- 4 Ağustos 2022
- 6.671
- 2.994
- 123
KesinlikleBence magnezyumu düzenli kullan bana o etki etti diye düşünüyorum. Bel ağrısı normal bir durum ama gerçekten hayatı cok zorlaştırıyor
Teşekür ederim deneyim birYok canım korkma biraz daha büyüsün başka ağırlar da geliyor bel sırt. Organizmamız baştan değişiyor
Kalça ağrısını hafifletmek için secde pozisyonu yap bacaklarını sırtüstünde kendine çek biraz rahatlarsın
Fiyatı uygunmuş aslında yaptıranlar var mı acaba yorum almak iyi olurKızlar ben ayrıntılı ultrason için izmirde uygun bir yer buldum 1400 dedi ama biyoloji uzmanları bakıyormuş bi doktoruma sorucam o perinatoloji olsun demişti biyoloji uzmanlarıda olur derse oraya gidicem
Oyyy acıkmış minik ağızlımmmBen de sabah ac gittim kontrole bebisin eli hep agzindaydiagzini acip kapatiyodu
CANIM ÇOK BEĞENDİM İÇ KUMAŞI NASIL birde sen kaç aylık aldım tam dışarı çıkarırken sarmalık :)gossipbusra
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kırık Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kaçıncı haftada kız demişlerdi canım detaylıdamı erkek çıktıKızlar merhaba nasılsınızz ben ultrasondan çıktım şimdi doktorumun yanına geldim bebeğimiz erkekmişşşşallahım nasıl kız oldugunu hiss ediyorduk 12haftada kıza benziyor dediler şimdi pipisini gorduk resmen. B Buffalosos canım benide eklermisin
Var canim sol kalçamin ici ağrıyor yürürken bazen aksiyorum ağrısındanKızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyleinsanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan
Ah aynı bende öyle yürürken nasıl sızlıyorVar canim sol kalçamin ici ağrıyor yürürken bazen aksiyorum ağrısından
Doktorum bana mide yanmaların başlayabilir diyerek rennie şurup yazdı canım bi doktoruna daniş tabi her doktor farklı şey söyleyebiliyorKızlar ilk gebeliğimdede son aylarımda aşırı midem yanardı bunda erken başladık benim cinsiyet hala kesin değildi ama galiba saçlı bir kız bumide yanmasına ne iyi gelir bilen varmı birde gece uyku esnasında bacağıma kramp giriyor magnezyumamı başlıyorduk kramplar için
Evet zaten doktorum siz kafanızda dusunmeyin bilmiyormus gibi yapın değişe bilir demiştiHayırlı olsun canımnasıl değişiyor ya hahahha
Bebek nasıl düşebilir ki canım anlayamadım? Anne yanı yataklar anneye bitişik ve gündüz açık olan tarafı kapatabiliyoruz. Benim yeğenim kullandı nerdeyse 7-8 aya kadar. Artık ayakta durmaya başlayınca kullanmayı bıraktılar.Canım ben anne yanı olarak park yatak aldım. 3.ayda dönmeye başlayacak 6-7.ayda bu tarz beşiklerden düşme ihtimali var. 6-7 aylık iken odasına geçirmeyi düşünüyorum ama olurda kendi odasındaki yatağına alışamazsa tekrar alternatif yatak almaktansa park yatak aldım fazlasıyla derin düşme ihtimali sıfır. Düşmemesini garantiye almak için park yatak tercih ettim.
Merhaba canım geçmiş olsunBen de sabah ac gittim kontrole bebisin eli hep agzindaydiagzini acip kapatiyodu
Detayli icinde bana 2000 dedi doktorun yonlendirdigi yer ben kalp ameliyatli oldugum icin kendisi de bakti bayagi kalbine ben bisey goremiyorum gayet iyi ama bi detayli incelensin yine de dedi
Mide yanmasına süt iyi gelir diyorlar ama bende hiç etki etmedi (soguk süt)Kızlar ilk gebeliğimdede son aylarımda aşırı midem yanardı bunda erken başladık benim cinsiyet hala kesin değildi ama galiba saçlı bir kız bumide yanmasına ne iyi gelir bilen varmı birde gece uyku esnasında bacağıma kramp giriyor magnezyumamı başlıyorduk kramplar için
Demek organı sonradan oluşmuşEvet zaten doktorum siz kafanızda dusunmeyin bilmiyormus gibi yapın değişe bilir demişti
Hemen anlatayım. Her iki tarafı da anneye bitişik olamıyor ya hani bitişik olmayan taraftan düşüyorlar zaten. Benim demek istediğimde ayakta durmaya başladığı, kalkabildikleri dönemde düşüyorlar. Bu şekilde çok fazla bebek hastam olmuştu ordan biliyorum.Bebek nasıl düşebilir ki canım anlayamadım? Anne yanı yataklar anneye bitişik ve gündüz açık olan tarafı kapatabiliyoruz. Benim yeğenim kullandı nerdeyse 7-8 aya kadar. Artık ayakta durmaya başlayınca kullanmayı bıraktılar.
Bende öyleyim hatta 2 haftadır kullanıyorum haşa ishal devam ediyor canımKızlar ben 2 gündür kan ilacı başladım bugün ishal gibi olmuşum ondan olabilir mi ? Gynoferro ismi ilk gebelikte yapmamıştı yan etki ? Ve çok gaz oldu
Yaaa sordun mu doktoruna pekiBende öyleyim hatta 2 haftadır kullanıyorum haşa ishal devam ediyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?