- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Ben iş için bluz falan aldim bide iç çamaşırları aldım şimdi hamile külotlu çorap almalıyım amma hangisinden alayım bilmiyorumkızlar kendinize bişey almıyor musunuz hamile elbisesi geceliği çorabı iç çamaşırı gibi :)) benim 13 hafta ama şimdiden karnım çıktı eteklerim pantolonlarım dar geliyor :)
Park yatak benim hoşuma gitmiyor açıkcası biraz zevk meselesi ahşap daha çok hoşuma gidiyor arkdaşımdada var oda çok memnunBende bunlardan ve park yatak var bence park yatak yeterli ve daha kullanışlı
Ben erken kilo almaya başladığım için 9. Haftadan itibaren rahat edemedim lastikli bol kıyafet almıştımkızlar kendinize bişey almıyor musunuz hamile elbisesi geceliği çorabı iç çamaşırı gibi :)) benim 13 hafta ama şimdiden karnım çıktı eteklerim pantolonlarım dar geliyor :)
Benim de CRP 35 çıktı bugünCrp nin artma sebebini söylediler mi sundan olabilir vs diye, covid olmuş olabilir misiniz Allah korusun, verdikleri ilaçlardan dolayı kanama artmış olabilir mi? Türkiye 'de vakalar var geçen doktorlar servisleri yeniden açtıklarını söylediler, benim doktorumda beni uyardı hatta kabalık ortamlara girme kapalı yerlerde çok kalma maske ile dolaş diye, çok geçmiş olsun inşallah sağsalim sıkıntısız bebeğinizle beraber çıkarsınız inşallah
ben tup bebek denedıgım ıcın bu gebelıkten once, tamamlayıcı saglık sıgortası yaptırmıstım 7bın tl dı..Bu hastane doğum paketi ne oluyor hiç bilgim yok. Gebe kalmadan önce özel sağlık sigortası yaptırmayı düşündüm doğum teminatı olan ama hepsi 1 sene içinde gebelik oluşmaması şartı koştular sinir olup yaptırmadım kısa süre sonrada gebe olduğumu öğrendim zaten. Ama şimdi hastane ile anlaşma falan yapılıyormuş nedir bu mevzu ya beni bir aydınlatın
Evet öyleymiş bende burası sayesinde öğrendim hastanelerin doğum paketi olduğunuben tup bebek denedıgım ıcın bu gebelıkten once, tamamlayıcı saglık sıgortası yaptırmıstım 7bın tl dı..
suana kadr kı herseyımı ordan karşıladı.. hatta tup bebekle kurtaj oldum onları vs. muayanelerım..
dogum ıcınde subat oldugu ıcın fıyata bakıcam hastane fıyatından uygunsa yenıletecegım..
hastanelerın dogum paketı oluyormus arkadaslar onlardan bahsedıyor kuzum,
evet bende burda gordum vallahı :))Evet öyleymiş bende burası sayesinde öğrendim hastanelerin doğum paketi olduğunuDetaylı usg sonrası takipli hastanem ile görüşeceğim bu konuyu.
haklısın ama yapma böyle inan birşey çıkmayacak o zaman pişman olursun anın ve bebeğin tadını çıkar zordur belki haklısında ama içini ferah tut canım mutlaka yaz bizedeCanım cuma amniyosentez ama sadece şunu söyleyeyim aglamadıgım tek bir günüm geçmedi. Yemin ederim öleceğim artık stresten
Allah’ın izniyle inşallah hiçbir şey çıkmayacak güzel düşün güzel olsunCanım cuma amniyosentez ama sadece şunu söyleyeyim aglamadıgım tek bir günüm geçmedi. Yemin ederim öleceğim artık stresten
Pantalon eşofman aldım lastikli biraz daha büyük aldım ki ileride rahat giyeyim. Kışı eşofman sweatle geçireceğim sanırımkızlar kendinize bişey almıyor musunuz hamile elbisesi geceliği çorabı iç çamaşırı gibi :)) benim 13 hafta ama şimdiden karnım çıktı eteklerim pantolonlarım dar geliyor :)
Baga neo ismi pusetli set canımYa süper bana da modelini tam söyler misin bu markayı da övüyorlar intte aslında
Alışveriş başlasın artıkKızlar merhaba nasılsınızz ben ultrasondan çıktım şimdi doktorumun yanına geldim bebeğimiz erkekmişşşşallahım nasıl kız oldugunu hiss ediyorduk 12haftada kıza benziyor dediler şimdi pipisini gorduk resmen. B Buffalosos canım benide eklermisin
Çok geçmiş olsun. Enfeksiyonunuz olduğunu nasıl anladınız hangi şikayetleriniz olduKızlar benim değerlerim çok yükselmiş kullandığın antibiyotik yeterli gelmiyor iğne vereceğim dedi doktor. Desefin diye bi iğne yazdı 4 gün sabah akşam vurulacağım. Aranızda bu iğneyi vurulan var mı ? Doktor bebeklere bir şey olmaz merak etme enfeksiyon yükselmesi daha kötü dedi
İlacı duymadım ama doktor çok haklı enfeksiyon ilaçtan daha kötü bebek icinKızlar benim değerlerim çok yükselmiş kullandığın antibiyotik yeterli gelmiyor iğne vereceğim dedi doktor. Desefin diye bi iğne yazdı 4 gün sabah akşam vurulacağım. Aranızda bu iğneyi vurulan var mı ? Doktor bebeklere bir şey olmaz merak etme enfeksiyon yükselmesi daha kötü dedi
Perşembe akşam çok fazla kasık ağrım oldu sancıdan uyuyamadım hatta cuma günü doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur tahlil yapalım dedi , tahlil sonucunda hem kanda hem idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Pazar günü de gribal şikayetlerim başladı , nasıl olsa antibiyotik kullanıyorum diye gitmedim doktora dün iyice kötü oldum bugün enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tekrar tahlil yaptılar ve değerlerim daha da yükselmiş olarak çıktı. Doktor diğer kullandığın antibiyotik bir işe yaramamış iğneye başlamamız lazım dedi. Bu şekilde oldu süreçÇok geçmiş olsun. Enfeksiyonunuz olduğunu nasıl anladınız hangi şikayetleriniz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?