2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Teşekür ederim deneyim bir

Kızlar ben ayrıntılı ultrason için izmirde uygun bir yer buldum 1400 dedi ama biyoloji uzmanları bakıyormuş bi doktoruma sorucam o perinatoloji olsun demişti biyoloji uzmanlarıda olur derse oraya gidicem

Ben de sabah ac gittim kontrole bebisin eli hep agzindaydi agzini acip kapatiyodu
Detayli icinde bana 2000 dedi doktorun yonlendirdigi yer ben kalp ameliyatli oldugum icin kendisi de bakti bayagi kalbine ben bisey goremiyorum gayet iyi ama bi detayli incelensin yine de dedi

Kızlar ben ayrıntılı ultrason için izmirde uygun bir yer buldum 1400 dedi ama biyoloji uzmanları bakıyormuş bi doktoruma sorucam o perinatoloji olsun demişti biyoloji uzmanlarıda olur derse oraya gidicem
Fiyatı uygunmuş aslında yaptıranlar var mı acaba yorum almak iyi olur

Kızlar ilk gebeliğimdede son aylarımda aşırı midem yanardı bunda erken başladık benim cinsiyet hala kesin değildi ama galiba saçlı bir kız bu mide yanmasına ne iyi gelir bilen varmı birde gece uyku esnasında bacağıma kramp giriyor magnezyumamı başlıyorduk kramplar için

Kaçıncı haftada kız demişlerdi canım detaylıdamı erkek çıktı

Doktorum bana mide yanmaların başlayabilir diyerek rennie şurup yazdı canım bi doktoruna daniş tabi her doktor farklı şey söyleyebiliyor

Bebek nasıl düşebilir ki canım anlayamadım? Anne yanı yataklar anneye bitişik ve gündüz açık olan tarafı kapatabiliyoruz. Benim yeğenim kullandı nerdeyse 7-8 aya kadar. Artık ayakta durmaya başlayınca kullanmayı bıraktılar.

Merhaba canım geçmiş olsun
Benimde doğuştan kalbim delikti ama sonradan kendiliğinden kapandı bunu doktoruma hiç söylemedim simdi mesajını okuyunca aklıma takıldı söylemem gerekiyormuydu acaba

Mide yanmasına süt iyi gelir diyorlar ama bende hiç etki etmedi (soguk süt)
Kramplar içinde magnezyum veriyorlar canım

Hemen anlatayım. Her iki tarafı da anneye bitişik olamıyor ya hani bitişik olmayan taraftan düşüyorlar zaten. Benim demek istediğimde ayakta durmaya başladığı, kalkabildikleri dönemde düşüyorlar. Bu şekilde çok fazla bebek hastam olmuştu ordan biliyorum.

Kızlar ben 2 gündür kan ilacı başladım bugün ishal gibi olmuşum ondan olabilir mi ? Gynoferro ismi ilk gebelikte yapmamıştı yan etki ? Ve çok gaz oldu
Bende öyleyim hatta 2 haftadır kullanıyorum haşa ishal devam ediyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…