardan bahsedıyor kuzum,

Evet öyleymiş bende burası sayesinde öğrendim hastanelerin doğum paketi olduğunu Detaylı usg sonrası takipli hastanem ile görüşeceğim bu konuyu.

Canım cuma amniyosentez ama sadece şunu söyleyeyim aglamadıgım tek bir günüm geçmedi. Yemin ederim öleceğim artık stresten
haklısın ama yapma böyle inan birşey çıkmayacak o zaman pişman olursun anın ve bebeğin tadını çıkar zordur belki haklısında ama içini ferah tut canım mutlaka yaz bizede

Allah’ın izniyle inşallah hiçbir şey çıkmayacak güzel düşün güzel olsun Bu kadar stres ve ağlamak yavrun içinde iyi değil onu etkiliyor zor ama biraz rahatlamaya çalış lütfen

Pantalon eşofman aldım lastikli biraz daha büyük aldım ki ileride rahat giyeyim. Kışı eşofman sweatle geçireceğim sanırım Genellikle bol giyiniyorum çok ihtiyaç duymadım diğerlerine ama karnım çıktı epey 17. Haftadayım

Eklentiler

• 2EF89889-436E-4E25-956C-CBEF882B1987.webp
    116,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 0DD2BEB4-4CC5-49DA-AFE1-B9B68354A6AD.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 56
Alışveriş başlasın artık
hadi hayırlı olsun canım

Kızlar benim değerlerim çok yükselmiş kullandığın antibiyotik yeterli gelmiyor iğne vereceğim dedi doktor. Desefin diye bi iğne yazdı 4 gün sabah akşam vurulacağım. Aranızda bu iğneyi vurulan var mı ? Doktor bebeklere bir şey olmaz merak etme enfeksiyon yükselmesi daha kötü dedi

Çok geçmiş olsun. Enfeksiyonunuz olduğunu nasıl anladınız hangi şikayetleriniz oldu

İlacı duymadım ama doktor çok haklı enfeksiyon ilaçtan daha kötü bebek icin enfeksiyonu kurutur iyi olur canını sıkma lütfen doktora güven inşallah bir an önce iyi olursun bebiş iyidir yerinde o konuda merak etme çeken bizler oluyoruz onlar iyi olsunda

Çok geçmiş olsun. Enfeksiyonunuz olduğunu nasıl anladınız hangi şikayetleriniz oldu
Perşembe akşam çok fazla kasık ağrım oldu sancıdan uyuyamadım hatta cuma günü doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur tahlil yapalım dedi , tahlil sonucunda hem kanda hem idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Pazar günü de gribal şikayetlerim başladı , nasıl olsa antibiyotik kullanıyorum diye gitmedim doktora dün iyice kötü oldum bugün enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tekrar tahlil yaptılar ve değerlerim daha da yükselmiş olarak çıktı. Doktor diğer kullandığın antibiyotik bir işe yaramamış iğneye başlamamız lazım dedi. Bu şekilde oldu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…