- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Evde başka hasta olan var mı? Allah Allah nerden kaptın acabaPerşembe akşam çok fazla kasık ağrım oldu sancıdan uyuyamadım hatta cuma günü doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur tahlil yapalım dedi , tahlil sonucunda hem kanda hem idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Pazar günü de gribal şikayetlerim başladı , nasıl olsa antibiyotik kullanıyorum diye gitmedim doktora dün iyice kötü oldum bugün enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tekrar tahlil yaptılar ve değerlerim daha da yükselmiş olarak çıktı. Doktor diğer kullandığın antibiyotik bir işe yaramamış iğneye başlamamız lazım dedi. Bu şekilde oldu süreç
Cuma günü bakmışlardı ultrasonda iyiydi bebişler bakalım bu cuma tekrar gideceğim. Progestan fitile başladım tekrar , doktor zararı olmaz faydası olur kullan dedi. Allahım onları korusunda ben iyileşirim bir şekildeİlacı duymadım ama doktor çok haklı enfeksiyon ilaçtan daha kötü bebek icinenfeksiyonu kurutur iyi olur canını sıkma lütfen doktora güven inşallah bir an önce iyi olursun bebiş iyidir yerinde o konuda merak etme çeken bizler oluyoruz onlar iyi olsunda
Eşim grip geçirdi , odaları falan bile ayırdık. Aynı tuvaleti bile kullanmadık ama bulaştı galiba genedeEvde başka hasta olan var mı? Allah Allah nerden kaptın acaba
Su’dan vs olabilir mi? Gerçi ishal de olunurdu o zaman
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanman dileğiylePerşembe akşam çok fazla kasık ağrım oldu sancıdan uyuyamadım hatta cuma günü doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur tahlil yapalım dedi , tahlil sonucunda hem kanda hem idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Pazar günü de gribal şikayetlerim başladı , nasıl olsa antibiyotik kullanıyorum diye gitmedim doktora dün iyice kötü oldum bugün enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tekrar tahlil yaptılar ve değerlerim daha da yükselmiş olarak çıktı. Doktor diğer kullandığın antibiyotik bir işe yaramamış iğneye başlamamız lazım dedi. Bu şekilde oldu süreç
Merak etme iğne etki eder en yakın zamandaPerşembe akşam çok fazla kasık ağrım oldu sancıdan uyuyamadım hatta cuma günü doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur tahlil yapalım dedi , tahlil sonucunda hem kanda hem idrar yolunda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi. Pazar günü de gribal şikayetlerim başladı , nasıl olsa antibiyotik kullanıyorum diye gitmedim doktora dün iyice kötü oldum bugün enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tekrar tahlil yaptılar ve değerlerim daha da yükselmiş olarak çıktı. Doktor diğer kullandığın antibiyotik bir işe yaramamış iğneye başlamamız lazım dedi. Bu şekilde oldu süreç
Nasıl görmemişler ya kaçıncı haftasınız ? Bazen gen testi de yanlış çıkabiliyormuşEvet :)
Pelvis denilen kemikler genişliyor bence ondanKızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyleinsanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba nasılsınızz ben ultrasondan çıktım şimdi doktorumun yanına geldim bebeğimiz erkekmişşşşallahım nasıl kız oldugunu hiss ediyorduk 12haftada kıza benziyor dediler şimdi pipisini gorduk resmen. B Buffalosos canım benide eklermisin
Benimde 10 gündür tarif ettiğin gibi bir ağrım vardı. Doktorum magnezyum başlattı dün. Ve bol bol istirahat ediyorum çok şükür o 10 günlük eziyetim bittiKızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyleinsanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan
Umarım öyledir insan korkuyor ister istemezPelvis denilen kemikler genişliyor bence ondan
Magnezyum da kullanıyorum aslında ama çok düzensiz kullandım 1 hafta içmeyi unuttum belki ondandır tekrar dikkat edeyimBenimde 10 gündür tarif ettiğin gibi bir ağrım vardı. Doktorum magnezyum başlattı dün. Ve bol bol istirahat ediyorum çok şükür o 10 günlük eziyetim bitti
Evet ilk etapta bir kaç gün ishal gibi yapıyor sonra düzeliyor bende de öyle olduKızlar ben 2 gündür kan ilacı başladım bugün ishal gibi olmuşum ondan olabilir mi ? Gynoferro ismi ilk gebelikte yapmamıştı yan etki ? Ve çok gaz oldu
İlk kullanmaya başladığım da bende de kabızlık yaptı ama ishal olanda oluyormuş vücut alışınca normalleşiyorKızlar ben 2 gündür kan ilacı başladım bugün ishal gibi olmuşum ondan olabilir mi ? Gynoferro ismi ilk gebelikte yapmamıştı yan etki ? Ve çok gaz oldu
Yok canım korkma biraz daha büyüsün başka ağırlar da geliyor bel sırt. Organizmamız baştan değişiyorUmarım öyledir insan korkuyor ister istemez
He iyi devam edeyim o zaman teşekkür ederimEvet ilk etapta bir kaç gün ishal gibi yapıyor sonra düzeliyor bende de öyle oldu
İyi bari karnımdaki bağırsak seslerinden bebişim rahatsız olacakİlk kullanmaya başladığım da bende de kabızlık yaptı ama ishal olanda oluyormuş vücut alışınca normalleşiyor
Bence magnezyumu düzenli kullan bana o etki etti diye düşünüyorum. Bel ağrısı normal bir durum ama gerçekten hayatı cok zorlaştırıyorMagnezyum da kullanıyorum aslında ama çok düzensiz kullandım 1 hafta içmeyi unuttum belki ondandır tekrar dikkat edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?