- 7 Temmuz 2023
- 55
- 53
- 3
- 30
Cihaz eksiydi bu odada foto veremedi ama ikinci fotoda şu okla gösterdiği yer pipi de olabilir iyice kendini kapattı yine beklemek düştü dediAh gebelik hormonlarıÜzülme affettirirsin kendini Usg fotosu varsa at bakayım benimkine benziyor mu belki tahminde bulunuruz erkeğe benziyor kıza benziyor falan diye
%100 olana kadar bekle canım ihtimallerle alma bisey suan ya da unisex renkler al benceKızlar doktordan geldik de yüzde 80 kız dedi sizce almalıyım bir şeylere kıza göre ?
Korkma daha büyüdükçe bel, boyun, sırt ,kalça hepsini dolu dolu yaşayacağızAh aynı bende öyle yürürken nasıl sızlıyortek bende var zannediyordum anormal bişey olmasından korktum bende
Yaaa yerim bariz el sallamışCihaz eksiydi bu odada foto veremedi ama ikinci fotoda şu okla gösterdiği yer pipi de olabilir iyice kendini kapattı yine beklemek düştü dedi
Benim de öyle narindi aslanım diye diye aslan yaptım çocuğuYaaa yerim bariz el sallamışTipi sanki erkeğe benziyor kendi fotoğraflarıma baktım da biraz daha narin duruyor sanki benim bebeto
Bende netleşene kadar dayanamayıp bir kaç parça unisex kıyafet almıştım. Şimdi cinsiyet netleşti ona göre alışveriş yapacağım sende öyle yapabilirsin.Kızlar doktordan geldik de yüzde 80 kız dedi sizce almalıyım bir şeylere kıza göre ?
Bende öyle düşünüyorum da eşim hemen bugün alışverişe çıkacağım diyor onu da kirmayayım diyorum da%100 olana kadar bekle canım ihtimallerle alma bisey suan ya da unisex renkler al bence
Hahahah inşallah detaylıda kesinleşir artık bende çok merak ediyorumBenim de öyle narindi aslanım diye diye aslan yaptım çocuğu
Bi sen bi ben öğrenemedik gitti ya :)10-15 dk ultrasonda oynattı komple oynadım ben de karnımla kendi baş aşağı sallandırıp bağdaşla tamamen kapattı öyle şok olduk ki o sözü duyana kadar çok rahattı çocuk inanamıyorum hala
Kaçıncı haftadasinKızlar doktordan geldik de yüzde 80 kız dedi sizce almalıyım bir şeylere kıza göre ?
Detaylı çok erken ama benim doktorumda 20-22 arası yaptır dedi bende 21 de giderim gbiKızlar doktoruma detaylı olarak sordum 13-14. Haftadan itibaren her şey yapılabilir 17. Haftada tetanoz aşısı randevusu vermişti sağlık ocağı o zaman yaptır 17 de aksatma dedi. Yazlık yerdeyiz kum kumsal inşaat bağ bahçe dolu heryer tetanoz lazım dedi yaptır aksatma dedi ben 13 eylülde yaptırcam randevuma gidicem
6 kutu daha demir şurup verdi uzunca süre kullanılacak dedi ne varsa bebek alıyor bunlar mecburi dedi
Çok inatlar cokkkBi sen bi ben öğrenemedik gitti ya :)
Yok detaylı için 22-26 hafta arası yaptır dedi aşı için 17. Hafta çok iyi yaptır dediDetaylı çok erken ama benim doktorumda 20-22 arası yaptır dedi bende 21 de giderim gbi
Alsancak mr merkezi yorumları okudum detaylıya giren vermiş orada doktoruma sorucam olur derse gidicem sizin sorduğunuz yer neresi banada fikir olsun devlettede para alıyorlarmış diye duydumBende izmirdeyim , benim gittiğim perinatolog 2500 Alıyor.Fiyat baya uygunmuş ama bence perinatoloji olması daha iyi. Eğer o kadar para vermek istemiyorsanız üniversite hastanesinde perinatoloji bölümüne gidebilirsiniz. Bu dediğiniz yer neresi ?
Hmm doktorunuz 17. Haftadan itibren herşey yapılabilir diyince yaptırıcaksınız sandım banada dağlık ocağı 9 eylül-8 ekim arası tarih yazmışlar bende tarih farkedermi dedim sonlara bırakma 9 eylülde gelemezsem 3-4 gün içersinde gel dedi önümüzde ki hafta içi vurulmaya gidicem bende geçenlerde aramışlardı yineYok detaylı için 22-26 hafta arası yaptır dedi aşı için 17. Hafta çok iyi yaptır dedi
benımkıne doktor kemık yapısı narin kız demişti..Yaaa yerim bariz el sallamışTipi sanki erkeğe benziyor kendi fotoğraflarıma baktım da biraz daha narin duruyor sanki benim bebeto
Hahahah olabilirbenımkıne doktor kemık yapısı narin kız demişti..
narin oğlumm
Gorecegiz .. 14. Haftamdayim.. ama ikiz olunca daha minioler belki.. bilmiyorum. Yanlis cikabiliyormuymus, yanlis mi soylediler bilmiyorum. Ama ben artik erkegi kabullendim. Kiz cikarsa da sok olucam :) saglikli olsunlar daNasıl görmemişler ya kaçıncı haftasınız ? Bazen gen testi de yanlış çıkabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?