2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar doktordan geldik de yüzde 80 kız dedi sizce almalıyım bir şeylere kıza göre ?

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-15-29-15-731_com.miui.gallery.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 76
Ah gebelik hormonları Üzülme affettirirsin kendini Usg fotosu varsa at bakayım benimkine benziyor mu belki tahminde bulunuruz erkeğe benziyor kıza benziyor falan diye
Cihaz eksiydi bu odada foto veremedi ama ikinci fotoda şu okla gösterdiği yer pipi de olabilir iyice kendini kapattı yine beklemek düştü dedi

Eklentiler

• 57EF2814-409B-4F37-BBEA-F463EFE0F2CA.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 168EBA49-BA59-44E0-B35A-C2824A535E3F.webp
    11 KB · Görüntüleme: 75
Cihaz eksiydi bu odada foto veremedi ama ikinci fotoda şu okla gösterdiği yer pipi de olabilir iyice kendini kapattı yine beklemek düştü dedi
Yaaa yerim bariz el sallamış Tipi sanki erkeğe benziyor kendi fotoğraflarıma baktım da biraz daha narin duruyor sanki benim bebeto

Ağrıyı sordum dün konuşmuştuk sizlerle
Rahim bağları vajina dudaklarına kadar iner dedi
Çekilme batma ağrıları çok olur bağlar kasılıyor dedi yatakta dönerken yürürken çok olur artık iyice geriliyor dedi vajina makat batmaları olabilirmiş
Hatta kimi gebede o ağrılar boyundan başlayıp vajinaya inen bile olabilirmiş

Kızlar doktordan geldik de yüzde 80 kız dedi sizce almalıyım bir şeylere kıza göre ?
Bende netleşene kadar dayanamayıp bir kaç parça unisex kıyafet almıştım. Şimdi cinsiyet netleşti ona göre alışveriş yapacağım sende öyle yapabilirsin.

Detaylı çok erken ama benim doktorumda 20-22 arası yaptır dedi bende 21 de giderim gbi

Alsancak mr merkezi yorumları okudum detaylıya giren vermiş orada doktoruma sorucam olur derse gidicem sizin sorduğunuz yer neresi banada fikir olsun devlettede para alıyorlarmış diye duydum

Yok detaylı için 22-26 hafta arası yaptır dedi aşı için 17. Hafta çok iyi yaptır dedi
Hmm doktorunuz 17. Haftadan itibren herşey yapılabilir diyince yaptırıcaksınız sandım banada dağlık ocağı 9 eylül-8 ekim arası tarih yazmışlar bende tarih farkedermi dedim sonlara bırakma 9 eylülde gelemezsem 3-4 gün içersinde gel dedi önümüzde ki hafta içi vurulmaya gidicem bende geçenlerde aramışlardı yine

Nasıl görmemişler ya kaçıncı haftasınız ? Bazen gen testi de yanlış çıkabiliyormuş
Gorecegiz .. 14. Haftamdayim.. ama ikiz olunca daha minioler belki.. bilmiyorum. Yanlis cikabiliyormuymus, yanlis mi soylediler bilmiyorum. Ama ben artik erkegi kabullendim. Kiz cikarsa da sok olucam :) saglikli olsunlar da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…