2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Aaa olabilir, zaten yürümese bile tutunarak ayakta durmaya başladıktan sonra kullanılmaması gerekir. Boyu da yetmez artık o dönemde küçük geliyor.

Kızlar fetal dopler cihazı kullananlara bir sorum olacak, makinayı jel vs neyle kullanıyorsunuz? İkincisi kalp atışını direk bulabiliyor musunuz? Birde ekranda yanıp sönen kalp atışı ve sayısıyla beraber sesini net bir şekilde duyabiliyor musunuz?

Aaa olabilir, zaten yürümese bile tutunarak ayakta durmaya başladıktan sonra kullanılmaması gerekir. Boyu da yetmez artık o dönemde küçük geliyor.
Tutunarak kalkma süreçleri de ortalama 6-7 veya 8.ay gibi bir sürede oluyor bebekten bebeğe de değişebilir tabi. Park yatak bana daha güvenli geldiği için tercihimi bu yönde kullandım.

Kızlar kontrole geldim bu bebekler her şeyi anlıyor
Ultrasonu koydu eli ağzındaydı sonra kaldırdı avucunu gösterdi parmakları açıp kapadı resmen el salladı gözlerim doldu doktor da şok
Sonra baş aşağı duruyordu dönüyor fırıl fırıl
O sıra annem benim için kız istiyor dedi cinsiyete bakıyorduk bacakları bir kapattı bağdaş kurdu o bağdasa kadar gördük çapraz yaptı oynuyorum yavrum aç diyorum tık yok kitledi kendini çok üzüldüm yok yok oğluşumm benim seni seviyorum dedim arkasını döndü bacak arasını asla göstermedi asla

Cihazı ilk aldığımda evde usg jeli yoktu bebe yağı vardı onu kullandım 13.haftadaydım kalp atışlarını duydum sonrasında usg jeli aldım onu kullanmaya devam ettim gayet net duyabiliyorum. Genelde direkt buluyorum. Cihazı kullandıkça bebeğin nerde olduğunu biliyorsun zaten. Benim aldığım cihazda yanan sönen kalp atış sayısı ve sesi mevcut ve evet net bir şekilde kalp atışlarını duyuyorum. Cihazdan cihaza ses kalitesi değişebilir.

Senin bebe çok inatçı olacak gibi duruyor

Tutunarak kalkma süreçleri de ortalama 6-7 veya 8.ay gibi bir sürede oluyor bebekten bebeğe de değişebilir tabi. Park yatak bana daha güvenli geldiği için tercihimi bu yönde kullandım.
Hangi marka aldın acaba? Ben bir süre anne yanı kullanıp sonra park yatağa geçmeyi düşünüyorum.

Böyle olunca doktor biraz dolan geri gel diyor aslında size de öyle dedi mi

Sevgili anneler size bir sorum olacak 18 haftalık hamileyim ama damla şekilde su gibi akıntı farkettim sizlerde de oluyor mu ?

uşağı rahat bırakmadın bak sana tavır almış
şaka bi yana tabii. sağlıkla gelsin her ne olursa olsun cinsiyeti

Hangi marka aldın acaba? Ben bir süre anne yanı kullanıp sonra park yatağa geçmeyi düşünüyorum.
Markasını hatırlamıyorum kolide duruyor kurmadım henüz. Ama markası önemli değil park yatak her markada özelliği aynı çok para vermeye gerek yok.

Sevgili anneler size bir sorum olacak 18 haftalık hamileyim ama damla şekilde su gibi akıntı farkettim sizlerde de oluyor mu ?
Bende de akıntı sık sık oluyor. Günde 2 kere günlük ped değiştiriyorum. Doktorum kokulu, yeşil, süt kesiği gibi olmadığı sürece sıkıntı yok gebelikte akıntı artması çok normal dedi.

Böyle olunca doktor biraz dolan geri gel diyor aslında size de öyle dedi mi
10-15 dk ultrasonda oynattı komple oynadım ben de karnımla kendi baş aşağı sallandırıp bağdaşla tamamen kapattı öyle şok olduk ki o sözü duyana kadar çok rahattı çocuk inanamıyorum hala

10-15 dk ultrasonda oynattı komple oynadım ben de karnımla kendi baş aşağı sallandırıp bağdaşla tamamen kapattı öyle şok olduk ki o sözü duyana kadar çok rahattı çocuk inanamıyorum hala
Sen duymuyor mu sanıyorsun Duyduklarına o kadar çok eminim ki eşimle telefonda konuşuyordum bugün, telefon hoparlördeydi bende sırt üstü yatıyordum hareket etsin de hissedeyim diye eşimin sesini duyunca bebeto üst üste tekmeler attı şok oldum

Çok içime oturdu kız istiyorum demelerimi hep duymuş almış resmen üzüldüğünü hissettim erkek bu bebek bence ve benim öyle dememe içerledi o kadar üzüldüm ki öyle olunca canımın içi hiç farketmiyormuş onun duymuş olma ihtimali bile beni parçalayınca anladım

Ah gebelik hormonları Üzülme affettirirsin kendini Usg fotosu varsa at bakayım benimkine benziyor mu belki tahminde bulunuruz erkeğe benziyor kıza benziyor falan diye

Kızlar doktoruma detaylı olarak sordum 13-14. Haftadan itibaren her şey yapılabilir 17. Haftada tetanoz aşısı randevusu vermişti sağlık ocağı o zaman yaptır 17 de aksatma dedi. Yazlık yerdeyiz kum kumsal inşaat bağ bahçe dolu heryer tetanoz lazım dedi yaptır aksatma dedi ben 13 eylülde yaptırcam randevuma gidicem
6 kutu daha demir şurup verdi uzunca süre kullanılacak dedi ne varsa bebek alıyor bunlar mecburi dedi

Tetanoz aşısı için doktorum bana da 17-18 hafta gibi yaptırabilirsin dedi ama ben 1 Ekim’de 20.haftada randevu aldım sağlık ocağından o zaman yaptıracam. Bende demir ilacı tablet kullanıyorum gece yatarken içiyorum rahatsız etmiyor çok şükür. Doğuma kadar demir ilacına devam

Kızlar ben ayrıntılı ultrason için izmirde uygun bir yer buldum 1400 dedi ama biyoloji uzmanları bakıyormuş bi doktoruma sorucam o perinatoloji olsun demişti biyoloji uzmanlarıda olur derse oraya gidicem
Bende izmirdeyim , benim gittiğim perinatolog 2500 Alıyor.Fiyat baya uygunmuş ama bence perinatoloji olması daha iyi. Eğer o kadar para vermek istemiyorsanız üniversite hastanesinde perinatoloji bölümüne gidebilirsiniz. Bu dediğiniz yer neresi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…