2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Evde başka hasta olan var mı? Allah Allah nerden kaptın acaba
Su’dan vs olabilir mi? Gerçi ishal de olunurdu o zaman

Cuma günü bakmışlardı ultrasonda iyiydi bebişler bakalım bu cuma tekrar gideceğim. Progestan fitile başladım tekrar , doktor zararı olmaz faydası olur kullan dedi. Allahım onları korusunda ben iyileşirim bir şekilde

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanman dileğiyle

Merak etme iğne etki eder en yakın zamanda çok geçmiş olsun

Kızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyle insanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan

Hayırlı olsun canım nasıl değişiyor ya hahahha

Kızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyle insanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan
Benimde 10 gündür tarif ettiğin gibi bir ağrım vardı. Doktorum magnezyum başlattı dün. Ve bol bol istirahat ediyorum çok şükür o 10 günlük eziyetim bitti

Kızlar ben 2 gündür kan ilacı başladım bugün ishal gibi olmuşum ondan olabilir mi ? Gynoferro ismi ilk gebelikte yapmamıştı yan etki ? Ve çok gaz oldu

Benimde 10 gündür tarif ettiğin gibi bir ağrım vardı. Doktorum magnezyum başlattı dün. Ve bol bol istirahat ediyorum çok şükür o 10 günlük eziyetim bitti
Magnezyum da kullanıyorum aslında ama çok düzensiz kullandım 1 hafta içmeyi unuttum belki ondandır tekrar dikkat edeyim

Kızlar ben 2 gündür kan ilacı başladım bugün ishal gibi olmuşum ondan olabilir mi ? Gynoferro ismi ilk gebelikte yapmamıştı yan etki ? Ve çok gaz oldu
Evet ilk etapta bir kaç gün ishal gibi yapıyor sonra düzeliyor bende de öyle oldu

İlk kullanmaya başladığım da bende de kabızlık yaptı ama ishal olanda oluyormuş vücut alışınca normalleşiyor

Magnezyum da kullanıyorum aslında ama çok düzensiz kullandım 1 hafta içmeyi unuttum belki ondandır tekrar dikkat edeyim
Bence magnezyumu düzenli kullan bana o etki etti diye düşünüyorum. Bel ağrısı normal bir durum ama gerçekten hayatı cok zorlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…